Dodaj do ulubionych

CHIRURG DZIECĘCY - pilnie poszukiwany

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 12:51
Szukam dobrego chirurga dziecięcego. Możecie mi kogoś polecić???
Pomóżcie! Dzięki!
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: CHIRURG DZIECĘCY - pilnie poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 10:08
      Podbijam, może ktoś jednak zna jakiegoś?? Tu na forum pojawiły się tylko dwa
      nazwiska: Dera i Krempaszenko - ale nikt się nimi nie zachwycał....Dodam, że
      sprawa jest bardzo delikatna i potrzebuję dobrego fachowca, po którym nie
      trzeba bedzie poprawiać!
      • Gość: kac Re: CHIRURG DZIECĘCY - pilnie poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 10:22
        Powiem Ci że z obydwoma wymienionymi przez Ciebie lekarzami mam przykre
        doświadczenia i tak naprawdę w Czewie chyba nie ma dobrego chirurga
        dziecięcego,radzę udać się na Śląsk.Pozdrawiam
        • Gość: Gość Re: CHIRURG DZIECĘCY - pilnie poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 13:14
          dzięki - nadal czekam, może ktoś coś podpowie
    • Gość: matka Re: CHIRURG DZIECĘCY - pilnie poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 14:17
      popieram! tylko sląsk!
    • Gość: siostra Re: CHIRURG DZIECĘCY - pilnie poszukiwany IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.05, 23:11
      Polecam doktora Pawiaka - nie miałam z nim nic wspólnego, ale moja siostra (a
      raczej jej synek) i była bardzo zadowolona. Wiem, że mieszka na Ruckemanna
      numer około 40 ale nie wiem dokładnie (jak się idzie na Włókniarza, ale po
      przeciwnej stronie, mniej więcej na przeciwko biblioteki) i tam chyba przyjmuje
      prywatnie (pracuje chyba na Zawodziu, ale nie jestem pewna). Na pewno numer
      jest w książce - albo w lekarzach, albo prywatny. Na domu (prywatny domek) jest
      wywieszka.
      • Gość: sprawdziłam Re: CHIRURG DZIECĘCY - pilnie poszukiwany IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.05, 15:05
        Spawdziłam. Doktor Pawiak mieszka na Ruckemanna 42.
    • Gość: manu Re: CHIRURG DZIECĘCY - pilnie poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 23:19
      Nie polecam dwóch wymienionych panów D.i K.-mogę jeszcze skutecznie zniechęcić
      do pana Ujmy!!!(też szpital parkitka)Do myszkowskiego szpitala (którego też
      zdecydowanie nie polecam )przyjeżdżał chyba z Chorzowa drKOHUT-polecam sprawdzić
    • Gość: Uwaga! Re: CHIRURG DZIECĘCY - pilnie poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 20:17
      Dera...prawie przez niego umarłam. I to w naprawdę błahej sprawie,drobny zabieg.
    • Gość: eli Re: CHIRURG DZIECĘCY - krempakaszanka najgorszy IP: *.du.simnet.is 16.08.05, 08:12
      tak doktor pawiak mieszkajacy na zawodziu jest ok, ale nie polecam doktora
      krempakaszanki konowal jakich malo a na dodatek cham jakich malo
      • Gość: Gość Re: CHIRURG DZIECĘCY - krempakaszanka najgorszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 09:43
        O rany! Dobrze, że tutaj spytałam - bo mogłam trafić do jednego z tych dwóch
        jak się okazuje konowałów!!! Gdyby to jeszcze chodziło o mnie, ale tu chodzi o
        moje malutkie dziecko. Dziękuję, za każdą informację - nie ufam lekarzom - mam
        powody, także jeśli ktoś jeszcze coś wie, lub ma namiary na jekiegoś dobrego
        fachowca, to będę wdzięczna, dziekuję!
        • Gość: R Re: CHIRURG DZIECĘCY - krempakaszanka najgorszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 14:59
          no a Brzezin?Też przyjmuje na Parkitce,a na Rocha ma gabinet.
          • Gość: gość tylko nie pawiak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 15:37
            absolutnie nie pawiak. moja koleżanka ma po jego leczeniu dużą bliznę na
            twarzy, speprzył sprawe totalnie
          • hiacynta.powolniak Złe doświadczenia z dr Brzezin 17.08.05, 15:44
            Pani doktor zostawiła mi szwy po operacji (cesarka). Chodziłam z opatrunkiem
            ponad pół roku, bo nikt nie mógł stwierdzić, dlaczego rana nie zarasta i wciąż
            się sączy (najpierw ropa, potem inny wysięk). Było nawet podejrzenie, że
            wszczepili mi paciorkowca. Dopiero trafiłam do chirurga prywatnie (dr Mizerski)
            i podczas badania wyciągnął mi kawałek żyłki (1 cm)z rany. Od razu przestało
            się sączyć i w ciągu 2 dni rana zarosła.
            • Gość: R Re: Złe doświadczenia z dr Brzezin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 15:56
              Ale ja mam na myśli lekarza chirurga -mężczyznę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka