Dodaj do ulubionych

Zrobiło się wąskie prywatne forum

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 11:54
Nie warto, wyrażać opinii,bo i tak swoi mówią o swoich sprawach.....
(matka,córka,wnuczka,i Storima). Brak konkretów, to nie to forum
...................................................................
Obserwuj wątek
    • Gość: Ariel Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 12:22
      Polecam omijanie wpisów wąskiego grona,ja tak robie od dawna nawet nie wiem co
      pisza,i spokój,internet to nie jest miejsce gdzie mam tracić nerwy i narażać
      się na złośliwe i obrazliwe inwektywy.
      • Gość: Ruda Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:36
        My nigdy nie obrzucamy inwektywami, ani nie obrażamy...........
        Nie czytajcie naszych postów , nie musicie....
        Raczej bardziej zajmujące są awanturymiędzy kibicami, politykierstwo lub sala na
        wesele.........
        Jak Was nasze życzenia drażnią , to tylko Wam współczuć ...........
        Nie zazdrośćcie..................
        Ruad
        • Gość: konrad Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 08.06.05, 13:47
          Nie zazdroszcze.
        • Gość: ToMNR Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.bis / 212.244.80.* 08.06.05, 13:59
          Kibice to moja "domena"!!!!!

Grupa Trzymajaca Wladze
          ToMNR
          www.rakow.com.pl

;)
          • iwonnkaa RTomku WSPANIAŁY.................. 08.06.05, 14:20
            Nie mylić z Ferdynandem.................
            Cieszy mnie ze kibice .......i ........szalikami
            Juz mam przez Was obiecany taki seans :o)
            Niebawem odpisze o zawodowa sprawę ................
            Ruda
            • Gość: ToMNR Najrudzielsza Rudo :> IP: *.bis / 212.244.80.* 08.06.05, 14:49
              Tak, tak, obiecany, i niedlugo podam szczegoly :)
              To bedzie 25 czerwiec (sobota) badz 29 (sroda).
              Ale to pozniej bede trabil ;)
              Czekam na info o wiadomej sprawie

Grupa Trzymajaca Wladze
              ktora pozdrawiam
              ToMNR
              www.rakow.com.pl
            • mgielkapsotnab Re: RTomku WSPANIAŁY.................. 17.06.05, 14:53
              i tak oto mamy szanse w konkursie na najdluzszy watek)))))))))))
        • Gość: ania Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.net 08.06.05, 18:00
          z tego co pamietam to ty tez Ruda aktywnie bralas udzial w dyskusji na temat
          sali na wesele..... prawda??
      • Gość: Ala Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.prenet.pl 08.06.05, 13:37
        Do ......... i Ariela.
        Nikt Wam nie każe zabierać głosu na tematy, które Was nie interesują. Ale też,
        jak zauważyłam, nie wypowiadacie się i w innych sprawach, tych dotyczących
        ogółu częstochowian. Pozdrawiam Was
    • Gość: Iris Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 14:32
      Rozpocznij jakiś ciekwy wątek.Prosze bardzo!Tylko czy potrafisz to zrobić bo z
      Twoich wypowiedzi wynika ,ze jesteś zgorzkniałą zrzędą i nic więcej! Mimo calej
      Twojej złosliwości miłego dnia:o)Usmiechnij się !
      • iwonnkaa Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum 08.06.05, 14:36
        Cała Różanopalca ....................
        Rudzielec
        • Gość: Iris Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 14:51
          A skoro i tak na nas naskaują to:o) Rudzielcu konwaliowe buziaki:o)Dla całej
          bandy oczywiście też:o)Iris
          • Gość: Przecinek , , , , Do ................ ( kropka chyba ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 17:42
            A czy kropku zazdościsz nam że się spotkaliśmy i że się znamy ?
            Bo tak to wygląda :-) Napewno masz jakiś NICK tylko masz chęć nas jakoś podejść
            a nie wypada pod swoim Nickiem pisać takich oskarżeń :-)
            Miej trochę odwagi , bo widzę że twoja jedna połowa jest uszczypliwa a druga się
            wstydzi tej uszczypliwośći :-) Z tąd te kropki ..... Kubiś
            • Gość: Menel Re: Do ................ ( kropka chyba ) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 18:24
              W duchu poprawnej pisowni:) "Stąd" a nie "z tad" -pozdro
              • Gość: Kubiś Re: Do Menela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 18:26
                Sory za błąd . Wstyd mi Menelu :-) :-) ..... Kubiś
                • Gość: czestochowianin Re: Do Kubisia netowego oszoloma :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 00:24
                  u Kubisa to rzecz normalna :)...wtlacza sie nick kogos :)..piszac jakies bzdety
                  :)...popprostu jak przystalo na cybernetycznego osozloma gdzies zapltal sie w
                  sieci...Kubis znajdz sobie kobitke ...moze ona pomoze :)...te internetowe to
                  tylko planktoniczne relacje :)...a podejrzewam, ze sperma oczka chce ci wylupac :)
                  • Gość: mgielka.psotna.b Re: Do Kubisia netowego oszoloma :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 14:37
                    usmialam sie niemozebnie)))))))najbardziej podobaja mi sie
                    <planktoniczne>relacje)))))))))))))))))profesorze Miodek,mistrzu to cos dla
                    pana)))))))
                    mgla
                    p.s.tatus mi mowil,ze plankton to pokarm dla rybek???klamal szelma????
                    • Gość: czestochowianin Re: Do Kubisia netowego oszoloma :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 18:17
                      hehe :)...nie mgielko, nie klamal... nie powiedzial ci tylko co to znaczy
                      ironia lub sarkazm :):)...:)
                      byc moze trzeba troszke blyskotliwosci :)...
                      rzeczywiscie jest z czego sie smiac mgielko :)

• mgielkapsotnab do czestochowianina... 15.06.05, 07:54
                        Gość portalu: czestochowianin napisał(a):

> hehe :)...nie mgielko, nie klamal... nie powiedzial ci tylko co to znaczy
                        > ironia lub sarkazm :):)...:)
                        > byc moze trzeba troszke blyskotliwosci :)...
                        > rzeczywiscie jest z czego sie smiac mgielko :)
                        >
                        ..............
                        powiedzial,powiedzial...o sarkazmie,o ironii,o wszystkim co mogl i byl w stanie
                        przekazac i chwala mu za to.....wspomnial rowniez o malkontentach...a moj swiat
                        nie jest netowy,ja zyje,mam skore ,kosci,oddycham i serce rowniez gdzies tam
                        pika....calkiem niewirtualna ze mnie osobka...a z planktonu dalej sie bede
                        smiala -toz to najlepszy dowcip ostatnich dni)))))))co zas tyczy blyskotliwosci
                        nie wypowiem sie na ten temat-niech sadza mnie Ci,ktorzy znaja...
                        z diabelskim usmiechem pozdrawiam-mgla
                        • Gość: Iris Re: do czestochowianina... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 09:31
                          Ej mgiełko :o)psotnico jedna ,potwierdzam Twoje całkiem niewirtalne istnienie!
                          Faktycznie nie jesteś planktonem ale babeczką z krwi i kości i to całkiem udaną
                          babeczką:o)
                          Określenie plankton jest nie tyle zabawnym ale wyjątkowo dziwacznym określeniem
                          ale cóż się dzwić dziwakowi:o)Z równie diabelskim uśmiechem pozdrawiam
                          serdecznie :o) Iris
                          • Gość: czestochowianin Re: do czestochowianina... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 13:38
                            Iris :)...wyznaczasz dziwacznosc :)...bo jestem weryfikatorem normalnosci ??:)
                            to chyba jest dziwne...zatem panie Irys :) kto tu jest dziwiakiem ?:) a tak nota
                            bene to dziwaczny nick sobie przywdziales :)...jak na osobnika plci meskiej
                            ...chyba meskiej :)...zreszta tego zapewne nikt nie zweryfikuje :)
                            • Gość: Iris Re: do czestochowianina... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 14:32
                              Naprawdę nie musisz się wysilać z weryfikacją mojej płci.Ci co mnie znają
                              wiedzą,jakiej jestem płci a Iris to...., zreszta poczytaj mitologię:o)Moją
                              ulubioną :o)
                              A tak szczerze to na Twojej weryfikacji nic a nic mi nie zależy :o)Jestem już
                              zweryfikowana wystarczająco!
                        • Gość: czestochowianin Re: do czestochowianina... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 13:35
                          ale ja nie twierdze, ze jestes wirtualna :)...gdzies to wygenerowalem ?:)
                          stwierzdilem, ze istnieje koleczko rozancowe :)...osadzone w cyberprzestrzeni
                          :)..(Ruda, Cora, i niejaki Kubis ...ktory mimo, ze nie jest bezrobotny ;)
                          popelnia posta za postem -to wiem z jego wypowiedzi :)...a tak na marginesie co
                          tak panie Kubis czepiles sie tych bezrobotnych ??? to jakas nizsza kasta
                          ???:))...a planktonicznej sie smiej :)...tylko to dowcip z broda :)..dlatego
                          troszke jestem zdziwiony :)....ale na zdrowie :)
                          serdeczne pozdrowienia mgielko :)
                          • Gość: Ruda Re: do planktonina sarkastycznego................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 14:58
                            Hej ale Ty jesteś zabawny (a)..............
                            Qurde na focie byliśmy i jak Ci się zdaje ile było kobitek a ilu facetów........
                            W morde ale zabrnąłeś z tym plangtonem, My na żartach się znamy ale w Twoim
                            wydaniu to tylko sam sobie laurkę maestro wystawiasz.........
                            My wszystkie z e skóry i kości , kobiałki piękne i mądre....a co może nie !
                            Internaucie błagam wstydu oszczędż .............
                            Żarty wolimy INTELIGENTNE................
                            Ruda
                            • Gość: czestochowianin Re: do planktonina sarkastycznego............... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 15:53
                              > Hej ale Ty jesteś zabawny (a)..............
                              > Qurde na focie byliśmy i jak Ci się zdaje ile było kobitek a ilu facetów.......
                              > .
                              > W morde ale zabrnąłeś z tym plangtonem, My na żartach się znamy ale w Twoim
                              > wydaniu to tylko sam sobie laurkę maestro wystawiasz.........
                              > My wszystkie z e skóry i kości , kobiałki piękne i mądre....a co może nie !
                              > Internaucie błagam wstydu oszczędż .............
                              > Żarty wolimy INTELIGENTNE................
                              > Ruda

rozumiem Ruda(y) :) czyli wasze :)....:) w myśl kawału lubię czasami wypić do
                              lustra bo lubię z inteligentną osobą sobie łyknąć :)...:)
                              Ruda pisz :) językiem naturalnym :) bo tego dialektu nie rozumieć :)...hmmm
                              występujesz w kilku osobach ????:)
                          • mgielkapsotnab Re: do czestochowianina...z usmiechem) 15.06.05, 15:05

> ale ja nie twierdze, ze jestes wirtualna :)...gdzies to wygenerowalem ?:)
                            > stwierzdilem, ze istnieje koleczko rozancowe :)...osadzone w cyberprzestrzeni
                            > :)..(Ruda, Cora, i niejaki Kubis ...ktory mimo, ze nie jest bezrobotny ;)
                            > popelnia posta za postem -to wiem z jego wypowiedzi :)...a tak na marginesie
                            co
                            > tak panie Kubis czepiles sie tych bezrobotnych ??? to jakas nizsza kasta
                            > ???:))...a planktonicznej sie smiej :)...tylko to dowcip z broda :)..dlatego
                            > troszke jestem zdziwiony :)....ale na zdrowie :)
                            > serdeczne pozdrowienia mgielko :)
                            ..................
                            przyjmuje pozdrowienia,jesli szczere bo tylko takie maja wartosc...czasem
                            mysle,ze generujesz a nie bardzo wiesz co,moze nawet mnie to nie dziwi...mysle
                            (patrz-mgielki mysla!!),ze gdybys mial w sobie wiecej ciepla nie bylbys tak
                            uszczypliwy,a moze to nie o cieplo chodzi??!!moze to jakis zal za
                            niespelnionymi marzeniami??!! aaa wlasnie-marzenia...powiedz o czym
                            marzysz,tylko blagam nie pisz,ze o zaprzestaniu czytania postow Kubisia !!!w to
                            nie uwierze!!!!
                            mgielka z diablikami w oczach
                            p.s.a co do Iris-drogi panie!!! toz to niezwykla istota))))))
                            • Gość: czestochowianin Re: do czestochowianina...z usmiechem) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 16:08
                              skoro Feudowskie rozwazania sie rozpoczynaja :)...to marze :)...o pieszczotach
                              :) (to sformulowal Jaskola :)) ...Rudej (ego) diagnoza jest zbiezna :) ale
                              bardziej uszczegolowiona na glowke :)...to juz czysty freudowski wniosek rodem z
                              Marzen sennych :)...:)
                              • Gość: Ruda Re:Biedny Ty, oj biedny Planktoninie.............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 18:11
                                Głodnemu chleb na myśli..............
                                Nie sugeruj głupot bo za wysoko się cenię ,na tak niewybredne zarty pozwalam
                                sobie w TOWARZYSTWIE które znam i lubię .
                                Ty wylej kubeł zimnej wody na to co masz rozpalone ,i nie wypisuj biedaku ,już
                                bredni.............
                                Oj qurde chyba chamieję ..................
                                Ruda
                                • Gość: czestochowianin Re:Biedna Ty, oj biedna .....:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 19:54
                                  nie Ruda nie zgdze sie z Toba :)...ty juz schamialas :)...to takie proste jak
                                  twoja osobowosc :)
                                  a na dodatek bidulko :)..nie kontrolujesz tego co piszesz :)..a tym rzekomo
                                  roznimy sie od zwierzatek :)..:) taka kontrola podstawowych odruchow
                                  (fizjologicznych tez)
                                  ...a skad Ruda wiesz czy ja woogole cokolwiek mam rozpalone ?:) czyzbys zle
                                  alkowala :) miejsce naszej rozmowy ?:) to nie jest live chat :)...chyba, ze tak
                                  potezne masz "aspiracje" :).....ale watpie bys w jaki sposob odzialywala na moje
                                  "jestestwo" :)....
                              • Gość: mgielka.psotna.b Re: do czestochowianina...z usmiechem) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 08:05
                                ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                lubie sie smiac))
                                • Gość: Iris Re: do czestochowianina...z usmiechem) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 10:21
                                  Też lubię się smiać:o)Może wspólnym usmiechem przekonamy czestochowianina,że
                                  jego zgorzkniałość i zrzędliwość, chociaż niezbyt przyjemna wcale nam nie
                                  przeszkadza:o)Sądząc z uszczypliwych wypowiedzi czestochowianina, jak nic jest
                                  klonem expertum......Miłego dnia wszystkim bez wyjątku :o)
                                  • Gość: czestochowianin Re: do czestochowianina...z usmiechem) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 10:29
                                    tak :)tak zdrzedliwosc :)....:)
                                    Iris to jak dzieci kwiatow plasajace po lace :)..i krzyczace kochajmy sie i
                                    smiejmy :)....
                                    a ja lubie byc uszczypliwy :) to sie nazywa pragmatyzm :)....mowiac szczerze ten
                                    wasz stan melancholijnej abnegacji rowniez mi nie przeszkadza :)....
                                    mierzi mnie tylko (i nie tylko mnie jak wynika z tego watku) kolko rozancowe,
                                    ktore zalozyliscie :) a to klasyfikuje sie pod dewotyzm :)...dewotki
                                    usmiechniete nie moze byc :)..
                                    dziekuje i zycze milego dnia :) rowniez :)
                                    • Gość: Iris Re: do czestochowianina...z usmiechem) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 10:39
                                      Pisz co chcesz :o)dzieci kwiaty to akurat mi nie przeszkadza ale żeby dewotki???
                                      Nie licz na to że zapisze się do Partii Moherowych Beretów.Nic z tego!
                                      Od razu mi lepiej czytając Twoje życzenia, to już jest miły dzień:o)Pozdrawiam
                                      ale całkiem nie melancholijnie !
                  • Gość: @ Re: Do Kubisia netowego oszoloma :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 23:35
                    Troll z NETYKIETY
    • Gość: mgielka.psotna.b Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 18:45
      kropki,mysle,ze to Twoj problem..ciesze sie ,ze poznalam czesc tego wspanialego
      TWA,mysle tez,ze nie brakuje wiecznie niezadowolonych, malkontentow
      itp.,itd...ja czytam to co chce i tych co chce,mam dosc samochodow do
      wynajecia,sal weselnych,przepychanek w typie radiomaryjnym jak i tych o
      zdejmowaniu krzyzy...o innych pyskowkach nie wspomne..czytaj co chcesz,ale zwaz
      na to ,ze opowiesci storimy,Wlodka to cos co rzuca na kolana doslownie,cos
      czego Wy mlodzi nie pamietacie lub co poniektorzy pamietac nie chcecie bo
      wspinaliscie sie do nocnika po drabinie jak to sie dzialo,to kawalek
      zycia,historii...a konkretnie to o co Ci chodzi???o to,ze nie umiesz napisac
      czegos ciekawego firmujac wlasnym loginem????mysle,ze tak..ale wybacz,nie
      musisz pisac,nie musisz czytac,mozesz zawsze byc szewcem,prezesem lub
      wlascicielem budki z damska bielizna...nie gniewaj sie-to brzmi jak
      przepychanka,ale dzisiaj raz jedyny na nia sobie pozwole,wszak psota jestem!!
      i nawet pozdrowie)))
      • storima Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum 08.06.05, 20:04
        Joj! Mgielgo, ales napsocila!
        Toz to Twoja praca i staly forumowy pseudonim, pozwla mnie Tobie odpowiedziec;
        rownie psotnie!

Mam nadzieje, ze Unia Europejska
        uczyni cos sensownego w sprawie
        wytworczosci dziewiarskiej:
        padly tu juz we w Francji
        wielkie firmy
        oby mniejsze w Ojczyznie nie podzielily tego losu.

tam, w Chinach wykorzystuje sie pracownikow na 'maksa'
        za nedzne grosze.

Przynajmniej w Polsce
        to wiem ze zrodel mych wlasnych:
        dba sie o rzemieslnika,
        malo tego
        Taki Prawdziwy Rzemieslnik/Rzemieslniczka,
        otrzymuja bonusy
        plus zupelnie
        na konto Szefa,
        normalny-rorywkowy odskok od rzeczywistosci:

przykladem (Ty wiesz o kim pisze:)))

karnety na koncerty, badz teatru.
        Oczywiscie w
        Czestochowie.
        • Gość: mgielka.psotna.b Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 11:21
          rozbawiles mnie storimo niezmiernie,ale fakty sa takie jakie sa))przyznaje
          jednak,ze z punktu wydobycia ropy naftowej w Zatoce Perskiej jak i rozmnazania
          nepalskich sherpow swiat ciutke psieje wiec ja dalej bede kultywowac moj
          >apetyt na czeresnie> i niekoniecznie musze byc trendy,i cool,i spox.....
          pozdrawiam serdecznie- stara ,calkiem jeszcze nie stara
          mgielka z psota w oczach
          • Gość: Iris I przy okazji powstał miły prywatny wątek:o) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 12:42
            W zasadzie założycielce należą się podziękowania:o)Nie dość ,że nas zauważono
            to możemy sobie w tym wątku wymieniać własne zabawne lub nie, myśli i
            spostrzeżenia.Korzystając z tego przywileju ,ze nam założono taki deczko
            prywatny kącik (ukłon w stronę ........nicka nie znam niestety)pozdrawiam Cię
            mgiełko bardzo serdecznie,ech Ty psotko jaka tam znowu stara?Co ja mam wobec
            tego powiedzieć? Chcesz czy nie jesteś cooooool :o)
            Jak zdrówko mgiełko?Lepiej?Z Twojej wypowiedzi wynika,ze napewno lepiej
            tymbardziej,że apetyt na czereśnie nie mija:o)
            Buziaki dla całego TWA i Grupy Trzymjącej Władzę :o)
            Ps.Kto by pomyślał,że na strość polubię Kibiców Rakowa no może nie wszytkich
            ale dwóch napewno:o) Iris - cała w skowronkach :o)
            • Gość: mgielka.psotna.b Re: I przy okazji powstał miły prywatny wątek:o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 13:55
              Iris...czuje sie znacznie lepiej,mysle,ze to wszystko minie...napewno zechce
              wpasc na nastepne spotkanko,z wielka przyjemnoscia znow Was zobacze,tych co
              juz zdazylam poznac,jak i tych ,ktorych nie dane mi bylo ujrzec...ciekawe to
              nasze TWA,poglady czasem skrajne do granic,ale jak wspaniale nam sie
              rozmawia ??!!mysle,ze kolejne bedzie niebawem!!pozdrawiam wszystkich!!!!
              mgla
              p.s.Iris pisz -mgielkapsotnab@gazeta.pl!!
              pozdrawiam Rudenka,corke,piekna Angele,Kubisia,o Wlodku i reszcie nie
              wspominajac!!dobrze,ze jestescie!!psota
            • Gość: ToMNR Re: I przy okazji powstał miły prywatny wątek:o) IP: *.bis / 212.244.80.* 09.06.05, 17:33
              Bo kibice Rakowa to fajni goscie :)

Pozdrawiam forumowiczow
              Grupa Trzymajaca Wladze
              ToMNR
              www.rakow.com.pl
          • Gość: Wlodek Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.vf.shawcable.net 09.06.05, 14:21
            swiat ciutke psieje wiec ja dalej bede kultywowac moj
            > >apetyt na czeresnie> i niekoniecznie musze byc trendy,i cool,i spox...
            > ..
            > pozdrawiam serdecznie- stara ,calkiem jeszcze nie stara
            > mgielka z psota w oczach

-
            • iwonnkaa Re:Mgiełko ....................................... 09.06.05, 15:10
              Jak dobrze że jesteś ................
              Ukłony TWA I Ru -da
              • Gość: Kubiś Re:Mgiełko ...................................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 17:45
                Całe szczęście że mam zdjęcie z poprzedniego spotkania , gdyż przypomniałem
                sobie jak koleżanka " Mgiełka.psotna.b wygląda :-)
                Pozdrawiam cię Mgiełko.słodko.b ..... Kubiś
                • Gość: skrzat Re:Mgiełko ...................................... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 22:03
                  Skoro prywatnie, to bardzo miłe spotkanie miałam jadąc do teatru z dziećmi
                  (spora grupka) z naszym zagorzałym kibicem ToMNAR.Cieszę się ,że mnie poznał i
                  wymieniliśmy uprzejmości.Ale słodko co? Acha były jeszcze ogrooomne uśmiechy.
                  Pozdrawiam wszystkich przesyłając słoneczka .Mniejszy skrzacik
                • mgielkapsotnab Re:Mgiełko ...................................... 09.06.05, 22:28
                  kochany Kubisiu -ja z prosba ,o takie jedno,jedyne zdjatko,wiem,ze brak mi
                  uroku na zdjeciach(realnie rowniez),ale chcialabym je obejrzec))please
              • mgielkapsotnab Re:Mgiełko .....Rudenka)) 09.06.05, 22:33
                iwonnkaa napisała:

> Jak dobrze że jesteś ................
                > Ukłony TWA I Ru -da
                ........Rudenka,dobrze,ze Wy jestescie)))mg
            • mgielkapsotnab Wlodku.... 09.06.05, 22:31
              faktycznie blizej mi do tej pierwszej damy,z druga juz nie bardzo umiem sie
              porozumiec,moze inteligencji nie stalo??jak zwal tak zwal wole Anawa niz hip-
              hop,ale to juz moj apetyt na czeresnie)))
              pozdrawiam i zdrowka -mgielka
              • Gość: Kubiś Re:Do mgiełki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 23:20
                Chętnie ci wyśle :-) . Tylko daj Imela
                • mgielkapsotnab Re:Do mgiełki 10.06.05, 05:20
                  dzieki Kubisiu-mgielkapsotnab@gazeta.pl
              • Gość: Wlodek Mgielko...... IP: *.vf.shawcable.net 10.06.05, 04:34
                > faktycznie blizej mi do tej pierwszej damy,z druga juz nie bardzo umiem sie
                > porozumiec,moze inteligencji nie stalo??

Tak to juz bywa.... Inny czas-inna inteligencja -)

>jak zwal tak zwal wole Anawa niz hip- hop,

To domaluj jeszcze Sikorowskiego & Ska [Mialem przyjemnosc spotkac i pogadac]
                I polecam jesli gdzies wygrzebiesz "Dialogi na 4 Nogi" z Kofta i Friedmanem -
                ale nie tylko! Byla to i kaseta mgt i ksiazka. Cos jak z "Chwastami
                Polskimi"....
                A z reszta Kofta... Po tylu latach od czasu jak sie przeniosl na Najwyzsze
                Pietro
                widac jak Go brakuje... Zaden Pietrzak, zaden Mlynarski ... nie mowiac o
                mlodszych z epoki. Nie ten dowcip i nie ta melancholia, nie to czucie....
                bluesa.
                A jak nam [mnie]` juz zeszlo na starocie, jest cos czego dzisiejsze pokolenie
                moze nam autentycznie zazdroscic... Starego typu radiowej Trojki z IMA, ITR-em
                i CO Wieczor Powiesc w Wydaniu Dzwiekowym..
                To bylo COS!!! Ewenement! I to na skale swiatowa.

ale to juz moj apetyt na czeresnie)))

Jak to u - co mlodszych- okularnikow bywa:)))
                A jak juz -smy przy okularnikach, to widzialem w anonsach, ze wyszla historia
                STS-u Jaroslawa Newerlego- Abramowa. Tego m.in. od Pana Zdzicha w Kanadzie.
                Nakazalem juz zakup:)))

Najlepszego
                Wlodek
      • Gość: Yoko Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 17:28
        Mgiełko nieładnie, że wszystkich młodych poleciałaś na jedno kopyto i
        odkreśliłaś grubą kreską. Postrzegasz "młodych" zbyt stereotypowo i chyba za
        dużo forum masz w głowie przez to same głupoty Ci zostały na temat młodzieży
        wpojone. Osobiście bardzo chętnie czytam posty Storimy i Włodka czy to na temat
        Rakowa czy dzielnicy Dąbie czy wogóle na temat Częstochowy. Jak dla mnie są
        bardzo ciekawe ze względu na ich specyficzne spojrzenie na ten świat dziecinny,
        który przminął. Jestem młody i o wydarzeniach, które opisują mogę wiedzieć tylko
        z opowiadań ale czy to już ma mnie skreślać w Twoich oczach?? bo jak młody to
        chuligan i blokers?? Mgiełko zdejmij klapki, wyjdź do ludzi może się przekonasz
        jak bardzo się mylisz w postrzeganiu innych...
        • Gość: mgielkapsotnab Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 04:52
          Yoko......troszke przesadzasz,zrobiles problem z niczego lub lubisz
          prowokowac..mlodych postrzegam chyba dosc dobrze,ale generalnie nie o to mi
          chodzilo....ja nikogo nie skreslam,wrecz przeciwnie,jesli tak to odczytujesz to
          wybacz....jest tak,ze mam wolna wole i to ja decyduje o moich priorytetach,i o
          tym co lubie,jak i tym co chce czytac...jestem tolerancyjna ,ale nie musze
          kochac blokersow ani ich muzyki,nie musze sluchac czegos czego nie czuje i
          zupelnie nie lezy w granicach moich zainteresowan...ja mam swoj swiat,swoj
          apetyt na czeresnie,ten swiat rozumiem,ten swiat sobie tlumacze na swoj wlasny
          sposob i wybieram z niego tez tylko to co chce..to nie zarozumialosc-to moje
          wybory...Storima,Wlodek to prawie lub wlasnie moje pokolenie,moja mlodosc i
          naprawde jest mi blizej do Agnieszki O. niz do Doroty M.,...mam dzieci pewnie
          w Twoim wieku,nie zramolalam tak calkiem i dobrze je rozumiem pomimo,ze
          sluchaja juz czegos innego,czytaja rowniez...Wy macie swoich bardow,ja swoich i
          trzymajmy sie tej wersji...probujesz nawracania na sile...glupot mi nikt nie
          wpaja bo mam dosc zdecydowanie i konkretne poglady,nie narzucam sie z
          nimi ,dlatego nie czesto jestem na forum...pisze wtedy jak mam cos do
          powiedzenia,nie wchodze w dyskusje o <niedostosowanej > mlodziezy bo to tchnie
          falszerstwem,swiat jest rozny tak jak rozni sa ludzie.kazdy musi znalezc sobie
          w nim swoje miejsce-ja znalazlam...nie mam klapek i nie musze wychodzic do
          ludzi-ja caly czas zyje z nimi,wsrod nich ,a sa momenty,ze dla nich...i tak
          niech zostanie....to w moich czasach nazywalo sie tolerancja..
          pozdrawiam-mgla
    • Gość: Angela Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 14:17
      I dobrze, że sie takie zrobiło. Przynajmniej chwilami jest miło!!
      Serdeczne uściski dla wszystkich znajomych forumowych. Oby nas było jak
      najwiecej. I tych "miejscowech" i tych "zagramanicznych"
      • Gość: Och Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 14:31
        Powlazcie sobie w tylki,bedzie jeszcze milej :)
        • Gość: Corka Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.prenet.pl 10.06.05, 15:03
          Och, a wiesz ze wtedy polaczylo by sie mile z cieplym, bo tam zawsze plusowa
          temperatura.
          Nie tak jak teraz na dworze bbbbrrrrr zimno.
          No to sympatyczni hhhhooooopppp wskakujemy sobie w tylki i bedize nam cieplo.

Kubis a dawaj Ty fotki z ub. roku jak masz......
          Ja swoje powysylalam wszedzie gdzie tylko adresy mialam.

Caluski wszystkim wlazacym.

hahahaha

Corka w remontach bbbbbbbrrrrrrrr
          fatalna robota w domu :-(
          • Gość: rUDA Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 15:50
            No i fajnie................
            Mamy swój wątek i niech nikt nie włazi w paradę............
            Przynajmniej wygadac się możemy bez ciągłego tłumaczenia ze prywata i takie tam
            .........
            Utrzymujmy ten wątek tak dla nas ..........
            Ciekawe ile wytrwamy .....
            Takie codzienne dzisiajki ................
            U mnie dziś fajnie, czekam na wspólnego grila ............
            Musimy się zlecieć , moja miotła już czeka w pogotowiu.............
            Córka a Ty to tak nie remontuj............
            Bo jeszcze w ferworze Tobie glazure wymienią :o)
            rUDA
            • mgielkapsotnab Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum 10.06.05, 17:31
              Rudenka,mam zdjecia-cholera jaki Ty masz rewelacyjny ten kolorek!!!!!!!
              mgla
              p.s. dzis u mnie nerwowo,chyba ten dzien nie skonczy sie zbyt rewelacyjnie..ile
              wytrzyma ten watek??sadze,ze dosc dlugo))))
              • Gość: Ruda Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 18:12
                Pewnie ze rewelacyjny, taki ze mnie lisiur..............
                A wredna jestem że hej.............
                No ale Ty również kolorek miałaś kosmiczny..............
                Jak tam najmłodsze , daje Ci popalić !!!!!!!!!!!!!!
                Moje duże a cholera czasem to tylko trzasnąć drzwiami i wiać !!!!!!!!!
                Słonko wyszło , olaboga ....................
                Ruda
                • Gość: Kubiś Do Mgiełki :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 18:27
                  Ja też chce jakieś fotki :-) :-) :-) ..... Kubiś
    • Gość: Angela Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.flatpla.net 10.06.05, 20:25
      No popatrzcie, niby tak niewiele, a jednak kogoś w dołku ściska. Komu to stoimy
      ością w oku? Może dasz jakiś cywilizowany znak życia Ochu czy .....-wielokropku?
      Czy to się komuś podoba czy nie to my i tak będziemy dla siebie mili i będziemy
      sobie prawić słodkie komplementy, a co, zabroni ktoś?
      Pozdrowienia dla wszystkich bardzo milusieńkich i przesympatycznych
      różnokolorowej maści Forumowiczów.
      Kłaniam się nisko.
      • Gość: ................ Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 21:24
        Hej! I ZA TO WAS KOCHAM!!!!!!!!!!!!!W dołku mnie nie ściska, ości w oku też nie
        mam. Wiem jedno, forum żyje.............. Chcę się trochę z WAMI podroczyć.
        Może kiedyś się spotkamy. Przepraszam, jak komuś było przykro, przepraszam.....
        KROPEK (ale fajne, )
        • Gość: Iris Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.21.pl / 213.199.204.* 10.06.05, 21:45
          No i jak w reklamie:o)Przygarnij kropka:o)Przygarniamy Cię kropku czy też
          kropko.Nie było nam wcale przykro, mieliśmy ubaw po pachy:o)Trzymaj się i może
          do zobaczenia kiedyś.Nieustające pozdrowienia dla całego wąskiego a na dodatek
          prywatnego forum :o)Do miłego :o)
          • Gość: ...... Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 21:53
            Nie wiem co powiedzieć... WSTYDZĘ SIĘ.............
            • Gość: Ruda Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 22:02
              No to moment odpowiedni ris różanopalca i piekna ..............
              KROPKU PRZYJMUJEMY CIĘ.............
              A reszte się wytnie
              Kochana bando JESTESCIE WSPWNIALI T tyle na ten temat
              Ruda , Prywatny i reszta Bandy
              • Gość: Kubiś Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 22:10
                I wszsyko skończyło się dobrze i szczęśliwie :-) :-) ..... Kubiś
              • Gość: Iris Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.21.pl / 213.199.204.* 10.06.05, 22:22
                No qrde Rudeńka ale komplement mi zasunęłaś:o)Teraz to już pewnie nie będziemy
                czerowona młodzieżówką ani pracownicami z Izby wytrzeźwień bądź innymi
                dziwolągami a lesbijkami ze wzgledu na moje wywody co do homoseksualistów ale
                co mi tam:o)Przeżyłam tamte głupoty to i taką przeżyje!Buziaki dla całej bandy!
            • Gość: Iris Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.21.pl / 213.199.204.* 10.06.05, 22:18
              Żadne tam wstydzę się bo i nie ma czego:o)Przygarnęliśmy Cię i już:o)Jesteś
              teraz takim samym wąskim gronem jak i cała reszta:o)Trzymaj sie!
              • Gość: Corka Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.prenet.pl 11.06.05, 01:11
                UFFFFFFFFF kuchnia zrobiona teraz reszta
                Mam do upchniecia niedrogo dwa segmenty.
                Nie znacie kogos potrzebujacego?

Ruda przestaniesz Ty grillowac???
                qurde jak nie prosisz sama na grila to Ciebie prosza:-)
                nawet pod folie malarska hahahahhaa

Jak skoncze remont poprawimy i graty oblejemy coby sie nie rozeschly, a
                prywatny juz bedzie spal te jedna noc u mnie bo trzezwy nie wyjdzie

hahahahhhaaaa

Iris.......cud blondi mnie rece bola od roboty.......
                A wesola Angela z cud "wapniaczkami" i reszta TWA
                trzymajcie kciuki cobym nie padla przy remoncie

Caslusskiiiiiii

skonana
                Klaniam sie nisko
                Wam..........JA
                • Gość: ToMNR Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.bis / 212.244.80.* 11.06.05, 08:26
                  A o "chlopakach z Rakowa" to Corko zapomnialas? :>>>>

Pozdrawiam
                  ToMNR
                  www.rakow.com.pl
                  • Gość: Angela Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.flatpla.net 11.06.05, 09:59
                    Kochame"chłopaki z Rakowa" o nikim Córcia nie zapomniała. Ona tak ma,
                    roztrzepana do granic możliwości.
                    Córko- trzymam kciuki, oby się nie rozeschły.............
                    Kropku szanowny, na tym polega nasz urok, że najpierw delikatne trzęsienie,a za
                    chwilkę miłośc do grobowej deski. Już należysz do tego wąskiego prywatnego forum
                    czy tego chcesz czy nie, wiąkłeś-łaś. Zdradź, która forma jest prawidłowa.
                    Pozdrowienia i uśmiechy dla już TWA i nowoprzybyłych do TWA.
                    • Gość: ToMNR Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.bis / 212.244.80.* 11.06.05, 10:08
                      Przygarnij kropka :D

LoL.

ToMNR
                      www.rakow wiecie dalej co :P
    • Gość: Angela Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.flatpla.net 11.06.05, 10:14
      Przygarnęłam, nie tylko zreszta ja to zrobiłam. Dołączysz do reszty? Przygarniesz?
      Pozdrówka TOM...
      • Gość: Corka Wszystkich wszystkich z TWA IP: *.prenet.pl 11.06.05, 11:39
        Tomku napisalam wyraznie

>>>>>> reszta TWA<<<<<<<
        trzymajcie kciuki cobym nie padla przy remoncie

Wymienilam nie wszystkich, ale napoisalam ze CALE TWA czyli wszyscy my
        qurde jaby tak za kazdym razem wywolywac do tablicy po nicku to by byle metrowa
        lista

UFFFFFFFFFF

Kocham Was wszystkich
        na prywatnym hahahahahah naszym forum.
        A i tych co chca do nas tez WITAM SERDECZNIE
        A z przytulaniem musimy poczekac na spotkanie w nastepnym roku

CAlllllluuuuuusssssskiiiiiiiii

JA WAM
        • Gość: Ruda ReZapucowana Córko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 12:16
          Pucuj , pucuj se Córeczko
          I do błysku czyść gniazdeczko!
          Jeno zapamiętaj sobie............
          Nie wyląduj nam w grobie...........
          Brrrrrrrrrrrrr..........ale mi się głupota napisała
          Ale trudno nie kasuję Ruda i Prywatny a co!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Iris Re: Wszystkich wszystkich z TWA IP: *.21.pl / 213.199.204.* 11.06.05, 12:27
          Córciu droga!Dlaczegóż to dopiero za rok następne spotkanie?Nie dałoby rady
          deczko wcześniej?;O)
          Pucuj ,szoruj ale od czasu do czasu odpocznij przy kompie.
          Pozdrowienia i buziaki dla całego TWA ,GRUPY TRZYMAJĄCEJ WŁADZĘ no i oczywiście
          przygarniętego kropka:o)
          • Gość: Ruda Re: Wszystkich wszystkich z TWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 12:31
            Właśnie co Ona wypisuje..............
            Chyba ten remont Jej zaszkodził ...........
            Ukłony niskie
            • Gość: Corka Hahahaha Ruda z opoznionym zaplonem IP: *.prenet.pl 11.06.05, 21:40
              Teraz doczytala co ja napisalam hahahaha
              Ja nie chce jeszcze zemrzec
              Musze troche pomieszkac i pozyc.

Grilowo........
              remontowo
              zmeczensko

od czasu do czasu relaks przy kompie

calusienki
              • Gość: Ruda Re: Hahahaha Ruda z opoznionym zaplonem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 00:07
              • Gość: Ruda Re: Hahahaha Ruda z opoznionym zaplonem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 00:08
                Córko piękności Ty moje kocham Cię
                o qurde i My inne orientacje czy cóś
              • Gość: czestochowianin Re: Hahahaha Ruda z opoznionym zaplonem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 00:26
                > Ja nie chce jeszcze zemrzec
                > Musze troche pomieszkac i pozyc.
                >
                > Grilowo........
                > remontowo
                > zmeczensko
                >
                >
                > od czasu do czasu relaks przy kompie

hmm..mialem racje z Kubisem...ale tu prawo serii obowiazuje :)...relaks przy
                kompie ?:) a co maz ci juz nie daje .....:) relaksu :)
                nie boj nic brac netowa pomoze :)...na poczatku proponuje Kubisa ten sam problem :)
    • Gość: A Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.dyn.optonline.net 12.06.05, 06:41
      Hey dude, lay off.
      Przestan krytykowac prawdopodobnie najbardziej rozrywkowa grupe na tym forum.
      To co, ze panie sa czasami winne np. ach, jak totalnie flamastrowo
      przejaskrawionych wzajemnych pozdrowien, deklaracji przyjazni, milosci.....
      Psychologicznie pewno rekompensuje jakies tam braki i zale z dziecinstwa, a na
      pewno taniej od sesji u psychologa. The need to be accepted, visible, to be
      "in", to be twelve again....
      Czuj sie wyrozniony, to przedstawienie jest dla ciebie, dla mnie....
      I enjoy it, and so should you ;)))

• Gość: mgielka.psotna.b Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 21:38
        hmmm....do zlosliwosci mozna sie przyzwyczaic.....ot tyle))
        • Gość: A Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.dyn.optonline.net 13.06.05, 02:22
          A do trafnych diagnoz?
          • mgielkapsotnab Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum 13.06.05, 10:10
            hmmm..trzeba sie jeszcze zgodzic z tym,ze to trafna diagnoza...a ja jakos mam
            obiekcje.......))))))))pozdrawiam serdecznie))
            • Gość: A Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.dyn.optonline.net 14.06.05, 02:14
              Obiekcje sa w zupelnosci zrozumale.
              Odruchy obronne generalnie nie sa obiektywne.
        • Gość: Iris Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 08:04
          Nie tylko przyzwyczaić Mgiełko kochana ale nawet i polubić:o)Jeśli ktoś nas
          stale krytykuje wcale to nie znaczy ,że ma rację:o)Buziaki dla całego wąskiego
          ale za to o olbrzymich serduchach, prywatnego grona Forumowiczów :o)
      • Gość: Iris Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 07:54
        No cóż koleś:o)To przedstawienie nie jest dla Ciebie ani dla nikogo
        innego.Piszemy bo taką mamy ochotę i moim zdaniem to raczej Ty potrzebujesz
        akceptacji a nie ktokolwiek z nas.Świetynie się bawimy a Ty poprostu nie musisz
        brać w tym udziału jeśli nie chcesz!I moim skromnym zdaniem to Ty potrzebujesz
        złośliwościami rekompensowac jakies braki(boję się nawet wnikać w to jakie to
        braki)Jest tyle ciekawych wątków.Po jasny gwint trujesz się naszym?
        Po raz kolejny przypominam iż Polacy nie gęsi...... !
        • Gość: A Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.dyn.optonline.net 14.06.05, 02:29
          Iris, twoje wyjasnienie musi byc przedstawione w kontekscie faktu ze mozesz z
          latwoscia zalozyc sobie prywatne forum ktore logistyczne moze spelniac
          identyczna role dla waszej grupki jak jak to publiczne, za wyjatkiem gwarancji
          ze bedziecie mieli jak najwieksza publicznosc.
          Dziekujemy za dotychczasowe przedstawienia, i rozumiem ze nieporadne
          zaprzeczenia to dalsza czesc spektaklu.
          ...and it's free....
          • Gość: Ruda Re: Do A ................i nie tylko............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 10:25
            • Gość: Ruda Re: Do A ................i nie tylko............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 10:32
              No kot mi wlazł na klawiaturę i poszło........................
              Szanowny(a)A omijaj ten wątek jak morowe powietrze.............
              Wystrzegaj się go jak zarazy...........
              Nie bądż ciekawska i nie czytaj cudzej korespondencji.............
              Sam temat wskazuje że to prywata, więc nie otwieraj koperty....
              I nie zarzucaj nam że szukamy poklasku..................
              I chwalimy się .................
              Nie sądż bliżniego w/g siebie samego i tyle..............
              Ruda
              • Gość: Iris Re: Do A ................i nie tylko............ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 11:04
                Rudeńka :o)Właściwie to aktorkami jeszcze nie byłysmy:o)Może to nawet i miłe?
                Buziaki dla całej aktorskiej trupy :o)Najważniejsze ,że słońce wreszcie świeci
                a powietrze przesycone jest truskawkowym aromatem :o)
                Iris
              • Gość: czestochowianin Re: Do A ................i nie tylko............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 18:15
                Ruda hmmm...to jest kokieterja :)?????..albo wasz ignorancja :)..jak nie cztac
                skoro forum jest publiczne :)...czyli tym samym akceptujesz pierwotne zalozenie
                tego watku :)....

• Gość: Iris Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 10:57
            Zastanawiam się jakie braki z dzieciństwa lub może z obecnego życia, strasz
            sobie zrekompensować popisując się angielszczyzną? Widzisz odpieram Twój atak
            Twoją bronią.Załóż sobie prywatne forum obcojęzyczne lub wejdź gdziekolwiek
            indziej gdzie rozmawiają w języku angielskim i tam sie popisuj.A ja obiecuję,że
            nikt z nas czyli tego Twoim zdaniem teatralnego grona nie będzie Cię tam
            poszukiwał ani komentował Twoich genialnych wypowiedzi.Powodzenia!

• Gość: Angela Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 11:16
              Dziewczyny, Kobiety, Aktorki moje kochane, nie dajcie sie zwariować. Ta osoba
              nas wszystkich podkręca i karmi się naszymi nerwami. Jak bakteria nie ma co
              jeść to sama umiera. Kochajmy się i szanujmy, a Ci wszyscy, którzy to widzą w
              takim a nie innym świetle niech sobie dalej piszą co chcą. My wiemy co i jak i
              nie wtajemniczajmy reszty w ten krąg....... Ale to brzmi.
              Pozdrowionka.
              • storima Witam Panie Aktorki! 14.06.05, 12:20
                Kto jest rezyserem tego spektaklu?
                Moze Tomek?
                Oprawa swietlena zapewniona przez ekran twojego komputerowego monitora.
                Wybor czcionki: "Gazeta Wyborcza".
                Scena: FCz.
                Serdecznie
                • Gość: Ruda Re: Witam Panie Aktorki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 14:12
                  A miło Nam , miło..........
                  Byłyśmy już kretynkami, ciemnotą ,głupkami ,kołtunami, zbieraniną ..aktorki to
                  jak komplement.......................
                  No i do przodu , słonko świeci czas na grila ................
                  Do zobaczenia aktorska ciemna zbieranino ................
              • Gość: czestochowianin Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 18:21
                hehehe to przypomina mi taki "zaczarowany" krag :)...ludzi z Herbalive
                :)..rowniez podnosili sie na duchu krzyczac "kochajmy sie" :)...wszystko dookola
                jest nienormalne my jestesmy normalni bo okreslami normy zgodne z naszym
                postrzeganiem swiata :)....hahaha
                ale belkkot prawda kolezanki i koledzy z koleczka wzajemnje adoracji
                :)...przeciez my was tez kochamy :)))...i wasz normalny netowy swiat :)....
                • storima Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum 14.06.05, 18:42

> hehehe to przypomina mi taki "zaczarowany" krag :)...ludzi z Herbalive
                  > :)..rowniez podnosili sie na duchu krzyczac "kochajmy sie" :)...wszystko dookol
                  > a
                  > jest nienormalne my jestesmy normalni bo okreslami normy zgodne z naszym
                  > postrzeganiem swiata :)....hahaha
                  > ale belkkot prawda kolezanki i koledzy z koleczka wzajemnje adoracji
                  > :)...przeciez my was tez kochamy :)))...i wasz normalny netowy swiat :)....

Ludzie podnosza sie na duchu wypowiadajac glosno, to co na duchu moze
                  podtrzymac. Nic w tym nowego, stosuje to skutecznie w jakiekolwiek prcy
                  grupowej. Oczywiscie ma to swoj sens, gdy idee, mysli sa jednako ukierunkowane.
                  W tym konkretnym przypadku: TWA, z ktorym darlem 'koty' do momentu akcji Angeli
                  (, bo cos konkretnego z FCz wyniknelo. Stad , pozniej nieodparta moja checia
                  poznania osobiscie tego magicznego Grona.
                  Bylem, wysciskalem sie, odczulem.
                  FCz zmienia reszte zapomnianego swiata. To zywi, prawdziwi ludzie, ktorzy nie
                  trzaskaja w klawiature od tak sobie!
                  Kolejna pozyteczna akcja zainspirowana przez Pania Iris, np.;
                  (patrz watek o Stacji Krwiodastwa)
                  Bedzie wiecej podobnych rzeczy sie dzialo,
                  i w tym moja, to , moja przyjemnosc: Osobistego Spotkania.
                  Serdecznie,
                  • Gość: Ruda Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 21:09
                    Storimo paryska bohemo , szkoda słów...................
                    Ukłony Ruda z Prywatnym
                    • Gość: ToMNR Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.bis / 212.244.80.* 15.06.05, 18:57
                      Jako ze watek prywatny, prywatne forum (POZDRO PRYWATNY :P)
                      to ja do Rudej mam sprawe ;) coby odpisala :)
                      AAAAve :)

GTW TWA
                      ToMNR
                    • storima Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum 15.06.05, 20:27
                      Gość portalu: Ruda napisał(a):

> Storimo paryska bohemo , szkoda słów...................
                      no szkoda, wiec sie streszcze;)
                      zadna ze mnie bohema, raczej paryska bagietka,
                      ale tez i nie bo nie zycze sobie byc
                      nadgryzanym
                      badz
                      poZARTYm:)
                      Zarty
                      zartami, ale
                      Pozdrowienia Powaznie Mile
                      • Gość: Ruda Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 22:37
                        No żadnych dzisiajek dzisiaj , co jest.............
                        No mnie teą nadgorliwi SM owcy chcieli zblokować koło........
                        Ale jazda była , no że hej...........
                        Pozdrawiam blokadowo Ruda
                      • Gość: Corka Bedziem chude IP: *.prenet.pl 17.06.05, 00:35
                        RUDA.............

ZNALAZLAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DIETE

CUD

PRZEPISZE I ZARAZ WYSLE

ale bedziem laski hahahhahha

Prywatnemu oczy wyjda na wierch hahahhaaa

zrobimy konkurs

na

MIS chudego pepka
                        • Gość: Wlodek Re: Bedziem chude IP: *.vf.shawcable.net 17.06.05, 04:06
                          >
                          > Prywatnemu oczy wyjda na wierch hahahhaaa

Jak bedzie te chude dzwigal po schodach:)))
                          Prywatny!!! Najglebsze wyrazy wspoczucia.
                          Zabierz kluczyki, zaspawaj lodowke i zwez futryny w drzwiach...
                          Iiii!!! Trzymaj sie chlopie! Dzielnie...
                          Powodzenia!
                          Wlodek
                        • Gość: Ruda A tera to jakie jezdemy........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 08:09
                          A przestań, trochę ciałka tu i tam..............
                          Możemy trochę zgubić, ale no bez przesady................
                          No to hej do poczty.............
                          Jaśmin pachnie.............Ruda
                          • prrywatny Re: Włodku kochany ciężar........... 17.06.05, 11:09
                            Dzięki za współczucie, czasem potrzebne takie dobre słowo.No Rudej przyda sę
                            zrzucić trochę ciała,.
                            Pozdrawiam polonusa zza oceanu , miło było Cię poznać.Prrywatny
                            • Gość: storima Re: Włodku kochany ciężar........... IP: *.d4.club-internet.fr 17.06.05, 12:25
                              prrywatny napisał:

> Dzięki za współczucie, czasem potrzebne takie dobre słowo.
                              Alez! Moze to i dobre slowo, ale to noszenie dwoch kobiet po schodach... juz
                              widze ja Ci oczy wychodza...

> Pozdrawiam polonusa zza oceanu , miło było Cię poznać.
                              Tos sie chyba narazil Wlodkowi, ktory nie tak dawno uswiadomil mnie tu na FcZ,
                              ze 'polonusow' juz dawno ktos kurzem sprytnie pokryl.
                              PozdrawiaM
                              • prrywatny Re: Włodku kochany ciężar........... 17.06.05, 13:04
                                Storimo Ciebie też bmilo bylo poznac.A Wlodek w koncu Polak, czyz nie?Swiat mały
                                oj mały.Storimo ja z grosza, ale na łąki sie latało, było oj było!
                                Prrywatny
                                • Gość: storima Re: Włodku kochany ciężar........... IP: *.d4.club-internet.fr 18.06.05, 09:38
                                  Drogi Prrywatny, fajny ten pseudonim wymyslila Tobie Ruda.
                                  Mnie oczywiscie rowniez bardzo milo bylo poznac Prywatnego Kota Iwonki:)
                                  Moze Wlodek raczej nie jest Polonusem, a bardziej uwaza sie za Polaka?
                                  Nie wiem, Jego by trzeba zapytac.
                                  Serdecznie
                                  • Gość: Wlodek ......ciężar........... IP: *.vf.shawcable.net 19.06.05, 06:09
                                    Gość portalu: storima napisał(a):

> Moze Wlodek raczej nie jest Polonusem, a bardziej uwaza sie za Polaka?
                                    > Nie wiem, Jego by trzeba zapytac.
                                    > Serdecznie
                                    Storimo! Nie denerwuj mnie z wieczora. "Uwazaniem sie za..."
                                    Ja sie NIE UWAZAM.... ja JESTEM.
                                    Ze tak subtelnie zwroce uwage kolezenstwu..

A co do "ciezaru".... To tez tak mawiam w podobnych sytuacjach...
                                    Herosi zyja zazwyczaj krocej:)
                                    Juz J.Conrad stwierdzil, ze
                                    - Jesli chcesz spokojnie przejsc przez zycie, to nie zaczepiaj KOBIETY,
                                    KUCHARZA i czlowieka z nozem..
                                    Wlasnie w tej kolejnosci

• Gość: storima Re: ......ciężar........... IP: *.d4.club-internet.fr 19.06.05, 14:39
                                      Gość portalu: Wlodek napisał:
                                      > Storimo! Nie denerwuj mnie z wieczora.
                                      Wlodku podaj prosze lepsza pore, kiedy mozna Ciebie zdenerwowac.
                                      Nie dlatego, ze czynie to celowo, badz zlosliwie...
                                      Serdecznie,

skruszony
                                      t
                                      o
                                      r
                                      i
                                      Marek
                                      • prrywatny Re: ......ciężar........... 19.06.05, 17:26
                                        Panowie, piekna ta dyskusja, NAPRAWDĘ Poadrawiam Was Faceci z ....mi :-)
                                        tAK TROCHĘ PRRRYWATNY
    • Gość: snajper Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 20:55
      To nie FORUM /szeroka wymiana poglądów z użyciem argumentów / lecz anonimowe
      pisane po ścianie bez opamiętania i logiki w wielu przypadkach. Jakie to
      polskie i częstochowskie - pogratulować uczestnikom a szczególnie p.
      Leśnikowskiemu który kolejny raz umoczył.
      • Gość: storima ....ciezar... IP: *.d4.club-internet.fr 19.06.05, 22:27

Gazeta.pl > Forum > Regionalne > Śląskie

Niedziela, 19 czerwca 2005

Częstochowa

Re: ......ciężar...........
        Autor: prrywatny
        Data: 19.06.2005 17:26

+ dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz
        Panowie, piekna ta dyskusja, NAPRAWDĘ Poadrawiam Was Faceci z ....mi :-)
        tAK TROCHĘ PRRRYWATNY

Tobie to latwo!
        Ja juz z Wlodkiem walcze od wiekow.
        Ciezar to ogromny.
        Bo On wciaz me grzechy: wazy.
        Tobie to latwo!
        Widac lzej,
        bo juz odpusciles swej prywatnosci.
        Co za swiat!
        Szczesciem na tyle "ciezki-kaliber", ze
        z Ziemia
        jakos
        sie jeszcze liczy we
        Wszeswiecie.
        • Gość: storima Re: ....ciezar... IP: *.d4.club-internet.fr 20.06.05, 00:24
          ...ze
          z Ziemia
          jakos sie jeszcze licza
          we
          Wszechswiecie.
      • Gość: Wlodek Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.vf.shawcable.net 20.06.05, 02:39
        Gość portalu: snajper napisał(a):

> To nie FORUM /szeroka wymiana poglądów z użyciem argumentów / lecz anonimowe
        > pisane po ścianie bez opamiętania i logiki w wielu przypadkach.

Przeczytaj naglowek watku.. Anonimowe? Jak dla kogo.. pisze"waskie prywatne :)))

Jakie to polskie i częstochowskie - pogratulować uczestnikom..
        • Gość: storima Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.d4.club-internet.fr 20.06.05, 02:45
          Wlodku, Drogi Wlodku,
          toz to
          Troll
          a
          Trol jak to troll
          nieszkodliwy jest
          dotad
          poki go nie zauwazysz.

chyba, ze chcesz trolowac w bazyliszkowym gaju§
          Powodzenia!
          Mnie
          t a m
          n
          i
          e

ma!
          • Gość: Ruda Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 21:20
            Co jest TWA ?.................
            gDZIE JESTEŚTA CO?..................
            Umiera nam półprywatny watek a Wy co?............
            Gdzie dzisiajki, wczorajki i takie tam?....................
            Odmeldować mi się i to już ............
            Ja po jubileuszu żyję , ciężko,bo ciężko,aleć do przodu...........
            Ucałowania dla leni z TWA..............
            rUDA I pRRYWATNY(
          • Gość: Ruda Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 21:20
            Co jest TWA ?.................
            gDZIE JESTEŚTA CO?..................
            Umiera nam półprywatny watek a Wy co?............
            Gdzie dzisiajki, wczorajki i takie tam?....................
            Odmeldować mi się i to już ............
            Ja po jubileuszu żyję , ciężko,bo ciężko,aleć do przodu...........
            Ucałowania dla leni z TWA..............
            Ruda i Prrywatny............a co nie spać mi!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Corka Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 01:01
              No fakt Rudenko juz Ci sie podwiojnie klika ze zmeczenia.
              prPrywatny Ci pewnikiem dokucza po jebileuszu co :-)
              pewnikiem dostrzegl teraz jaka zes starsza o jedna cyferke.
              ale to FRICO
              I tak taka RUDA to jedyna

Wstawaj a nie spij w lapach Morfeusza i podbijaj prywatny watek

TWA Towarzystwo Wzajemnej Adoracjii do APELU !!!!!!!
              Teraz Wieczorny Apel
              Trzymamy Wszyscy Armaty
              Teraz Walniemy Ajerkoniak

teraz dalej WY

C O Ś D Z I W N E G O

Biorę w rękę, mocno trzymam!
              Już się nie wyślizgnie.
              Dziwny kształt coś przypomina?
              trochę grubszy jest na dole,
              pręży się wygina....
              Zastosowań ma bez liku:
              wierci dłubie i popycha,
              może nieraz przerusztować,
              czasem nim pogoni...
              Jeśli sprośne skojarzenie
              w głowie twej - to przebacz
              To nie to o czym myślisz
              To tylko.... pogrzebacz.

26.06.2002 Joanna

• Gość: Wlodek Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.vf.shawcable.net 24.06.05, 03:06
              Gość portalu: Ruda napisał(a):
              > Ja po jubileuszu żyję , ciężko,bo ciężko,aleć do przodu...........
              >
              Wspoljubiat????
              Jak znam zycie w zycie, to ..... on juz chyba na polprywatny.
              A jak jeszcze w ramch on te schody wycwiczyl to ... juz wiemy wszystko.

Wyrazy wspolczucia z okazji uczucia.
              Prywatny! Nie zalamuj sie chlopie ponoc w zyciu po pozyciu ma byc TYLKO lepiej.

Wlodek
              • Gość: Corka Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 10:30
                Włodek.......zrobil sie z Ciebie potworek
                tak dokuzac praywatnemu
                a on taki slodki
                mniam mniam
                mniam................

jak toffi
                • storima O Prrywatnym i wierszach 24.06.05, 12:40
                  Zwracam delikatnie uwage, on nie Prywatny, lecz
                  podpis jest wyrazny:
                  Prrywatny.

Corko, wiersze, wiersze, wiersze,
                  Zawsze milo sie je czyta.
                  Publikuj na Fcz,
                  kiedy wolna chwile masz.
                  Serdecznie
                • Gość: Wlodek Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.vf.shawcable.net 25.06.05, 06:04
                  Gość portalu: Corka napisał(a):

> Włodek.......zrobil sie z Ciebie potworek
                  > tak dokuzac praywatnemu
                  -
                  Prywatnemu???? Toz ja mu wspolczuje...
                  I czemu dokuczanie zwalasz na mnie???
                  Nie rozumiem..

> a on taki slodki
                  > mniam mniam
                  > mniam................
                  jak tofi...

I wlasnie DLATEGO!!!!

Najlepszego
                  Wlodek
                  • Gość: Iris Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.21.pl / 213.199.204.* 25.06.05, 09:08
                    Dawno mnie tu nie było :o)A tu takie słodkości-czułości :o)No to dosypuję
                    cukierkowych pozdrowień i życzenia miłego weekendu całemu TWA a Grupie
                    Trzymającej Władzę i tworzącej oczywiście historię:o)Zwycięstwa!
                    ...Powietrze pachnie jak malinowa mamba ... :o) :o) :o)
                    • Gość: Ruda Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 13:27
                      No to po balu panno lalu, trza wstać i jakoś to wszystko ogarnąć...........
                      Pozdrawiam Wszystkich nie zmęczonych nocnym czuwaniem..............
                      A tych zmęczonych też..................
                      Ruda paskuda plotkara
                    • Gość: A Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.dyn.optonline.net 25.06.05, 18:19
                      Malinowa mamba?
                      Iris, get a grip. Widownia ziewa a ty sie kompromitujesz.
                      I jeszcze ten belkot o "zwyciestwach"?
                      Co za ekschibicjonistka.
                      Zeby jeszcze bylo co.....
                      Komisja, prosiemy z zmiane scenariusza.
                      Aktorzy nam dziecinnieja.
                      • Gość: Iris Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.21.pl / 213.199.204.* 25.06.05, 21:02
                        Jesli publicznośc jest niekumata i bez grama poczucia humoru to nic już nie
                        pomoże, no chyba,ze mucha wpadnie podczas ziewania!Tego ,że
                        do "występu"przygrywa mi Vava Muffin(lubię takie klimaty stąd ta mamba) mogłeś
                        człeku nie wiedzieć.Bo i skąd ?nie jesteś z TWA!Ale żeby nie widzieć,że dzisiaj
                        RKS gra w Żywcu a jego kibice to własnie Grupa Trzymająca Władzę, czyli
                        wyjaśniam sympatyczni kibice Rakowa,którzy w tym wąskim forum też mają swoje
                        miejsce!To już jest wstyd i to jest właśnie bełkot i kompromitacja na całego!Na
                        drugi raz czytaj uważnie wszytkie wypowiedzi chyba,ze chodziło tylko o
                        złośliwość w stosunku do mnie.I tu mogę się domyślać ktoś ty!Nic z tego!I tak
                        mam wspaniały humor. Kłaniam się nisko ! Iris
                        • Gość: Ruda Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 12:40
                          I znów jazda w dół..............
                          E bractwo co z Wami.............
                          Ja jezdem, i pozdrawiam.............
                          Byliście na nocy?.............
                          Podzielcie się wrażeniami......................
                          Ruda
                        • Gość: A Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.dyn.optonline.net 27.06.05, 01:57
                          Iris, a nie lepiej takowy "primer" informacyjny podawac przed swoimi monologami?
                          Buduje odpowiedni kontekst, i pozwala doslownie wszystkim uczestnikom
                          publicznego forum partake w twoich przejaskrawionych radosciach. A tak to zas
                          dostajesz nagane za bycie "clueless". I zarzut samoleczenia Irisowych kompleksow
                          pozostaje na miejscu.
                          • Gość: Iris Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 07:22
                            A ja myślę,że bez pojecia to Ty raczej jesteś.Nikt Ci nie zabrania leczenia
                            kompleksów(bo to Ty je masz a nie ja!)czytając nasz prywatny wątek ale skoro
                            już zabierasz głos to oszczędz sobie złośliwości bo ja będę pisała to co mi sie
                            podoba i nie mam najmniejszego nawet zamiaru tłumaczyć Ci więcej co i czemu
                            piszę.Poprostu nie czytaj no chyba,ze Cię to kręci,takie znęcanie się nad sobą
                            a póxniej wyrzywanie się i dogryzanie .Ale to już sprawa psychologa nie moja bo
                            takie zachowanie zakrawa na zboczenie :o)

Miłego tygodnia dla całego wąkiego ale jakże uroczego prywatnego forum :o)
                            • leandrao Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum 27.06.05, 08:45
                              Zastanawiam sie kto tu jest bardziej stukniety - czy towarzystwo wzajemnej
                              adoracji podkrecane do coraz to nowych postow przez jakiegos idiote czy wlasnie
                              rzeczony idiota, ktory pewnego dnia wrzasnal "eureka", bo odkryl istnienie TWA
                              i od tamtej pory upierdliwie tej grupie docina i droczy sie,bo nie potrafi
                              inaczej zaspokoic swoich kompleksow.
                              Po dluzszym namysle stwierdzam, ze moze to i dobrze, iz taki watek powstal,
                              przynajmniej wiecej miejsca w pozostalych dla normalnych ludzi.
                              • Gość: Yoko Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 13:44
                                środa godzina 17.00 stadion przy ulicy Limanowskiego

nikogo nie może zabraknąć:):)

bileciki: normalne 6, ulgowe 5 (należy wziąść dowód tożsamości w jednym i drugim
                                przypadku)

Kobiety wstęp gratis!!!!:):)

• Gość: storima Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.d4.club-internet.fr 27.06.05, 14:09
                                  Gość portalu: Yoko napisał(a):

> środa godzina 17.00 stadion przy ulicy Limanowskiego
                                  >
                                  > nikogo nie może zabraknąć:):)
                                  >
                                  > bileciki: normalne 6, ulgowe 5 (należy wziąść dowód tożsamości w jednym i drugi
                                  > m
                                  > przypadku)
                                  >
                                  > Kobiety wstęp gratis!!!!:):)

No coz, zaluje, ze mnie nie ma (cialem) w Czestochowie,
                                  a bedac tam (cialem), zalowal bym pewnie, ze nie jestem kobieta;)))

Bede trzymal kciuki!!!
                            • Gość: A Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.dyn.optonline.net 28.06.05, 02:16
                              Iris, przez definicje nie ma prywatnego watku na publicznym forum.
                              A mimo to z uporem publicznego forum uzywasz, majac do dyspozycji inne mechanizmy,
                              (prywatne forum, poczta)
                              Na takie zachowabnie nie moze byc innego wytlumaczenia niz zakompleksiony
                              ekschibicjonizm.
                              I faktycznie nie musisz sie tlumaczyc, w koncu dokladnie takiego zachowania
                              nalezy sie spodziewac po kims kto roszczy sobie prawa do prywatnosci watku na
                              publicznym formum.

• Gość: Iris Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 09:02
                                Nie mam ochoty na dyskusję z Tobą.Lubię ludzi radosnych a malkontenci do
                                których ty się zaliczasz mnie irytują.Jeśli masz coś do mnie to pisz śmiało i
                                otwarcie, bo widzę ,ze to wyraźny atak na moją osobę.Nie boję się krytyki ale
                                muszę wiedzić za co dokładnie jestem krytykowana bo to co piszesz pasuje akurat
                                do każdego wypowiadajęcego się w tym wątku.Kazdy z nas ma jakieś komleksy ale
                                Ty widocznie ogromne skoro nie chcesz otwarcie napisać o co Ci właściwie chodzi?
                                Bo to kim jesteś nie jest trudne do odgadnięcia.
                                A tak na marginesie , proponuję,przecztaj sobie dokładnie co to jest
                                skshibicjonizm ( samo h)i jak się dowiesz co ten termin oznacza to zastosuj
                                odpowiednio!
                                • iwonnkaa Re: Zrobiło się wąskie prywatne forum 28.06.05, 10:45
                                  Nie daj się ........................
                                  A przeciez wystarczy tylko obcym TU NIE ZAGLĄDAĆ ............
                                  dODo ZOBACZYSKA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka