Gość: Menel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 14:54 ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
independent-girl Re: Dzisiaj jest Mezo? 25.09.05, 14:59 Jest. Pod M1. Ale nie wiem o której. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek Re: Dzisiaj jest Mezo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 15:14 independent-girl moze jak juz podajesz jakąs informacje to podawaj ją w całości a nie szczątkowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Dzisiaj jest Mezo? IP: *.trustnet.pl 25.09.05, 15:27 chyba lepiej ze poinformowala "Menela" ze dzisiaj jest mezo niz mialaby wogole nie zareagowac na posta a to o ktorej jest to moze napisze kto inny? Odpowiedz Link Zgłoś
yanoooosh Re: Dzisiaj jest Mezo? 25.09.05, 16:46 To swietnie!! A mis uszatek tez bedzie ?? Idziecie na tego Jo jo rapera jo jo ?? Nie macie na co czasu tracic?? M1 sie popisalo co za wystep cala polska przyjedzie heheheheeyhehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_r Re: Dzisiaj jest Mezo? IP: 213.199.204.* 25.09.05, 16:54 O 19:00 ziomale :) Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Do Felka 25.09.05, 16:56 Podalam tyle co wiedziałam...napisałam,że nie wiem o ktorej... :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_r Re: Do Felka IP: 213.199.204.* 25.09.05, 16:58 A swoją drogą może być tam fajnie - tinyurl.com/abwzf :) Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Do Felka 26.09.05, 09:22 Poziom tych ludzi wypowiadających się na tamtym forum jest... że tak powiem równy dnu :-/ ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek Re: Do Felka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 19:43 no i nie wiem z czego sie tak cieszysz. zaloz sobie prywatne forum do śmiecenia, a nie tu. Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Do Felka... 26.09.05, 23:29 Po czym niby miałoby być mi lepiej? No chyba nie po lekturze tych bełkotów? ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek Re: Do Felka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 20:31 zasmiecasz forum takimi wpisami. z tego co sie orientuje to na niejednym forum duzo piszesz a nie masz nic do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyszeczka felek masz racje!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 16:02 ta inedependent chyba jest upośledzona w jakimś stopniu wywalić ją!!!!! zaśmieca forum..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: Dzisiaj jest Mezo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 16:57 mezo jest dzisiaj o 19 pod M1:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina mezo???? ludzie a moze disco polo??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 15:04 uuu.........jakie zainteresowanie tym chłopcem "śpiewajacym o zyciu"..buahaha.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: mezo dostal w pierda....l...?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 21:57 juz po koncercie.... mezo dostal wpierda.. dzi?? bo tak cos slyszalem?? wiem ze jajka poszly bo dostalem w plecy:/ ale podobno potem go ktos bil i zawineli 4 osoby ktos wie cos na ten temat?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: mezo dostal w pierda....l...?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 13:56 była akcja z mezo hehe. koleś podbiegł do niego i cos tam krzyknął, było zamieszanie i mezo na ziemi wylądował hehe, może i dostał w tym całym zamieszaniu hehe, ale tylko jendego kolesia zwinęli z tej akcji (tego co wywalił na glebe i podobno uderzył) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadya mazo wpie..l dostał?? super NARESZCIE!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 15:06 NALEŻY SIE TEMU youngkomuszkowi....w błekitnej pedalskiej koszulce...!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Dzisiaj jest Mezo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 22:46 no wlasnie wie ktos bo to nawet ciekawe:) a tak na marginesie spiewanie tego mezo to nie jest lamanie ciszy wyborczej?... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lpr_so ma za swoje, komuchów bedzie popierał. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 23:26 nie dziwie sie tego, ze został obrzucany bo powinnien tak zostac ukarany, za to ze się sprzedał odpadkom sld i lewicy (sdpl dla niepoinformowanych).Dla kasy wszystko przecie. brawo za to obrzucanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: ma za swoje, komuchów bedzie popierał. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 08:02 mezio królem popu;) hehe ale panowie o godzinie 18 byli swietni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SIWY Re: Dzisiaj jest Mezo? IP: *.info / *.info 26.09.05, 23:54 Dzisiaj mezo nie podajemy ale mamy krew wójta Odpowiedz Link Zgłoś