zrezygnowany2 Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie 07.06.05, 21:07 Wybaczcie Państwo nie jestem fanem SLD ale przyznać muszę że Pani Janik na tle "polityków częstochowskich" to jedyna osoba kompetentna i z klasą na którą mam zamiar głosować jeśli tylko zgłosi oficjalnie swoją kandydaturę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 21:13 Nie widziałeś ty klasy.Obejżyj "dzieciaki z klasą" na TVN i zadaj takie pytania swojej idolce a sprawdzisz wiedzę i klasę. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 07:53 najlepsza pani Poseł Ewa janik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 07:55 ja jestem najlepszym kandydatem na posła. Jestem nie zależny, młody i nic jeszcze nie wziołem. Odpowiedz Link Zgłoś
kempson Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie 10.06.05, 08:12 jak czytam wszystkie nicki. To jednak nie widze konkretnych kandydatów prócz tych o których i tak się słyszy lub pisze niezaleznie czy dobrze czy źle. Nie ma jakiś fajnych kandydatur czy wszyscy się boją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kongo Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 08:21 a może Piotr Krawczyk z SLD. Znany młodzieżowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poieram Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 08:29 poperam kandydaturę Piotra Krawczyka. Zawsze lewicowo myślącego. Wiele pomógł zwykłym ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 08:48 uważam, że dobrym kandydatem może byc Piotr Krawczyk. Tylko kto go porze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilazbela krzysztof matyjasczyk IP: *.pcz.pl 10.06.05, 11:52 jest tylko jeden andydat na czasie młody, przystojny... krzysztof matyjaszczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.hcz.com.pl 10.06.05, 12:09 Kochani uwazam iz trzeba głosować na młodych ludzi Partia Demokratyczna wystawia sporo młodych ludzi i tylko w nich nadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.hcz.com.pl 10.06.05, 12:11 Proponuje Przewodniczącego Młodego Centrum Tyl Tomasz jego młódzieżówka sporo akcji robi dla dobra mieszkanców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Tyl Tomasz IP: *.hcz.com.pl 10.06.05, 12:16 Podoba mi się ma 28 lat i będzie startował z PD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 13:01 Najlepszy jest Zygmunt Kucharczyk z Partii Demokratycznej. Szkoda, że jest tak mało znany:( A w ogóle to dyskusja jest bez sensu, dopóki nie będą znani kandydaci wszystkich partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwatore Romano Mgr. Thomas Jaskóła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 13:26 To jest najlepszy kandydat. Martwi się o staruszki. Jest wrażliwym człowiekiem. Po pełnej kadencji w Sejmie lub Senacie zupełnie zmieni się jako człowiek. Po prostu ewolucja eatunku Homo Sapiens. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Prof. Tomasz Jaskóła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 14:41 Potrafi dostrzec chorą sutuacje w naszym kraju,młody,zdolny aż dziw bierze że jeszcze żadna partia go nie dostrzegła i nie zaproponowała mu miejsca w swoich szeregach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: Prof. Tomasz Jaskóła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 14:56 jestem za Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriotka Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 20:52 Też uważam ze Zygmunt Kucharczyk jest dobrym kandyadatem.Sprawdził sie jako wicewojewoda śląski ,duzo wtedy zrobił dla Cz-wy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 21:27 Stawiam na Krzysia jarzynę ze Szczecina-szefa wszystkich szefów-za urok osobisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irma Krzysztof Jarzyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 22:23 popieram Krzysztofa Jarzynę ze Szczecina, sprawdził się jako Szef wszystkich szefów. to facet uczciwy, przystojny z poczuciem humoru... zrobił dużo dla zwykłych ludzi... w przeszłości działał w młodzieżówkach i radach dzielnic :P najlepszy kandydat - Krzysztof Jarzyna ze Szczecina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 10:02 ludzie. Jest strasznie. Nie ma żadnego Polaka godnego byc posłem. Nie ma Kmicica, albo rejtana. Ach Panie czemu nie drżysz ze zgrozy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha, ha Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 10:04 kontroler z ARi MR pyta się rolnika jąkałe. Ile ma królików. Trz...sta. Trzysta Królików? Ni...e trzy..stare dwa młode. fajne nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coralgor Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 10:09 proponuje misia uszatka. Pociągnie za soba wielki elektorat leśny. Facet spoza układów i chyba nie był agentem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 10:12 proponuje jednak panią Ewę Janik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 10:34 Nie szalej.Spójrz na to chłodnym,niezatopionym w banknocie wzrokiem-co ta pani dla nas zrobiła??Przeciętny zjadacz chleba tego nie odczuł.A tłumaczenie że inni nie zrobili więcej to nikogo na poziomie nie zadowala.To ze kilka razy kiwneła palcem to jeszcze nie powód by ją wybierać ponownie.Zwykły robotnik robi dla społeczeństwa wiecej niz przeciętny radny czy poseł a robi to za niewspółmiernie rózne pieniądze.Trzeba skończyć z wybieraniem nierobów a nowe twarze motywować,choćby groźba lecz na razie nasze przepisy sa takie że raz wybrana krowa staje się świętą aż do końca kadencji nie czując kieratu nad sobą,przez to nie jest motywowana do żadnego innego konstruktywnego działania jak tylko wydawanie lekko zarobionych(dużych) pieniędzy.A ludzie na to patrzą i zazdroszą zapominając że trzeba od kogoś takiego wymagać słusznego działania dla społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adwoce Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 11:28 Roman. Poseł tak jak ja i ty musi zapłacić taki sam zus i podatki ze sowjej pensji. Jeżeli uważasz, że tak jest żle to znajdź pieniądze zrób sobie kampanię i zostań posłem. Przedstaw program. Zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 11:48 Po pierwsze-nie rozmawiamy to o naleznościach podatkowych posłów-im znacznie łatwiej opłacić ZUS i inne pierdoły niz innym-jesli tego nie widzisz to nawet okulista nie pomoże.Uważam że jest źle i nie jest to wyłącznie moja subiektywna opinia. Po drugie-nie mając poparcia w zadnej partii nie zdobęde chocby poręczenia kredytowego,a poza tym-jak mawiał Franz mauer-bandytą moge być,nie politykiem.Zawsze mnie ja sumieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adwoce. Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 11:54 czemu nie spróbujesz. Nie zapiszesz się do partii. Przebijesz się tam i zafunkcjonujesz. Startując z ich listy. Jak widzisz nie jest to takie proste. Zostać. A czy gdyby nie decydowały partie i każdy by sobie startował to wziąłbyś w czymś takim udział? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 12:16 Niestety nie darze sympatia zadnego z człowych klubów parlamentarnych.Nie mam tez ochoty na przeciskanie sie łokciami miedzy innymi by dorwać sie do żłoba.Władza deprymuje i równiez tego chciałbym uniknąć. Jesli partie nie decydowały o szansach to czemu nie,czemu nie...jednak rzeczywistośc jest inna,zupełnie odmienna.Ja bedac człowiekiem z cienia,wyrażając niewygodne opinie dla obecnie panujących mam szanse równe 0.Taka rzeczywistośc,zastały ład jest na rekę wielkim tego swiata.I nie próbuj mnie podejśc w jakiś sposób bo straci na tym wyłącznie tówj układ nerwowy. Odpowiedz Link Zgłoś
kempson Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie 11.06.05, 11:57 jak widzę dyskusja jest dość ciekawa szczególnie ostatnie nicki.Ciekawe. Ciężko zostać posłem nie mając pieniędzy i poparcia.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a może.. Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 12:02 zróbmy wybory wśród forumowiczów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 12:04 ja uważam, że może jakiś znany doktor lub profesor. Tylko która partia go wystawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszków Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 12:49 a może Grzegorz Sikorski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdziś Grzegorz fajny gość lubi wypić ciupnąć na boku :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 15:58 Jestem za Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 12:56 tak a może ktoś z Politechniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sponsor. Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 13:03 Mam kasę do zainwestowania i układy trochę lewe może komuś pomóc wystartować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 13:06 ja mogę być posłem. Jestem ładna i zgrabna. mam to cos - młodość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 13:14 proponuję mojego kolege Marka Terleckiego z Rakowa. Młody i fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 13:15 ja mam koleżankę. Może ona Ania. Ja ją popieram a wy. Odpowiedz Link Zgłoś