Dodaj do ulubionych

UWAGA SKANDAL NA FORUM! WIELKA CENZURA!!!!!!!!!!!

IP: 5.5R* / 218.57.243.* 04.08.05, 11:24
To niesamowite co ostatnio stało się z Forum Lublin.
Od kilku dni zarządza tam osoba, która wycina niektórych w całości choć posty nie naruszają regulaminu itp. Każde złożenie skargi mailem jest bez odzewu, każdy post na Forum o forum jest wycinany w mig jeśli dotyczy tego tematu!
Ludzie pomóżcie nam, gdyż cenzura jest tak wielka że ludzie odchodzą z forum. Ja np. jestem autorem kilkuset ciekawych wątków - wczoraj wycieli mi wszyskie(!) i zablokowali konto. Teraz na kanale Lublin aby cokolwiek napisać trzeba się obowiązkowo logować, napiszesz coś o polityce - masz zablokowane konto!
Pomocy, tak dalej być nie może, a adminom jeszcze zależy na cenzurze!
Zobaczycie, że nie odpowiedzą tylko wytną zaraz ten wątek!
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosc Re: UWAGA SKANDAL NA FORUM! WIELKA CENZURA!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 04.08.05, 11:36
      To nie tylko w Lublinie , w Gliwicach jest to samo, Jak dobrze te fora czytasz
      to stwierdzisz, ze dopuki klamiesz i zmyslasz nie zmazuja, jak piszesz prawde
      to marza .sam bylem juz pare razy zablokowany od tego czasu sie nie melduje
      tylko wchodze okrezna droga .Znasz to przyslowie -prawda w oczy kole -
    • Gość: Obywatel Re: UWAGA SKANDAL NA FORUM! WIELKA CENZURA!!!!!!! IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 11:42
      Poważna sprawa. A może jakaś skarga do Gazety - tylko tak na zywo.
    • Gość: Bogdan Re: SKANDELM SĄ I FORUMOWICZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 11:44
      skandalem jest pjawianie się ma naszym forum kolesi, u których widać widoczne
      zdziczenie obyczaji. Taki KUBIŚ nawrzucał faciowi o nicku pragmatyk. WYZYWAJĄC
      JEGO ZMAREŁGO SYNA. I Kubiś MIMO, ŻE TEN KOLO POWIEDZIAŁ MU O TYM DALEJ SZARGAŁ
      PAMIĘĆ JEGO SYNA. Co w takiej sytuacji trzeba zrobic wyciąć tego Kubisia. ALE ja
      sądze, że to nie pomoże bo gó.. na wierzch zawsze wypływa. Nieważne, że
      naruszył wszystkie prawidła obyczajowści on musi pisać spierać się, ubliżać,
      takie udowodnienie samemu sobie i innym ja umiem pisać, ja jestem grożny, ja
      jestem wszechwiedzący. Tfuuuu, słów szkoda
    • Gość: c12h22o11 Re: UWAGA SKANDAL NA FORUM! WIELKA CENZURA!!!!!!! IP: *.realestate.net.pl 04.08.05, 16:44
      na forum czestochowy bylo/jest/ podobnie!!! tez mi wycieli kilka razy moje
      posty.!!!! to jest irracjonalne !!!! niebylo bluzgow ani innych takich
      tam ..ot tak wycieli po prostu bo post dotyczyl SKOK-ARKA /banku-
      spoldzielczego/....i tak historia zatoczyla kolo hehehehehheheh ci co
      walczyli i mamili nas wolnoscia slowa i demokracja oraz wolnoscia sami
      teraz jej nieprzestrzegaja !!!!!!!!!!1 SKANDAL/SKANDAL/SKANDAL/..
    • misiak32 Re: UWAGA SKANDAL NA FORUM! WIELKA CENZURA!!!!!!! 04.08.05, 22:42
      Gość portalu: AQUA napisał(a):

> To niesamowite co ostatnio stało się z Forum Lublin.
      > Od kilku dni zarządza tam osoba, która wycina niektórych w całości choć posty n
      > ie naruszają regulaminu itp. Każde złożenie skargi mailem jest bez odzewu, każd
      > y post na Forum o forum jest wycinany w mig jeśli dotyczy tego tematu!
      > Ludzie pomóżcie nam, gdyż cenzura jest tak wielka że ludzie odchodzą z forum. J
      > a np. jestem autorem kilkuset ciekawych wątków - wczoraj wycieli mi wszyskie(!)
      > i zablokowali konto. Teraz na kanale Lublin aby cokolwiek napisać trzeba się o
      > bowiązkowo logować, napiszesz coś o polityce - masz zablokowane konto!
      > Pomocy, tak dalej być nie może, a adminom jeszcze zależy na cenzurze!
      > Zobaczycie, że nie odpowiedzą tylko wytną zaraz ten wątek!

JESTEM Z TOBĄ NAPISZ DO ADMINA CAŁEGO FORUM!!!!!!
      • ulisses_czwa Re: UWAGA SKANDAL NA FORUM! WIELKA CENZURA!!!!!!! 04.08.05, 22:51
        Bzdura z tą wielką cenzurą - przynajmniej u nas... Ja nie przypominam sobie, aby jakies moje posty wycinano - no moze jeden :) Ale nie mam o to zalu... Poza tym my nie mamy moderatora z prawdziwego zdarzenia (nie ma zaznaczone kto moderuje forum) - nic nie tnie, tylko jak ktos zgłosi czerwony kosz (o ile zauwazy, że dostał zgłoszenie)... Masa smiecacych tematów lezy na wierzchu np. "najładniejsza xxx", "najładniejszy xxx" itd... To co jest na Lublinie i Gliwicach to znowu lekka przesada... ale co my mozemy?? Czestochowa ma ruszyć tam z odsieczą?? Heh... :) A niedawno pisano o nas jak o "zapyziałem wiosce"... lol... Pomimo tego trzymamy Wasza stronę... Pozdrowienia dla Lublina...
        • Gość: Częstochowa Nie karm trolla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 11:11
          Osoba (Prezu), która założyła ten wątek to wybitny manipulator. Ten forumowy
          troll od
          dobrych kilkunastu tygodni dezorganizowała działanie forum Lublin. W związku z
          tym wprowadzono społecznych opiekunów forum a także na jakiś czas uruchomiono
          obowiązek logowania się w celu założenia nowego wątku. Wycinane wątki zakładane
          przez tego osobnika to w większości wpisy niskiego lotu, nieniosące żadnej
          treści i niestroniące od wulgaryzmów lub wyzwisk innych użytkowników forum.

Pozdrawiam
          • Gość: ja_corka Re: Nie karm trolla IP: *.246.76.65.tisdip.tiscali.de 06.08.05, 00:31
            a mnie tam nieraz tez wycinaja

ale mnie to

LOTTO

hahhahhaa

jak chcem to i tak dopiszem

O!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka