Gość: mlody IP: 212.87.225.* 06.09.05, 10:51 Hip hip ! HURA !!! Hip hip ! HURA !!! Hip hip ! HURA !!! HURA !!! HURA !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
8rainbow Re: Tusk 41% PO 38% 06.09.05, 11:03 Ciekawe, czy będziesz się tak cieszyć, jak już dorwą się do władzy? Czy zostanie coś z ich programu i przekonań? Bardzo w to wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: Tusk 41% PO 38% IP: 212.87.225.* 06.09.05, 11:26 W cos trzeba wierzyc ! Idzie nowe, mlodzi ludzie, wierze ze bedzie lepiej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Ładne mi nowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 12:38 Chyba bardzo młody jesteś. 1. Donald Tusk - KLD,UD, UW, PO, m.in. Wicemarszałek Sejmu z koalicji z AWS 2. Jan Maria - UD, SKL(AWS), PO. (nie pamietam czy ROAD też) Pomniejszych nie wspominam ale są znacznie barwniejsi. Obaj Panowie w polityce od (z góą) 15 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starszy Re: Ładne mi nowe IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.05, 12:49 Powiem więcej, baaardzo młody. I naiwniutki. Widać, że nie szkolony przez tzw. komunistów za czasów PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Ładne mi nowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 12:50 3. Bronisław Komorowski - Minister Obrony w Rządzie AWS 4. Andrzej Gałażewski - I Wicewojewoda Śląski - UW 5. Edward Maniura - Poseł III kadencji SKL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Re: Tusk 41% PO 38% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 14:01 10 mln też 25 lat temu wierzyło że będzie lepiej... i co z tego wyszło, widzimy dzisiaj doskonale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joop to jest czysta poropaganda wybiórzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 14:10 totalna kiełbacha wciskana wyborcom, ciekawe ile michnik dostał od po za ten sondaz???!!!co wybory nowi coraz lepsi złodzieje, ludze opanujcie sie!!nie wierzcie gw!!!ten sonadz pokazuje od innych ze te % wzieły sie od lpr i samoobrony co jest czyms niemozliwym i panonoramlnym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Tusk 41% PO 38% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 14:45 Jestem ciekawy, jak nowa ekipa sobie poradzi... Jestem zwolennikiem Tuska. Ale nie jestem przekonany, czy da radę wypracowanym już układom... Wiele zapisów z paragrafami jest ustalonych dla realizacji określonych grup. Być może mają na to lekarstwo. Irytuje mnie natomiast ciągłe krytykowanie wszystkiego i wszystkich przez Polaków (forumowiczów także). Skoro tak wszystko krytykujecie, to podajcie PROSZĘ! receptę i nowy plan dla tego kraju!!!! Skoro narzekacie, to znaczy, że macie włsny plan - proszę o wskazówki! Należy wziąć pod uwagę, że dla dokonania zmian w RP należałoby skasować całą dotychczasową "służbę narodową". Nie jestem jednak przekonany, czy znajdziemy ludzi na wszystkie stanowiska. Chyba nauczyliśmy się patrzeć na tych, którzy po wejściu w politykę grzęźli przy korytach!!! LPR - wszystko wiedzą lepiej i mają same recepty dla RP! Samoobrona działa podobno dla RP i biednych ludzi, co widać po "biednym" przewodniczącym. Szkoda o tym gadać! NALEŻY IŚĆ DO WYBORÓW i wybrać według własnego uznania. Należy pokazać, że ma się własne zdanie! Ale w ostatnich latach daje się zauważyć, że Polacy nie potrafią się wypowiadać. Połowa zagłosowała na SLD, a teraz nie chcą się do tego przyznać. Z Tymińskim kiedyś było podobnie! I w wielu innych przypadkach. PRZESTAŃCIE KRYTYKOWAĆ! Poczytajcie sobie programy i zastanówcie się, czego wam potrzeba! Brak myślenia doprowadził nasz naród do takiej sytuacji już wielokrotnie! Ajesteśmy w centrum Europy! RP może być mocarstwem! Inni to widzą i leją nas po łbach tyle stuleci!!! Żałosne! Ja będę głosował na Tuska i PO! To jest mój wybór i nie wstydzę się go! MAM SWOJE ZDANIE! Przeczytałem wszystkie programy wyborcze. Tak, jest to typowe mięso wyborcze, ale najbardziej świeże jest mięso Tuska!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POwiec Re: Tusk 41% PO 38% IP: *.prenet.pl 06.09.05, 19:35 Podpisuje sie pod slowami w/w w 100% !!! Odpowiedz Link Zgłoś