Dodaj do ulubionych

Tusk 41% PO 38%

IP: 212.87.225.* 06.09.05, 10:51
Hip hip !
HURA !!!
Hip hip !
HURA !!!
Hip hip !
HURA !!! HURA !!! HURA !!!
Obserwuj wątek
    • 8rainbow Re: Tusk 41% PO 38% 06.09.05, 11:03
      Ciekawe, czy będziesz się tak cieszyć, jak już dorwą się do władzy?
      Czy zostanie coś z ich programu i przekonań? Bardzo w to wątpię.
      • Gość: mlody Re: Tusk 41% PO 38% IP: 212.87.225.* 06.09.05, 11:26
        W cos trzeba wierzyc !

Idzie nowe, mlodzi ludzie, wierze ze bedzie lepiej !!!
        • Gość: Artur Ładne mi nowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 12:38
          Chyba bardzo młody jesteś.
          1. Donald Tusk - KLD,UD, UW, PO, m.in. Wicemarszałek Sejmu z koalicji z AWS
          2. Jan Maria - UD, SKL(AWS), PO. (nie pamietam czy ROAD też)
          Pomniejszych nie wspominam ale są znacznie barwniejsi.
          Obaj Panowie w polityce od (z góą) 15 lat.
          • Gość: starszy Re: Ładne mi nowe IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.05, 12:49
            Powiem więcej, baaardzo młody. I naiwniutki. Widać, że nie szkolony przez tzw.
            komunistów za czasów PRL.
          • Gość: Artur Re: Ładne mi nowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 12:50
            3. Bronisław Komorowski - Minister Obrony w Rządzie AWS
            4. Andrzej Gałażewski - I Wicewojewoda Śląski - UW
            5. Edward Maniura - Poseł III kadencji SKL
        • Gość: Janosik Re: Tusk 41% PO 38% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 14:01
          10 mln też 25 lat temu wierzyło że będzie lepiej...
          i co z tego wyszło, widzimy dzisiaj doskonale...
          • Gość: joop to jest czysta poropaganda wybiórzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 14:10
            totalna kiełbacha wciskana wyborcom, ciekawe ile michnik dostał od po za ten
            sondaz???!!!co wybory nowi coraz lepsi złodzieje, ludze opanujcie sie!!nie
            wierzcie gw!!!ten sonadz pokazuje od innych ze te % wzieły sie od lpr i
            samoobrony co jest czyms niemozliwym i panonoramlnym!!!
    • Gość: Piotr Re: Tusk 41% PO 38% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 14:45
      Jestem ciekawy, jak nowa ekipa sobie poradzi... Jestem zwolennikiem Tuska. Ale
      nie jestem przekonany, czy da radę wypracowanym już układom... Wiele zapisów z
      paragrafami jest ustalonych dla realizacji określonych grup. Być może mają na
      to lekarstwo.
      Irytuje mnie natomiast ciągłe krytykowanie wszystkiego i wszystkich przez
      Polaków (forumowiczów także). Skoro tak wszystko krytykujecie, to podajcie
      PROSZĘ! receptę i nowy plan dla tego kraju!!!! Skoro narzekacie, to znaczy, że
      macie włsny plan - proszę o wskazówki!
      Należy wziąć pod uwagę, że dla dokonania zmian w RP należałoby skasować całą
      dotychczasową "służbę narodową". Nie jestem jednak przekonany, czy znajdziemy
      ludzi na wszystkie stanowiska. Chyba nauczyliśmy się patrzeć na tych, którzy po
      wejściu w politykę grzęźli przy korytach!!!
      LPR - wszystko wiedzą lepiej i mają same recepty dla RP! Samoobrona działa
      podobno dla RP i biednych ludzi, co widać po "biednym" przewodniczącym. Szkoda
      o tym gadać!
      NALEŻY IŚĆ DO WYBORÓW i wybrać według własnego uznania. Należy pokazać, że ma
      się własne zdanie! Ale w ostatnich latach daje się zauważyć, że Polacy nie
      potrafią się wypowiadać. Połowa zagłosowała na SLD, a teraz nie chcą się do
      tego przyznać. Z Tymińskim kiedyś było podobnie! I w wielu innych przypadkach.
      PRZESTAŃCIE KRYTYKOWAĆ! Poczytajcie sobie programy i zastanówcie się, czego wam
      potrzeba! Brak myślenia doprowadził nasz naród do takiej sytuacji już
      wielokrotnie! Ajesteśmy w centrum Europy! RP może być mocarstwem! Inni to widzą
      i leją nas po łbach tyle stuleci!!! Żałosne!
      Ja będę głosował na Tuska i PO! To jest mój wybór i nie wstydzę się go! MAM
      SWOJE ZDANIE! Przeczytałem wszystkie programy wyborcze. Tak, jest to typowe
      mięso wyborcze, ale najbardziej świeże jest mięso Tuska!!! :D
      • Gość: POwiec Re: Tusk 41% PO 38% IP: *.prenet.pl 06.09.05, 19:35
        Podpisuje sie pod slowami w/w w 100% !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka