Dodaj do ulubionych

Wykiwali dzieci

14.08.05, 16:39
Mój synek i mój tata są rozczarowani. O 14.30 miał być w Alejach przemarsz
wojsk i innych służb. Atrakcja dla maluchów. Byli na miejscu o 14.15 i
okazało się, że wojska dawno przeszły i szła właśnie Pielgrzymka Warszawska.
No i nici z atrakcji, a rozczarowanie zostało.
Obserwuj wątek
    • Gość: niki Re: Wykiwali dzieci IP: 212.160.108.* 14.08.05, 17:44
      A czy ty myślałaś że to będzie parada wojskowa o umówonej godz. co do minuty?
      Mogłaś przyjść godz. wcześniej.
      • hiacynta.powolniak Re: Wykiwali dzieci 14.08.05, 21:23
        Przecież mówię, że to mój ojciec poszedł. Mnie parady dokładnie dyndają i całe
        te pielgrzymki również, ale tak trąbili, że o wpół do trzeciej będą, więc się
        panowie wybrali. I nic. Synka mi szkoda, bo chciał zobaczyć.
        PS. Jak masz głupio odpisywać, to lepiej się nie odzywaj. Ciekawe, czy byłabyś
        taka zadowolona, jakby był jakiś koncert na powietrzu o umówionej godzinie i
        okazałoby się, że przyszłaś na tę godzinę, a muzycy zbierają instrumenty PO
        koncercie. Miło by ci było? Tu nie chodzi o dorosłych, ale to miała być
        atrakcja dla dzieciaków. Trudno, żeby wystawać z nimi pół dnia. Jak nie masz
        dzieci, to nie wiesz, jak szybko się nudzą i niecierpliwią.
    • Gość: xx Re: Wykiwali dzieci IP: *.icis.pcz.pl 14.08.05, 21:28
      Cos zle chodzi Twoj zegarek - bylem w Alejach o 14:35 (kolo Biegana) i
      obserwowalem przemarsz konca pielgrzymki wojskowej. Dopiero pozniej byla
      Warszawska.

Wiec raczej nie moglas byc w Alejach o 14:15, chyba ze zle chodzi Twoj
      zegarek :))
      • hiacynta.powolniak Re: Wykiwali dzieci 14.08.05, 21:35
        Ludzie, jak wy czytacie? Przecież pisałam, że to mój tata poszedł, a nie że ja.
        Mnie nie obchodzą jakieś pochody czy pielgrzymki. Relacjonowałam wam, co mój
        tata mi powiedział. I jeszcze raz powtarzam: TO NIE JA BYŁAM W ALEJACH CZY NA
        MIROWSKIEJ.
        Uff...
      • hiacynta.powolniak Re: Wykiwali dzieci 14.08.05, 21:37
        A poza tym Aleje są długie. Pisząc "w Alejach", miałam na myśli I Aleję przy
        placu Daszyńskiego, a nie Biegańskiego. Przypominam, że Aleje to nie tylko
        odcinek od tramwajów do ratusza.
        • Gość: xx Re: Wykiwali dzieci IP: *.icis.pcz.pl 14.08.05, 22:01
          No widzisz jak trudno jest podac czas ? :)))

• hiacynta.powolniak Re: Wykiwali dzieci 14.08.05, 22:05
            No dobrze. Już się nie czepiam. Zamknijmy ten wątek.
    • Gość: Obywatel Re: Wykiwali dzieci IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.05, 21:29
      Przemarsz wojsk odbyć sie miał o godz. 13:30 a nie 14:30 - widocznie źle
      przeczytałeś lub źle usłyszałeś.
      • Gość: belmotybe Re: Wykiwali dzieci IP: *.info 14.08.05, 22:35
        dokladnie...

zbierac sie juz zaczeli okolo 13-13.10 - fajne widowisko bylo (mowie o pl.
        daszynskiego)
        • Gość: ja Re: Wykiwali dzieci IP: *.trustnet.pl 15.08.05, 10:56
          Pielgrzymka wojskowa miala wejsc po godzinie 13.Niestety weszli godzine pozniej.
    • Gość: niki Re: Wykiwali dzieci IP: 212.160.108.* 15.08.05, 12:34
      Ktoś wykasował mój post.
    • Gość: salamandra Re: Wykiwali Ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 15:48
      no widzisz wykiwali twoja głupote Hiacynto......co ty myślałaś ze to parada
      bedzie na pokaz.....oj oj jak sie wie co to pielgrzymka i jakby ci one właśnie
      nie "dyndały" to byś wiedziała ze ludzie idą---nie fruną ani nie jadą....tylko
      poprostu idą z daleka....a pozatym nie do ciekawskich i nie na czas ani nie w
      formie parady....oni ida w innym celu....szlachetniejszym.....
      • Gość: gość Re: Wykiwali Ciebie IP: *.grosz.prenet.pl 15.08.05, 22:15
        bo to była pielgrzymka wojsk NATO i przyszli o 14:35 czasu amerykańskiego :P
        • Gość: wojak Re: Wykiwali Ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 23:35
          Mieli wyruszyć spod Kosciola św. Zygmunta o 14.15 i tak wyruszyli.
          Byli bardzo punktualni, a Tobie Hiacynto sie dziwie, że wymagasz od
          pielgrzymów- wojskowych ,żeby nic sie nie spóźniali - oni szli 300km , a i tak
          byli punktualni
          • Gość: Obserwator Re: Wykiwali nas wszystkich IP: *.prenet.pl 16.08.05, 00:37
            A mnie się wydawało, że żołnierze powinni być w jednostce, a nie na
            pielgrzymce. Ale przecież cała Polska stoi dęba.
            • Gość: Wojtek Re: Wykiwali nas wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 00:41
              Dokladnie armia i policja powinny byc bezpartyjne i bezwyznaniowe a jesli juz
              ktos w cos wierzy to powinien zostawic to dla siebie.
              • Gość: chmura do wojtka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 09:47
                a ciebie wogóole powinno nie być..........buaaahhhaaa!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: gość Re: do wojtka IP: *.grosz.prenet.pl 16.08.05, 10:14
                  ale Wojtek ma rację . jak można wierzyć w "nie zabijaj" , a później jechać na front i strzelać ??????????
                  • Gość: kaila gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 11:08
                    nooooo....to jest straszne.......jak wogóle mozna być człowiekiem .....to
                    niezrozumiałe......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka