Dodaj do ulubionych

Laserowa depilacja

IP: *.resnet.cranfield.ac.uk 25.07.05, 19:42
Mam pytanie gdzie w Czestochowie wykonuje sie laserowa depilacje okolic
intymnych? I ile kosztuje taka przyjemnosc?
Obserwuj wątek
    • Gość: Basia Re: Laserowa depilacja IP: *.resnet.cranfield.ac.uk 25.07.05, 21:06
      Czy ktos mi pomoze???
      • Gość: tofi Re: Laserowa depilacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 21:51
        Chyba w Częstochowie nikt się nie depiluje w miejscach intymnych, he he
      • Gość: aa Re: Laserowa depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 23:05
        Depilacje laserową wykonują w Solmedzie na Jagiellońskiej-czy miejsc intymnych
        nie wiem, bikini tak
        • Gość: Basia Re: Laserowa depilacja IP: *.sme.cranfield.ac.uk 26.07.05, 10:24
          A ile to kosztuje?
          • Gość: kosmetyczka Re: Laserowa depilacja IP: 80.51.57.* 26.07.05, 15:51
            to zależy czy masz dużo zarostu
            • Gość: Basia Re: Laserowa depilacja IP: *.sme.cranfield.ac.uk 26.07.05, 15:55
              Niestety sporo, ktory przeraziliwie szybko odrasta dlatego chce sie zdecydowac
              na taki wydatek. Mam jeszcze pytanie czy mozesz cos wiecej powiedziec jak
              wyglada sam proces depilacji i jaka jest jej skutecznosc?
              • Gość: kosmetyczka Re: Laserowa depilacja IP: 80.51.57.* 26.07.05, 16:01
                w takim przypadku koszt będzie większy :((( Wydepilowanie 1 cm2 zarostu to
                koszt 30 zl. Włosy nie odrastają przez 3 miesiące.
                • Gość: Kosmetyczka Re: Laserowa depilacja IP: 80.51.57.* 26.07.05, 16:06
                  a tak poważnie to nie mam pojęcia. Z tą ilością to zażartowałam - myślałam że
                  sie zorientujesz że to żart.
                  • Gość: ann up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 16:00
                    moze jednak zna ktos sprawdzony salon, w ktorym wykonuja depilacje laserowa?i
                    jaki jest koszt?
      • Gość: wxb Re: Laserowa depilacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 21:19
        Można to zrobić u pani dr Nicer przy ul. Dekabrystów.
    • Gość: sik Re: Laserowa depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 17:07
      z tego co czytałam to bikini kosztuje około 200 zł ale 1 raz nie wystarczy i to
      jest ten proble. trzeba go powtarzac kilka razy. ile to jest uzaleznione od
      owłosienia. które gabinety robia- nie wiem ale na pewno jest taki w cz-wie wiec
      polecam wejsc na google i poszukać
    • Gość: Kasia Re: Laserowa depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 19:06
      Hej, ja mogę ci polecić panią która u której depilcja IPL ( intensywne żródło
      śwatła) kosztuje mniej niz w tych wszystkich salonach... IPL to sprawa podobna
      do lasera, polega na tym, że wiązka światła niszczy cebulkę włosa. Na zabieg
      przychodzi się z ogolonymi włosami, bikini kosztuje chyba 200 zl. Musisz sie
      liczyc z tym, ze takich zabiegów będzie minimum 3, ale już po drugim-3 widać
      zdecydowaną różnicę. IPL jest o tyle fajniejsze, że końcówka ma wymiary 1x ok.
      3 cm, a lasera 1x1 cm, czyli jeden impuls swiatła a większa powierzchnia
      wydepilowana. Nie nalezy wierzyć reklamaom, ze jest to bezbolesne. W niektórych
      miejscach boli- szczególnie może to być bikini. Ale da się wytrzymać- można też
      poprosić o znieczulenie kremem. Ja nigdy nie brałam znieczulenia, czasami
      trochę popiszczałam i sie udało:). Generalnie bardzo polecam, od kilku lat
      depiluje laserem albo ipl różne części ciała i gdy widzę efekty to nie żal mi
      wydanych grubych pieniędzy na to wszystko...
    • Gość: Kosmedica Re: Laserowa depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 16:13
      www.kosmedica.pl
      022 8772772
      • Gość: asia Re: Laserowa depilacja IP: *.vlan.euronet.net.pl 02.12.05, 17:22
        Super...ale czy w Częstochowie!!! są jakieś punkty kosmetyczne, w którym
        wykonują te zabiegi?Warszawa trochę daleko...
        • Gość: aaa Re: Laserowa depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 18:22
          Solmed ul. Jagiellońska. Depilują wszystkie okolice. Pierwsze 3 zabiegi płatne
          100%, ale jak trzeba więcej to od 4-go 50% ceny zabiegu. Efekty widać, przed
          zabiegiem jest rozmowa z lekarzem i kwalifikacja do zabiegu, wszystko dokładnie
          wytłumaczone jak i dlaczego. Przed zabiegiem próba.Moja mama robiła brodę i
          wąsik to przed rozpoczęciem zbiegów została odesłana do ginekologa i
          endokrynologa.To też oczymś świadczy.
          • Gość: gosc Re: Laserowa depilacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 20:05
            a ile twoja mama placila za wasik i czy od razu po zabiegu mozna sie pokazac na
            ulicy??
          • Gość: asia Re: Laserowa depilacja IP: *.vlan.euronet.net.pl 02.12.05, 22:24
            Serdeczne dzięki za informację.Pozdrawiam:-)
    • Gość: kk Re: Laserowa depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 10:34
      tak naprawde to widze, ze towarzystwo niezorietowane raczej. W cz-wie godny
      olecenia jest gabinet p. dr.Ilony Wnuk na ul Wodzickiego. Gabinet "estetyka"
      jest piekny, kobieta przemila. Ja robilam tam nogi i placilam 500 zł za 1 raz.
      W sumie trzeba ze 3 razy isc. (ale u mnie to malo). Polecam ( tel.3256172)
      • Gość: asia Re: Laserowa depilacja IP: *.vlan.euronet.net.pl 03.12.05, 23:30
        dzięki.Im więcej informacji tym lepiej:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka