Gość: Gucio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 16:39 Maju czy dzisiaj też przyjechać o 19 po Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gucio Re: Do Pszczółki Maji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 17:42 Maju wiem że przeglądasz forum może się domyślisz że to do Ciebie (choćby po tym że nie mogłaś się powstrzymać od śmiechu jak powiedziałem że moje żądełko mniej boli) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Do Gucia IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 12.09.05, 18:25 Nie mam czasu na siedzenie na forum,bo ciężko pracuję.A ty nie zajmuj się głupotami tylko dziećmi się zajmij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: Do Gucia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 18:38 a ty myślisz że co ja robię od 16 też ciężko pracuję (opiekując sie dziećmi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Do Gucia IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 19:00 Jak to??To na nasze kiedy czas znajdziesz?!?:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio do pszczóki z innego ula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 19:29 Jesteś pewna że o tego Gucia Ci chodzi ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: do pszczóki z innego ula IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 19:40 Ta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: do pszczóki z innego ula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 20:17 Majeczko a przypomnij mi wiek naszyk pszczólątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: do pszczóki z innego ula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 20:20 Stop zwiazkom homoseksulanym lansujacym sie na necie!Nie macie gdzie zaczynac gry wstepnej?Roman widzisz i nie grzmisz???A gdzie wszechpolacy jak potrzeba?!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: do pszczóki z innego ula IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 20:29 He he.No ale co ja moge?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: do pszczóki z innego ula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 20:31 Też sie pobzykaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: do pszczóki z innego ula IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 20:37 Daj spokój i z dala ze swoimi łapskami bo pourywam.Ja tam do gejów nic nie mam o ile trzymają się na odległość nie bliższą niż odległość pieści. Ps:Preferuję sliczne blondyneczki i brunetki jeśli o "bzykanie" chodzi,no i morze alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: do pszczóki z innego ula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 20:43 Ja też preferuję związki hetero więc nie wcinaj się w rozmowy moje z Mają, o naszych pszczólątkach a jeśli chcesz dalej bzykać to może wystarczyła by ci kałuża alkoholu,bo po morzu zostana Ci tylko marzenia o blondynkach i brunetkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: do pszczóki z innego ula IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 21:03 Uhu,jak twardziel,kosiarz słowny,ukłony mistrzu i powodzenia w poszukiwaniach Mai. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: do Romana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 21:39 Nio i przerwałeś mi konwersację z Mają o naszych pszczólątkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: do Romana IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 21:51 Już naprawiam ten błąd;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio teraz do Manela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 20:30 Może bzykają w innej pasiece Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: do pszczóki z innego ula IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 21:53 Były sobie pszczółki trzy pszczółki trzy pszczóki trzy... Bęc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: do pszczóki z innego ula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 23:26 Boże raz sobie bzyknołem a trzy razy mi policzyli............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: do pszczóki z innego ula IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 23:29 Ha ha ha.Ano widzisz,i żenić się musisz.I warto było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: do pszczóki z innego ula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 00:39 Jestem odpowiedzialny facet ale jeszcze może z kwiatuszka na kwiatuszek bez zobowiązań nektarku troszkę pozbieram to i maluszkom podrzucę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: do pszczóki z innego ula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 11:15 Majeczko co Ty na to???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: do pszczóki z innego ula IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 11:45 No,ja ci dam!!!Dom masz,babę masz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: do pszczóki z innego ula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 11:55 nie bij wytłumacz a jak przyjedziesz do domu to może...............i tylko nie mów potem że nie proponowałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: do majeczki mojej żoneczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 13:43 Z dziećmi wszystko ok,czy dziś też o 19 czy wcześniej zadzwonisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: do majeczki mojej żoneczki IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 13:51 Ty byś tylko dzieci i dzieci..a ja co??Biedna w szlafroku cały dzień chodzę,nik się mna nie zainteresuje,kwiatów nie kupi,kolii złotej a o futrze to już dawno zapomniałam :(.I po co dzwonic,kto potem rachunki będzie płacił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: do majeczki mojej żoneczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 13:59 nie przesadzaj w kolii chodzisz a futerka wiszą w szafie,dzieci damy nianii niech idzie kobitka na spacer a szlafreoczek wcale mi nie przeszkadza.Wiesz o tym i jedna różyczka to napewno w samochodzie zaschnięta jest bo wziąć nie chciałaś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: do majeczki mojej żoneczki IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 14:11 Ale powiedz mi-moją mamusię kochasz!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: do majeczki mojej żoneczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 14:30 teraz to mnie skołoałaś bo nie wiem czy o teściową chodzi czy o Ciebie teściową lubię(zaraz na mnie męska część ula naskoczy że zboczony jestem)a Ciebie sama wiesz najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: Do Pszczółki Maji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 18:31 aktualne dzisiaj o 19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Do Pszczółki Maji IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 18:35 ok,dzwoń,lecz bez bukietu tulipanów się nie pojawiaj bo to mężczyźnie nie przystoi. Może być też bombonierka dla osłody kobiecych zmysłów. Odpowiedz Link Zgłoś