Dodaj do ulubionych

pytania do p.Wrony

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:15
zacznijmy pytać p. prezydenta Wronę o realizacje zapowiadanych na początku roku inwestycji miejskich co obecnie jest realizowane? bo ja widze ze nic lub prawie nic
Obserwuj wątek
    • ulisses_czwa Re: pytania do p.Wrony 06.07.05, 00:24
      hmmm... to mało widzisz... Ratusza i odwachu nie widac w centrum miasta?? Szpital na zawodziu - nowy blok operacyjny... Jest tego trochę - co prawda nie za duzo, ale zawsze cos... M.in. stadion czeka na modernizację i nastapi lada moment po wyroku sadowym w tej sprawie... Teraz ide spac i nie chce mi sie juz pisac...
      • storima Re: pytania do p.Wrony 06.07.05, 00:30
        ulisses_czwa napisał:

> hmmm... to mało widzisz... Ratusza i odwachu nie widac w centrum miasta?? Szpit
        > al na zawodziu - nowy blok operacyjny... Jest tego trochę - co prawda nie za du
        > zo, ale zawsze cos... M.in. stadion czeka na modernizację i nastapi lada moment
        > po wyroku sadowym w tej sprawie... Teraz ide spac i nie chce mi sie juz pisac.
        > ..

HMMMMM, ty jako jedyny,
        przewidziales, ze Rakow wygra, po ciezkiej walce.
        Postawiles 1 do zera, dla Naszych.

Sprawdzilo sie.

Bo w rzutach karnych; taki byl Zwycieski Wynik.
        Pozdro
    • Gość: xx Re: pytania do p.Wrony IP: *.icis.pcz.pl 06.07.05, 09:31
      Zapowiadane inwestycje miejskie sa w trakcie realizacji - w takim czy innym
      stadium, z uwzglednieniem problemow z zamowieniami publicznymi (Stadion oraz
      Popowka i Kamienica na Katedralnej).

Mnie dreczy tylko kwestia kiedy zacznie sie modernizacja III Aleji - troche
      czasu jeszcze jest niby, bo mialo sie wszystko rozpoczac po szczycie
      pielgrzymkowym, ale czas juz na konkrety.
      • Gość: bente Re: pytania do p.Wrony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 10:16
        Z tego co słyszałem to remont III Aleji ma się rozpocząć zaraz po zakończeniu
        targów rolnictwa, które odbywaja się w III aleji na przełomie sierpnia i
        września
        tak więc już nie tak długo
        • Gość: xx Re: pytania do p.Wrony IP: *.icis.pcz.pl 06.07.05, 12:41
          Nie ma zadnych oficjalnych wiadomosci w tej sprawie - o to mi chodzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka