Dodaj do ulubionych

Jaki kupić FIAT CC

IP: *.ltd.pl 23.09.05, 18:14
Mam do kupienia fiat CC 96r.przebieg faktyczny 72tyś.za 3,5tyś.czy
fiat93r.składak z gazem,przebieg nieznnany do końca,za 2,5tyś.Proszę jeżeli
ktoś może mi doradzić którego mam kupić?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mężczyzna Re: Jaki kupić FIAT CC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 21:39
      proponuje tylko i wyłacznie kupno samochodu z 96 roku z przebiegiem 72 tys . A
      napewno troche sie nim nacieszysz-jeżeli faktycznie przebieg jest autentyczny.
      zwróc uwagę na ryzyko które wiarze sie z zabytkiem z 93 roku silnik zdarty
      pewnie do maksimum mozliwości, z niego juz nic nie bedzie chyba że skarbonka...
      Pozdrawiam
    • Gość: Is Re: Nie kupuj CC! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 22:18
      Posiadałem już 3 egzemplarze CC z silnikiem 700. To bardzo awaryjny i słaby
      silnik. Jedyna zaleta CC to dobra blacha (nie rdzewieje). Jeżeli już musisz
      kupić CC, to wysil się troszkę i znajdź model z silnikiem 900. Jest o niebo lepszy.

2 lata temu kupiłem Tico, silniczek rewelacja: już 200 tysięcy km przebiegu i
      nic specjalnego się nie dzieje. Kolega też ma Tico i zrobił remont silnika
      dopiero po 270 tysiącach km. CC700 wytrzyma parokrotnie mniejszy przebieg. Tico
      pali 4,5 litra na 100km, a na trasie 4. CC pali powyżej 5,5. Wszystkie części do
      Tico (np. lusterko, pompa paliwa) w rewelacyjnej cenie jak do malucha. Silnik
      jest bardzo żwawy, a w CC "mułowaty". Niestety Tico ma wadę: pojawiły się
      ogniska rdzy (w CC jej nie było).

Z dwojga złego zdecydowanie wolałbym Tico! Znajdziesz w cenie 5000zł. Nigdy nie
      kupiłbym już CC700, chyba że chcesz wydawać kupę kasy na naprawy i więcej na
      benzynę. Ja miałem serdecznie dosyć wszystkich trzech CC700!
      • Gość: Mężczyzna Re: Nie kupuj CC! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 09:00
        zamiast doradzic dziewczynie to ty chwalisz się swoja ekstra bryką "TICO" - tak
        masz racje samochód pierwsza klasa, a mam pytanie mieścisz sie w nim czy
        musiałes wyjąc przednie siedzenie... Widocznie ty miales pecha co do Faiatów
        CC - uwazam ze pierwszy model ten z 96 roku jak wiesz od kogo kupujesz to za te
        3.5 tyś mozna zaryzykować Pozdrawiam..NO chyba ze chcesz mieć problemy z blacha
        jak mój przedmówca w swojej super odjechanej bryce :)
        • Gość: CC Re: Nie kupuj CC! IP: 80.51.57.* 24.09.05, 10:57
          Sam mam cc, ale musze powiedzieć że w TICO wcale nie jest ciasno. Oprócz tego że
          jest w środku bardziej tandetne to reszta jest lepsza niż we Fiacie. A silnik
          700 lub 900 to nawet nie sie nie uwywa do 800tki Tico - która jest zresztą
          konstrukcją suzuki.
        • Gość: Is Re: Nie kupuj CC! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 12:10
          Jaca chce kupić samochód do zajeżdżenia za małe pieniądze. Napisałem tylko o
          tym, czego sam doświadczyłem. Przecież miałem 3 różne egzemplarze CC700 i do
          wszystkich miałem pecha? Zapytajcie mechaników jaki biznes robią na CC700! CC900
          jest znacznie lepsze.

Tico nie ma ciaśniejszego wnętrza niż CC! Wadą Tico (oprócz rozmiarów) jest rdza.
          • Gość: Is Re: Nie kupuj CC! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 12:13
            Zapomniałem dodać, że Tico jest oczywiście brzydsze od CC. Takie typowe
            ekonomiczne jeździdło, które jednak nigdy nie zawiedzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka