Dodaj do ulubionych

Miłośnicy Owczarków

IP: 80.51.233.* 11.08.05, 08:26
Witam. Chciałbym przenieść jeden pomysł ze "stolycy". W Warszawie na polach
mokotowskich spotykają się miłośnicy owczarków, powstało w ten sposób
nieformaalne centrum wymiany informacji na temat hodowli zdrowia i problemów
dotyczących tych ras,nie wspomnę jakie takie spotkania mają wpływ na psiaki
jako że są niezwykle towarzyskie. Gdzie w czewie można by zorganizować takie
spotkania ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Obywatel Re: Miłośnicy Owczarków IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 10:12
      Proponuję przeróżne skwery w mieście , chociażby Skwer Tysiąclecia , Skwer
      Sokołów na Sobieskiego , Park Wypoczynkowy Lisiniec itp.
      • Gość: ja Re: Miłośnicy Owczarków IP: 212.87.241.* 11.08.05, 14:24
        ja uwazam ze dorbym miejscem na takie spotkanie byloby jakies bardziej ustronne
        miejsce aby psy mogly sobie luzno pobiegac a nie patrzec tylko jeden na
        drugiego na smyczy,chociazby okolice bałtyku,albo łaki kolo lasku
        aniolowskiego.A takie spotkanie owczarkow i ich wlascicieli to bardzo dobry
        pomysl :) jakby ktos takie cos zoorganizowal,to dobrze by bylo jakby znalazla
        jakas informacja na ten temat na forum:) pozdrawiam
    • Gość: Obywatel Re: Miłośnicy Owczarków IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 21:29
      Szczerze mówiąc pomysł z Bałtykiem bardzo dobry. A może lepiej zorganizować
      takie spotkanie gdzieś poza miastem??
      • Gość: ja Re: Miłośnicy Owczarków IP: 212.87.241.* 11.08.05, 22:40
        za miastem bylby to calkiem dobry pomysl,tylko ze trzeba wziasc pod uwage ze
        nie tak latwo z tak duzym psem jak owczarek dostac sie za miasto,a nie kazdy ma
        samochod :/ wiec jest to problem rowniez w autobusie czy tym bardziej PKSie..
        • Gość: gosc Re: Miłośnicy Owczarków - za miasto IP: *.du.simnet.is 14.08.05, 18:30
          kto bedzie po tych owczarkach sprzatal, na baltyku ludzie sie kapia przychodza
          z dziecmi na spacery, jak zjada sie wszyscy wlasciciele owczarkow z calego
          miasto to dopiero zasraja teren, moim zdaniem powiniscie sie spotykac poza
          miastem
          • Gość: ja Re: Miłośnicy Owczarków - za miasto IP: 212.87.241.* 14.08.05, 21:01
            szkoda ze nie zauwazyles ze wokol baltyku sa roznego rodzaju łąki i laski gdzie
            raczej malo kto uczeszcza bo wszyscy ida nad wode,a swoja droga to na baltyku i
            tak jest syf... poza tym jest to tylko jeden z pomyslow,mozna wybrac jeszcze
            mniej uczeszczane miejsce...
    • hiacynta.powolniak Re: Miłośnicy Owczarków 14.08.05, 22:13
      Miałam sąsiadów Owczarków. To o nich chodzi, bo z dużej litery? ;>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka