Dodaj do ulubionych

ZKŻ Zielona Góra - Złomrex Włókniarz 34:56

IP: *.trustnet.pl 24.07.05, 21:59
bardzo bym chciał aby teraz zespół dowiódł swojej wartości i wygrał z każdym
przeciwnikiem, wiem że ich na to stać.
Obserwuj wątek
    • Gość: Lee czyli witamy leszno .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 22:20
      tak .. przywitamy godnie "kamieniarzy" z leszna ...

sprężyc sie panowie na mecze !!!

CKM !!
    • Gość: odvet Re: ZKŻ Zielona Góra - Złomrex Włókniarz 34:56 IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 24.07.05, 22:24
      Damian Baliński,Robert Kasprzak i "Buła" Buśkiewicz- mechanik Kasprzaków to te
      dupki kopali Holtę
      • Gość: TRABA Re: ZKŻ Zielona Góra - Złomrex Włókniarz 34:56 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 22:31
        Trzeba pedalom wyrwac jaja!!!
    • Gość: grunbergensis Re: ZKŻ Zielona Góra - Złomrex Włókniarz 34:56 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 23:43
      Nie wiedziałem ze Włókniarz przy tak dobrej dobrej druzynie
      ma tak prostackich co niektórych kibiców...

byli żałośni...
      • Gość: aaaaa Re: ZKŻ Zielona Góra - Złomrex Włókniarz 34:56 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 09:01
        Ale wprzeciwienstwie do innych druzyn ma prwdziwych kibicow, ktorzy sa na kazdym
        meczu na wyjezdzie czy wlokniarz jest na 1 czy 4 pozycji.
    • Gość: unia4ever powitamy holtę IP: *.lipno.sdi.tpnet.pl 25.07.05, 10:42
      już czekamy na "polskiego lidera" w lesznie!!!!!!!!
      • Gość: Vilq Re: Brawo Rune IP: 195.117.107.* 25.07.05, 10:55
        I z czego sie cieszysz to Holta jest winien ze go skopali . powinniscie mu
        dziekowac ze nie wnios sprawy do sadu buraki. Mistrz Mistrz CKM !!!
    • Gość: kuzyn_jk CKM - papierowy tygrys IP: *.pl 25.07.05, 11:15
      No to budzi się "papierowy" mistrz. Ciekawe jak długo potrwa dobra forma? Lubię
      poszczególnych zawodników ale ze względu na kibiców (oraz Ułamka) będę
      dopingował zawsze przeciwnikom - najpierw Unii Leszno.
      • Gość: Przyjazny Re: CKM - papierowy tygrys IP: *.pajeczno.sdi.tpnet.pl 25.07.05, 11:40
        I przez takich paciuchow jak ty nie wypowiadam sie na forum ! Ale dzis cos Ci
        napisze :
        Pewnie trzymaj za Unia która i tak w dwu meczu odpadnie, gwizdz na Holte który
        i tak przywiezie min. 13pkt.
        Rayan znowu pokarze plecy Adamsowi,
        Grzesiek -Baliego zrobi,
        Sebastian ktory juz swoje odpokutowal - zrobi 10 w Lesznie
        Slamerek szykuje sie na PLAY - OFF ;)
        Brakuje juniorka, ale j.w. ta 5 zrobi nam jeszcze uciechy w tym sezonie i ja o
        tym wiem :-)

• Gość: kuzyn_jk Re: CKM - papierowy tygrys IP: *.pl 25.07.05, 19:32
          Ciekawe określenie - paciuch. Nie mam zamiaru gizdać na Holtę - wręcz
          przeciwnie, kibicuję mu bo będzie jechał w drużynie narodowej. Lubię Walaska,
          Drabika i też im będę kibicował. Ale na forum zawsze jest dużo buców z
          Częstochowy i skutecznie mi obrzydzili CKM Włókniarz (którą to drużynę parę lat
          temu lubiłem).
          • Gość: przyjazny Re: CKM - papierowy tygrys IP: *.pajeczno.sdi.tpnet.pl 25.07.05, 20:54
            Jak czytasz bucow i nie filtrujesz tego co pisza to tak bywa.
            Ja zuzel lubie od kilkunastu lat, nie mialem wyjscia, mieszkajac niedaleko i
            kumplujac sie z diablami itd.Ale jak ide na Olsztynska i chlopaki w czerwonym i
            niebieskim robiom kawal dobrej roboty, mam ciarki na calym ciele, swieczki w
            oczach i dre sie jak dziecko "dawaj rayan" (lub kazdy inny z naszych) a potem
            aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kocham ten sport !!!, po czym wracam do domu,
            zakladam klapeczki by ogladaac powtorke lub sprawdzac jak inni sobie poradzili
            i czekam na PLAY OFF (tak jak teraz) by znów zawyc ze szczescia, to ja nie wiem
            czy ktos piszcy na necie glupoty moze mi obrzydzic mi ten sport !!! ;-)
            pozdrawiam
            • Gość: kuzyn_jk Re: CKM - papierowy tygrys IP: *.pl 27.07.05, 19:36
              Fajnie, że w końcu spotkałem na forum kibica CKM z którym można powymieniać
              poglądy. Lecz mój ulubiony team to WTS (młodość) oraz Lotos (bom z Gdańska).
              Również pozdrawiam.
              P.S. buce z forum nie zniechęcą mnie do spedway'a ale co najwyżej do konkretnej
              drużyny (podobnie dzieje się w tym roku z Apatorem - bo własnie w Toruniu
              prawie 10 lat temu smakowałem pierwszy raz żużla i długo lubiłem tą drużynę ale
              forumowiczów ma coraz niższych lotów).
            • Gość: kuzyn_jk Re: CKM - papierowy tygrys IP: *.pl 27.07.05, 19:38
              A co do "filtrowania" to raczej chodzi o ilość buców - to już ciężko
              przefiltrować (bądź nie zwracać uwagi). A w pojedynku Unia-CKM niech wygra
              sport i lepsi zawodnicy.
    • Gość: CKM Re: ZKŻ Zielona Góra - Złomrex Włókniarz 34:56 IP: 80.51.57.* 25.07.05, 11:45
      bylem na meczu i w 15 biegu holta przegral z okoniewskim
    • jurij71 Re: ZKŻ Zielona Góra - Złomrex Włókniarz 34:56 25.07.05, 15:09
      Przywitajmy Unię tak jak nato zasługuje,ale bez butelek i inych rzeczy.
      Zarzucamy Lesznu wieśniactwo a jeden burak wsiowy rzucił w Sawinę butelką po
      meczu z Polonią.Sawina zasłużył na brawa, nie na butelki.
      Oby nam słoma z butów nie wyszła jak Leszno przyjedzie.
      CKM
      • Gość: anty-kanar Re: ZKŻ Zielona Góra - Złomrex Włókniarz 34:56 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 15:17
        Tak jest pzrywitajmy unie tak jak zasługuje. A jeśli razem z unią pojawią
        się "kumaci" kibice to nie zaszkodzi zafundować im dodatkowych atrakcji.

Pozdro

Biało-zielone to barwy niezwyciężone!!!
      • Gość: hupek Re: ZKŻ Zielona Góra - Złomrex Włókniarz 34:56 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 18:41
        niestety,uderzenie butelką otrzymał Sullivan,który po meczu był tym
        rozgoryczony,mówiąc,że "tyle meczów już tu wygrał dla tej publiczności,a
        spotkało go za to coś takiego".
    • Gość: Marta Re: ZKŻ Zielona Góra - Złomrex Włókniarz 34:56 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 16:41
      • Gość: spidłej fajters Re: ZKŻ Zielona Góra - Złomrex Włókniarz 34:56 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 20:37
        Słuchajcie wieśniaki trzeba tym "kibolom" z leszna pokazać jak kibicuje się
        prawdziwej drużynie i jak to robia PRAWDZIWI kibice. Nie robmy tego co oni
        pokazmy im ze jestesmy lepsi ale bez butelek i kamieni. Prawdziwym wspieraniem
        naszej Druzyny. Jak ich wyzwiemy badz cos gorszego zrobimy to gowno im
        pomozemy, a mozemy nawet Włokniarzom przeszkodzic. MISTRZ MISTRZ CKM!!!!!!!!!
        I KIBICE WŁOKNIARZA.
        WIERNI PO PORAZCE DUMNI PO ZWYCIESTWIE, WYZNAWCY WŁOKNIARZA!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Sturm Re: ZKŻ Zielona Góra - Złomrex Włókniarz 34:56 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 12:37
          spidłej fajters - szacunek racja wielka podpisuje sie pod Twoimi slowami !
    • Gość: bin laden Re: ZKŻ Zielona Góra - Złomrex Włókniarz 34:56 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 20:44
      Unia wykopie CKM i jego prezesa Mariana Kefira
      • Gość: adam Re: ZKŻ Zielona Góra - Złomrex Włókniarz 34:56 IP: *.petrus.com.pl 25.07.05, 22:46
        uciekam od tematu zuzla! chcialem tylko napisac do BIN LADENA- Ty masz chlopie
        fajne pomysly i teksy:) czytajac Twoje posty mozna sie rozweselic:) pozdrawiam
        krajanie:)
        • Gość: Menel Re: ZKŻ Zielona Góra - Złomrex Włókniarz 34:56 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 15:01
          Marian Kefir....leze....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka