Gość: Basia IP: *.resnet.cranfield.ac.uk 25.07.05, 19:42 Mam pytanie gdzie w Czestochowie wykonuje sie laserowa depilacje okolic intymnych? I ile kosztuje taka przyjemnosc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Basia Re: Laserowa depilacja IP: *.resnet.cranfield.ac.uk 25.07.05, 21:06 Czy ktos mi pomoze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tofi Re: Laserowa depilacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 21:51 Chyba w Częstochowie nikt się nie depiluje w miejscach intymnych, he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Laserowa depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 23:05 Depilacje laserową wykonują w Solmedzie na Jagiellońskiej-czy miejsc intymnych nie wiem, bikini tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Laserowa depilacja IP: *.sme.cranfield.ac.uk 26.07.05, 10:24 A ile to kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmetyczka Re: Laserowa depilacja IP: 80.51.57.* 26.07.05, 15:51 to zależy czy masz dużo zarostu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Laserowa depilacja IP: *.sme.cranfield.ac.uk 26.07.05, 15:55 Niestety sporo, ktory przeraziliwie szybko odrasta dlatego chce sie zdecydowac na taki wydatek. Mam jeszcze pytanie czy mozesz cos wiecej powiedziec jak wyglada sam proces depilacji i jaka jest jej skutecznosc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmetyczka Re: Laserowa depilacja IP: 80.51.57.* 26.07.05, 16:01 w takim przypadku koszt będzie większy :((( Wydepilowanie 1 cm2 zarostu to koszt 30 zl. Włosy nie odrastają przez 3 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosmetyczka Re: Laserowa depilacja IP: 80.51.57.* 26.07.05, 16:06 a tak poważnie to nie mam pojęcia. Z tą ilością to zażartowałam - myślałam że sie zorientujesz że to żart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 16:00 moze jednak zna ktos sprawdzony salon, w ktorym wykonuja depilacje laserowa?i jaki jest koszt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wxb Re: Laserowa depilacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 21:19 Można to zrobić u pani dr Nicer przy ul. Dekabrystów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sik Re: Laserowa depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 17:07 z tego co czytałam to bikini kosztuje około 200 zł ale 1 raz nie wystarczy i to jest ten proble. trzeba go powtarzac kilka razy. ile to jest uzaleznione od owłosienia. które gabinety robia- nie wiem ale na pewno jest taki w cz-wie wiec polecam wejsc na google i poszukać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Laserowa depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 19:06 Hej, ja mogę ci polecić panią która u której depilcja IPL ( intensywne żródło śwatła) kosztuje mniej niz w tych wszystkich salonach... IPL to sprawa podobna do lasera, polega na tym, że wiązka światła niszczy cebulkę włosa. Na zabieg przychodzi się z ogolonymi włosami, bikini kosztuje chyba 200 zl. Musisz sie liczyc z tym, ze takich zabiegów będzie minimum 3, ale już po drugim-3 widać zdecydowaną różnicę. IPL jest o tyle fajniejsze, że końcówka ma wymiary 1x ok. 3 cm, a lasera 1x1 cm, czyli jeden impuls swiatła a większa powierzchnia wydepilowana. Nie nalezy wierzyć reklamaom, ze jest to bezbolesne. W niektórych miejscach boli- szczególnie może to być bikini. Ale da się wytrzymać- można też poprosić o znieczulenie kremem. Ja nigdy nie brałam znieczulenia, czasami trochę popiszczałam i sie udało:). Generalnie bardzo polecam, od kilku lat depiluje laserem albo ipl różne części ciała i gdy widzę efekty to nie żal mi wydanych grubych pieniędzy na to wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosmedica Re: Laserowa depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 16:13 www.kosmedica.pl 022 8772772 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Laserowa depilacja IP: *.vlan.euronet.net.pl 02.12.05, 17:22 Super...ale czy w Częstochowie!!! są jakieś punkty kosmetyczne, w którym wykonują te zabiegi?Warszawa trochę daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Laserowa depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 18:22 Solmed ul. Jagiellońska. Depilują wszystkie okolice. Pierwsze 3 zabiegi płatne 100%, ale jak trzeba więcej to od 4-go 50% ceny zabiegu. Efekty widać, przed zabiegiem jest rozmowa z lekarzem i kwalifikacja do zabiegu, wszystko dokładnie wytłumaczone jak i dlaczego. Przed zabiegiem próba.Moja mama robiła brodę i wąsik to przed rozpoczęciem zbiegów została odesłana do ginekologa i endokrynologa.To też oczymś świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Laserowa depilacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 20:05 a ile twoja mama placila za wasik i czy od razu po zabiegu mozna sie pokazac na ulicy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Laserowa depilacja IP: *.vlan.euronet.net.pl 02.12.05, 22:24 Serdeczne dzięki za informację.Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Laserowa depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 10:34 tak naprawde to widze, ze towarzystwo niezorietowane raczej. W cz-wie godny olecenia jest gabinet p. dr.Ilony Wnuk na ul Wodzickiego. Gabinet "estetyka" jest piekny, kobieta przemila. Ja robilam tam nogi i placilam 500 zł za 1 raz. W sumie trzeba ze 3 razy isc. (ale u mnie to malo). Polecam ( tel.3256172) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Laserowa depilacja IP: *.vlan.euronet.net.pl 03.12.05, 23:30 dzięki.Im więcej informacji tym lepiej:-) Odpowiedz Link Zgłoś