Dodaj do ulubionych

NAJLEPSZE SOLARIUM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 09:33
Poszukuję dobrego nowoczesnego salonu solarium :))
Obserwuj wątek
    • Gość: bronek depilator Re: NAJLEPSZE SOLARIUM IP: 212.160.108.* 05.07.05, 09:44
      nie szkoda Ci pieniędzy i zdrowia na solarke?? Idź sobie kobiecino błacha nad
      bałtyk i twój problem zniknie
      • Gość: Mona Re: NAJLEPSZE SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 08:33
        Nie nazwałabym tego problemem....
    • Gość: gosc Re: NAJLEPSZE SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 22:32
      Blue sun na niepodległości(skrzyżowanie z Al.Pokoju, koło estakady.
      • Gość: iza Re: NAJLEPSZE SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 09:00
        Popieram!! Też tam chodzę. Chyba z 7łóżek do wyboru w tym kilka naprawdę
        nowoczesnych, miła obsługa i dogodne godziny otwarcia. Naprawdę polecam.
        • Gość: uyfoc Re: NAJLEPSZE SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 21:49
          znasz może cennik i godziny otwarcia? czy trzeba się wcześniej umówić?
          • ala361 Re: NAJLEPSZE SOLARIUM 09.07.05, 22:39
            witam wszystkich!!!!
            Byłam tam kilka razy w Blue Sun i już tam nie pójdę. 1,60zł za minutę i słabe
            wyniki w opalaniu ( to niby najlepsze łóżko tam ). Pomieszczenia bardzo małe i
            słabo wyposażone - brak np. mleczka do demakijażu, oraz brak lustra i półki na
            drobiazgi.
            Wolę solarium AURORA- od środy nowiutkie , nowoczesne solarium Ergoline i
            minutka tylko 1,10zł, a także tipsy,manicure,pedicure i makijaże.
            Znajduje się w OKRĄGLAKU na Hali Jagiellończyków (na przeciwko TRENDY).
            • Gość: Stefa Re: NAJLEPSZE SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 23:43
              jesli jestes z okolic 3 wieszczy otwaeli tam drogerie z solarium w srodku.Lozko
              bardzo porzadne i jest chyba najtaniej w miescie i dziewczyny mile.Ale ludzi
              chetnych sporo i trzeba sie zapisac z dzien przed
              • Gość: AS Re: NAJLEPSZE SOLARIUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 08:50
                i jak wy po tym waszym solarium wyglądacie????? Zółte kukły !!!!!! i jeszcze
                jakiegoś syfa skóry można załapać ....... zero logiki kobiety
                • ala361 Re: NAJLEPSZE SOLARIUM 10.07.05, 13:02
                  żółtym to można być, ale po samoopalaczu.
                  A ty jesteś chyba zielona???!!!!
                  Bo nie wiesz o czym piszesz...
                  • Gość: Stefa wszystko z głową... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 14:48
                    Jasne ze nie ma sie co spalać na skwara,ale sama przyznasz ze lepiej
                    stopniowo przygotowac sie do lata uzyskujac ladny podklad pod Sloneczna
                    opalenizne,niz wygladac jak indor .Duzo takich indorow mozna zauwazyc jak tylko
                    trafi sie jakis sloneczny dzien Wylegaja z kocami na trawniki a potem widzi sie
                    te czerwone nieszczescia w krotkich bluzkach ktore raczej sklaniaja by je
                    wyslac na leczenie poparzen niz sie obejrzec za..:-)
                    Ale to pewnie te zwolenniczki "zdrowego" opalania, ktorym szkoda kasy na
                    solarke...
                    • Gość: Ruda Re: wszystko z głową... IP: *.com.pl / *.cn.com.pl 26.07.05, 17:28
                      Stefa jesteś niesprawiedliwa.. ja nie mogę chodzić do solarium ponieważ od razu
                      dostaję uczulenia na sztuczne promienie UV. mam jasna karnację i nic na to nie
                      mogę poradzić że pierwsze opalanie to "czerwony raczek". Dopiero później
                      przychodzi brąż
            • Gość: klijentka Re: NAJLEPSZE SOLARIUM IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.05, 19:06
              Najleprze solarium jest w Jagielończykach super extra obsługa nawet nowe łóżko
              Ergoline i kosmetyczka jest extra solarium polecam wszystkim jestem bardzo z
              tego Solarium zadowolona i z kosmetyczki .Polecam Solarium AURORA ..
              • Gość: Mona Re: NAJLEPSZE SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 19:07
                Masło maślane "klijentko", ale dzięki.
              • Gość: moni Re: NAJLEPSZE SOLARIUM IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.05, 19:16
                Najlepsze solarium to oczywiście Solarium Aurora w CZęstochowie w hali
                Jagielończyków miła obsługa i jest nie drogo.Nawet teraz jet Kosmetyczka i nowe
                łóżko.
    • Gość: Obywatel Re: NAJLEPSZE SOLARIUM IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 10:02
      Monika Monika
    • Gość: gosc Re: NAJLEPSZE SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 17:08
      Bardzo dobre solarium jest w alei wolonci 11 (w bramie obok salonu Idea) jest
      czynnee od poniedzialku do soboty a minuta kosztuje 90gr. efekty sa juz widoczne
      za pierwszysm razem mila obsluga czysto i bardzo fajnie. Naprawde polecam
      • Gość: aga Re: NAJLEPSZE SOLARIUM IP: *.trustnet.pl 26.07.05, 17:54
        Zgadzam sie,ten salon nazywa sie tutti-frutti i naprawde jest bardzo fajne.
        tanio,czysto,mila obsluga,dobre lampy.polecam!!!
    • ar11 Re: NAJLEPSZE SOLARIUM 11.07.05, 15:19
      Najlepsze od dawna, stale wymieniane lampy, elegancko itd. jest w JANTARZE na
      dole. Niestety, nie tanie, ale wszystko co dobre musi kosztować.
      • Gość: BEATEA11 Re: NAJLEPSZE SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 15:47
        GDZIE ZNAJDUJE SIĘ TEN "JANTAR"?
        • Gość: facet Re: NAJLEPSZE SOLARIUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 16:18
          Widzę w tym wątku zlot kobitek które muszą solarium nadramiać braki w
          urodzie :))) ........ latem na solarium ........ śmiechu warte ......

Czy któraś z was pomyślała kiedyś co by było gdybyście nie chodziły na to
          solarium?????? Otóż nic by nie było i każda z was wyglądałaby lepiej
          • Gość: aaaa Re: NAJLEPSZE SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 21:44
            Blue sun, czysto, miła obsługa, różne solaria, bez umawiania, zawsze coś
            wolnego, ceny obniżyli i dodatkowo promocje. Polecam.Dostaniesz nawet krem z
            filtrem na znamiona -gratis.
            • Gość: mieszkanka Cz-wy Re: NAJLEPSZE SOLARIUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 22:10
              Ja byłam kilka razy na moim osiedlu na Orkana blisko koscioła naprzciwko Szkoły
              Podst. nr 53. Naprawdę bardzo fajne nowoczesne solarium TURBO z klimatyzacją,
              duze łózko. Solarium jest połaczone z ładną łazieneczką wraz z prysznicem.
              Mieści się w budynku wolnostojącym na 1 piętrze, a na dole są prywatne
              gabinety lekarzy. Ja byłam kilka razy po 10 minut i jestem opalona, a mam jasną
              karnację. Cena za minutę 1zł, a w karnecie jeszcze taniej, ale nie wiem ile.
              Polecam
            • Gość: masia Re: NAJLEPSZE SOLARIUM IP: *.ajd.czest.pl 26.07.05, 10:05
              gdzie dokładnie jest to blue sun koło czego? jak to się ma np do adonk
              • Gość: Mona Re: NAJLEPSZE SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 11:38
                Blue sun jest za budyneczkiem w którym mieści się księgarnia Parnas i
                Biblioteka Muzyczna :-))
                • Gość: masia Re: NAJLEPSZE SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 00:19
                  dzieki za informacje byłam w blue sun podoba mi się 2 łóżka stojące pięć
                  leżacych super, otwarte do 21 uważam ze mają słabą reklamę
                • Gość: ja Re: NAJLEPSZE SOLARIUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 22:36
                  a gdzie jest księgarnia muzyczna, proszę dokładniej, nie znam jeszcze najlepiej
                  miasta?
                  • Gość: masia Re: NAJLEPSZE SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 23:21
                    to nie księgarnia a biblioteka muzyczna jest na al. pokoju/al.niepodległości
                    przy przystanku tramwajowym w stronę centrum a blue sky jest w bloku za nią.
                    konkretniej na tyłach bloku stojącego przy przystanku autobusowym przy
                    estakadzie w stronę błeszna ;)
    • Gość: Aga Re: NAJLEPSZE SOLARIUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 20:05
      Brzeźnicka, przy klubie Bo Concept - tanio, czyściutko, nowe lampy i jak dla
      mnie hit-solarium stojące.polecam
      • Gość: www Re: NAJLEPSZE SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 18:58
        Zgadza się blu sun jest ok.
        • Gość: :-) Re: NAJLEPSZE SOLARIUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 20:47
          Super solarium jest na Nowowiejskiego tam gdzie kiedys byl Eagle rock kolo
          kwiaciarni rewelacja dobre jest tez kolo Depo
    • Gość: Solarysta Re: NAJLEPSZE SOLARIUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 23:33
      Wiadomo ze najlepsze solarium jest u pana Staska.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka