Dodaj do ulubionych

Dzisiaj jest Mezo?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 14:54
???
Obserwuj wątek
    • independent-girl Re: Dzisiaj jest Mezo? 25.09.05, 14:59
      Jest.
      Pod M1.
      Ale nie wiem o której.
      • Gość: felek Re: Dzisiaj jest Mezo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 15:14
        independent-girl moze jak juz podajesz jakąs informacje to podawaj ją w całości
        a nie szczątkowo
        • Gość: ania Re: Dzisiaj jest Mezo? IP: *.trustnet.pl 25.09.05, 15:27
          chyba lepiej ze poinformowala "Menela" ze dzisiaj jest mezo niz mialaby wogole
          nie zareagowac na posta a to o ktorej jest to moze napisze kto inny?
          • yanoooosh Re: Dzisiaj jest Mezo? 25.09.05, 16:46
            To swietnie!!

A mis uszatek tez bedzie ??

Idziecie na tego Jo jo rapera jo jo ??

Nie macie na co czasu tracic??

M1 sie popisalo co za wystep cala polska przyjedzie heheheheeyhehe
          • Gość: marcin_r Re: Dzisiaj jest Mezo? IP: 213.199.204.* 25.09.05, 16:54
            O 19:00 ziomale :)
            • independent-girl Do Felka 25.09.05, 16:56
              Podalam tyle co wiedziałam...napisałam,że nie wiem o ktorej... :|
              • Gość: marcin_r Re: Do Felka IP: 213.199.204.* 25.09.05, 16:58
                A swoją drogą może być tam fajnie - tinyurl.com/abwzf :)
                • lookas.prv.pl Re: Do Felka 26.09.05, 09:22
                  Poziom tych ludzi wypowiadających się na tamtym forum jest... że tak powiem
                  równy dnu :-/

• independent-girl Do Felka... 26.09.05, 19:10
                    Lepiej Ci? :)))))))))))))))
                    • Gość: felek Re: Do Felka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 19:43
                      no i nie wiem z czego sie tak cieszysz. zaloz sobie prywatne forum do
                      śmiecenia, a nie tu.
                    • lookas.prv.pl Re: Do Felka... 26.09.05, 23:29
                      Po czym niby miałoby być mi lepiej?

No chyba nie po lekturze tych bełkotów?

• Gość: felek Re: Do Felka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 20:31
                zasmiecasz forum takimi wpisami. z tego co sie orientuje to na niejednym forum
                duzo piszesz a nie masz nic do powiedzenia
                • Gość: szyszeczka felek masz racje!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 16:02
                  ta inedependent chyba jest upośledzona w jakimś stopniu wywalić ją!!!!!
                  zaśmieca forum.....
      • Gość: ewcia Re: Dzisiaj jest Mezo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 16:57
        mezo jest dzisiaj o 19 pod M1:)
      • Gość: malina mezo???? ludzie a moze disco polo??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 15:04
        uuu.........jakie zainteresowanie tym chłopcem "śpiewajacym o zyciu"..buahaha..
    • Gość: ciekawy Re: mezo dostal w pierda....l...?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 21:57
      juz po koncercie.... mezo dostal wpierda.. dzi?? bo tak cos slyszalem?? wiem ze
      jajka poszly bo dostalem w plecy:/ ale podobno potem go ktos bil i zawineli 4
      osoby ktos wie cos na ten temat??
      • Gość: taki jeden Re: mezo dostal w pierda....l...?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 13:56
        była akcja z mezo hehe. koleś podbiegł do niego i cos tam krzyknął, było
        zamieszanie i mezo na ziemi wylądował hehe, może i dostał w tym całym
        zamieszaniu hehe, ale tylko jendego kolesia zwinęli z tej akcji (tego co
        wywalił na glebe i podobno uderzył)
      • Gość: nadya mazo wpie..l dostał?? super NARESZCIE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 15:06
        NALEŻY SIE TEMU youngkomuszkowi....w błekitnej pedalskiej koszulce...!!!!!!!!!!!
    • Gość: xyz Re: Dzisiaj jest Mezo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 22:46
      no wlasnie wie ktos bo to nawet ciekawe:) a tak na marginesie spiewanie tego mezo to nie jest lamanie ciszy wyborczej?... pzdr
      • Gość: lpr_so ma za swoje, komuchów bedzie popierał. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 23:26
        nie dziwie sie tego, ze został obrzucany bo powinnien tak zostac ukarany, za to
        ze się sprzedał odpadkom sld i lewicy (sdpl dla niepoinformowanych).Dla kasy
        wszystko przecie. brawo za to obrzucanie
        • Gość: Martha Re: ma za swoje, komuchów bedzie popierał. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 08:02
          mezio królem popu;) hehe
          ale panowie o godzinie 18 byli swietni
    • Gość: SIWY Re: Dzisiaj jest Mezo? IP: *.info / *.info 26.09.05, 23:54
      Dzisiaj mezo nie podajemy ale mamy krew wójta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka