Gość: podatnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 00:12 takimi numerami pseudo działacze Iskry kradną nasze (podatników) pieniądze głaskajcie ich a oni niech dalej kradną Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bart kk Re: Koszykówka. Arkadiusz Urbańczyk o przyszłości IP: *.21.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 08:06 Wez sie czlowieku zastanów co ty piszesz. Nikt i daje sobie uciać kazda czesc ciala z zarzadu nie bierze grosza za prace w klubie. Dzieki tym ludziom jeszcze amsz okazje chodzic na mecze. Zreszta nie szkoda gadac bo wy i tak nic nie przyjmniecie do wiadomosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostatni normalny Re: Koszykówka. Arkadiusz Urbańczyk o przyszłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:42 I tak musialo sie to skonczyc...ja tylko czekalem i bylem tego pewnien....Panu Urbanczykowi podziekujemy juz....niech sobie przypomni jakie mial argumenty jak chcial podwyzke..niech wraca na stare smieci i uczy w-fu w gimnazjum na stradomiu....ze stadem tych samych pijakow i burakow nie da sie w miesiac stworzyc innego silnego organizacyjnie klubu zmieniajac tylko nazwe i powolujac sportowa spolke akcyjna..I nie pyskowac mi tu na forum bo wszyscy wiemy ze mam racje:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa3 Re: Koszykówka. Arkadiusz Urbańczyk o przyszłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 09:43 ciekawe ostatni skąd masz takie newsy? pewnie jesteś z zarzadu albo w nim byłeś, a teraz próbujesz oczerniać innych i kryć własny tyłek ? nie wiem którzy sa gorsi ci co teraz sa i nadal działają czy tez ci odważni po fakcie, zreszta czekamy na rozwój wydarzeń, a do podatnika , pieniadze od podatników to takie które przekazuje urzad miasta, a urzad miasta na sport profesjonalmy nie daje więc masz słabą orientacje jak na takie wymadrzanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa3 Re: Koszykówka. Arkadiusz Urbańczyk o przyszłości IP: 212.160.108.* 16.07.05, 13:28 znow się ktos podemnie podszywa :( A może jest wiecej aa3:/ jestem zmieszany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik Re: Koszykówka. Arkadiusz Urbańczyk o przyszłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 16:55 widzisz misiu za hale Polonia nie płaca a to nie jest własność Iskry chyba mam rację idź popieraj tych nieudaczników p.s szkoda tylko zawodników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poplecznik Re: Koszykówka. Arkadiusz Urbańczyk o przyszłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 19:59 a kto ku... mać płaci ty nieudaczniku i mamucie każdy kto kożysta z hali ma wsparcie ze strony urzedu, i tych peniędzy nikt z klubu do reki nie dostaje , więc się bardziej przygotuj bo zajeźdża mi tutaj popeliną i szczeniactwem, a konkretne pieniądze na klub wykładają osoby które jest na to stać, i na dobrą sprawę to oni są podatnikami, którzy chcą pomagać klubowi a nie przeszkadzać więc idż się douczać buraczku jeden bo wiesz że dzwonią tylko nie wiesz gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gracz Re: Koszykówka. Arkadiusz Urbańczyk o przyszłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 20:03 piszecie o nieudacznikach, przyjdzcie i pomóżcie, wykażcie sie, anonimowo to kazdy jest mocny w gębie, krowa która dużo ryczy mało mleka daje, zapraszamy jako zawodnicy do współpracy, a może brak wam jaj albo jesteście wycinkami z papieru, dmuchanymi lalami które chowają się za plecami innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik Re: Koszykówka. Arkadiusz Urbańczyk o przyszłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 22:49 kibice są od kibicowania zawodnicy od grania działacze od reszty płaczcie mądrujcie się a ja wam mówię w Częstochowie nigdy nie będzie koszykówki na wysokim poziomie, nawet jak pseudo działacze Iskry przekrecą wierzycieli gó.. złotem się nie stanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do podatnika Re: Koszykówka. Arkadiusz Urbańczyk o przyszłości IP: *.21.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 00:01 kibice są od kibicowania zawodnicy od grania działacze od reszty To Ty kim jestes skoro marudzisz i krytukujesz maruda i krytyk. Najcześciej jest tak że marudza i krytykują Ci co nigdy nic nie osiagneli albo ich odsuneli bo za dużo pzrekretów robili lub sie nie znali na zreczy a Ty chyba chłopie do tego grona ludzi należysz. Jeżeli uważasz sei za kibica to razcej marny z Ciebie kibic skoro nie wierzysz że chłopaki są w stanie awansować. Koszykówki na wysokim poziomie może nie byc bo istnieja takie mendy jak Ty które zrobią wszystko żeby sie nie udało. twoj podatek czlowieku idzie na to żeby istniała np komisja sledcza a nie na to żeby kluby mogly grac czy trenowac. Wiec moze lepiej juz sie nie odzywaj. Czy kiedykolwiek pomogłes temu klubowi w jakikolwiek sposob?? jezlei nie to sie nie odzywaj. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik Re: Koszykówka. Arkadiusz Urbańczyk o przyszłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 08:03 a Wy dalej swoje chlapanie pyskiem bez argumentów (wiecie jakiego rzędu dług chcą oni wyprać?, jak nie wiecie to idźcie się zapytać do tego klubu, o który tak walczycie, ale tylko tu :)))) Złodziejom mówię stanowcze NIE p.s co do awansu, to kibic dobry to się na koszykówce zna, i wie kto może awansować, a kto nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do podatnika Re: Koszykówka. Arkadiusz Urbańczyk o przyszłości IP: *.21.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 11:37 A Ty wiesz jaka to suma i wiesz komu te pieniadze sa winni?? Widać ze jestes troszke niedouczony bo jak mozna wyprac dług idioto. To po co chodzisz na mecze skoro uwazasz ze sa słabi?? Co do długów to są to jeszce długi pana Miękusa i pana Prusaka. Lwia część tego została juz spłacona. Powiedz skoro jesteś taki mądry i wspaniały to dlaczego nie przyjdziesz i nie obejmiesz rządów w ty klubie zaprowadzisz porządek i pełen profesjonalizm. Bo widze że wiesz wszystko i doskonale jesteś rozeznany w tym co się w klubie dzieje. Pewnie jestes kolejna wsza która zrobi wszystko żeby nie pomóc a zaszkodzić ale juz nie jednego takiego ten klub przetrwał wię sie nie sil bop nie dasz rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidziuś Re: Koszykówka. Arkadiusz Urbańczyk o przyszłości IP: 80.48.252.* 18.07.05, 11:39 Podatniku, życzę Ci udanych wakacji na bezludnej wyspie, bo tam twoje miejsce, mule pasiasty i buraku.Takich wrednych kibiców jak Ty nie potrzebujemy.I od złdzieji nikomu nie ubliżaj, baranie jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart kk Re: Koszykówka. Arkadiusz Urbańczyk o przyszłości IP: *.21.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:24 Do podatnika. Najlepiej zrobisz jak wogole nic nie bedziesz pisał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik Re: Koszykówka. Arkadiusz Urbańczyk o przyszłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 00:17 :) prawda boli lepiej patrzyć jak inni kradną a ja pójdę na halę i będe miał widowisko p.s jak jesteście tacy cacy i stoicie za klubem, to zróbcie ściepę po tysiaku, no może po dwa i ratujcie klub, a nie popierajcie metody oszustowskie Pan Prusak został na swoje stanowisko przez kogoś wybrany. Przez kogo? :)))))))) Panu Miękusowi też pozwolono rządzić w klubie. Kto? :)))))))))) Czepiacie się przejęzyczeń nie podając argumentów. Wiem wakacje i ogólny dostęp do intenetu. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miękus Re: Koszykówka. Arkadiusz Urbańczyk o przyszłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 08:46 Wasza ignorancja przebrała miarę.Łaczenie mojego nazwiska z obecna sytuacja klubu nosi znamiona pomówienia i zdajcie sobie sprawę z odpowiedzialności za słowa.Byłem jednym z założycieli Iskry, a po wejściu do II ligi(odpowiednik dzisiejszej pierwszej) w 1998 roku zrezygnowałem z pełnienia funkcji prezesa.Przez następne dwa lata jako dyrektor firmy Wykromet sponsorowałem Iskrę i to dzięki temu klub przetrwał.Dzisiejsze zobowiazania klubu przekraczaja roczny budżet w czasie gdy nim "rzadziłem".A w tym czasie Iskra- Wykromet uczestniczyła w rozgrywkach II ligi, III ligi, A-klasy,ligach juniorów i kadetów.Nie było kilku-,czy kilkunastotysięcznych kontraktów nie majacych pokrycia w budżecie.Tyle fakty.Reszta w dokumentach.Proponuje sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gracz Re: Koszykówka. Arkadiusz Urbańczyk o przyszłości IP: 194.150.177.* 21.07.05, 17:35 no widze ze w koncu cos ruszylo w Iskrze:) ciesze sie ze dzialacze doszli to takiego rozwiazania i robia wszystko zeby uratowac koszykowke w cz-wie zawsze milo jest ogladac dobra koszykowke wykonaniu szczegolnie wychowankow:) jesli tylko dzialacze i trenerze bardziej by to wykorzystywali wszyscy by na tym lepiej wyszli ale nic mi do tego wyrazam tylko swoja opinie i nie zamierzam nikogo krytykowac:) jesli nie udalo by sie to polecam graczom z czestochowy znalezc klubu np.w Anglii...:) nie jest wcale taki niski poziom jak wiekszosc uwaza a 1 dywizja to tak jak w Polsce 1 liga ... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefanpijak Re: Koszykówka. Arkadiusz Urbańczyk o przyszłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 21:30 Jeezu ludzie, to jest logiczne nie ma sponsora nie ma kasy zawodnicy odchodzą, nie można tu ich trzymać na siłę nie dziwię się Migiemu i Miękiemu, że odeszli, takie są smutne fakty, kasy ni ma! I co my szarzy ludzie na to poradzimy, możemy tylko się poużalać, ale to czy klub zagra w sezonie zależy od dzianych ludzi i zarządu. Nam pozostaje mieć nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuban Re: Koszykówka. Arkadiusz Urbańczyk o przyszłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 23:11 Tym większy szacunek dla tych, którzy chcą zostać w klubie mimo wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefanpijak Re: Koszykówka. Arkadiusz Urbańczyk o przyszłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 23:30 Kuban, ty w to wierzysz?? Moim okiem to wszystko jest koloryzowane, żeby ładnie wyglądało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Armeh Re: Koszykówka. Arkadiusz Urbańczyk o przyszłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 07:52 Budowanie nowego klubu ze starymi (skompromitowanymi) działaczami to głupota. jest pewne że nikt nowy kto chciałby sponsorować nie wejdzie w stary układ, bo wynik jest wiadomy kilka miesięcy i znów kicha. Panowie działacze miejcie odrobinę honoru i odejcie, trzymacie się pazurami a podobno żednego bizmesu w tym nie macie a może to bezkresna miłość do Iskry i koszykówki co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuban Re: Koszykówka. Arkadiusz Urbańczyk o przyszłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 09:15 Gdyby nie chcieli zostać to myśle, że część już by miała nowych pracodawców. Milewski na brak ofert na pewno nie narzeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Koszykówka. Arkadiusz Urbańczyk o przyszłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 09:39 Właśnie, czy ktoś z Was zastanawiał się dlaczego Tomek Milewski w dalszym ciągu zwleka z podpisaniem kontraktu gdzie indziej. Najwidoczniej jest mu tu dobrze, a zarząd uznaje za ludzi godnych szacunku i zaufania, inaczej dawno byłby zawodnikiem jakiegoś innego klubu. Jakoś nikt nie ucieka. W dalszym ciągu twierdzicie, że zarząd coś z tego ma, bardzo, ale to bardzo się mylicie. Jak już kiedyś napisałam, oni prędzej by do tego dołożyli niż wzięli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Koszykówka. Arkadiusz Urbańczyk o przyszłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 09:45 Zarząd jest tutaj bo zależy im, żeby uratować w Częstochowie koszykówkę na wysokiem poziomie. Przecież to ludzie którzy kiedyś sami grali i dla nich ten sport to większa część życia. A Ci którzy nigdy nie ruszyli opalcem żeby klubowi pomóc, niech łaskawie nie wypowiadają negatywnych opini wobec ludzi którzy starają się go uratować. Nie wiem co według Stefana jest koloryzowane, ale sądząc po nicku może być to spowodowane promilami :) Odpowiedz Link Zgłoś