Gość: mn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:15 zacznijmy pytać p. prezydenta Wronę o realizacje zapowiadanych na początku roku inwestycji miejskich co obecnie jest realizowane? bo ja widze ze nic lub prawie nic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulisses_czwa Re: pytania do p.Wrony 06.07.05, 00:24 hmmm... to mało widzisz... Ratusza i odwachu nie widac w centrum miasta?? Szpital na zawodziu - nowy blok operacyjny... Jest tego trochę - co prawda nie za duzo, ale zawsze cos... M.in. stadion czeka na modernizację i nastapi lada moment po wyroku sadowym w tej sprawie... Teraz ide spac i nie chce mi sie juz pisac... Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: pytania do p.Wrony 06.07.05, 00:30 ulisses_czwa napisał: > hmmm... to mało widzisz... Ratusza i odwachu nie widac w centrum miasta?? Szpit > al na zawodziu - nowy blok operacyjny... Jest tego trochę - co prawda nie za du > zo, ale zawsze cos... M.in. stadion czeka na modernizację i nastapi lada moment > po wyroku sadowym w tej sprawie... Teraz ide spac i nie chce mi sie juz pisac. > .. HMMMMM, ty jako jedyny, przewidziales, ze Rakow wygra, po ciezkiej walce. Postawiles 1 do zera, dla Naszych. Sprawdzilo sie. Bo w rzutach karnych; taki byl Zwycieski Wynik. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: pytania do p.Wrony IP: *.icis.pcz.pl 06.07.05, 09:31 Zapowiadane inwestycje miejskie sa w trakcie realizacji - w takim czy innym stadium, z uwzglednieniem problemow z zamowieniami publicznymi (Stadion oraz Popowka i Kamienica na Katedralnej). Mnie dreczy tylko kwestia kiedy zacznie sie modernizacja III Aleji - troche czasu jeszcze jest niby, bo mialo sie wszystko rozpoczac po szczycie pielgrzymkowym, ale czas juz na konkrety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bente Re: pytania do p.Wrony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 10:16 Z tego co słyszałem to remont III Aleji ma się rozpocząć zaraz po zakończeniu targów rolnictwa, które odbywaja się w III aleji na przełomie sierpnia i września tak więc już nie tak długo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: pytania do p.Wrony IP: *.icis.pcz.pl 06.07.05, 12:41 Nie ma zadnych oficjalnych wiadomosci w tej sprawie - o to mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś