Dodaj do ulubionych

Paznokcie żelowe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 15:14
Drogie Panie czy macie namiary na osobe dobrze wykonujaca takie paznokcie w
rozsadnej cenie (moze to byc osoba robiaca w domu tylko zeby byla sprawdzona),
napiszcie jaka jest cena zalozenia oraz cena uzupelniania
Obserwuj wątek
    • Gość: lulu Re: Paznokcie żelowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 15:33
      podtrzymuje temat i przylanczam sie do prosby kasiulki
    • Gość: ewa Re: Paznokcie żelowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 15:53
      profesjonalnie wykonuje taką usługę Kinga w klubie fitnes ,,ADA'' na ulicy JANA
      cana założenia-100zł uzupełnienia 50 zł polecam
      • Gość: kasiulka Re: Paznokcie żelowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 16:55
        dziekuje bardzo
        Ale moze ma ktos namiary na jakas tansza (np.prywatnie robiaca) usluge?
        wiem ze trafiaja sie panie dobrze robiace paznokcie juz za 50/60zł
        • roksiiii Re: Paznokcie żelowe 08.01.14, 11:00
          hybryd juz od 45 zl z dojazdem do klienta na terenie czestochowy tel 661070579 zapraszam serdecznie
    • Gość: xxx Re: Paznokcie żelowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 19:28
      Bardzo dobra kosmetyczka jest na ulicy Jesiennej to jest cały zakład " KASANDRA"
      za pazokcie ssie płacie ok 55 zł a za dopełnieni to różnie tak od 15 do 40zł.
      Serdecznie polecam. Naprawde warto i bardzo miła obsługa, doradzi, pomoże. Można
      takze się tam obciąc fryzjerka tez jest bardzo miła. POLECAM
      • Gość: linapau Re: Paznokcie żelowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 22:12
        Potwierdzam - "Kasandra" jest sprawdzoną firmą, dobrze i w rozsądnej cenie.
        Lepiej wcześniej się umówić
        • Gość: hmmm Re: Paznokcie żelowe IP: *.net 26.06.05, 22:20
          a czy nie jestes czasem ze skarbowki???
          a moze reklamujesz sie sama?
          • Gość: karola Re: Paznokcie żelowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 23:28
            bardzo bardzo perfekcyjne paznokcie robi p Ewa na ul. krótkiej tam gdzie te
            nowe lokale, na podwórzu gdzie parking. wiem ze ma mnóstwo klientek- czasem
            trudno sie umówic tak od razu
          • Gość: tigi Re: Paznokcie żelowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 07:46
            polecam taką miła panią kosmetyczke w salonie kosmetyczno-fryzjerskim chyba
            ulica 1 listopada (jak sie kończy centrum JAGIELLOŃCZYCY na rakowie )
            naprzeciwko kest sklep z meblami pazurki żelowe kosztują 70 zł ja jestyem
            zadowolona polecam...........
      • Gość: zainteresowana Re: Paznokcie żelowe IP: *.czestochowa.um.gov.pl / *.um.gov.pl 27.06.05, 08:49
        Gdzie dokładnie na Jesiennej? Czy chodzi i duży pawilon m.in. z siłownią,
        fryzjerem, zakładem krawieckim itp. Proszę o konkrety.
        • Gość: k Re: Paznokcie żelowe IP: *.tvksmp.pl / 212.160.108.* 27.06.05, 11:10
          Ja polecam Panią Agnieszkę Kozieł. Przyjmuje na ulicy Wreczyckiej. Za założenie
          bierze 110 zł a dopełnienie 50-60 zł. Jestem tego zdania że na pewno nie jest
          warto robić paznokci tańszych i "tańszym" żelem. Przede wszystikim pytajcie się
          o żel jakiego używa.
        • Gość: była klientka Re: Paznokcie żelowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 12:44
          Jeżeli chodzi o zakład Kasandrę to są to dwie siostry, jedna jest fryzjerka a
          druga jest kosmetyczką. Z usług kosmetyczki nigdy nie korzystałam, ale z
          fryzjerskich tak dopóki sie mocno na pani Agnieszce nie zawiodłam przy
          uczesaniu wieczorowej fryzury w bardzo szybkim tempie(krocej chyba niz 1h) i
          skasowaniu jak za zboze. A jak powiedziałam zeby mi poprawiła fryzurę-bo sie w
          niej zle czułam, to powiedziała ze nie ma czasu. Wyszłam prawie ze złami w
          oczach. Miesiąc pozniej czesałam fryzurę na impreze w innym zakładzie i pani
          fryzjerka dopracowała fryzurę w ciągu 2,5 godz. i płacąc połowę tego.
          Z tego co wiem że wyzej wymienione panie zeszły jakis czas temu o połowę z cen
          chyba w ramach zyskania klientów z uwagi na dużą konkurencję w/w usług w Cz-wie.

Mam kolezanke wyszukała dziewczynę od paznokci która przyjezdza do domu do niej
          i robi jej za 75zł i uzupełnia za 40zł., z tego co widze u Niej ma zawsze
          bardzo ładnie zrobione. Jak chcesz to poprosze ją o namiar na tą dziewczynę.
          Pozdrawiam
          Aska
          • ziumzia Re: Paznokcie żelowe 09.01.14, 20:36
            Ja Wam powiem ,że jeżdzę 30km do dziewczyny do Opatowa obok Kłobucka ale wizyta u niej jest tego warta. Takiej ręki i zdobień nie znalazłam w Czwie. Pierwsze założenie ok 80zł a uzupełnienie (po pełnym miesiącu albo i dłużej ) 60zl. Moje koleżanki tez jeżdzą do niej i są zadowolone ,naprawdę polecam Justynę.
    • Gość: up Re: Paznokcie żelowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 09:37
      up
    • Gość: Kasia Re: Paznokcie żelowe IP: 83.71.89.* 29.06.05, 16:21
      Ja polecam Beatę - salon przy ul. Kwiatkowskiego 4. Bardzo konkretna
      dziewczyna ... a cena to mniej niż 100 zł.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka