Dodaj do ulubionych

najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie

• zrezygnowany2 Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie 07.06.05, 21:07
      Wybaczcie Państwo nie jestem fanem SLD ale przyznać muszę że Pani Janik na tle
      "polityków częstochowskich" to jedyna osoba kompetentna i z klasą na którą mam
      zamiar głosować jeśli tylko zgłosi oficjalnie swoją kandydaturę
      • Gość: snajper Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 21:13
        Nie widziałeś ty klasy.Obejżyj "dzieciaki z klasą" na TVN i zadaj takie
        pytania swojej idolce a sprawdzisz wiedzę i klasę. Powodzenia.
    • Gość: poinformowany Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 07:53
      najlepsza pani Poseł Ewa janik
    • Gość: ja Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 07:55
      ja jestem najlepszym kandydatem na posła. Jestem nie zależny, młody i nic
      jeszcze nie wziołem.
    • kempson Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie 10.06.05, 08:12
      jak czytam wszystkie nicki. To jednak nie widze konkretnych kandydatów prócz
      tych o których i tak się słyszy lub pisze niezaleznie czy dobrze czy źle. Nie
      ma jakiś fajnych kandydatur czy wszyscy się boją.
    • Gość: kongo Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 08:21
      a może Piotr Krawczyk z SLD. Znany młodzieżowiec.
    • Gość: poieram Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 08:29
      poperam kandydaturę Piotra Krawczyka. Zawsze lewicowo myślącego. Wiele pomógł
      zwykłym ludziom.
    • Gość: tak Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 08:48
      uważam, że dobrym kandydatem może byc Piotr Krawczyk. Tylko kto go porze.
      • Gość: ilazbela krzysztof matyjasczyk IP: *.pcz.pl 10.06.05, 11:52
        jest tylko jeden andydat na czasie
        młody, przystojny...
        krzysztof matyjaszczyk
    • Gość: tomi Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.hcz.com.pl 10.06.05, 12:09
      Kochani uwazam iz trzeba głosować na młodych ludzi Partia Demokratyczna
      wystawia sporo młodych ludzi i tylko w nich nadzieja
    • Gość: Aga Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.hcz.com.pl 10.06.05, 12:11
      Proponuje Przewodniczącego Młodego Centrum Tyl Tomasz jego młódzieżówka sporo
      akcji robi dla dobra mieszkanców
    • Gość: damian Tyl Tomasz IP: *.hcz.com.pl 10.06.05, 12:16
      Podoba mi się ma 28 lat i będzie startował z PD
    • Gość: Artur Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 13:01
      Najlepszy jest Zygmunt Kucharczyk z Partii Demokratycznej.
      Szkoda, że jest tak mało znany:(
      A w ogóle to dyskusja jest bez sensu, dopóki nie będą znani kandydaci
      wszystkich partii.
      • Gość: Obserwatore Romano Mgr. Thomas Jaskóła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 13:26
        To jest najlepszy kandydat.
        Martwi się o staruszki.
        Jest wrażliwym człowiekiem.
        Po pełnej kadencji w Sejmie lub Senacie zupełnie zmieni się jako człowiek.
        Po prostu ewolucja eatunku Homo Sapiens.
        • Gość: Znawca Prof. Tomasz Jaskóła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 14:41
          Potrafi dostrzec chorą sutuacje w naszym kraju,młody,zdolny aż dziw bierze że
          jeszcze żadna partia go nie dostrzegła i nie zaproponowała mu miejsca w swoich
          szeregach
          • Gość: ok Re: Prof. Tomasz Jaskóła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 14:56
            jestem za
      • Gość: patriotka Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 20:52
        Też uważam ze Zygmunt Kucharczyk jest dobrym kandyadatem.Sprawdził sie jako
        wicewojewoda śląski ,duzo wtedy zrobił dla Cz-wy.
    • Gość: Roman Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 21:27
      Stawiam na Krzysia jarzynę ze Szczecina-szefa wszystkich szefów-za urok osobisty.
      • Gość: irma Krzysztof Jarzyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 22:23

popieram Krzysztofa Jarzynę ze Szczecina, sprawdził się jako Szef wszystkich
        szefów. to facet uczciwy, przystojny z poczuciem humoru... zrobił dużo dla
        zwykłych ludzi... w przeszłości działał w młodzieżówkach i radach dzielnic :P

najlepszy kandydat - Krzysztof Jarzyna ze Szczecina
    • Gość: wyborca Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 10:02
      ludzie. Jest strasznie. Nie ma żadnego Polaka godnego byc posłem. Nie ma
      Kmicica, albo rejtana. Ach Panie czemu nie drżysz ze zgrozy
    • Gość: ha, ha Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 10:04
      kontroler z ARi MR pyta się rolnika jąkałe. Ile ma królików. Trz...sta. Trzysta
      Królików? Ni...e trzy..stare dwa młode. fajne nie.
    • Gość: coralgor Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 10:09
      proponuje misia uszatka. Pociągnie za soba wielki elektorat leśny. Facet spoza
      układów i chyba nie był agentem..
    • Gość: ja Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 10:12
      proponuje jednak panią Ewę Janik.
      • Gość: Roman Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 10:34
        Nie szalej.Spójrz na to chłodnym,niezatopionym w banknocie wzrokiem-co ta pani
        dla nas zrobiła??Przeciętny zjadacz chleba tego nie odczuł.A tłumaczenie że inni
        nie zrobili więcej to nikogo na poziomie nie zadowala.To ze kilka razy kiwneła
        palcem to jeszcze nie powód by ją wybierać ponownie.Zwykły robotnik robi dla
        społeczeństwa wiecej niz przeciętny radny czy poseł a robi to za niewspółmiernie
        rózne pieniądze.Trzeba skończyć z wybieraniem nierobów a nowe twarze
        motywować,choćby groźba lecz na razie nasze przepisy sa takie że raz wybrana
        krowa staje się świętą aż do końca kadencji nie czując kieratu nad sobą,przez to
        nie jest motywowana do żadnego innego konstruktywnego działania jak tylko
        wydawanie lekko zarobionych(dużych) pieniędzy.A ludzie na to patrzą i zazdroszą
        zapominając że trzeba od kogoś takiego wymagać słusznego działania dla
        społeczeństwa.
        • Gość: adwoce Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 11:28
          Roman. Poseł tak jak ja i ty musi zapłacić taki sam zus i podatki ze sowjej
          pensji. Jeżeli uważasz, że tak jest żle to znajdź pieniądze zrób sobie kampanię
          i zostań posłem. Przedstaw program. Zobaczymy
          • Gość: Roman Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 11:48
            Po pierwsze-nie rozmawiamy to o naleznościach podatkowych posłów-im znacznie
            łatwiej opłacić ZUS i inne pierdoły niz innym-jesli tego nie widzisz to nawet
            okulista nie pomoże.Uważam że jest źle i nie jest to wyłącznie moja subiektywna
            opinia.
            Po drugie-nie mając poparcia w zadnej partii nie zdobęde chocby poręczenia
            kredytowego,a poza tym-jak mawiał Franz mauer-bandytą moge być,nie
            politykiem.Zawsze mnie ja sumieniu.
            • Gość: adwoce. Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 11:54
              czemu nie spróbujesz. Nie zapiszesz się do partii. Przebijesz się tam i
              zafunkcjonujesz. Startując z ich listy. Jak widzisz nie jest to takie proste.
              Zostać. A czy gdyby nie decydowały partie i każdy by sobie startował to
              wziąłbyś w czymś takim udział?
              • Gość: Roman Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 12:16
                Niestety nie darze sympatia zadnego z człowych klubów parlamentarnych.Nie mam
                tez ochoty na przeciskanie sie łokciami miedzy innymi by dorwać sie do
                żłoba.Władza deprymuje i równiez tego chciałbym uniknąć.
                Jesli partie nie decydowały o szansach to czemu nie,czemu nie...jednak
                rzeczywistośc jest inna,zupełnie odmienna.Ja bedac człowiekiem z
                cienia,wyrażając niewygodne opinie dla obecnie panujących mam szanse równe
                0.Taka rzeczywistośc,zastały ład jest na rekę wielkim tego swiata.I nie próbuj
                mnie podejśc w jakiś sposób bo straci na tym wyłącznie tówj układ nerwowy.
    • kempson Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie 11.06.05, 11:57
      jak widzę dyskusja jest dość ciekawa szczególnie ostatnie nicki.Ciekawe. Ciężko
      zostać posłem nie mając pieniędzy i poparcia.Pozdrawiam
    • Gość: a może.. Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 12:02
      zróbmy wybory wśród forumowiczów?
    • Gość: tak Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 12:04
      ja uważam, że może jakiś znany doktor lub profesor. Tylko która partia go
      wystawi.
    • Gość: myszków Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 12:49
      a może Grzegorz Sikorski?
      • Gość: Zdziś Grzegorz fajny gość lubi wypić ciupnąć na boku :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 15:58
        Jestem za
    • Gość: olo Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 12:56
      tak a może ktoś z Politechniki.
    • Gość: sponsor. Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 13:03
      Mam kasę do zainwestowania i układy trochę lewe może komuś pomóc wystartować.
    • Gość: kasia Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 13:06
      ja mogę być posłem. Jestem ładna i zgrabna. mam to cos - młodość.
    • Gość: wiem Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 13:14
      proponuję mojego kolege Marka Terleckiego z Rakowa. Młody i fajny.
    • Gość: kasia Re: najlepsi kandydaci na posła - wpisujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 13:15
      ja mam koleżankę. Może ona Ania. Ja ją popieram a wy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka