Dodaj do ulubionych

SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!!

• Gość: hutnik wbg Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 16.09.05, 11:26
      to ten skok na hucie???koszmar !!
      • Gość: 1111 Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.pl 16.09.05, 19:25
        Skok Arka to oszuści.Prezes tlko obraża swoich pracowników...że nic nie robią
        tylko w stołek pierdzą.....................
        • Gość: sekretarz_stanu Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 17.09.05, 13:20
          ciekawy post !! znakomite___ jestem tu przez przypadek wiem coś na temat
          skok_arka powiem nawet że wiem dużo !! zaskakuje mnie to że ten wątek się na
          forum pojawił tak pózno !!! przecież wiadomo było od dawna co sie tam
          dzieje ! wszystkie te rzeczy to prawda a są jeszcze elementy o których
          forumowicze nie mają bladego pojęcia !! to że prezes skok a takze i zarząd
          nieumieją bezpiecznie dbać o środki finansowe czlonków skok _ to było wiadmo
          od dawna _więc niema się co dziwić_ do tego dochodzą przekręty na
          kredytach/fakt/ i oszustwa kasjerek/fakt/ o dwóch wiem na pewno /oba były
          na hucie czestochowa-jeden mirów drugi też mirów/ ___ ciekawe czy hutnicy
          tam jeszcze mają swoje pieniądze?? bedę sledził ten wątek __
          _______ podbijam go !!! brawo !! pozdro.
          • Gość: bomboniera Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 17.09.05, 16:40
            to oddajcie mu calom kase i niech spada z cze-wy!
            • Gość: małgosia Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 18.09.05, 10:58
              podbijam wątek! tylko jednego nierozumiem - dlaczego pracownicy skok-arka sami
              nic nie robią w swojej sprawie?przecież to są ICH miejsca pracy ! jak długo
              można być upokarzanym wykorzystywanym i zmuszanym do takich niecnych rzeczy ,
              a przecież też ponoszą odpowiedzialność za to co się w ich firmie -wyprawia .
              • Gość: patzsia Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 19.09.05, 11:35
                wywalic go !! to jakis zły człoweik jest ! wywaklic podbijam temat!
                • Gość: ankie_ter_ka Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 19.09.05, 19:56
                  a po cholerę ludzie trzymają tam kasę? pracuję w jednej ze spólek huty
                  stali cze-wa i nieraz wpłacam iksy do skoku w przychodni amicus dziwię sie
                  ze ktos tam ma jeszcze konta ja już złozyłam pismo o rezygnacji.Prezes skoku
                  to stary lawirant jedyne co pamiętam to to że tylko szczuć umiał o ekonomice
                  nie miał pijęcia ! dla niego 2+2 równa sie 7 . podnosze temat - bo szkoda
                  ludzi ,niech sami wnioski wyciągną.
    • Gość: xxx Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 20.09.05, 07:25
      dawno temu wspólpracowałam z tym prezesem ,człowiek jest nie do życia!!!
      fałszywy ,nierzetelny i nie dotrzymuje słowa -dziwie się że jeszcze go
      niewywalili ? zaufanie to nie śmieć ale szacunek dla drugiego - a on tego nie
      rozumie ! to karierowicz lawirant i kapeluch wielu ludzi juz to o nim mówiło
      i coraz wiecej mówi .
    • Gość: falck Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 20.09.05, 07:52
      podbijam temat ! PRECZ ZE ZLODZIEJAMI I OSZUSTAMI !! PRECZ PRECZ PRECZ PRECZ
      PRECZ PRECZ PRECZ PRECZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    • Gość: profos Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 21.09.05, 08:51
      czekam na dalsze materiały i fakty dotyczące tego anty-banku kasy !mam tam
      kase ale ją wycofuję.
    • Gość: KUROŁAP Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.realestate.net.pl 22.09.05, 07:31
      PODBIJAM !!!! BO NIE LUBIĘ OSZUKAŃCÓW PODBIJAM!!!! BO TO TRZEBA PIĘTNOWAĆ
    • Gość: Hutnik Re: Uwaga na SKOK_ARKA - UWAGA !!!!! IP: *.hcz.com.pl 22.09.05, 09:27
      A który to prezes ?
      Ten co jeździ czarnym Focusem a wcześnej bordo Renault Talia przez 7-8 miesięcy
      a potem nakleili reklamy tego ścierwa (nie wspomnę nazwy by nie reklamować) i
      auto stało się firmowe ????
      Jeśli tak to,to,to nic nie piszę bo ................. !!!
    • Gość: c12h22o11 Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 22.09.05, 17:58
      dokładnie tak /hutnik/. thalia stała sie firmowa - dobry interes zrobiono
      poszła za grubom kase hehehehehehhe !! a ford jest grafitowy chyba ? albo
      szaraffy ??? prezes jest tylko jeden heheheheheheheheh !!! na
      wiecznośc ,najmondrzejszy najlepszy manager lokalny patriota co tydzien
      chodzi do kosciaoła i sie modli o mondrosc i pomysły jak czlonków kasy
      wyduldać heheheheheheh z kasy !!! a ten bajzel u kryńskiego to ciekawy
      temacik bo tam 2 czlonków zarzadu konczyło szkólke... za spódzielcze
      pieniazdze ..wiec łazienka po czesci jest z naszych pieniedzy hahahahahha
      jak chca sie kształcic to tak ale za swoje pieniązki ...!!!!a nie za
      członkowskie !!!
    • Gość: baks Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 23.09.05, 09:07
      łoł ! łał ! ooooooo!to u nas ? siema!
      • Gość: tuwim Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 23.09.05, 18:26
        co u nas ? bo niewiem ? ;/
    • Gość: wwwpl Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 25.09.05, 16:08
      do góry na pohybel oszustom!
    • Gość: kredyt Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 26.09.05, 14:26
      Brałem tam kredyt ale już nie wezmę!!! zarąbiste opłaty,koszty,wpisowe jakeiś
      i długo trzeba czekac -NIE - Dziekuję -wezmę w innym banku.
    • Gość: byłyczłonek Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 26.09.05, 20:21
      rozwińcie ten post-chciałabym sie dowiedzieć o wiele więcej 1!
    • Gość: monn Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 27.09.05, 08:44
      1 klasaaaaaaaaa ekstraaaaaaaaaaaaaaaaaaa superrrrrrrrrrrrrrrr
      brawooooooooooooooooooo .
    • Gość: waldek Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 28.09.05, 10:03
      to bierzcie kasę i uciekajcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: zielony_balonik Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 28.09.05, 16:20
      i tak oto zostaniecie nadmuchani jak te zielone baloniki !!! pozdrawiam i do
      góry !
    • Gość: MaDulKA Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 29.09.05, 08:39
      gdyie dmuchaja i kogo?jeszcze na zielono?:]]
      • Gość: Hutnik Re: --UWAGA NA SKOK_ARKA - UWAGA ! ! ! IP: *.hcz.com.pl 29.09.05, 09:27
        No ale nic lub prawie nic te wasze opinie nie dają.
        Ludziska jak te barany(za przeproszeniem dla baranów)trzymają się w tej nędznej
        formacji.
        Ale do czasu.
        Obudzą się kiedyś z ręką w nocniku.
        • Gość: jola_z_pola Re: --UWAGA NA SKOK_ARKA - UWAGA ! ! ! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 29.09.05, 13:04
          ja tam jeszcze jakieś pieniądze ! chyba?sama niewiem ? to co mam zrobic
          teraz ? moze napisze jakies podanie?!?!
          • Gość: ja Re: --UWAGA NA SKOK_ARKA - UWAGA ! ! ! IP: *.pl 29.09.05, 18:00
            Wszyscy pisza o machlojstwach Skok Arka ale tak naprawe to nic sie w tej
            sprawie nie dziej.Co oznacza że tak popiszemy sobie poużalamy sie a interes
            nadal kręci sie nadal aż w końcu sprawa ucichnie.Bez sensu poruszać sprawy
            które nie wychodzą na światło dzienne i nikt nie ponosi za nie żadnej kary.
            Gdzie ta strona na której są nagrania rozów prezesa z ...?
            • Gość: c12h22o11 Re: --UWAGA NA SKOK_ARKA - UWAGA ! ! ! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 29.09.05, 20:00
              Sprawa skok a dokładnie kasy krajowej jest badana przez prokuraturę w
              trójmiescie /doniesienie złozone przez stowarzyszenie na rzecz odbudowy skok/
              to normalne że najpierw ta sprawa musi być wyjasniona jako nadrzędna i
              dotycząca całej struktury ,oczywiste ze to pójdzie pózniej na doły .A sens
              myslę JEST - nie moze być tak że kilka osób z/familii/ robi sobie w żywe
              oczy jaja z kilu tysięcy małoświadomych czlonków pospolite -hocki-klocki.
              To nie pietrucha ale pieniadze ! a do tego przestrzeganie prawa
              spóldzielczego, bankowego i normalnej ludzkiej uczciwości - o której zarząd
              i rada nadzorcza niema najmniejszego pojęcia !.Strona www jest ../aktualnie
              jest aktualizowana o nowe materiały/. Niemoze być przyzwolenia na chucpę i
              prywatę o ironio ! ci ludzie o to walczyli a teraz sami robią wałki !
              Rzeczą wiadomą jest jaka jest metoda postepowania Pana Prezesika -hihihi
              otumanić,owinąc,przekupic,dać fanta i innne takie tam -metoda która się
              msci niestety - ale ten koleś lawiruje jak tylko i długo będzie mógł .
              Pozdrawiam________.
    • Gość: gosc Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 30.09.05, 12:38
      BRAWO . dalej z tym tematem !!
      • Gość: hutnik19 Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 02.10.05, 09:36
        na hucie została tylko jeden punkt do którego juz i tak mało ludzi chodzi
        ( akiedys było 5) to o czymś świadczy ! oferta wcale nieatrakcyjna i mało
        czytelna ! dziękuję .
    • Gość: dex Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 03.10.05, 08:28
      koniec z oszustami //// wywalcie ich sprawy na wierzch ! podbijam!
    • Gość: aqau Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 04.10.05, 12:32
      co to jest___ ?????
      ???????
      ??????
    • Gość: x Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 05.10.05, 08:32
      co ONI za swinskie ulotki rozrzucaja po hucie ? kto im dał zezwolenie?
      to zabronione !!!
    • Gość: bon Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 05.10.05, 12:06
      ja tam brałem kredyt i jestem zadowolony. dawno tobyło to fakt,ale
      spłąciłem i jest ok . ale chyba mam tam jeszcze jakąs kasę? dzwonię!
      • Gość: kasa Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 07.10.05, 16:28
        ja tesh bralam i jestem zdegustowana tam jacys ludzie nie tego pracują,
        opryskliwi imałozyczliwi są .juz tam nie pójde!!!!!!!!!!!11111111
        • Gość: imasz Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 09.10.05, 15:28
          i masz rację -niewarto -żadna atrakcja ,zadne super-warunki.polecam dogłębną
          analizę lokalnej oferty banków.POZDRO
          • Gość: NO-TO-CO Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 11.10.05, 08:05
            NO TO PO JAKĄ CHOLERĘ TAM BIERZECIE KREDYTY?-----NIEQUMAM!
            • Gość: ijak Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 13.10.05, 17:22
              jak to po co? mimo najwiekszych barier to kasa dla ubogich i mało-zasobnych
              klientow. to ze sa dmuchani to inny temat!
    • Gość: momo Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 08.11.05, 16:47
      a tu jestescie!!! schowali sie heheheh!1
      • Gość: ja Re: SKOK_ARKA--- UWAGA !!!!! IP: *.pl 12.02.06, 20:31
        Taka wielka afera ze Skokiem Arka była pod koniec 2005!!!!!!!! A TERARAZ NOWY
        2006 I TO WSZYSTKO UCIYCHŁO I PO AFERZE. MYŚLAŁAM ŻE SPRAWA WYJDZIE DOŚĆ
        POŻĄDNIE NA ŚWIATŁO DZINNE ALE NIE.KAŻY POPISAŁ SOBIE PODZIELIŁ SIE SWOIMI
        DOŚWIADCZNIAMI I INF I CISZA ..... PO CO TO WSZYSTKO BYŁO....GŁUPOTA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka