Gość: aga IP: 195.116.81.* 23.09.05, 17:45 Witam, chcialabym sie dowiedziec cos wiecej na temat tej firmy. Czy jest solidna, jak z usowaniem awarii, czy sa jakies zaklocenia w zwiazku ze zla poogda itp. bo rozumiem, ze oferuje ona internet radiowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lesio Re: Connect Networks IP: *.org / *.cn.com.pl 24.09.05, 12:01 Witaj Moze pierw tak: Internet dostarczamy do wiekszej grupy osob, niestety pojedyncze osoby nie sa podlaczane do sieci. Nikt nie jest doskonaly i awarie czasami tez sie zdarzaja, ale sa usuwane najszybciej jak sie tylko da. Ja sam mam od nich internet ale kablem a nie radiem od prawie 6 lat i jestem zadowolony. Jezeli chcesz wiecej wiedziec to zadzwon do biura i pytaj smialo. tel. 3665290 czynny od poniedzialku do piatku w godzinach 9-17 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Connect Networks IP: 195.116.81.* 25.09.05, 23:06 Ja mieszkam na Gwiezdnej 15 i chcialabym sie do kogos podlaczyc albo jak sie nie da to do tej firmy. Chyba zakladaja dla pojedynczej osoby w bloku. Odpowiedz Link Zgłoś