Dodaj do ulubionych

"Droga do awansu"

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 16:58
Jest już w sprzedaży "Droga do awansu". Płyta CD, czyli zmontowany amatorsko
godzinny materiał z bojów Rakowa w czwartej lidze, zakończonych awansem do
ligi trzeciej. Możecie sobie poujadać na kibiców dopiero, gdy to obejrzycie.

Zapraszam wielkiego moralizatora Storimę, który tak bardzo zachwycał się
trailerem do filmu. Możesz przekonać się, jak bardzo, pomimo Twej zakłamanej i
zaćpanej propagandy, kibice Rakowa są be. Wszyscy! Zjawisko, które tak bardzo
piętnujesz możesz sobie pooglądać, i dalej się wymądrzaj, że to tylko
margines, a nie ci prawdziwi kibice, bo Ty wiesz lepiej, bo Ty jesteś
kibicem... Szczególnie polecam fragmenty z rewanżowego meczu barażowego.

AVE RACOVIA! ;]

Na pohybel czerwonym, ćpunom i ...storimie. ;]

Szczegóły:

www.rakow.com.pl/modules.php?name=News&file=comments&op=Reply&pid=2686&sid=1071&mode=&order=0&thold=0
Obserwuj wątek
    • Gość: big22 Re: "Droga do awansu" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 17:00
      www.rakow.com.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=1071&mode=&order=0&thold=0

Ten link jest chyba wlasciwszy.
    • Gość: Kanalia:) Re: "Droga do awansu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 17:22
      No to złe kibole. Same faszysty i rasisty. I to pare dobrych tysiecy. Ino lać
      pałą jak za komuny po ryjach. Chuliganeria, smykarstwo bez szkół. Tylko
      porządni ludzie z wyborczej mogą sie przeciwstawnąć tym chołotom. Ino siatkówka
      sie liczy bo tam spokój jest. O jeju jeju, ide se jarmułke załoznąc i do
      synagogi, a pomodle sie za nich, bo nie wiedza co robią.
    • storima Re: "Droga do awansu" 04.08.05, 17:59
      Gość portalu: 1921 napisał(a):
      > Zapraszam wielkiego moralizatora Storimę, który tak bardzo zachwycał się
      > trailerem do filmu. Możesz przekonać się, jak bardzo, pomimo Twej zakłamanej i
      > zaćpanej propagandy, kibice Rakowa są be. Wszyscy! Zjawisko, które tak bardzo
      > piętnujesz możesz sobie pooglądać, i dalej się wymądrzaj, że to tylko
      > margines, a nie ci prawdziwi kibice, bo Ty wiesz lepiej, bo Ty jesteś
      > kibicem... Szczególnie polecam fragmenty z rewanżowego meczu barażowego.

Nie falszuj moich wypowiedzi.
      Protestowalem przeciw pseudokibicom i faszystowskiej fladze.
      Moze bys w koncu przestal ublizac sympatykom RAKOWA???
      • Gość: Ja Re: "Droga do awansu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 00:12
        Pooglądamy, skomentujemy:)
      • Gość: Wierny Re: "Droga do awansu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 00:26
        Tak z czystej sympatii:) Zapodaj sobie nerwosol lub srodek podobnie dzialajacy,
        zeby zylka nie pekla po projekcji. Sorki, Storimo, ale mylisz sie grubo co do
        kibiców. Ja Ci to wybaczam, bo to niestety twoja niewiedza, ale inni...Tak czy
        siak - Raków to My, czy Ci sie to podoba czy nie (zapytaj pilkarzy dla kogo
        chca grac, czy dla takich biernych jak ty, czy dla Tych, ktorych zobaczysz na
        filmie). Twoje oburzenie jest w tym wypadku na nic. Brutalna prawda, ale
        prawdziwa. Nie zdziw sie, widząc te tysiące ludzi i ich...:) Pdk
        • storima Re: "Droga do awansu" 05.08.05, 00:36
          Nigdy zlego slowa na kibicow RAKOWA
          nie napisalem.
          • storima Gość portalu: 1921 05.08.05, 01:48
            Gość portalu: 1921 napisał(a):

> Na pohybel czerwonym,
            >
            > Szczegóły:

"Historia robotniczego Klubu Rks Raków rozpoczęła się w roku 1921.W niespełna 3
            lata po odzyskaniu przez Polskę niepodległości,w całym kraju zaczynał się
            rozwijać ruch sportowy.W największych miastach jak - Warszawa, Kraków czy Lwów,
            od dawna istniały już kluby,które w latach zaborów były nie tylko miejscem
            uprawiania sportu , ale również ważnym czynnikiem kulturowania tradycji
            narodowych. Najpopularniejszą dyscypliną była piłka nożna.

Właśnie piłka nożna spowodowała, że w marcu 1921 roku , grupa jej entuzjastów,
            a zarazem członków Organizacji Młodzieżowej Towarzystwa Uniwersytetów
            Robotniczych (OM TUR) działającej na terenie Rakowa, zwróciła się do Związku
            Zawodowego Metalowców i Komitetu Dzielnicowego Polskiej Partii Socjalistycznej ,
            z prośbą o pomoc w zorganizowaniu Klubu Sportowego i uzyskania zezwolenia na
            rozgrywanie meczów na terenie pobliskiego cyklodromu.

Jeden z pierwszych dokumentów Racovii
            W grupie o której mowa, znaleźli się: Józef Zyngier, Karol Podlewski, Edward
            Płatkowski, Jan Gozdalik, Józef Biały oraz Marian Federak, będący głównym
            inicjatorem całego przedsięwzięcia. Oprócz niego do grona założycieli Klubu
            ,który otrzymał nazwę Racovia należeli: dr.Jan Bościk, Wacław Sobczyk oraz Jan
            Łoboda-pierwszy prezes Klubu.

Większość Członków Racovii była związana zawodowa z Hutą Hantkego. Co prawada
            przy Hucie działał już klub sportowy o nazwie 'Jedność' , ale miał on nieco
            elitarny charakter i nie dawał równego dostępu doń młodzieży robotniczej.
            Zresztą Racovia i Jedność nie były jedynymi klubami sportowymi na Rakowie,
            działała tu jeszcze Sparta,zaś w samej Częstochowie istniały m.in. Victoria,
            Warta, Orlęta, Paulina, Częstochovia. Charakter Racovii sprawił, że właśnie ona
            znalazła się w sferze zainteresowań lokalnej organizacji PPS, a sego wsparcia
            udzielił jej także poseł na Sejm Józef Kazimierczak. Na barwy klubowe wybrano
            zieleń i czerń : zielone były koszulki (z czarnymi wyłogami) a czarne spodenki.
            Te same kolory znalazły się też w emblemacie Klubu przedstawiającym zieloną
            literę 'R' na czarnym tle.
            Pierwszy prezes Racovii JAN ŁOBODA"
            www.rakow.host.sk/historiaklubu.htm
            Zostawiam , bez komentarza.

Barw tych w latach dwudziestych i trzydziestych bronili m.in. bramkarze -
            Michał Buczkowski i Stanisław Sokołowski, obrońcy - Józef Zyngier i Karol
            Podlewski, pomocnicy - Józef i Zygmunt Wiekierowie oraz Zygmunt Piątkiewicz,
            napastnicy - Julian Federak, Karol Radecki, Jan Kozłowski, Jan Wikiera, Edward
            Płatkowski i Stefan Cios, a także Kazimierz Kaczmarczyk Stanisław Podlewski,
            Feliks Kropidło, Mieczysław Basiński, Stanisław Bednarowicz, Tadeusz Muszyński,
            Marian Kusa, Stanisław Hałaczkiewicz , Klemens Migalski, Jan Gozdalik, Wiktor
            Letkowski, Jan Łoboda i Józef Wójcik.

Oficjalna rejestracja "Klubu Sportowo-Footbalowego Racovia" w częstochowskim
            starostwie nastąpiła 25 kwietna 1924r. Tymczasem w następnym roku, w lipcu
            doszło do kryzysu i Klub przestał funkcjonować na 2 lata. Reaktywowano go w 1927
            z inicjatywy takich działaczy jak: Józef Baranowski, Antoni Gładysz i Władysław
            Pachołek ale jednocześnie zmieniono nazwę na Robotniczy Klub Sportowy "Raków".

• Gość: axl Re: "Droga do awansu" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 07:54
            Nie klam w zywe oczy.

Rozkmin sobie filmik, a wtedy poprotestuj "wielki papierowy kibicu sukcesu", na
            temat faszyzmu i innych takich.

A my swoje, ręka na serce i jedziemy AVE, AVE RACOVIA! ;]
            • storima Re: "Droga do awansu" 05.08.05, 09:24
              Gość portalu: axl napisał(a):

> Nie klam w zywe oczy.
              >
              > Rozkmin sobie filmik, a wtedy poprotestuj "wielki papierowy kibicu sukcesu", n
              > a
              > temat faszyzmu i innych takich.
              >
              > A my swoje, ręka na serce i jedziemy AVE, AVE RACOVIA! ;]

"W okresie drugiej wojny światowej, gdy działalność klubów sportowych była
              zakazana, wielu działaczy i zawodników próbowało kontynuować uprawianie sportu.
              Wielu też uczestniczyło w działalności konspiracyjnej i w walkach na różnych
              frontach. Nie obyło się jednak bez bolesnych strat - m.in.
              w
              n i e m i e c k i c h
              obozach
              k o n c e n t r a c y j n y c h
              śmierć ponieśli byli prezesi "Rakowa" Marian federak i Konstanty Zawadzki. Z rąk
              Niemców zginęli też dwaj czołowi piłkarze - Mieczysław Andre i Stanisław
              Frocisz, a jeden z największych talentów w historii klubu - Józef Trauc, został
              postrzelony, co okupił trwałym kalectwem."
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=25881402&a=25892826
              Bez komentarza.
              • Gość: Prezes Re: "Droga do awansu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 09:47
                Ty niestety nigdy tego nie zrozumiesz. A przepiywanie skądś tam tekstów, w
                ktorych główną role odgrywają hitlerowcy jest bezsensu. Bo My tak samo jak Ty
                nienawidzimy hitlera . Nacjonalizm Naszą drogą.
                • storima Re: "Droga do awansu" 05.08.05, 11:55
                  Gość portalu: Prezes napisał(a):

> Ty niestety nigdy tego nie zrozumiesz.
                  Czy nie wystarczy, ze podziwiam wiernosc, wytrwalosc i pozytywny doping kibicow
                  RAKOWA?

>A przepiywanie skądś tam tekstów, w
                  > ktorych główną role odgrywają hitlerowcy jest bezsensu.
                  Ten tekst pochodzi z dzialu "HISTORIA",
                  oficjalnej strony RAKOWA.
                  Stad tez uwazam, ze ci, ktorzy odpowiedzialni byli za "flage",
                  malo, ze nie znaja historii Polski, to i o korzeniach swego klubu,
                  nic nie wiedza (to chyba zenujacy obciach?):
                  www.rakow.com.pl/modules.php?name=Historia
                  >Bo My tak samo jak Ty
                  > nienawidzimy hitlera .
                  Pierwszy raz rozsadny wpis na moje na ten temat opinie na FCz.

>Nacjonalizm Naszą drogą.
                  W porzadku, ale jesli, ktos ma inne idee to wstep na mecze RAKOWA
                  jest mu zabroniony?

Pozbawiony zostalem przez Was
                  arbitralnie tytulu "kibica",
                  wiec wpisuje sie jako sympatyk RAKOWA.

A odnosnie nacjonalizmu,
                  to chyba nalezaloby zaczac o
                  dbalosc o polska mowe.
                  Nie ublizac jezykowi polskiemu
                  poprzez wulgarne wpisy i okrzyki
                  i uzywac polskich wyrazow
                  zamiast obcojezycznych wkretow.
                  • Gość: Prezes Re: "Droga do awansu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 14:46
                    > W porzadku, ale jesli, ktos ma inne idee to wstep na mecze RAKOWA
                    > jest mu zabroniony?

Absolutnie, zapraszam.

Nikt nikogo nie pozbawiał tytułu kibica. Poprostu trochę przesadziłes z
                    umoralnianiem i krytyką. Najpierw wypadałoby poznać kogoś, kogo się krytykuje.
                    A Ty zacząłes siać propagandę, ludzie czytali i wpisy były takie a nie inne.
                    Sam jechałes nam od nazistów. O homofobach, bandytach, skinach, łysych
                    pustakach, debilach, antysemitach, mordercach, idiotach bez szkół (to mi się
                    szczególnie podoba:)), burakach, przestępcach, śmieciach nie wspomnę:)
                    Zdziwiłbyś się maksymalnie, rozmawiając z ludzmi, z którymi tutaj toczyłes
                    dyskusje (o ile to mozna nazwać dyskusja, nachalne narzucanie Swojego punktu
                    widzenia). Padło tutaj wiele cierpkich słów, które były rzucane bezsensu, w
                    wielu przypadkach pewnie w afekcie. Myślę, że nie bedziemy sie za to
                    przepraszac, a niech sie rozejdzie po kosciach. Dopingujmy wspolnie Raków. A to
                    czy ktoś lubi tego, tamtego czy innego, to tylko i wyłącznie Jego sprawa.
                    Ja mogę powiedzieć tyle. Dla Nas, tak jak i pewnie dla Ciebie Raków jest bardzo
                    ważny, pomagajmy mu i nie wchodzmy sobie w drogę.
                    Ode mnie tyle... Jednak sorry, ale jakoś nie wierzę, że dostosujesz się do
                    takiej opcji pełnego ignorowania siebie. Poprostu, nie dasz rady nic nie
                    napisać na forum po obejrzeniu "Drogi do awansu";) Taka prawda...

A, i nie czepiaj się dbałości o ojczysty język, bo chyba jesteśmy jedynym
                    sportowym forum gdzie staramy się z tym walczyć.
                    A tak ode mnie, to jak na meczu z nerwów nie powim ku...wa to mi się inne słowo
                    wpier...ala:)
                    • storima Re: "Droga do awansu" 05.08.05, 22:39
                      Gość portalu: Prezes napisał(a):

> > W porzadku, ale jesli, ktos ma inne idee to wstep na mecze RAKOWA
                      > > jest mu zabroniony?
                      >
                      > Absolutnie, zapraszam.

Przyjmuje zaproszenie. Przyznam, wzruszylem sie (prosze nie uznawac tego za
                      slabosc i nie atakowac mnie;)
                      > Nikt nikogo nie pozbawiał tytułu kibica. Poprostu trochę przesadziłes z
                      > umoralnianiem i krytyką. Najpierw wypadałoby poznać kogoś, kogo się krytykuje.
                      Akurat mialem ta przyjemnosc poznac. Poznanych osob nie krytykowalem.
                      > A Ty zacząłes siać propagandę, ludzie czytali i wpisy były takie a nie inne.
                      > Sam jechałes nam od nazistów. O homofobach, bandytach, skinach, (łysych)
                      > (pustakach debilach), antysemitach, (mordercach, idiotach bez szkół) (to mi się
                      > szczególnie podoba:)), (burakach), przestępcach, (śmieciach) nie wspomnę:)

Wycialem slowa z cytatu w nawias, ktorych nie pisalem.

Pozostale okreslenia tak, ale w kontekscie, albo osiedlowej demolki,
                      badz bezposrednio odpowiadajac na ublizanie innym grupom
                      spolecznym-etniczym-klubom sportowym
                      > Zdziwiłbyś się maksymalnie, rozmawiając z ludzmi, z którymi tutaj toczyłes
                      > dyskusje (o ile to mozna nazwać dyskusja, nachalne narzucanie Swojego punktu
                      > widzenia).

Wiem, wyrazilem to w mym wpisie "Mistrzowie Forumowych Gromow"

>Padło tutaj wiele cierpkich słów, które były rzucane bezsensu, w
                      > wielu przypadkach pewnie w afekcie.

Tak, reaguje szalenie emocjonalnie i jestem przeczulony przez nauczki historii.

>Myślę, że nie bedziemy sie za to
                      > przepraszac, a niech sie rozejdzie po kosciach.

Masz absolutna racje. Z tym, ze ja juz nie raz przepraszalem tu na FCz, badz
                      wyjasnialem skad i dlaczego reaguje tak czy inaczej.
                      Spotkalem sie jedynie ze wzmozona fala atakow.
                      Podlug wlasnie tej dziwnej mentalnosci, ze gdy ktos przeprasza to
                      jest bardzo cienki.
                      >Dopingujmy wspolnie Raków. A to

> czy ktoś lubi tego, tamtego czy innego, to tylko i wyłącznie Jego sprawa.

Pelnia serca sie zgadzam (prosze nie brac wyznawania odczuc za slabosc)

> Ja mogę powiedzieć tyle. Dla Nas, tak jak i pewnie dla Ciebie Raków jest bardzo
                      >
                      > ważny, pomagajmy mu i nie wchodzmy sobie w drogę.

Jak najbardziej logicznie potwierdzeam (swiadcza o tym moje inne wpisy na ten temat)
                      > Ode mnie tyle... Jednak sorry, ale jakoś nie wierzę, że dostosujesz się do
                      > takiej opcji pełnego ignorowania siebie. Poprostu, nie dasz rady nic nie
                      > napisać na forum po obejrzeniu "Drogi do awansu";) Taka prawda...

Moze wiec bedzie lepiej, abym nie ogladal.

Dziekuje, za ten wpis i mozliwosc nawiazania normalnej rozmowy.
                      Szczerego przedstawienia punktow widzenia.
                      > A, i nie czepiaj się dbałości o ojczysty język, bo chyba jesteśmy jedynym
                      > sportowym forum gdzie staramy się z tym walczyć.
                      > A tak ode mnie, to jak na meczu z nerwów nie powim ku...wa to mi się inne słowo
                      >
                      > wpier...ala:)

Nie jestem zadnym "orlem" w tej materii, popelniam bledy stylistyczne i
                      ortograficzne,
                      ale mam wyczulony sluch;
                      bebenki szlag chce trafic (te uszne) gdy zdarza mi sie slyszec wulgarny doping,
                      czy to po angielsku, francusku, badz polsku.

Faktem jednak jest, ze na polskich stadionach to bardzo czeste zjawisko w
                      porownaniu z pozostala Europa.

Dziekuje za szczerosc i mozliwosc odpowiedzenia na Twoje argumenty.
                      Jednego czego nie zmienie, to tego czym , jak i po co
                      uzywam sztuki dla wartosci czlowieczych, probowano mi to wyperswadowac za PRL-u,
                      nie mysle , ze inne systemy w ktorych jestem badz bede
                      bed

• storima Re: "Droga do awansu" 05.08.05, 22:48
                        Dziekujeza przuwrocznie mi statusu
                        kibica.
                        Bez zadnych zlosliwosci.
                        Nie wiem dlaczego, ale poczulem sie lepiej.
                        Zreszta nie musze widziec dlaczego.
                        Po prostu,
                        poczulem sie lepiej.

Dziekuje.

Marek
                      • Gość: Prezes Re: "Droga do awansu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 12:23
                        Ja tak jszcze w kilku kwestiach:)

> Akurat mialem ta przyjemnosc poznac. Poznanych osob nie krytykowalem.
                        Aż dziwne...;) Widocznie, któraś ze stron nie była za bardzo szczera.

> Wiem, wyrazilem to w mym wpisie "Mistrzowie Forumowych Gromow"

A nie czytałem, podeślij, jak mozesz, linka.

> Tak, reaguje szalenie emocjonalnie i jestem przeczulony przez nauczki
                        historii.

Chodzi w sumie o to, że Ty reagujesz na forum, ludzie to śledzą, a potem boją
                        sie chodzić na mecze. W sumie to i tak, ten kto ma chodzic ten chodzi. I
                        chodzic będzie, w przeciwieństwie do bandy sezonowych krytyków.

> Moze wiec bedzie lepiej, abym nie ogladal.

Obejrzyj. Twój wpis na tym forum spowoduje jedynie tylko kolejną falę bluzgów
                        na Nas. Blugów od osób w ogole niezorientowabych w temacie (z czego dobrze
                        Sobie zdajesz sprawe). Bluzgów, które ani na Tobie, ani na Nas nie zrobią
                        wiekszego wrażenia. Przeciez to forum gazety wyborczej...;) Bluzgów, na które
                        odpowiadac kumaci kibice juz nie bedą... W sumie wszystko wyjasnione jest na
                        stronie Rakowa.

> Faktem jednak jest, ze na polskich stadionach to bardzo czeste zjawisko w
                        > porownaniu z pozostala Europa.

Traktuję to w kategoriach żartu:)

• storima Re: "Droga do awansu" 06.08.05, 22:56
                          Witaj Prezesie,
                          Dobry start RAKOWA,
                          mam nadzieje, ze trema opadnie
                          wraz z kolejnymi meczami.

Nie mam i nie mialem nic przeciwko kibicom.
                          Pisalem o tym wyraznie.

Jedynie rozroznialem pomiedzy kibicowaniem,
                          a dzialaniem na szkode RAKOWA.
                          Bo wpisy na FCz osob podajacych sie jako kibice, a raniacych
                          innych uzytkownikow FCz, badz historie Polski, samego rowniez Klubu,
                          to wlasnie takie wpisy tych to osob szkodza wlasnie Wam na miejscu w Czetochowie
                          RAKOW kibicom (nie bede przeciez grzebal po archiwach i przytaczyl i cytowal
                          tych wpisow, bo mnie to strasznie meczy).

Oficjalna strona KS RAKOW
                          jest profesjonalnie zrobiona.
                          Macie tam nawet speca od ortografii,
                          ktory poprawia, czyli naucza
                          jak pisac poprawnie po polsku.

Podaje dwa lancuszki:
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=27374974&v=2&s=0i
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=15714646&a=27395131
                          • storima Re: "Droga do awansu" 06.08.05, 22:57
                            Ach, nie dodalem.
                            Nie ma co poddawac sie takim prowokatorskim napinaczom jak ponizej.
                            Ignorowac.
                            • storima Re: "Droga do awansu" 06.08.05, 23:28
                              Prezesie, cos jeszcze wspomniales o "Gazecie",
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=25827352
                              To czetochowska Redakcja nadrobila to czego nie podjelo sie np.:
                              Radio Fon.
                              Wiem rowniez, ze tej internetowej transmisji przygladalo sie wiecej sympatykow
                              RAKOWA, niz sie ich na tym watku wpisalo;)))
                • Gość: Domel Re: "Droga do awansu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 09:06
                  i dlatego ze nienawidzicie Hitlera naśladujecie jego gesty, wywieszacie flagę
                  Trzeciej Rzeszy. Dziwne dowody nienawiści. To może i mnie będziecie tak
                  nienawidzić a może to wynika po prostu ze zwykłej głupoty? Anarchiści
                  przynajmniej znają założycieli swoich ruchów, znają od podszewki ideologie i
                  dlatego nie potrzebują tanich gestów. Po prostu intelektualnie biją was na
                  głowę.
    • storima Osobiscie, 05.08.05, 00:24
      Osobiscie wole polskie slowa.
      Wpisalem sie , ze podobal mi sie
      z w i a s t u n
      filmu.
      "Trailery" ogladalem w Stanach.
      • storima Re: Osobiscie, 05.08.05, 23:07
        Prezes napisal:
        "A, i nie czepiaj się dbałości o ojczysty język, bo chyba jesteśmy jedynym
        sportowym forum gdzie staramy się z tym walczyć."

Prawda to bezwzgledna.
        Nie raz Wam za to dziekowalem na FCz.

Zbyt duzo emocji.
        Ale tym razem
        to sa dobre
        i
        tworcze emocje.
        • storima Re: Osobiscie, 06.08.05, 02:42
          Uwazam, ze to Wam
          Przysluguje, wlasnie Wam
          Prawdziwym Kibicom
          Czyli po prostu
          Kibicom
          Szacunek
          Nie ma co owijac w bawelne.
          Moje lata tam byly
          I sie skonczyly.
          I sympatykiem RAKOWA
          Pozostane;
          Tak jak i inni Sympatycy,
          To Wspolnie Internetowym zapisem Redakcji FCzestochowa

Przezyjmy to jeszcze raz.

Macie Film i Macie Internetowy Zapis
          Tego Historycznego
          Naszych Czestochowskich Dzielnic
          Wydarzenia:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=25827352&a=25833121
    • storima "Sukcesy filmów fanowskich w internecie" 05.08.05, 22:12
      "Chcesz być reżyserem, którego filmy mają milionową widownię? Weź kamerę
      cyfrową, sparodiuj znane dzieło, a efekt daj do internetu. Być może zostaniesz
      gwiazdą globalnego zjawiska fan filmu?"
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2857229.html
      To na temat internetowego kina, ktorym jest Wasz zwaistun;

moze zainspiruje to innych wlascicieli wideo cyfrowek?
      • Gość: MIK Re: "Sukcesy filmów fanowskich w internecie" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 13:01
        Chłopcy a kiedy będzie film "Raków ponownie w IV lidze"???? W sumie tam hego
        miejsce :))
        • Gość: RKS Re: "Sukcesy filmów fanowskich w internecie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 13:17
          Dzisiaj, godz. 17, stadion na limanowskiego. Przyjdz i zadaj to pytanie
          tchórzu. Z mamusią za rączkę jak się noisz przyjdz patałachu. Spuściłeś się już
          czytając swój wpis? Tchórz, tchórz, do końca życia frajer i tchórz - to jest
          dopiero śmieszne. Ale życie! Buahahahaha.
          • Gość: Raków nasz RKS Re: "Sukcesy filmów fanowskich w internecie" IP: 212.244.80.* 06.08.05, 14:42
            Dajcie spokój. W koncu są wakacje i dzieci zamiast chodzic do szkoły siedzą
            tylko przed komputerami i piszą brednie. Wrzesień juz nie dlugo wiec beda mialy
            sie czym zając. A może ktoryś z was trafi na mnie? :) Oj biedni będą napinacze,
            których będe uczył hahaha. Widze was drogie misie w czarnych kolorach.
            • Gość: MIK Re: "Sukcesy filmów fanowskich w internecie" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 10:23
              Synki to wy jesteście ..... i tak uważam że ponownie wylądujecie w IV lidze :)))
              Sprzeda się meczyk raz ... drugi ..... i jest ok :))) To jest polski sport ...
              naiwne dzieciaki
              • storima Wiesz Prezesie, dalem sie wpuscic w maliny 08.08.05, 00:58
                Potwierdzam wszystkie dobre strony o ktorych pisalem.

Potwierdzam z zazenowaniem
                obraze chocby ofiar hitleryzmu
                RKS RAKOW
                brak
                absolutny brak wiedzy tych co obrazaja
                na temat Klubu, jego historii
                sponsorow
                i bojownikow PPS-u.
                obraze szewca, ktory bezplatnie latal buty pilkarzom owczesnego RAKOWA.
              • Gość: MIK Re: "Sukcesy filmów fanowskich w internecie" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 02:07
                A jeszcze dodam, ze jestem dupkiem.
    • storima Proste maliny 10.08.05, 01:29
      Proste maliny
      polegaja na tym, ze odciaga sie
      milego goscia od sedna tematu
      zerujac
      na jego
      wspomnieniach.

Nic z tego Panowie

daliscie
      okro^pnie czadu
      podpisujac sie jako "kibice RAKOWA"
      i raniac historie KLUBU, POLSKI
      i osmieszajac siebie
      nawet niznajac
      strony
      internetowej
      na ktora sie powolalem.
      WSTYD WSTYD WSTYD
      i HANBA
      szastajacym faszyzmem

ublizajac
      MATCE POLCE

WSTYD
      • Gość: chwd storimie Re: Proste maliny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 14:10
        Te zyd, od kiedy Polska jest Twoja Matka? Spierd***j do Tel-Avivu.

c*uj ci w d*pe!!!!!

A MY SWOJE - chwd storimie ;]]]]]]]]]]]]]
    • Gość: storima Re: "Droga do awansu" IP: *.d4.club-internet.fr 11.08.05, 01:39
      ZEastanow sie jeden z drugim
      cvo Jan Pawel II
      i jak walczyl calym swym zyciem przeciw
      ludzkiej glupocie.
      Chwala TOMNR,
      ze opublikowal wasze zalosne
      zdjecie
      z hitletjugen.

• Gość: storima Masz problem, NAPISZ, JESZCZE RAZ IP: *.d4.club-internet.fr 11.08.05, 02:40
      free.ngo.pl/nw/index.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka