Dodaj do ulubionych

SALA WESELNA BEATA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 16:30
Wiem, że temat tej sali był już kilkakrotnie wałkowany, jednakże prosiłabym o
info na następujące tematy:
1. Na ile osób (minimum)?
2. Jaka jest średnia cena za dwa dni na osobę?
3. Czy parkiet jest z płytek? Czy są śliskie?
Dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: SALA WESELNA BEATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 17:39
      Czy ty mądry jesteś zadzwoń sobie do właścicieli umów się i ci powiedzą ile
      kosztuje i ile jest w stanie pomieścić sala i wypij flaszeczkę przed wizytą
      żeby ci się lepiej jeździło w skarpetkach po parkiecie. Szkoda gadać :)))) może
      nie długo będą pytania jaki papier jest w kiblach na salach weselnych Velwet
      czy ścierny. Ludzie opamiętajcie się !!!!!!!!!!
      • Gość: Olo Re: SALA WESELNA BEATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 09:36
        Szkoda, że tak głupio do tego podszedłeś. Ja pytałem poważnie i mam nadzieję,
        że ktoś mi poważnie odpowie. :-)))
        • Gość: gośc Re: SALA WESELNA BEATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 10:15
          Chłopie jak ci można mądrze odpowiedzieć na takie durnowate pytania. Odpowiedz
          znajdziesz u samych właścicieli zadzwoń na informacje podadzą ci numer telefonu
          do tej sali i właściciel ci odpowie na te pytania napewno lepiej niż nie jeden
          forumowicz. Zasmiecasz tylko forum pytaniami które już kilkadziesiąt razy tu
          padały poszukaj albo zadzwoń i po kłopocie !!
          • Gość: lulu Re: SALA WESELNA BEATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 10:37
            a ja rowniez jestem bardzo ciekawa tego wszystkiego o co Olo pyta. Rzecza
            wiadoma jest, ze najobiektywniejsza ocene mozna uzyskac od osob, ktore sie tam
            bawily. Wiadomo przeciez, ze kazdy swoje chwali i napewno od kierownictwa o
            minusach sie nie dowiesz. Sama jestem zainteresowana uzadzeniem wesela w BEACIE
            ale chcialabym sie czegos o tej sali dowiedziec. Ostatnio kolezanka, ktora
            robila tam wesele zalila sie na szefostwo poniewaz o 5 rano kazali wychodzic
            goscia z wesela bo oni chca isc spac. Troche mnie to zrazilo do tej sali
            • Gość: Olo Re: SALA WESELNA BEATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 13:35
              Popieram. Najbardziej obiektywni są goście i Państwo Młodzi. Tylko jak dotąd
              nikt nie wyraził swojej opinii.
    • Gość: eve_26 Re: SALA WESELNA BEATA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 13:47
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=19150591
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=15788770
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=20295316
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=19844059
      Spróbuj poczytać te wątki, może coś ci sie rozjaśni. Ja sama wybrałam Trójkąt
      bo tam sie mieści ok. 160 osób, na podłodze jest parkiet a i cena (moim zdaniem
      niewygórowana)
    • Gość: eve_26 Re: SALA WESELNA BEATA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 13:47
      Ale nie wiem, czy to Ci pomoże :)
      • Gość: olo Re: SALA WESELNA BEATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 15:53
        dz :-)
        • Gość: OLO Re: SALA WESELNA BEATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 15:09
          Czy jest jeszcze ktoś kto wie coś na ten taemat??
          • Gość: owca Re: SALA WESELNA BEATA IP: *.zab.zigzag.pl 18.08.05, 15:13
            beata nie jest na małe wesele, raczej ok. 100 osób musi być. reszta podobno w
            porządku, jedzenie ok, kibelki czyste. cena w zależności od menu od 150 zł w
            góre.
            • Gość: OLO Re: SALA WESELNA BEATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 09:42
              DZIEKI
    • Gość: niki Re: SALA WESELNA BEATA IP: 212.160.108.* 21.08.05, 10:33
      Cena też zależy od zastawionego stołu.Są droższe,wystawniejsze potrawy kosztuje
      drożej.Nie sugeruj się cenami podanymi przez forumowiczów.Ty musisz iść sam i
      porozmawiać.On Ci przedstawi meni i w tedy ocenisz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka