IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 14:32
Gdzie w Czxewie najczescie chodzicie na imprezki,i jakie lokale najbardzej
Wam sie podobaja
Obserwuj wątek
    • Gość: Obywatel Re: Imprezki IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 20:44
      Pub Oslo na Korczaka ( nieopodal Sobieskiego ). Chociaż ja uważam , że nie
      trzeba chodzić do lokali by sie dobrze zabawić , wystarczy spacer ulicą
      Sobieskiego - rozrywka gwarantowana , niezapomniane wrażenia.
    • Gość: częstochowianka Re: Imprezki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 15:16
      imprezki w czestochowie...???nie ma szans wszystko na poziomie tandety i banału
      nic konkretnego kazdy kto chce sie pobawić jedzie do inego miasta ....a
      lokale????każdy taki sam w tym samym stylu...czyli albo muzyka rodem z dyskotek
      z białymi rękawiczkami i gwizdkami.....albo...mulace i usypiajace hausy....to u
      nas kruluje
      • Gość: ju@@ Re: Imprezki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 15:35
        śmieszne kto mądry to jeżdzi na imprezy do krakowa lub innych miast tylko nie
        cz-wa
        • Gość: tgr Re: Imprezki IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 13.08.05, 15:57
          jasne ale w sumie u nas tez nie jest tak zle
          tydzien temu kapitalnie bylo na d'n'b w piwnicy i nawet niezle w rurze na dance
          hallu

gruszka, zebrano, boston, rura

• Gość: MILA Re: Imprezki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 16:47
            tgr poznaj prawdziwe imprezy a zmienisz zdanie....za duzo słodyczy w tej
            piwniczce tydzień temu byłam tam pierwszy......i ostatni raz gdyż nie miałam
            kasy na wyjazd na impre poza czewe i myśla przewodnia chciałam zeby wtedy było
            hasło"jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma".....ale niestety szybko
            okazało sie to hasło jest wielką utopią w czewie .....gdzy przyszłam myślałam
            ze znalazłam sie w porterze...białe bluzeczki i słodkie panienki a remiksy
            komercyjnych przebojów i hitów z vivy...zcieły mnie z nóg NO A CO DO RURY TO
            MOZNA TAM PRZYJŚĆ ....ALE POSPAĆ NA TYCH KANAPACH..TAK MULĄCA MUZA
            • Gość: tgr Re: Imprezki IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 13.08.05, 17:17
              no widzisz a moglas zostac jeszcze chwile i moze zmienilabys zdanie. Suchaj ja
              tam sie bawilem od 12 w nocy i jak "bogackiego" nie widzialem bialej bluzki -
              Wrecz kurde :D przeciwnie - ja tam widzialem paru metali ( to mnie ukulo )
              a co do nutki nie byla zla - dj fajnie miksowal. jakie remiksy hitow z vivy ?
              nie bylo cie tam nie sciemniaj :) A co do prawdziwych imprez ... :) ja wiem jak
              one wygladaja bo czesto do krakowa jezdze ale wychodze z zalozenia ze jak mam
              cala noc snuc sie po miescie i wybrzydzac "a tu to to a tam to tamto :/" to
              wole sobie odpuscic - i spuscic cisnienie ruszajac sie do d'n'b nawet jesli
              jego poziom nie jest najwyzszy

ps. dzisiaj sa housy w rurze - ide - jak sie nie ma... - bo hous nie jest moja
              nutka akurat ale.
              • Gość: ja Re: Imprezki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 17:47
                no wiesz ni bedziemy siue zpierać czy byłam czy nie ....zabawa w kotka i myszke
                mnie nie bawi...owszem od 12 już rtroche uloniło sie białych sweterków...i w
                prównaniu z tym co na poczatku ....zaczeto grac "cieżej"
                buahaha...techstepy....takie happy yyymmmmmmm nie w moim stylu...a co do imprez
                poza czewą to ja np noe błąkam sie po mieście jade w konretnym celu dobrze sie
                pobawic....szkoda ze nigdy nie byłaś na fajnym plenerku z wieloma scenami takze
                zagranicznymi ....ja poprostu pisze co sie dzieje w czewie ..czyli nic i to
                samo- stwierdzam faakt i tyle i kazdy kto przyjezdza z innego miasta choćby z
                katowic jednogłosni twierdzi ze tu zero konkretów co drugi klub to taki sam a
                muza zatrzymała sie w miejscu króluje clubbing czyli sleeping...bo przy tym
                tylko spać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka