Gość: Lotnik IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 21:39 Jestem za, kto przeciw? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fsh Re: Ulica Boba Marleya IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 21:52 za, za ,za i jeszcze raz za. Skoro na Jamajce jest bohaterem narodowym to czemu nie mialby miec swojej ulicy w Czestochowie? Jesli Armstrong mogl to Bob tez :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomq Re: Ulica Boba Marleya IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 01:59 To może jeszcze Jimi Henrix? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fsh Re: Ulica Boba Marleya IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 28.07.02, 13:04 ...a pozniej Janis Joplin, Ozzy'ego Osbourne'a, Freddiego Mercury, Boba Dylana, Franka Zappy itd... I tak moze powstac muzyczne osiedle. mnie sie podoba :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Discus Re: Ulica Boba Marleya IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 28.07.02, 13:24 Spoko, gud ajdija jak mawiają Wyspiarze. Teraz tylko rada miasta musiala by przychylić sie do propozycji, no i jeszcze miasto powinno się zacząć dynamiczniej rozwijać, żeby było co budować przy tych ulicach. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: postac Re: Ulica Boba Marleya IP: 193.162.16.* 29.07.02, 09:05 jestem za ulica pinka floyda ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fsh Re: Ulica Boba Marleya IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 11:20 zeby tylko sie nie skonczylo na tym ze powstanie aleja Ich Troje, albo ulica Wisniewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: punk Re: Ulica Boba Marleya IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.02, 22:50 a ja bym zrobił ulice np. Sida Viciousa, albo Joeyego Ramonea :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja19 Re: Ulica Boba Marleya IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 14:26 jestem jak najbardziej za! a co wy na ulice kurta Cobaina??? trzymajcie sie pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOM Re: Ulica Boba Marleya IP: *.mim.pcz.czest.pl 27.09.02, 23:25 oraz Miecia Foga :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sszzoooooop Re: Ulica Boba Marleya IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.02, 18:29 Mietek Fog to był równy gość :) a tak serio to popieram muzyczne osiedle ( a w nim bary temetyczne np. typowo metalowe, reggowe, punkowe, grungowe itd.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mundek Re: Ulica Boba Marleya IP: 80.48.252.* 29.09.02, 10:21 Gość portalu: sszzoooooop napisał(a): > Mietek Fog to był równy gość :) > > a tak serio to popieram muzyczne osiedle ( a w nim bary temetyczne np. typowo > metalowe, reggowe, punkowe, grungowe itd.. jasne ale niestety skonczyloby sie na baru typu zulbar lub disco (z pola i okolic) a najwieksze szanse na ulice maja wsrod naszych urzednikow Ich 3, Stolec orkiestra, BratHanki, a zagranicznych to mysle ze ze Britney by sie ucieszyla. A tak na serio to ja proponuje Sex Pistols! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ghost Re: Ulica Boba Marleya IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.02, 09:22 To ja teżproponuję: ulica Busta Rhymesa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lotnik Re: Ulica Boba Marleya IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 10:16 No i "pogadali". Ja się pytam kto by chiał, żeby taka ulica była, ulica króla reggae, proroka Rasta, a wy dajecie inne propozycje które nie mają nic wspólnego z tematem ;) Nie wszystkie są takie złe, ale Busta Rhymes mnie rozwalił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fsh Re: Ulica Boba Marleya IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 02:22 to moze jeszcze doktór dre pierzyne i snup dogg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOM Nie ma Szans IP: *.mim.pcz.czest.pl 06.10.02, 13:56 Tak na poważnie to Bob chyba nie ma szans, zbyt kontrowersyjny, już widzę te dyskusję w prasie. i na Forum oczywiście. TOM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Nie ma Szans IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 12:28 Gość portalu: TOM napisał(a): > Tak na poważnie to Bob chyba nie ma szans, zbyt > kontrowersyjny, już widzę te dyskusję w prasie. > i na Forum oczywiście. > TOM > Odpowiedz Link Zgłoś