Gość: Gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 12:51 Szukam dobrego chirurga dziecięcego. Możecie mi kogoś polecić??? Pomóżcie! Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: CHIRURG DZIECĘCY - pilnie poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 10:08 Podbijam, może ktoś jednak zna jakiegoś?? Tu na forum pojawiły się tylko dwa nazwiska: Dera i Krempaszenko - ale nikt się nimi nie zachwycał....Dodam, że sprawa jest bardzo delikatna i potrzebuję dobrego fachowca, po którym nie trzeba bedzie poprawiać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kac Re: CHIRURG DZIECĘCY - pilnie poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 10:22 Powiem Ci że z obydwoma wymienionymi przez Ciebie lekarzami mam przykre doświadczenia i tak naprawdę w Czewie chyba nie ma dobrego chirurga dziecięcego,radzę udać się na Śląsk.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: CHIRURG DZIECĘCY - pilnie poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 13:14 dzięki - nadal czekam, może ktoś coś podpowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: CHIRURG DZIECĘCY - pilnie poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 14:17 popieram! tylko sląsk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra Re: CHIRURG DZIECĘCY - pilnie poszukiwany IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.05, 23:11 Polecam doktora Pawiaka - nie miałam z nim nic wspólnego, ale moja siostra (a raczej jej synek) i była bardzo zadowolona. Wiem, że mieszka na Ruckemanna numer około 40 ale nie wiem dokładnie (jak się idzie na Włókniarza, ale po przeciwnej stronie, mniej więcej na przeciwko biblioteki) i tam chyba przyjmuje prywatnie (pracuje chyba na Zawodziu, ale nie jestem pewna). Na pewno numer jest w książce - albo w lekarzach, albo prywatny. Na domu (prywatny domek) jest wywieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawdziłam Re: CHIRURG DZIECĘCY - pilnie poszukiwany IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.05, 15:05 Spawdziłam. Doktor Pawiak mieszka na Ruckemanna 42. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manu Re: CHIRURG DZIECĘCY - pilnie poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 23:19 Nie polecam dwóch wymienionych panów D.i K.-mogę jeszcze skutecznie zniechęcić do pana Ujmy!!!(też szpital parkitka)Do myszkowskiego szpitala (którego też zdecydowanie nie polecam )przyjeżdżał chyba z Chorzowa drKOHUT-polecam sprawdzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uwaga! Re: CHIRURG DZIECĘCY - pilnie poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 20:17 Dera...prawie przez niego umarłam. I to w naprawdę błahej sprawie,drobny zabieg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eli Re: CHIRURG DZIECĘCY - krempakaszanka najgorszy IP: *.du.simnet.is 16.08.05, 08:12 tak doktor pawiak mieszkajacy na zawodziu jest ok, ale nie polecam doktora krempakaszanki konowal jakich malo a na dodatek cham jakich malo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: CHIRURG DZIECĘCY - krempakaszanka najgorszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 09:43 O rany! Dobrze, że tutaj spytałam - bo mogłam trafić do jednego z tych dwóch jak się okazuje konowałów!!! Gdyby to jeszcze chodziło o mnie, ale tu chodzi o moje malutkie dziecko. Dziękuję, za każdą informację - nie ufam lekarzom - mam powody, także jeśli ktoś jeszcze coś wie, lub ma namiary na jekiegoś dobrego fachowca, to będę wdzięczna, dziekuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: CHIRURG DZIECĘCY - krempakaszanka najgorszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 14:59 no a Brzezin?Też przyjmuje na Parkitce,a na Rocha ma gabinet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość tylko nie pawiak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 15:37 absolutnie nie pawiak. moja koleżanka ma po jego leczeniu dużą bliznę na twarzy, speprzył sprawe totalnie Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta.powolniak Złe doświadczenia z dr Brzezin 17.08.05, 15:44 Pani doktor zostawiła mi szwy po operacji (cesarka). Chodziłam z opatrunkiem ponad pół roku, bo nikt nie mógł stwierdzić, dlaczego rana nie zarasta i wciąż się sączy (najpierw ropa, potem inny wysięk). Było nawet podejrzenie, że wszczepili mi paciorkowca. Dopiero trafiłam do chirurga prywatnie (dr Mizerski) i podczas badania wyciągnął mi kawałek żyłki (1 cm)z rany. Od razu przestało się sączyć i w ciągu 2 dni rana zarosła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Złe doświadczenia z dr Brzezin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 15:56 Ale ja mam na myśli lekarza chirurga -mężczyznę Odpowiedz Link Zgłoś