Gość: k IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 14:32 Gdzie w Czxewie najczescie chodzicie na imprezki,i jakie lokale najbardzej Wam sie podobaja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Obywatel Re: Imprezki IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 20:44 Pub Oslo na Korczaka ( nieopodal Sobieskiego ). Chociaż ja uważam , że nie trzeba chodzić do lokali by sie dobrze zabawić , wystarczy spacer ulicą Sobieskiego - rozrywka gwarantowana , niezapomniane wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: częstochowianka Re: Imprezki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 15:16 imprezki w czestochowie...???nie ma szans wszystko na poziomie tandety i banału nic konkretnego kazdy kto chce sie pobawić jedzie do inego miasta ....a lokale????każdy taki sam w tym samym stylu...czyli albo muzyka rodem z dyskotek z białymi rękawiczkami i gwizdkami.....albo...mulace i usypiajace hausy....to u nas kruluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ju@@ Re: Imprezki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 15:35 śmieszne kto mądry to jeżdzi na imprezy do krakowa lub innych miast tylko nie cz-wa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tgr Re: Imprezki IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 13.08.05, 15:57 jasne ale w sumie u nas tez nie jest tak zle tydzien temu kapitalnie bylo na d'n'b w piwnicy i nawet niezle w rurze na dance hallu gruszka, zebrano, boston, rura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MILA Re: Imprezki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 16:47 tgr poznaj prawdziwe imprezy a zmienisz zdanie....za duzo słodyczy w tej piwniczce tydzień temu byłam tam pierwszy......i ostatni raz gdyż nie miałam kasy na wyjazd na impre poza czewe i myśla przewodnia chciałam zeby wtedy było hasło"jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma".....ale niestety szybko okazało sie to hasło jest wielką utopią w czewie .....gdzy przyszłam myślałam ze znalazłam sie w porterze...białe bluzeczki i słodkie panienki a remiksy komercyjnych przebojów i hitów z vivy...zcieły mnie z nóg NO A CO DO RURY TO MOZNA TAM PRZYJŚĆ ....ALE POSPAĆ NA TYCH KANAPACH..TAK MULĄCA MUZA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tgr Re: Imprezki IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 13.08.05, 17:17 no widzisz a moglas zostac jeszcze chwile i moze zmienilabys zdanie. Suchaj ja tam sie bawilem od 12 w nocy i jak "bogackiego" nie widzialem bialej bluzki - Wrecz kurde :D przeciwnie - ja tam widzialem paru metali ( to mnie ukulo ) a co do nutki nie byla zla - dj fajnie miksowal. jakie remiksy hitow z vivy ? nie bylo cie tam nie sciemniaj :) A co do prawdziwych imprez ... :) ja wiem jak one wygladaja bo czesto do krakowa jezdze ale wychodze z zalozenia ze jak mam cala noc snuc sie po miescie i wybrzydzac "a tu to to a tam to tamto :/" to wole sobie odpuscic - i spuscic cisnienie ruszajac sie do d'n'b nawet jesli jego poziom nie jest najwyzszy ps. dzisiaj sa housy w rurze - ide - jak sie nie ma... - bo hous nie jest moja nutka akurat ale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Imprezki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 17:47 no wiesz ni bedziemy siue zpierać czy byłam czy nie ....zabawa w kotka i myszke mnie nie bawi...owszem od 12 już rtroche uloniło sie białych sweterków...i w prównaniu z tym co na poczatku ....zaczeto grac "cieżej" buahaha...techstepy....takie happy yyymmmmmmm nie w moim stylu...a co do imprez poza czewą to ja np noe błąkam sie po mieście jade w konretnym celu dobrze sie pobawic....szkoda ze nigdy nie byłaś na fajnym plenerku z wieloma scenami takze zagranicznymi ....ja poprostu pisze co sie dzieje w czewie ..czyli nic i to samo- stwierdzam faakt i tyle i kazdy kto przyjezdza z innego miasta choćby z katowic jednogłosni twierdzi ze tu zero konkretów co drugi klub to taki sam a muza zatrzymała sie w miejscu króluje clubbing czyli sleeping...bo przy tym tylko spać Odpowiedz Link Zgłoś