Dodaj do ulubionych

Szum wokol WRONY

IP: *.man.czest.pl 23.09.05, 14:47
Czy rzeczywisice tak duzo ludzi zamierza glosowac na tego Wrone Przemyslawa??? Bo z kim bym nie rozmawiała w moim otoczeniu to kazdy jest zaintrygowany pojawieniem sie tego goscia. Pytam sie bo moze rzeczywiscie warto na niego oddac glos! Poradzccie .
Obserwuj wątek
    • Gość: Student Re: Szum wokol WRONY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 14:51
      ja na niego glosuje!wporzo gosc!
    • Gość: Student Re: Szum wokol WRONY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 14:51
      ja na niego glosuje!!wporzo gosc!warto!
      • boki_czwa Re: Szum wokol WRONY 23.09.05, 16:55
        Szum jest z powodu nazwiska :)

Ale co do kandydata to ogólnie nic nie mam, dobry kumpel, ale o jego
        predyspozycjach jako polityka za wiele nie moge powiedziec.

pozdr.
        • Gość: szum Re: Szum wokol szumu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 18:41
          Oj Przemek Przemek i po co taki szum wokół siebie robisz. Nawet 1000 głosów nie
          uzbierasz.
    • Gość: Yoko Re: Szum wokol WRONY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 19:08
      mamejowata twarz spogląda z plakatu
      To zbyt mało...
    • Gość: Gosia Re: Szum wokol WRONY IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.05, 19:15
      Wybacz, ale nie bardzo rozumiem, jak można pytać innych, czasami całkowicie
      przypadkowych osób, czy głosować na tego, lub innego kandydata? Czy jeśli
      dostaniesz 10 odpowiedzi za, to zagłosujesz? A jak będzie 20 przeciw, to nie? A
      może lepiej by było zapoznać się z programem tego lub innego kandydata i samemu
      ocenić, czy wzbudza zaufanie, czy nie. W takich sytuacjach przypomina mi się
      sentancja mojej ciotki : "Jedz gó.., miliony much nie mogą się mylić".
      Do refleksji
      • Gość: zaskoczona Re: Szum wokol WRONY IP: *.man.czest.pl 24.09.05, 07:51
        No pytam sie bo moze jest ktos z jego osiedla itp i mi moze obiektywnie powiedziec jaki jest, bo na stronie internetowej to mozna wszytsko napisac o sobie w pieknych kolorach.
    • Gość: Kaśka Re: Szum wokol WRONY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 08:03
      Nie znasz i do tej pory nie wiesz co prezentuje sobą, to nie głosuj. Ludzie!
      Coś trzeba o kandydatach wiedzieć. Ale ten ma super grzywkę na zdjęciu. Jaki
      fryzjer to stworzył? Będę omijać szerokim łukiem...
      • Gość: zaskoczona Re: Szum wokol WRONY IP: *.man.czest.pl 24.09.05, 08:14
        No ja wiem ze duzo mlodzierzy zamierza oddac na niego glos, a chcialam po prostu wiedziec jakim czlowiekiem jest prywatnie.Ale juz dziekuje. Juz sie zdecydowalam i tak jak moi znajomi oddam na niego glos bo mam nadzieje ze gdy sie dostanie to zajmie sie naszymi sprawami, a nie jak inni starzy wyjadacze ktorzy zapominaja o mlodzierzy zaraz po wyborach.
        • Gość: Yoko Re: Szum wokol WRONY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 11:34
          a myslisz, że mu pozwolą inni zając się waszymi sprawami?? jego głosy tylko
          pomogą PO a on dostanie list dziękczynny i spadówka bo już nie jest potrzebny.
          qrwa daliście się omamić nazwiskiem a teraz coś w głowie buczy "wrona" i nikim
          innym się już nie zainteresujecie. naprawdę smutek ogarnia jak widać postępujące
          ogłupianie społeczeństwa;(;( to nie są wybory to po prostu PR, socjotechnika,
          manipulacja i inne brudy. opamiętajcie się wszyscy!!!!!!
          • Gość: lilka Re: zaskoczona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 11:40
            Głosuj,wolno ci ale zapanuj tez nad ortografia.Bo rece opadaja jak sie ogląda
            takie byki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka