Gość: adaś IP: *.trustnet.pl 24.07.05, 21:59 bardzo bym chciał aby teraz zespół dowiódł swojej wartości i wygrał z każdym przeciwnikiem, wiem że ich na to stać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lee czyli witamy leszno .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 22:20 tak .. przywitamy godnie "kamieniarzy" z leszna ... sprężyc sie panowie na mecze !!! CKM !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odvet Re: ZKŻ Zielona Góra - Złomrex Włókniarz 34:56 IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 24.07.05, 22:24 Damian Baliński,Robert Kasprzak i "Buła" Buśkiewicz- mechanik Kasprzaków to te dupki kopali Holtę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRABA Re: ZKŻ Zielona Góra - Złomrex Włókniarz 34:56 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 22:31 Trzeba pedalom wyrwac jaja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grunbergensis Re: ZKŻ Zielona Góra - Złomrex Włókniarz 34:56 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 23:43 Nie wiedziałem ze Włókniarz przy tak dobrej dobrej druzynie ma tak prostackich co niektórych kibiców... byli żałośni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaa Re: ZKŻ Zielona Góra - Złomrex Włókniarz 34:56 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 09:01 Ale wprzeciwienstwie do innych druzyn ma prwdziwych kibicow, ktorzy sa na kazdym meczu na wyjezdzie czy wlokniarz jest na 1 czy 4 pozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unia4ever powitamy holtę IP: *.lipno.sdi.tpnet.pl 25.07.05, 10:42 już czekamy na "polskiego lidera" w lesznie!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vilq Re: Brawo Rune IP: 195.117.107.* 25.07.05, 10:55 I z czego sie cieszysz to Holta jest winien ze go skopali . powinniscie mu dziekowac ze nie wnios sprawy do sadu buraki. Mistrz Mistrz CKM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuzyn_jk CKM - papierowy tygrys IP: *.pl 25.07.05, 11:15 No to budzi się "papierowy" mistrz. Ciekawe jak długo potrwa dobra forma? Lubię poszczególnych zawodników ale ze względu na kibiców (oraz Ułamka) będę dopingował zawsze przeciwnikom - najpierw Unii Leszno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyjazny Re: CKM - papierowy tygrys IP: *.pajeczno.sdi.tpnet.pl 25.07.05, 11:40 I przez takich paciuchow jak ty nie wypowiadam sie na forum ! Ale dzis cos Ci napisze : Pewnie trzymaj za Unia która i tak w dwu meczu odpadnie, gwizdz na Holte który i tak przywiezie min. 13pkt. Rayan znowu pokarze plecy Adamsowi, Grzesiek -Baliego zrobi, Sebastian ktory juz swoje odpokutowal - zrobi 10 w Lesznie Slamerek szykuje sie na PLAY - OFF ;) Brakuje juniorka, ale j.w. ta 5 zrobi nam jeszcze uciechy w tym sezonie i ja o tym wiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuzyn_jk Re: CKM - papierowy tygrys IP: *.pl 25.07.05, 19:32 Ciekawe określenie - paciuch. Nie mam zamiaru gizdać na Holtę - wręcz przeciwnie, kibicuję mu bo będzie jechał w drużynie narodowej. Lubię Walaska, Drabika i też im będę kibicował. Ale na forum zawsze jest dużo buców z Częstochowy i skutecznie mi obrzydzili CKM Włókniarz (którą to drużynę parę lat temu lubiłem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjazny Re: CKM - papierowy tygrys IP: *.pajeczno.sdi.tpnet.pl 25.07.05, 20:54 Jak czytasz bucow i nie filtrujesz tego co pisza to tak bywa. Ja zuzel lubie od kilkunastu lat, nie mialem wyjscia, mieszkajac niedaleko i kumplujac sie z diablami itd.Ale jak ide na Olsztynska i chlopaki w czerwonym i niebieskim robiom kawal dobrej roboty, mam ciarki na calym ciele, swieczki w oczach i dre sie jak dziecko "dawaj rayan" (lub kazdy inny z naszych) a potem aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kocham ten sport !!!, po czym wracam do domu, zakladam klapeczki by ogladaac powtorke lub sprawdzac jak inni sobie poradzili i czekam na PLAY OFF (tak jak teraz) by znów zawyc ze szczescia, to ja nie wiem czy ktos piszcy na necie glupoty moze mi obrzydzic mi ten sport !!! ;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuzyn_jk Re: CKM - papierowy tygrys IP: *.pl 27.07.05, 19:36 Fajnie, że w końcu spotkałem na forum kibica CKM z którym można powymieniać poglądy. Lecz mój ulubiony team to WTS (młodość) oraz Lotos (bom z Gdańska). Również pozdrawiam. P.S. buce z forum nie zniechęcą mnie do spedway'a ale co najwyżej do konkretnej drużyny (podobnie dzieje się w tym roku z Apatorem - bo własnie w Toruniu prawie 10 lat temu smakowałem pierwszy raz żużla i długo lubiłem tą drużynę ale forumowiczów ma coraz niższych lotów). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuzyn_jk Re: CKM - papierowy tygrys IP: *.pl 27.07.05, 19:38 A co do "filtrowania" to raczej chodzi o ilość buców - to już ciężko przefiltrować (bądź nie zwracać uwagi). A w pojedynku Unia-CKM niech wygra sport i lepsi zawodnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CKM Re: ZKŻ Zielona Góra - Złomrex Włókniarz 34:56 IP: 80.51.57.* 25.07.05, 11:45 bylem na meczu i w 15 biegu holta przegral z okoniewskim Odpowiedz Link Zgłoś
jurij71 Re: ZKŻ Zielona Góra - Złomrex Włókniarz 34:56 25.07.05, 15:09 Przywitajmy Unię tak jak nato zasługuje,ale bez butelek i inych rzeczy. Zarzucamy Lesznu wieśniactwo a jeden burak wsiowy rzucił w Sawinę butelką po meczu z Polonią.Sawina zasłużył na brawa, nie na butelki. Oby nam słoma z butów nie wyszła jak Leszno przyjedzie. CKM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-kanar Re: ZKŻ Zielona Góra - Złomrex Włókniarz 34:56 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 15:17 Tak jest pzrywitajmy unie tak jak zasługuje. A jeśli razem z unią pojawią się "kumaci" kibice to nie zaszkodzi zafundować im dodatkowych atrakcji. Pozdro Biało-zielone to barwy niezwyciężone!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hupek Re: ZKŻ Zielona Góra - Złomrex Włókniarz 34:56 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 18:41 niestety,uderzenie butelką otrzymał Sullivan,który po meczu był tym rozgoryczony,mówiąc,że "tyle meczów już tu wygrał dla tej publiczności,a spotkało go za to coś takiego". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: ZKŻ Zielona Góra - Złomrex Włókniarz 34:56 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 16:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spidłej fajters Re: ZKŻ Zielona Góra - Złomrex Włókniarz 34:56 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 20:37 Słuchajcie wieśniaki trzeba tym "kibolom" z leszna pokazać jak kibicuje się prawdziwej drużynie i jak to robia PRAWDZIWI kibice. Nie robmy tego co oni pokazmy im ze jestesmy lepsi ale bez butelek i kamieni. Prawdziwym wspieraniem naszej Druzyny. Jak ich wyzwiemy badz cos gorszego zrobimy to gowno im pomozemy, a mozemy nawet Włokniarzom przeszkodzic. MISTRZ MISTRZ CKM!!!!!!!!! I KIBICE WŁOKNIARZA. WIERNI PO PORAZCE DUMNI PO ZWYCIESTWIE, WYZNAWCY WŁOKNIARZA!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sturm Re: ZKŻ Zielona Góra - Złomrex Włókniarz 34:56 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 12:37 spidłej fajters - szacunek racja wielka podpisuje sie pod Twoimi slowami ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bin laden Re: ZKŻ Zielona Góra - Złomrex Włókniarz 34:56 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 20:44 Unia wykopie CKM i jego prezesa Mariana Kefira Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: ZKŻ Zielona Góra - Złomrex Włókniarz 34:56 IP: *.petrus.com.pl 25.07.05, 22:46 uciekam od tematu zuzla! chcialem tylko napisac do BIN LADENA- Ty masz chlopie fajne pomysly i teksy:) czytajac Twoje posty mozna sie rozweselic:) pozdrawiam krajanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: ZKŻ Zielona Góra - Złomrex Włókniarz 34:56 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 15:01 Marian Kefir....leze.... Odpowiedz Link Zgłoś