Dodaj do ulubionych

Ztrepowanie za RAKOW

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 18:34
Ostatnio po zajeciach w sobote popilismy z kumplami. Wieczorem w okolicach
reala zostalem ztrepowany bo krzyknalem RAKOW RKS. Nie rozumiem juz tego co
sie dzieje i jednoczesnie zaluje, ze nie bylem w stanie sie obronic. Czy nie
mozna juz wyrazic swojego zadowolenia, ze nasz ukochany klub awansowal ???
Obserwuj wątek
    • Gość: Menel Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 18:43
      Stary co Ty robiles w okolicach Santiago Bernabeu?
    • Gość: Raków Fighter Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 18:47
      Przeciez koło Reala to nasze tereny ;)
      Chyba ze trafiłes na jakies przerzuty!
      CZĘSTOCHOWA JEST RAKOWA !!!
      • Gość: AZS TO MY Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: 212.87.241.* 13.06.05, 18:55
        Tysiąclecie-Tylko AZS!
        • Gość: seba Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 20:40
          wy pieski z azsu ,jeszcze macie czeność szczekać .odważni jesteście w pięciu na jednego podchmielonego ,judasze. kara was spotka już niedługo .strzępy .
        • Gość: Adwokat diabła Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 23:09
          Cwiara a zapytam-skad pewnosc ze to byl AZS-przedstawili sie,krzyczeli cos o
          Azs-ie? Mogl to byc kazdy kogo denerwowalo ze sie bujasz po jego dzielnicy-
          niekoniecznie kibice bielo-zielonych(siatkarskich albo zuzlowych). Malo to
          takich dziobakow na Tysiacleciu
        • Gość: aZyga DEBILE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 23:57
          Ludzie czy wy jestescie debile? Przeciez Rakow tez jest z Czwy.Moge zrozumiec
          (ciezko co prawda) gdyby to byl ktos z innego miasta i krzyczal np.Widzew, albo
          Legia.Zawsze kibicuje czestochowskim klubom niema to znaczenia czy AZS ,CKM, czy
          Rakow i co tam jeszcze chcecie.Gdzie wasz patriotyzm lokalny.Wytlumaczenia widze
          dwa :
          albo debilizm polaczony z kretynizmem
          albo mniejszosc naplywowa z okolic czestochowy i obudzil sie wnich gen
          BURACZANY, a sloma w buwy uwierala i dlatego tak nogami trzesli.

MOZECIE MI NIE ODPISYWAC, BO JESTEM TU PRZYPADKIEM I NIE ZAJRZE TU WIECEJ.
    • Gość: jejejeje Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 21:09
      Oprócz ćwiary wszyscy jesteście po.......eni!
      Czuby jesteście i tyle jaki AZS jaki RAKÓW i jaki WłÓKNIARZ !
      Zawodnicy oraz władze tych wszystkich klubów i tak na was leją dla nich
      liczy się tylko kasa .
      Zastanówcie się czy warto narażać swoje zdrowie dla jakiś krawaciarzy których
      to i tak nie interesuje .Przecież każdego z was który trepował ćwiare
      Może spotkać taki sam los.
      Ciekawe czy któryś z waszych ukochanych klubów coś wam za to da.
      I tak bedąwas mieli głeboko w DDDDDD.
      Wszystkiego najlepszego dla zagorzałych kibiców .
      Zyczę jak najmniej kotuzji za które wam nikt nie zapłaci.
      Powodzonka!!!!
      • Gość: HJ Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 08:43
        Rozwiązać kluby sportowe !!!!!!!! będzie spokój :))
        • Gość: mrx1921 Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 09:36
          Już ci kiedyś napisałem , żebyś sobie przed H wstawił C , a przed J wpisał U .

Zajmij się lepiej dziedzinami o których masz większe pojęcie .

BBJ RAKÓW RKS
          • Gość: malibu90 Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 17:44
            Chyba nie lubią ludzi z Rakowa ;] A sama mieszkam na Rakowie....
            Jak słyszą "Dziewczyna z Rakowa" to reagują dość dziwnie...
    • Gość: Ćwiara Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 22:28
      Dodam tylko, że ci azs-iacy jak moi kumple biegli mi na pomoc to spieprzali w
      bloki hehe. I to sa kibole ??? A ja to mialem pecha, ze we krwi bylo za duzo
      promili bo sam bym sie rozprawil z nimi.

BYL BEDZIE JEST RAKOW RKS !!!
      • Gość: NOO Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 22:44
        CIEKAWE, CZY CHCIAŻ JEDEN Z WAS JEST TRZEŻWY.... ŻENADA.
      • Gość: Raków Fighter Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 22:47
        Czysta prawda strzępy !!!
        Odwazni pod HP jak stoja pod Biedronką w kilku-nastu, tramwajem dojezdzają do
        Polibudy i dalej juz nie jadą! Kozaczą ale na kilku metrach kwadratowych koło
        swojej smiesznej hali!
        Nie martwicie sie, nie zapominamy o was!
        Przyjdzie czas ze RAKÓW wytępi was do ostaniego sku..ela !!!

I tak juz musicie pogodzic sie ze wasza wielkosc sie skonczyła dawno temu...
        CZĘSTOCHOWA JEST RAKOWA !!!
        • Gość: Maniek Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 22:13
          Ludzie !!!!!! Ale macie (niektórzy} piękny wrzątek w tych malych
          lebkach !!!!!!!!!!!!! Czy RAKÓW,WLOKNIARZ i AZS to jest coś innego ??? powiem
          Wam ze ja sie ciesze jak wygrywa 1 czy 2 czy 3. Nie ma dla mnie róznicy wazne
          ze to z Czę-wy i to jest to o co w sporcie chodzi (choć mieszkam na rakowie).
          Powiem Wam szczerze ze to przykre co Wy wyrabiacie!!! Jakimi jesteście
          częstochowianinami ??? A jakimi POLAKAMI???? Czy ktos z WAS odpowiedzial sobie
          kiedyś na to pytanie ?????????????? Pozdrawiam WSZYSTKICH !
    • Gość: antystrzęp Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 23:01
      To są własnie "kibice" azsu .Szkoda ,że ten zasłużony dla Częstochowy klub ma takich "fanów" .Drużynie kibicuję ,ale "kibiców" nigdy nie szanowałem . Kiedyś mieli w mieście przewagę ,teraz są w mniejszości ,ale ciągle fikają . Strzępy - nigdy wam nie zpomnimy obrzucenia butelkami z benzyną autobusu MPK z jadącymi kibicami Rakowa .Nigdy wam nie zapomnimy takich akcji ,jak ta ze Ćwiarą . Spotka was zasłużona kara , oj spotka .
      A NAS CORAZ WIĘCEJ !!! BYŁ BĘDZIE JEST RAKÓW RKS !!!
    • Gość: dn Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 13.06.05, 23:10
      dzieci, przestańcie się kłócić,
      posprzątajcie zabawki i idźcie już spać
      • Gość: RACOVIA Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 23:19
        Co sie dziadku czepiasz!
        Nasze miasto nasze sprawy !!!
        Delikatnie mowiąc - wypad!
        • Gość: xxx Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 23:26
          oj bo powiem mamie i nie bedzie telewizorka przez miesiac ...
          • Gość: Racovia Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 23:38
            Podnieca Cie takie dogadywanie ?!
            Czy masz może jakies kompleksy ?!
            A lat to ja mam sporo, moze wiecej niz Ty, skoro chcesz skarzyc wydaje mi sie
            ze jeszcze masz mleko pod nosem!
            • Gość: dn Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 14.06.05, 21:05
              Gość portalu: Racovia napisał(a):

> A lat to ja mam sporo, moze wiecej niz Ty...

no popatrz, popatrz... a posty na to nie wskazują
    • storima Re: Ztrepowanie za RAKOW 14.06.05, 01:35
      Przeszlo dobra fala.
      Lewa strona Alei Pokoju
      (patrzac od stacji: Czestochowqa-Rakow)
      wymartwiala powyzej dawnej 'fontanny'.
      Natomiast prawa strona,
      przetrwala gadzinny naplyw
      Przodownikia Cen
      Umacniajac rodzime zakupy
      Jak by nie bylo,
      teraz to juz gettcie:
      Czestochowa-Rakow:
      Aleja Pokoju.
      ciekawe...
      • Gość: ........... Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 07:45
        Co to ma do rzeczy?
        • Gość: Do ćwiary Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 07:57
          Poziom Was, kibiców Rakowa nic, a nic nie odbiega od poziomu Waszej drużyny.
          Jeden bełkot podpitych gnoi,szukających tylko okazjii do rozróby. DNO!!!!!!!!!!
          • Gość: . Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 08:05
            Druzyny rakowa sie nie czepiam bo w tym roku widac ze cos sie zaczelo dobrego
            dziac w klubie i moze bedzie awans do 3 ligi...Natomiast kibice...Nie ktorzy
            normalni.Ale wiekszosc wystarczy popatrzec na gemby.Az razi prymitywizm
            niektorych!Nie mowie tu o wszystkich bo mam kilka ziomali ktorzy sa
            postepowi.Jednak jest czesc typowej klasy fizycznej co to rozwoj zatzymal sie na
            poziomie 16 latka(nie kazdego) i dalej ni cie wo
            • Gość: . Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 08:06
              Tylko stradom!!!:)
            • Gość: mrx1921 Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 09:33
              Gość portalu: . napisał(a):

rakowa

Nie ktorzy

gemby

mam kilka ziomali

zatzymal

Już nawet nie chcę pisać na jakim zatrzymał się twój !

Zamiast się kompromitować w internecie ( szkoda , że anonimowo ) kredki w
              piórnik i wynocha do szkoły .

Z taką znajomością języka polskiego to ty nawet do tej "typowej klasy
              fizycznej" się nie załapiesz ( zajmij się lepiej angielskim , w unii zrobisz
              karierę , tam takich inteligentów potrzebują ;) ) .

BBJ RAKÓW RKS
          • Gość: Ćwiara Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 15:15
            A twój poziom to mi pasuje do tych co mnie ztrepowali. Powiem więcej może to
            właśnie ty wielki zawiracha tak spieprzales przed moimi kumplami, że szok.
            Co ???
            PS. A tak szczerze to nie szukalem okazji do rozroby. To te niedojeby z azsu
            widocznie szukaly.

Kto panuje w Częstochowie ? RAKÓW
            • Gość: Do ćwiary Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 16:19
              No i bardzo się z tego cieszę,bo nie chciałbym być takim przygłupem, wiejącym
              nienawiścią do wszystkiego co odmienne Jesteś jak Twój RAKÓW - czwarta liga.
              • Gość: Ćwiara Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 23:31
                Jeśli ja jestem czwartoligowcem to ty pogrywasz sobie hanysie w C klasie
                gdzies...
        • Gość: storima Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: 62.35.23.* 14.06.05, 12:22
          Gość portalu: ........... napisał(a):

> Co to ma do rzeczy?

wplyw infrastruktury Alei Pokoju na zachowanie kibicow;)
          • Gość: Marcyś Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 15:38
            Masz rację Storimo, tyle że dawne getto "Pekin" objęło swym zasięgiem całą
            dzielnicę. Infrastruktura zunifikowała poczucie bytności mieszkańców. Ale z
            drugiej strony silna identyfikacja z miejscem zamieszkania jest cechą
            społeczeństwa obywatelskiego. Identyfikacja - nie ksenofobia.
            • Gość: Do ćwiary Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 16:24
              O AZS-ie i Włókniarzu "ktoś" tam w Polsce słyszal. A KTO W POLSCE WIE CO TO
              TAKIEGO TEN RAKÓW ??? NO, ĆWIARA???
              • Gość: co to azs ? Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 18:20
                Ktoś słyszał o azsie ? Chyba o Yawalu ,Galaxi ,Pamapolu ,czy Domexie - to cały waszs strzępowski azs. Uważacie się za wielkich inteligentów, a w rzeczywistości jesteście prostymi ,wystraszonymi ,chłopczykami .A przede wszystkimjest was bardzo mało ,coraz mniej i mniej i tego nie możecie zboleć .
                Włókniarz i Raków to duma Częstochowiaków !
                • Gość: bzy Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 14.06.05, 18:52
                  ...a mnie tam wstyd za rakow i wogole jak czytam te gebelsowskie tekstu typy: cala Czestochowa rakowa, byl bedzie jest ..., itp debilizmy to mnie pusty smiech ogarnia i politowanie. To tylko podrzedny klubik poziomem porownywalny do Koscielca i okolicznych wiosek, im wczesniej sobie to coniektorzy uswiadomia tym mniej sie beda osmieszac.

PS. mam wrazenie ze ta cala akcja cwiary to pic na wode.
                  • Gość: Ćwiara Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 23:42
                    Czubku po pierwsze to nie wstydzę się tego co mnie spotkało. Jeśli jesteś tak
                    tempy, że nie rozumiesz co mam na myśli to dla ciebie ta uwaga: za RAKOW trzeba
                    się poświęcić. Chciałem aby RAKOW choć na chwilę zagościł w waszych tempych
                    głowach azsiaki i tyle.
                    • Gość: ................. Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 23:54
                      No to się poświęć, wytrzeżwiej i zamknij ten wredny ryj, bo wstyd na całą
                      Polskę........... Albo niech Cię jeszcze raz "ztrepują", moż Ci się
                      rozjaśni,chociaż wątpię... Podobno się uczysz ???????????
                  • Gość: mrx1921 WARA !!! PÓŁGŁÓWKI , OD RAKOWA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 23:46
                    Kredki w piórnik i do szkoły , głąbie ...

Ile można ... :/

Tak wiem ... dysleksja - barany !

Ale wstyd . Buahahahahaha . Bo to jest śmieszne ... heh . Inteligencja :)

BBJ RAKÓW RKS

• Gość: Bzy Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 23:49
                    Trafne stwierdzenie. W KOŚCIELCU zawsze mówili "nasze dziouchy, nasza wieś" i
                    strzelali do intruzów z procy. A kibice tej 4-to ligowej drużyny, też są
                    zCZWARTEJ ligi.
                • Gość: Kuban a.k.a Piti_P Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 19:09
                  Rozumiem kochac swoj klub, szanowac go, byc dumnym z niego i wiernym mu.
                  Rozumiem przywiazywac sie do barw, spiewac na meczach, jezdzic na wyjazdy.
                  Rozumiem rozmawiac o klubie w wolnych chilach. Rozumiem trwac przy klubie nawet
                  gdy upada i uwazac sukces ukochanego klubu za swoj wlasny. Ale nie rozumiem jak
                  mozna kogos strepowac za to, ze krzyknal RKS Rakow po tym jak druzyna np.
                  wygrala mecz. Czemu komukolwiek przeszkadza, ze ktos jest za Rakowem? Czy jest
                  on automatycznie gorszy? Co to zmienia, ze ktos chodzi na Raków, ktos na AZS, a
                  ktos inny na Iskre? Jezdze na Limanowskiego jako tak zwany piknik i jestem pod
                  wrazeniem kibicow. W IV lidze potrafia sie naprawde swietnie zorganizowac.
                  Stwierdzenie, ze kibice Rakowa sie nie licza bo ich druzyna gra w IV lidze to z
                  punktu widzenia kibica absurd. Poziom kibicow, a poziom klubu to co innego.
                  Kibice AZSu pisza, ze na RKSie same buraki i atakowali sedziego a sami rzucaja
                  butelkami w arbitra i wyzywaja go od najgorszych, przy okazji padaja
                  hasla "Czekamy pod hala". Pewnie ktos powie, ze to odmienne sytuacje, ale
                  czemu? Przeciez oba kluby w opini kibicow zostaly skrzywdzone przez zle
                  sedziowanie. Nie podejme sie rozstrzygania, ktorzy kibice sa najlepsi, bo kazdy
                  sport i kazdy obiekt ma swoja specyfike. Nie rozumiem tez internetowej napinki,
                  kibice powinni pokazywac swoja sile na stadionach. Super, ze kibice AZS jezdza
                  nawet do Olsztyna i sa na kazdym meczu. Prawda jest jednak taka, ze w miescie
                  juz bardzo dawno nie widzialem nikogo w barwach i to zadnego z klubow. Chwala
                  Cwiarze za to, ze sobie krzyknal, nie wstydzi sie tego, ze jest za Rakowem. Nie
                  chce mi sie juz wiecej pisac, a moglbym jeszcze bardzo dlugo. Dodam tlyko na
                  koniec, ze chodze na 4 kluby na Iskre, Rakow, AZS, Wlokniarz, bo jestem
                  milosnikiem sportu i lokalnym patriota. Kazdy z tych klubow daje mi powod do
                  dumy, ze jestem z Czestochowy.
                  • Gość: dn Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 14.06.05, 21:12
                    nie wytłumaczysz, szkoda klawiatury
                    nie ten poziom, aby zrozumieć
                    dla nich ważne wychlać ćwiarę(ups!) i zrobić zadymę
                    • Gość: Ćwiara Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 23:48
                      A właśnie, że Kuban a.k.a Piti_P ma rację ja też tak uważam. Nie szukałem
                      zadymy i uważam, że powinno być tak, że każdy powinien móc krzyknąć swoje
                      klubowe hasło i powinien być spokój a nie ztrepować gościa. Jak wtedy ten
                      azsiak krzyknął coś o azsie to ja bym krzyknął RAKOW RKS i już. Po co zadymy ?
                  • Gość: >>>>>>>>>>>>> Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 23:58
                    Szkoda że nie krzyknął tego po trzeżwemu i w dzień. To właśnie urok kibiców,
                    nachlanych kibicow.
                • Gość: DigitAZS Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 16:57
                  A widzisz gościu ... jak to łatwo jest kibicować "modnej" drużynie, jak to
                  łatwo jest sie pobujać w "swoim mieście" w szalu rakowa, bez żadnych obaw ... a
                  co jakbyś miał śmigać w barwach mnieszościowej ekipy po mieście ? odpowiem ci
                  co. Wtedy byś sie przeżucił na inną drużyne, która by ci dawała komfort
                  kibicowania ! Jakby to powiedzieć .. nic Ci do tego, ile nas jest i gdzie
                  jesteśmy. Najwazniejsze że BYLIŚMY JESTEŚMY I BĘDZIEMY ! obojętnie czy to
                  zaakceptujecie czy nie ... Zapytam tak z ciekawości. BYŁEŚ PANIE KIBICU
                  TAKI "WIERNY I ODDANY" JAK RAKÓW SPADAŁ LIGA PO LIDZE W DÓŁ JAK WOREK CEMENTU Z
                  WIEŻOWCA ???????? nie odpowiadaj .... I Naucz się misiu kolorowy szacunku do
                  obcych druzyn i przynajmniej pisz ich nazwy z dużej litery !

Pozdro.

P.S.
                  Ktoś wspomniał o autobusie .. hmmmm, w kółko to samo. Dumny z tego osobiście
                  nie jestem, żeby nie napisać dosadniej co o tym myśle ... ale czasami
                  mogliśbyście się pochwalić swoimi "dokonaniami"

Panie autorze tematu, jeszcze dwa słowa .... "nie szukałem rozróby" pozatym, że
                  na obcym osiedlu demonstrowałeś miłość do barw klubu tutaj nielubianego, to
                  zachowałeś się bardzo rozsądnie ! a na co liczyłeś ? na brawa ?
              • Gość: Ćwiara Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 23:35
                Jeśli twój ulubiony sport to bierki albo warcaby to na pewno masz ograniczone
                pojęcie o wielkości RAKOWA. Mimo, że jest obecnie w 4 lidze ( już w 3 ale to
                tylko formalność) to i tak słychać o nim głośno, czego dowodem jest
                zainteresowanie klubów z wyższej półki, jego zawodnikami.
                • Gość: >>>>>>>>>> Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 00:03
                  A skąd to zainteresowanie, z Legii, Wisły..
                  • Gość: >>>> Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 00:04
                    Jak się potwierdzi, odszczekam.............................................
            • Gość: xxx Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 08:34
              Wydaje mi sie, ze te dzieci nie wiedza w ogole gdzie byl Pekin. Coz ... to mlode
              pokolenie, ktore o Rakowie wie tyle, ze jest i mozna tam dac komus w gebe.
              Kiedys to byla ladna dzielnica, robotnicza ale OK, a teraz. Dno. Wszelkiej masci
              cwiary zniechecaja mnie do Rakowa coraz bardziej.
              • Gość: ... Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 09:19
                a co ty chcesz od cwiary czlowieku?przeciez to jego napadnieto ,a nie on
                napadal !
                • Gość: xxx Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 09:44
                  Wiesz co ... poczytaj jego posty. Jakby mi nalany nastolatek pod domem w nocy
                  wykrzykiwal Rakow to sam bym sie wk... i wezwal Policje. Widac ktos mial mniej
                  nerwow. To co w tym watku pokazuja kibice Rakowa wola o pomste do nieba.
                  Przypomina mi sie jak kiedys przegrali final, a i tak ukradli puchar. Wstyd i
                  zenada! Na miejscu Cwiary nie robilbym z siebie jakiejs ikony tylko o tym
                  zdarzeniu poinformowal policje albo po prostu sie zamknal.
                  • Gość: X Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 10:28
                    Wiecie co mnie to wisi czy ktoś jest za Rakowem, AZSem czy jeszcze kimś. Ale
                    prawda jest taka, że IV-ligowy klub chluby nam nie przynosi, bo w IV lidze
                    grają jeszcze inne kluby z okręgu, choćby taki Kościelec. Nie mówię żeby nie
                    kibicować Rakowowi, ale teksty typu: "Raków dumą Częstochowy" są chyba
                    przesadą. Ale w sumie, jak ktoś tak uważa to niech mu wisi. Mnie dziwi przede
                    wszystkim nienawiść międzyklubowa. O co wam kurde, jednym i drugim chodzi. Za
                    co Raków tak nienawidzi AZSu i viceversa? Może mi ktoś to w końcu wytłumaczyć?
                    • Gość: mrx1921 Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 10:39
                      Gość portalu: X napisał(a):
                      Za
                      > co Raków tak nienawidzi AZSu i viceversa? Może mi ktoś to w końcu wytłumaczyć?

NIE !

BBJ
                  • Gość: Adwokat diabła Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 11:25
                    Cwiara, XXX ma racje z tym krzyczeniem, ja sie zastanawiam nad kupieniem
                    wiatrowki na takich "nocnych tenorow"
                    • Gość: mrx1921 Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 11:54
                      No już nie przesadzajmy ;)

Lepiej postrzelać do policji , bo są wszędzie , tylko nie tam gdzie nożownicy
                      ludzi napadają . Dostanie taki w d..ę to od razu podwoi swoją czujność ;).

BBJ
                      • Gość: Romper Stomper Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 17:38
                        No nie, teraz to mrx przesadziłeś. Przecież właśnie kibice Rakowa są znani jaki
                        nożownicy :/ Pozdro dla tych co nie używają sprzętu, a na pewno jest takich kilku.
                        • Gość: mrx1921 Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 18:28
                          Napada ludzi z nożem i ich okrada to ma iść do puchy . Bez względu na to czy
                          jest kibicem , górnikiem , politykiem czy innym .

Złodziei nienawidzę jak psów .

BBJ
                          • Gość: Romper Stomper Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 23:36
                            A jak jest Rakowiakiem i dźgnął nożem nie AZS-iaka tylko zwykłego chłopa, który
                            był w pobliżu, a jemu się pomyliło pod wpływem impulsu tudzież amfetaminy? To
                            też jesteś za tym, żeby poszedł do pierdla?
                            • Gość: mrx1921 Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 01:08
                              Złodziei nienawidzę jak psów ...

Nożowników też ... Bez względu na wszystko .

CHWDim

P(si)olicja ma stać na straży prawa .

BBJ
                  • Gość: ... Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 11:33
                    A Tobie nigdy nie zdarzylo sie krzyknac po pijaku ? Nie wierze...no chyba ze
                    nie pijesz .
                  • Gość: mrx1921 Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 12:05
                    Wow ! No ideał . Nie pije , nie śpiewa , jest porządnym obywatelem z telefonem
                    w ręku , wzywającym policję w każdej podejrzanej sytuacji ( taka pamiątka po
                    PRL-u ), za młodu to świecił przykładem ( na świadectwie same 5 , zabawa na
                    podwórku z kolegami tylko do godziny 19 , ) , nie depta trawników , zawsze
                    sprząta po Swoim psie , przestrzega ciszy nocnej ...

Ehhh

KOSZERNYM UMORALNIACZOM SPOŁECZEŃSTWA MÓWIMY NIE !!!

A my swoje : BYŁ , BĘDZIE , JEST RAKÓW RKS !

Nawet gdy jest w 4 lidze ja rakowa się nie wstydzę

BBJ
                    • Gość: mrx1921 Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 12:08
                      Zanim się ktoś doczepi : oczywiście Rakowa .

BBJ
                      • Gość: Ćwiara Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 14:52
                        Ja też RAKOWA się nie wstydzę i jak będzie okazja to nawet pod twoim oknem XXX
                        wykrzyczę RAKÓW RKS !!!
                        • Gość: Adwokat diabła Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 15:32
                          Naaaaaawet...pod jego oknem.....Dobra panowie, dosc lanserki,internet nie sluzy
                          do krzyczenia
                          • Gość: bzyk Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 15.06.05, 16:49
                            rakowiaczki tylko tu sie moga lansowac i pisac te pierdoly
                            byl bedzie jest rakow w 4 lidze :P
                            • Gość: mrx1921 Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 17:31
                              A barany jw. mogą się z nich śmiać i z IV-ligowego Rakowa .

Zapraszam na stadion , pośmiejemy się razem . Już w sobotę ...
                              internetowy "mocnowgębiarzu" :)

BBJ

• Gość: bzyk Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 15.06.05, 22:38
                                ja sie smieje juz dzis
                        • Gość: xxx Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 17:37
                          A ktorys z moich sasiadow pojdzie i Ci pala przyleje ... Cos nie wierze, ze to
                          kibice AZS Ci przylali. Przyznajesz, ze nie wiesz kto, a moze to wku... ojciec
                          malego dziecka, ktoremu nie pozwalasz spac dziecko.
                          • Gość: ,,,,,, Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 19:51
                            Powinni całe to ćwiarowe towarzystwo roz.... Mam rodzinę obok stadionu na
                            Rakowie, zawsze przed wizytą u nich wolę spytać czy nie ma jakiegoś meczu.
                            Kiedyś mijaliśmy właśnie "kibiców" strach się bać. Zresztą cóż ja się będę
                            wymądrzać większość wie jak to jest z "ćwiarami"
                            • Gość: tak jest Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 20:27
                              I dziwic sie ze nikt sie nie lubi jak jeden na drugiego wyzywa !! Skad wiesz ze
                              to byli kibice AZS moze to byl jakis inny pijany koles? I dziwic sie ze
                              wiekszosc boi sie jechac na rakow na mecz jak tylko widac my wam pokazemy,
                              doczekacie sie, co z tego ze mieszka na 1000leciu czy innej dzielnicy!! Chetnie
                              bym pojechal na ten mecz co bedzie etraz niedlugo barazowy ale boje sie bo
                              pierwsze pytanie skad jestes za kim jestes i jak cos nie spasuje to kijem w leb
                              i koniec !! jak by bylo inaczej duzo wiecej ludzi chodzilo by na mecze a takto
                              nie ma !! taka jest prawda !! zapewne za chwile pojda komentarze w moja strone
                              ze to jest nieprawda wymysl moj ! ale tak wiekszosc ludzi twierdzi !! nie
                              orzumiem po jaka cholere sie bij przeciez jestesmy z ednego miasta nie mozna
                              kibicowac wszytskim tylko ja mieskzma tu tojestem tego klubu kibicem a Ty juz
                              gdziendziej to za kim innym jestes !! dla mnie to jest neizrozumiale !!
                              • Gość: Kuban a.k.a Piti P Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 20:48
                                Tu sie akurat grubo mylisz. Wiele razy gdy koledzy nie mogli jechac jechalem
                                sam na mecz. Nie znam kibicow RKS z mlyna, jestem wprawdzie z osiedla, ktore
                                glownie optuje za Rakowem, ale nikt nigdy mnie nie pytal za kim jestem, bo
                                logiczne jest, ze jak ktos jedzie na mecz Rakowa to jest za Rakowem. Nie znaczy
                                to, ze kazdy jest fanatykiem czy cos. Ja jezdze jako piknik, wcinam slonecznik,
                                klaszcze po udanych zagraniach i dobrych interwencjach bramkarza, czasem
                                krzykne cos w stylu 'Dawaj Malina' i nikt nie ma do mnie pretensji o to, ze nie
                                spiewam czy cos. Przeciez idac na mecz kupujesz bilet, czyli wspierasz
                                finansowo klub. Nie widzialem tez zadnych przejawow agresji na stadionie. Nie
                                boje sie jechac z discmanem czy komorka na mecz, bo wiem, ze w tym dniu
                                jednoczy nas jedno. Kazdy chce by wygral Raków i to jest najważniejsze. Jako
                                zwykly mlody czlowiek, piknik i sympatyk Rakowa zapraszam wszystkich kibicow
                                pilki na mecze z Gornikiem II, a pozniej na ten najwazniejszy barazowy. Chce
                                tylko powiedziec jeszcze, ze tzw. młyn od 'sektora piknikow' dzieli dosc spora
                                odleglosc. Siedze glownie kolo mlodych kibicow pilki i emerytow, ktorzy chodza
                                na mecze od zawsze.
                                • Gość: tak jest Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 21:21
                                  No widziesz a ja sie boje bo przyklad: bedac na gali zuzlowej na lodzie rok temu
                                  zuzel czyli Włókniarz a skad sie wzielo tak kilku trudno to nazwac kibicow ! nie
                                  wiem co ochorna robila w tym czasie ale Ci oto "kibice" probowali sie wbic przez
                                  bande okalajaca lodowisko na lod i cos zwojowac lecz inni kibice ich
                                  powstrzymali (kilku z nich byloi porzadnie wcientych watpie zeby wiedzieli co
                                  robia) nom mniejsza z tym ze robili to co robili :] wkoncu kazdy moze przyjsc
                                  ogladac ale nie tak jak oni to robili. Po zakonczonych zawodach wychodzac z
                                  lodowiska podchodzi taki delikwent moze mial z 15 lat i podstawowe pytanie: "Za
                                  kim jestes?" nie zdazylem nic powiedziec a juz dostalem. No sory ale takei
                                  zachowanie. Wiem nie ocenia sie ludzi po zachowaniu jednostki ale coz. Wiec nie
                                  myle sie tylko wiem to z doswiadczenia. Nie moge jednej rzeczy zrozumiec i tu
                                  prosze o odpowiedz: Czemu kibice klubow z Częstochowy sie nie lubia bija sie czy
                                  wyzywaja??!! Wkoncu to jest jedno miasto i zamiast stac murem za swoimi to Ci
                                  sie jeszcze bija :/ przeciez to jest smutne :( rozumiem do klubu z innego miasta
                                  ale z tego samego i jeszcze inna dyscyplina :| poprostu tego nie rozumiem !! Ok
                                  nie interseuuje Cie inna dyscyplina sportowa to nei powod zeby innego kibica
                                  wyzywac czy bic :( Smutne ale jednak prawdziwe
                                  • Gość: Przemo23 CAŁA CZĘSTOCHOWA NA BARAŻE !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 22:34
                                    Chłopie, ile Ty masz lat ?!
                                    No bez przesady, ze przyjdziesz na mecz na RAKÓW i ktos sie zapyta za kim
                                    jesteś! Dorosłego człowieka ?!
                                    Na meczu jednoczymy sie wszyscy i RAZEM kibicujemy naszą druzynę !
                                    Takie bajki schowajcie na regał ze starociami!
                                    Pokazmy ze Częstochowa to nie tylko żużel czy siatkówka, ale jest tez RAKÓW !!!
                                    Zapraszam na baraże !!!
                                    Dajmy czadu!
                                    Bo 3 liga sie nam nalezy !!!

• Gość: Kuban a.k.a Piti P Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 22:40
                                    Otoz w takim razie trafiles na jakichs szczurkow, ktorzy poprostu chcieli dac
                                    komus w morde. Skoro nawet nie poczekali na odpowiedz. Poza tym pamietaj jak
                                    wyglada sasiedztwo lodowiska. Akurat tam jest mnostwo gosci, ktorzy
                                    szukaja 'atrakcji'. Na Limanowskiego jest bezpiecznie.
                                  • Gość: PeQ- Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 23.06.05, 14:51
                                    :o Ty to jakiegos pecha masz :) Tez bylem na tej gali (jestem kibicem
                                    Wlokniarza) i jakos nikt mnie nie zaczepil, poza futryna od drzwi :P
                                    Jesli chodzi o tych kibicow ktorzy w pewnym momencie wyskoczyli za bande... to
                                    zwykli kibice. Zaraz po tym "zajsciu" przepraszali ludzi na forum Wlokniarza (i
                                    chyba tutaj tez) za ten wyczyn. Zaznaczyli, ze nie mieli zadnych zlych zamiarow...
                              • Gość: michał Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 10:10
                                O Boże! Głupota ludzi nie zna granic. Wszyscy na baraże!!!
                            • Gość: Al Biedny LALUSIU....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 15:24
                              .....żal mi cie
                          • Gość: Ćwiara Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 23:15
                            Wiesz co xxx nie zmyśliłem tej historii. A skąd mam pewność, że to kibice azsu
                            byli ? Bo jak krzyknąłem RAKOW RKS to oni do mnie : coś ty powiedział tu panuje
                            azs albo coś takiego. Pamiętam tylko, że na pewno przedstawili się jako azsiacy.
                            A co do tego wk..... ojca to nie zakłócałem spokoju w sposób uciążliwy dla
                            ludzi z okolicznych osiedli. Krzyknąłem tylko raz, ale to co chciałem wyrazić.
                            I to ma być powodem do ztrepowania mnie. ??? Ja też uważam, że częstochowa jest
                            jedna i kibole częstochowscy powinni żyć w zgodzie.
                            • Gość: Przemo23 Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 23:19
                              Ćwiara! Nie czytaj tych bzdetów, bo tu niektórzy to sie uwazają za nie wiem
                              kogo...
                              Co to nie ma człowiek prawa krzyknąc jaki klub w sercu nosi ?!
                              Ostatnio jak wracalismy z zakrapianych Juvenali z Rząsawskiej cały las i
                              osiedle słyszało jakiemu klubowi kibicujemy !!!
                              I nie było zadnych utarczek, a wrecz czasem dołączali sie inni!
                              Pozdro dla pozostałej trójki!
                              Oj sie działo!
                              3 LIGA 3 LIGA RKS !!!
                              • Gość: Ćwiara Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 23:27
                                Masz rację. Mam się przejmować wypowiedziami jakichś trzydziestolatków albo i
                                starszych, którzy kiedy byli w naszym wieku robili to samo. Młodzież musi się
                                wyszumieć i chwała tym, którzy robią to bez zadym, a pokrzyczeć zawsze można.
                                Bo czy tamci, którzy tak nas ganią za naszą postawę kiedy byli w naszym wieku
                                byli święci ??? Nie wierzę.
                                • Gość: Przemo23 Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 23:29
                                  Jak to mówią Polak krzyknąc lubi :P
                                  A taki młody to ja juz nie jestem sądzac po nicku, bo mam juz pare lat wiecej
                                  na karku ;), ale od czasu do czasu poszalec lubie !!!
                                  BBJ RAKÓW RKS !!!
                                  • Gość: Ćwiara Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 23:46
                                    Jeśli masz 23 lata to tak jak ja. Także widzę, że mamy podobne spojrzenie na
                                    ten temat.
                                    • Gość: Przemo23 Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 23:53
                                      25 na karku, ale nick pozostał ;)
                                      Nie wazne! Liczy sie tylko RAKÓW !!!
                                      WSZYSCY na baraze !!!
                                      • Gość: Ćwiara Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 23:57
                                        Tak jest. Trzeba być z RAKOWEM. Cała Czewa. Ja jeszcze nie wiem czy nie każą mi
                                        pracować na II zmianę wtedy chyba się potnę. A z wolnym ciężko. No nic ide spać
                                        jutro na 6 do pracy.

CZĘSTOCHOWA MOIM MIASTEM RAKÓW MOIM ŻYCIEM
                                        • Gość: ToMNR Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.bis / 212.244.80.* 16.06.05, 07:00
                                          • Gość: ToMNR Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.bis / 212.244.80.* 16.06.05, 07:02
                                            Ups, enter sie wcisnal.
                                            Nie wypowiadajcie sie w tym temacie, widzicie argumenty drugiej strony, sa po
                                            prostu zalosne.
                                            Przeciez kazdy wie, ze mamy kije bejsbolowe na meczach, i zawsze w przerwie
                                            chodzimy i pytamy sie kazdego za kim jest. A lejemy tez swoich zeby ich wychowac.
                                            Jak dla mnie bez komentarza, kazdy wie jak jest. Ci co nie wiedza, to lepiej ich
                                            nie uswiadamiac. Niech zyja w blogiej nieswiadomosci - NIE ZALEZY MI NA TAKICH
                                            "kibicach".

Swoja droga to kazdy wie jaki jest AZS, nigdy nie zaatakuja zwarta grupa, tylko
                                            beda dzialac z partyzanta - bo nic innego im nie pozostalo.

Pozdro
                                            ToMNR
                                            www.rakow.com.pl

III LIGA RKS!
                                      • Gość: Leon Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 10:39
                                        To masz Przemo ćwiarę na karku hehehe....
                              • Gość: 123 Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 20:59
                                To powiedz mi co byś zrobił, gdy na Twoim osiedlu, przy Tobie krzuknął ktoś AZS?
                                Wątpię, żebyś to pozostawił bez reakcji...
    • Gość: JA Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.ipt.aol.com 16.06.05, 01:28
      Wszyscy jesteście popie..nymi gó..arzami, których wasze matki nie potrafiły
      wychować. Chój wam wszystkim w dupę. DZIECINADA. KIBOLE TO BĘKARTY!!!!!!!!!!!!
      • Gość: mrx1921 Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 01:42
        A ciebie , debilu , matka ( szkoła ? ) nie nuczyła pisać . Pusty łbie .

Głąbów ci u nas dostatek .

BBJ
        • Gość: qa Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 08:42
          > Głąbów ci u nas dostatek .

U nas, czyli na Rakowie?
    • Gość: kibic Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.net / *.flatpla.net 16.06.05, 07:13
      Jej co sie z wami dzieje. Trepowanie kogo kolwiek za to że lubi RKS
      ja jestem częstochowianinem i stwierdzam ze mam 3 kluby AZS CKM I RKS,
      awansował to sie należy cieszyć
      LUDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Pamietajcie o JPII
      • Gość: AZSCKM Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 09:13
        Ćwiara sieje propagandę!!! Co post to coś dodaje, jest po prostu śmieszny!!!
        A Raków na pewno nie jest powodem do dumy dla mieszkańców naszego miasta.
        Pamiętajcie równie o tym że kibice AZS-u nie interesują się Rakowem absolutnie.
        Pozdrowienia dla normalnych kibiców
        • Gość: X Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 09:27
          Nie wiem czemu się tak nienawidzicie. Przecież Raków i AZS to nawet inne
          dysypliny. Jak można kogoś lać dlatego że woli siatkę od nogi. Opamiętajcie się
          ludzie. Sam jestem kibicem, chodzę na Tytana, ale różnica między mną a wami
          jest taka, że ja z kibicami innych drużyn rozmawiam po przyjacielsku, a wy
          siejecie nienawiść. Może źle używam określenia "wy", wiem że nie wszyscy kibice
          AZSu i Rakowa to chuligani, wiem że tych normalnych jest więcej, ale to właśnie
          ci chuligani budują opinię o kibicach. Ja pamiętam jak kibice AZSu wpadli
          kiedyś zrobić doping na Tytanie, miło było, jakoś nikt się nie lał. Nie kumam
          tej wzajemnej nienawiści. Można kogoś nie lubić, ale to kurde nie jest powód
          żeby się na niego z nożem rzucać. W imię czego. Klubu?
        • Gość: Przemo23 DO BARAŻY - 9 DNI !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 09:31
          A powiedz mi co za klub jest powodem do dumy dla kibiców piłkarskich w naszym
          miescie co?!
          A moze napiszesz ze wogóle Azs najlepiej!
          Poczekaj jak RAKÓW awansuje wyzej, zobaczymy co bedziesz pisał!
          Dla mnie jako kibica piłkarskiego w Częstochowie, RAKÓW jest powodem do dumy i
          nic tego nie zmieni!
          TYLKO RAKÓW !!!
          • Gość: Pirat Re: DO BARAŻY - 9 DNI !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 09:48
            Z tego co pamietam, to kibice AZSu na meczu Iskra-Górnik W. probowali
            sie 'zajac' przyjezdnymi. Co ciekawe jak kibice RKS wpadli kiedys na mecz Iskra-
            Legia to siedzieli spokojnie.
            • Gość: X Re: DO BARAŻY - 9 DNI !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 10:44
              Fakt na meczu Iskra - Górnik AZSy zachowali się beznadziejnie, ale kto ich
              napadł przed meczem to chyba sam wiesz najlepiej
              • Gość: Yoko Re: DO BARAŻY - 9 DNI !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 13:46
                w sobotę o godzinie 17 Raków zagra z rezerwami Górnika Zabrze.
                Zapraszam wszystkich na mecz tych zainteresowanych jak i tych, którzy nie wiedzą
                o czym w tym temacie piszą.
            • Gość: DigitAZS Re: DO BARAŻY - 9 DNI !!! IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 17:08
              Nie wiesz to nie pisz ! ku.., co za propaganda .... jeden gośc napisał, że
              dostał buta za okrzyki na wrogim osiedlu i temat sie zrobił jak o wybudowaniu w
              Częstochowie stadionu na 50000 miejsc ! następny pisze że chcieliśmy lać
              Górnik ... wiesz chłopie gdzie był AZS jak ta akcja miała miejsce ?!?!?
              wracalismy z kędzierzyna ! reszty się domyśl, bo mi szkoda klawiatury.
          • Gość: AZSCKM Re: DO BARAŻY - 9 DNI !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 23:07
            Niech Raków nawet będzie mistrzem Polski. Życzę mu tego z całego serca. Ale jak
            słyszę że jakikolwiek klub piłkarski w Polsce to duma to mnie krew zalewa (nie
            mówiąc o IV ok. III lidze). Poziom polskiej piłki jest żenujący, a ty Przemo23
            jak jesteś z tego dumny, to po prostu masz zaj.....e autorytety))))))).
            Pozdrowienia dla normalnych kibiców!!!
            • Gość: Przemo23 Re: DO BARAŻY - 8 DNI !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 09:10
              A zebys wiedział ze jestem dumny z RAKOWA !!!
              Chodze w koszulce, czy szaliku i sie tego nie wstydze!
              Sądząc po Twojej wypowiedzi i nicku wnioskuje, że nie wiesz co to znaczy
              wiernośc barwom i druzynie!
              Bo w sercu ma sie tylko jedną! I to od samego początku!
              Wiesz co RAKÓW znaczy dla fanatyka ?! Bo takich na RKS-ie jest bardzo wielu!
              I to ich odróżnia od pozostałych, bo gdyby nie tacy kibice, to RAKOWA juz dawno
              by nie było na piłkarskiej mapie Polski! Co prawda sam nie do konca sie do nich
              zaliczam, bo dawniej roznie to bywało (raz sie chodziło na mecze, czasem nie),
              ale teraz juz wiem, ze nie bede nigdy za zadnym innym klubem!
              Tu sie wychowalem, tu jestem i tu skoncze!
              RAKÓW CZĘSTOCHOWA FOREVER !!!
              Pozdro dla wszystkich i jazda na baraże!
              • Gość: m Re: DO BARAŻY - 8 DNI !!! IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 17.06.05, 09:42
                mowi sie, ze fanatyzm jest gorszy od faszyzmu ;)

• Gość: Adwokat diabła Re: DO BARAŻY - 8 DNI !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 11:39
                  Nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu
              • Gość: AZSCKM Re: DO BARAŻY - 8 DNI !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 12:58
                Znam cię Przemo23 i nie ubliżaj mojemu nickowi, bo ja nie ubliżam twojemu. A z
                ciebie taki fanatyk że aż strach. Na ilu wyjazdach byłeś wiosną)))))???
                • Gość: Przemo23 Re: DO BARAŻY - 8 DNI !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 17:51
                  Po pierwsze nie ublizam Twojemu nickowi! Ale ja sie podpisuje realnym, wiec Ty
                  tez bys mogł!
                  Skoro mnie znasz to dobrze! Czytaj uwaznie, napisałem ze do fanatyka mi jeszcze
                  sporo brakuje, ale nigdy nie wypre sie swojej druzyny!
                  Co do wyjazdów, jezdze tyle na ile pozwala mi czas, bo jak sie pracuje w sobote
                  to niestety mozna zapomniec o takich rozrywkach!
                  Pozdro!
                  3 LIGA DLA RAKOWA !!!
        • Gość: Ćwiara Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 20:04
          Żadnej propagandy nie sieję. Dlaczego można zauważyć, że co post coś
          dodawałem ? Bo z tamtego dnia nie pamiętałem za wiele. Tę resztę szczegółów
          przypomniał mi mój kolega, który zresztą przegonił tych 2 bandytów. Nie moja
          win , że popiłem. Zwrócę uwagę na fakt, że schodziliśmy z pół miasta i nic
          żadnej reakcji policji, A mówię to po to,żebyś wiedział, że zachowywaliśmy się
          normalnie i nie zakłócjąc spokoju. Tylko ten jeden raz krzyknąłem RAKOW RKS. Co
          innego jakbym darł się jak po.....ny. Dlatego przyjmuję twoje pozdrowienia dla
          normalnych kibiców ponieważ za takiego się uważam
          • Gość: ju Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 16.06.05, 23:19
            ja tam jestem dumny z kazdego klubu z czestochowy i z pilki noznej i siatkowki
            i zuzla i koszykowki i pingponga (bylbym z hokeja ale niestety juz nie ma:( ) i
            nie ma znaczenia w ktorej jest lidze ale to ze jest ze ktos gra jest o cyzm
            poczytac ze grali. a to ze sie ludzie leja pod pretekstem ze sa z innego klubu,
            echh jakby nie bylo druzynw czestochowie to pewnie by sie lali za to ze z
            innej ulicy jest albo ze ma inny kolor wlosow - dla takich zawsze sie znajdzie
            jakis powod

Gość portalu: Ćwiara napisał(a):
            > Zwrócę uwagę na fakt, że schodziliśmy z pół miasta i nic
            > żadnej reakcji policji
            przejrzyj wczesniejsze odpowiedzi tam pewien wielki mysliciel pieknie opisal ze
            na policje zadzwoni tylko taki co chodzil do domu o 19, nie depta trawnikow, ma
            same 5 itp. przez takich idiotow nikt nie zadzwoni bo nie chce byc tak nazywany
            no i beda rzadzic polmozgi ktore leja z jakiegos wymyslonego powodu (niestety
            zle wspomnienia z czasow kiedy donoszenie bylo czyms napietnowywanym teraz
            procentuje:( )
          • Gość: Do ćwiary Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 16:48
            Nie moja wina że popiłem... PRZEPRASZAM CIĘ ĆWIARA TO MOJA WINA!!!!!!!!!!!!!!!
            Ludzie, przeproście go, on nie pamięta wszystkiego.... DNO, DNO, DNO.
            • Gość: AZSCKM Re: Ztrepowanie za RAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 17:08
              Przepraszam ale my tez nic nie pamietamy!!! :))))))))))))))))))))
          • Gość: tata sadzi kupe Pojebów w mieście nie brakuje IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 17.06.05, 18:20
            jak wyżej baranie łby!
            • Gość: Kondziu 25.06.Najazd na Żywiec IP: *.info / *.info 17.06.05, 20:00
              AVE RACOVIA!!!
              • Gość: Kepke Re: Ogólne wyjaśnienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 23:47
                A Ja wam powiem tyle ze Ćwiara swoją ksywką określił to ile ma mózgu w
                główce,czyli ćwiarę.A to że dostał po pysku krzycząc RKS na dzielni gdzie
                rządzi AZS to normalne.Koniec tematu
                • Gość: RKS__RAKOW Re: Ogólne wyjaśnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 12:18
                  Ku.. co za czasy ...koles dostał i na forum sie zali ze został obity.No
                  przesada.Co z tego ze dostałes? Co myslisz ze jak krzyczysz Rakow to Cie nikt
                  ruszyc nie moze? Moze i bardzo dobrze .Musisz sie liczyc z tym ze za to mozna w
                  pysk dostac czasem ,a jak tego nie wiedziałes no to juz wiesz.I sie wiecej nie
                  zal !!!
                  • Gość: BKS Re: Ogólne wyjaśnienie IP: 212.33.67.* 24.06.05, 16:33
                    Rakow? A co to takiego? Klub sportowy? O AZS i CKM slyszalem. O Rakowie kiedys (ale krotko. TYLKO JAGA BKS!!!
                    • Gość: Adwokat diabła Re: Ogólne wyjaśnienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 16:48
                      RKS_Rakow masz racje

BKS-hahaha
                    • Gość: ,k Re: Ogólne wyjaśnienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 17:50
                      to co z ciebie za kibic wiesniaku z kresow ?;] Pewnie nawet nie wiesz jaki ta
                      twoja jaga ma sklad .
                      • Gość: Yoko Re: Ogólne wyjaśnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 19:03
                        TYLKO RAKÓW RKS!!!!!!!!!!!11
                        • Gość: bum Re: Ogólne wyjaśnienie IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.06.05, 19:04
                          jakbys szedł napity i krzyczał nieważne co rks raków czy ave maria i jezus to i
                          tak bym wyszedł i Ci napakował po łbie bo noc to nie jest poto zebyc ciontał
                          pijany i sie darł po nocy ,dobrze ze dostales w pysk przynajmniej sie nauczysz
                          kultury
    • storima Re: Ztrepowanie za RAKOW 22.08.05, 16:46
      Ztrepowanie za RAKOW
      stajesz sie
      gdy historie Polski
      klubu RAKOW
      BRONISZ
      lecz za
      SMIECIA
      maja Cie

-------------------------------

Wiec trepuja za
      RAKOW
    • storima Re: Ztrepowanie za RAKOW 22.08.05, 19:39

Gazeta.pl > Forum > Regionalne > Śląskie

Poniedziałek, 22 sierpnia 2005

Częstochowa

Re: "szczekacze z rakowaé
      Autor: Gość: RKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
      Data: 22.08.2005 06:33

+ dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz
      Po raz kolejny.Przyjedz złamasie na Raków,udowodnij swoją odwagę w szczekniu za
      pomocą klawiatury.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=27990622&a=27991160

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka