iwonnkaa 02.07.05, 09:36 Wiem ze było , ale wtedy nie interesowałam się tym tematem.................. Gdzie dobre okna, no i w miarę tanie.................. Poradżcie.......................................... Dzięki za ew wpisy Ruda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: Poradżcie.............................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 09:56 Bogatą ofertę okien znajdziesz na ul.Krótkiej(dużo sklepów z oknami).Najlepiej zmierzyć okna i przejść sprawdzić ceny.Ja kupowałam w TP OKNA.Są w porządku.Ale najlepiej sprawdzić samemu.Polecam spacerek po mieście:).Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiborek Re: Poradżcie.............................. 13.07.05, 21:49 okna.avente.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś Radzę drewniane :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 22:04 Czy drewniane ? Pod pojęciem okna nie wiem czy cię interesują drweniane , aluminiowe czy plastikowe ? Jeżeli drweniane to pod Opolem jest dużo małych firemek produkujących profesjonalnie okna klasy jak Urzędowski tylko o wiele taniej . Jeżeli temat ten cię interesuje to prosze o kontakt osobisty ..... Kubiś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Radzę drewniane :-) IP: *.bis / 212.244.80.* 13.07.05, 22:24 Ale masz zapłon Kubiś:))) Ruda już se okna dawno wymieniła i pojechała na wywczasy, chyba do Egiptu;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corka UPAŁŁŁŁŁŁŁŁŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 22:45 Krzychu...........pod parasol. Nie wystawiaj pacyny na slonce bo Ci udar juz grozi. Ruda dopiero szuka tanich i dobrych okien, bo ZGM kase trzyma na premie wczasowe i nie ma forsy na wymiane. Moja corka ma czekac lacznie 14 lat na wymiane Udowadnialam to Rzecznikowi Skopiowal pisma......zrobil WIELKIE OCZY i co???????????? I JA WIDZE TĄ JEGO MINE I te WIELKIE OCZY DO DZISIAJ I nic A CORKA /Moja corka/ CZEKA I CZEKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Popadało i już nie ma upału IP: *.bis / 212.244.80.* 13.07.05, 22:50 Uderz w stół, to zamiast Rudej, weselnica Córka się odzywa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corka Tango za pół złotego weselnego hahahaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 02:20 A Tobie żal?????????? Trzeba było ze mna iść do dzisiaj byś wspominał moje towarzystwo, a tak to Cie grzeje słonko i wiesz w omamach gdzie Ruda jest na urlopie. Wiesz...... a moze masz i racje?????? Ale chyba poleciala balonem a ja nic nie wiem :-(((( Zaraz rano dzwoniem coby sprawdzic!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Sie narobiło.................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 09:44 Ukłony............... Pewnie że szukam dobrych i tanich okien............. Kubisiu Malinowy Królu ,odezwę się by zasięgnąć u źródeł,,,,,,,, Chciało by się do Egiptu.................. Oj chciałoby się................... Ruda Odpowiedz Link Zgłoś