Dodaj do ulubionych

Fatalna obsługa pizzerii "Tevere"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 19:48
W sobote wieczorem poszedłem ze znajomymi do pizzerii "Tevere" przy ul.
Lipowej 47 (niedaleko stacji Shell przy Jagiellońskiej).
Lokal jest czynny do 24.00. My bylismy tam po 23.00. Zamowilismy pizze, ktora
podali nam okolo 23.40. Spokojnie sobie jemy a oni każą nam wychodzić bo
zaraz zamykają. Bylo tam jeszcze kilka osób. Ich tez zaczeli wypraszac.
Podlogi myja, krzesła ustawiaja na stoly .... i jak tu spokojnie zjeść ?
Nie polecam tego lokalu. Obsługa jest bardzo niemila , szczególnie kelnerki.
Nie znają słowa "prosze", a po sztućce trzeba sobie iść samemu. Dziwne jest
to ze trzeba placic przy składaniu zamówienia, a nie po konsumpcji. DZIWNE !!!
Proponuje właścicielowi wymianę personelu, ponieważ traci klientów....
Obserwuj wątek
    • Gość: belmotybe Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.info 25.09.05, 19:49
      bo wiesz... jak nie bedzie ci smakowac, to po faworach:))

tak sie kase robi...

najlepiej tam po prostu nie uczeszczac...
      • Gość: TeVERE srele Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 18:18
        RACJA !
    • Gość: masia Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 20:12
      z dowozem też sa czesto problemy - już czekałam raz na pizzę ze znajomymi
      głodnymi 2 godziny a innym razem pani po prostu nie przyjęła zamówienia, bo nie
      ma teraz czasu i żebym zadzwoniła później ;)
      • Gość: Lukas Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 20:34
        bez przesady ja tam chodze nawet z dziewczyna i jest pretige...
      • Gość: illie Re: do masia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 09:04
        masia za bardzo przesadzasz z tym dowozem !! Nigdy ja się niespotkałam żebym
        czekała na pizze 2 godz.
        • Gość: Co Re: do masia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 20:15
          Chyba zartujesz??
      • Gość: malutki Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 14:18
        Kiedy jeszcze mieszkałem w okolicach Tevere - to był młody bardzo dobry lokal.
        Pizzę z Tevere jadałem średnio raz w tygodniu! I była naprawdę świetna. Robili
        też dobre sałatki. Ale widocznie jak lokal już zacznie zarabiać to osiada na
        laurach i przestaje dbać o klientelę. A szkoda... niedawno wspominałem tą
        pizzerię i z sentymentem chciałem się tam umówić ze starymi znajomymi. Ale w
        takiej sytuacji będę musiał to przemyśleć...
        • Gość: marko Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 23:37
          najlepsza pizza w zorbie i baraonda w alejach tyle ,że baraonda przesadza z
          cenami ostatnio, a jeśli chodzi o tevere to pizza na słabą 3.Obsługa
          również!!!!!
        • Gość: Tevere Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 23:34
          Przemysl dobrze. Tam nawet jest spoko (chyba?).
      • Gość: Tomi Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 19:31
        Tez tak kiedys mialem . . . .
        • Gość: Kot Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 21:31
          widac ,ze jedna i ta sama osoba caly czas najezdza na ta pizzerie:)
          Przynajmniej z tego samego kompa.Sposob wypowiedzi tez jest bardzo podobny:)
          Tandetne dzialania jakiejs tandetnej konkurencji:)My wczoraj zamawialismy ok
          godz 17 pizze i poprosilismy zeby byla na godz.20. Facet przywiozl ja
          punktualnie ,a jedzonko przepyszne:)Polecam
          • Gość: Nina Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 16:40
            Jak mozesz napisz na jaka dzilnice zamawiales pizze bo z tym tez jest roznie
            jak sie komu podoba to przywozi, innnym razem juz mowia ze doplata za
            dowoz... moim zdaniem cenny jedzenia juz zawieraja cene dowozu- sa wygórowane!!!
    • Gość: kasiaa Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.trustnet.pl 25.09.05, 20:58
      Jednak najlepsza pizzeria - Allegro przy ulicy kosiuszki, mila i szybka
      obsluga, pyszne jedzonko - polecam
      • Gość: belmotybe Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.info 25.09.05, 21:07
        swoja droga nie ma w naszym miescie takiej prawdziwej prawdziwej pizzerii...
        niestety...
        • Gość: Lesio Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.org / *.cn.com.pl 25.09.05, 22:38
          Viva - zamowienia przyjmuja do 2 w nocy (o ile sie nie myle), Vittorio do
          24.Wiec prosze nie mow ze nie ma... poprostu niechce sie poszukac to nie ma :)
        • Gość: kila Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 22:38
          dokładnie tak tam jest i to już nie od jednej osoby słyszałam .........że nie
          miła obsługa jak nie wiem ..ale pizza bardzo smaczna......hm...niestety
        • Gość: km Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 16:55
          ....
        • Gość: aaa Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 14:25
          da grasso, allegro, luz masz dwie ..
          • Gość: Allegro OK Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 19:06
            Allegro jest OK. !!!!!
            • Gość: kamil Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 10:41
              przesadzacie!!!
              1. zawsze tam place po jedzeniu
              2. nigdy nie czekalem dluzej niz 15 minut
              3. maja najlepsza pizze w czestochowie i przepyszne salatki
              • Gość: Do Kamila Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 21:43
                Chyba Ci sie pomylily PIZZERIE.
                Tak nie ma w Tevere.....
                • Gość: Kaka Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 21:47
                  Owszem,tak jest w Tevere .
                  • Gość: nina Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 16:38
                    Tak jest w tevere
            • Gość: marko Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 23:44
              ,ale się ku.. znacie na tej pizzy nikt nic niemówi o zorbie i baraondzie a tam
              zjesz najlepszą pizze w tym zadupiu!!!da grasso ,alegro ,viva jak to jest
              miejsce gdzie można zjeść dobrą pizze to niezle się znacie na pizzy.GRATULACJE:)
          • Gość: Allegro OK Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 19:06
            Allegro jest OK. !!!!!
      • Gość: . Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 21:43
        hmmm szkoda, ze w Allegro o czystosc nie dbaja i lataja tam stada much, na
        stolach sa brudne obrusy, a na podlodze leza pod sciana jakies szmaty.
    • ka-8 Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" 25.09.05, 23:18
      Hmm... dobrze wiedziec. Kiedys raz czy drugi u nich jadlem, spaghetti bylo w
      miare, ale bardzo draznili mnie palacze siedzacy po sasiedzku. Pizza taka sobie,
      są lepsze w Częstochowie. Osobiście wolę przejść się do "La Belli" na Okólnej,
      przy Kongo. Smaczniej i spokojniej, jak chcę zjeść w domu dowożą bezproblemowo.
      • Gość: Hetek Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 17:16
        zgadzam sie co do obługi w tevere i ogolnie całego lokalu jak tam siedze to
        mnie oczy szczypia od dymu szkoda gadać!!!
        • Gość: student Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.trustnet.pl 26.09.05, 17:23
          ... to fakt ta pizzeria i obsluga w niej sa do bani a i pizza to nic
          specjalnego, nie to ma to jak Da Grasso na Biznes Centrum!!!!!!!!
          • Gość: Lee konkurs na najgorszą obsługę ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 18:00

może oni chcą wygrac taki konkurs ? jadłem tam pare razy ale tylko na wynos,
            niezle zarcie ale gyros maały ...
            • Gość: NINA Re: konkurs na najgorszą obsługę ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 18:28
              byłam tam kilka razy gdyż smakuje mi pizza <troche droga w porownaniu do innych
              pizzeri> ale co do obsługi w lokalu sie zgadzam! kelnerki sa nie miłe wiec
              proponuje zmiany...
              • Gość: Ann Re: konkurs na najgorszą obsługę ... IP: 80.48.204.* 22.10.05, 08:44
                Tez proponuje konkurs na najgorszą obsługę.
                Tevere pewnie wygra. Jestem pewna.
        • Gość: Mis Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 21:35
          Tez tak mysle.
          Tevere jest nie za fajne. W sumie to porażka.
          Kiedys bylo ok. (podkreslam BYŁO).
    • Gość: mariusz Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 18:58
      a ja nie narzekam na tevere - jem tam od dluzszego czasu - zawsze na wynos,
      czekam max. do 45 min. , panie zawsze sa dla mnie mile, drogo czy tanio sprawa
      wzgledna - serdecznie polecam pizze grecką, ale przedewszystkim TRISA i salatke
      ROMA są naprawde smaczne! a jak ktos zaczyna komentowac kelnerki to niech
      najpierw zacznie od siebie i od swojego zachowania wobec nich - moze tu jest
      problem. Ja jestem bardzo wybredny ale na tevere i obsluge jeszcze nigdy nie
      narzekalem - naprawde jestem bardzo zdziwiony tym postem. Podejrzewam ze to
      celowa zagrywka jakiejs konkurencji, ale to juz nie moja sprawa ja jestem tylko
      klientem - zadowolonym klientem !
      • Gość: Jagoda Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 20:51
        Powaznie .... obsługa do kitu.
        Mogliby być przynajmniej troche pomyśleć.
        Przy składaniu zamówienia pytałem czy nie jest za późno, a oni powiedzieli: "no
        co Pan ....?". A potem zaczeli mnie i znajomych poganiac.
        PORAŻKA !!!!
        Proponuje ich wymienic....
    • rafka1 Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" 26.09.05, 19:01
      Masz racje z ta niemila obsuga! Wypraszanie to normalna rzecz a dzieje sie tak
      delatego ze szef skapi pracownikom kolejnych 4 zl za nastepna godzine pracy
      dluzej.On uwaza ze praca konczy sie o 24 i tyle wiec ludzi ktorzy jeszcze jedza
      trzeba wyprosic!Postaw sie w sytuacji pracownika.Masz chocby kolejne 30 min
      pracowac za darmo?Klientow traci przez swoje skapstwo tylko i wylacznie obsluga
      nie ma powodow do zadowolenia.Jesli chodzi o dowozy zawsze klamia przez telefon
      bo szefostwo tak wlasnie kaze robic!!!!Z gory wiadomo ze pizza nie zostanie
      dostarczona na czas ale warto sprobowac kogos przetrzymac moze sie uda!Wiem to
      dobrze pracowalem tam.
      • Gość: illie Re: do rafka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 13:53
        ...drogi rafale...jak szybko zmieniles zdanie...ale ty zawsze duzo gadales za
        plecami wszystkich a jak przyszlo co do czego...to chowales leb pod
        siebie...przciez tobie to juz lozko trzeba bylo wstawic...ty bez tevere nie
        mogles zyc...wolne miales a ty w pracy...siedziales jak normalnie
        kierownik...oj rafalku...blad duzy blad...ale tak maja ludzie ktorzy sa
        falszywi..i trudno takim dogodzic...a ja uwazalem cie za goscia z
        zasadami...pomulka straszna...zycze ci powodzenia w zyciu...ale ciebie ktos
        musi cie poprowadzic przez to zycie...sam nie dasz rady...zginiesz..
        • rafka1 Re: do rafka 27.09.05, 17:32
          Drogi illie!Piszesz "uwazalem cie" zamiast uwazalam!To po pierwsze.Po drugie
          nie jestem falszywy.To co napisalem to czyste fakty i prawda wiec moze dlatego
          Cie to tak zabolalo.Za to ze zyczysz mi powodzenia dziekuje bo przyda mi sie na
          pewno!POZDRAWIAM
          • Gość: illie Re: do rafka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 11:49
            ...czlowieku zastanow sie co piszesz...prosilbym abys nie robil ze mnie
            kobiety...to ze ty zachowujesz sie jak kobieta..to mnie to lata..czasami tak
            bywa..i nalezy ci wspolczuc...tak juz napisalem ci wczesniej nie umiesz sobie
            radzic...malutki i krotki jestes...i nie wymyslaj sobie dziwnych rzeczy...i daj
            juz spokoj bo naprawde bede musial cie obrazic...a po co ci to...zyj sobie w
            tym swoim dziwnym swiecie...pozdrawiam cie czlowieku...skrzywdzony przez
            los...wspolczuje...naprawde...
            • Gość: Kot Re: do rafka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 12:25
              Ja piernicze co za ludzie .Ilie czy jak ci tam,wez sie przedstaw a nie
              najezdzasz na kogos anonimowo.Taki odwazny jestes na necie maly czlowieczku?;/
              Dajcie sobie po razie na zywo i zakonczcie ta zenujaca dyskusje.
              • Gość: illie Re: do rafka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 12:34
                ...ok..nie widze zadnego problemu aby rafka sie dowiedzial...przedsawie
                sie...ale nie musza wszyscy o tym wiedziec...prawda?...pozdrawiam
              • Gość: illie Re: do rafka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 12:40
                ...masz racje jest to zenujace...a ze jestem malutki wg ciebie...to
                zakoncze...aby cie nie denerwowac...docen to...zrobie to dla ciebie..pozdrawiam
                cie wielki czlowieku...koniec
        • Gość: Kinga\ do illie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 16:36
          Ty pojebańcu najpierw zobacz na siebie później krytykuj innych.Ja bardzo lubie
          ten lokal i niepozwole żeby jakiś zasranieć mówił o nim złe rzeczy.!!
          • Gość: pankracy do kinga IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 16:43
            Zasraniec to twoj stary. Widze ze musisz bardzo lubic szefa tego lokalu skoro
            tak sie unosisz. Polykasz czy karzesz mu wyjmowac w ostatniej chwili?
            • Gość: Kinga Re: do pana kracego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 16:47
              Panie kracy może pan coś powie o pizzeri Tevere ja tam bardzo lubie przebywać i
              bardzo lubie tamtejszą obsługe.Może twój stary to zastaniec ale mój napewno nie
              !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: JANEK DO kitu IP: 80.48.204.* 01.10.05, 13:03
            TEVERE jest do dupy. Szkoda tam iść.
            Kelnerki mają IQ poniżej zera.
            Niech idą na kurs obsługi klienta.
            POZDRO....
          • Gość: lizaczek Re: do illie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 18:14
            Ale ilie nie mówił nic złego na ten lokal on go nawet bronił aleś ostra:D
      • Gość: fanka Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 21:13
        Aha, jeszcze jedno :D może lepiej w takim razie jeść w da grasso, gdzie znajomy znalazł w sosie peta ? lol
    • tomqpl Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" 26.09.05, 20:15
      A ja się z niczym niemiłym nie spotkałem w Tevere. Niedawno byłem tam późnym
      wieczorem, faktycznie składali stoliki i szykowali się do zamknięcia, ale nikogo
      nie poganiali, można było sobie spokojnie posiedzieć i dopić piwo do końca.
      • Gość: Do tomqpl Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 18:55
        To miales szczescie :)
        Ja niestety mialem podobna sytuacje do tej, ktora opisal Przemas.
    • Gość: Walasek [...] IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 22:45
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: janek Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 23:15
      Ta obsługa to nic w porównaniu do brzydkiej i niesmacznej obsługi w Da Grasso!!!
      Szczególnie ta gruba kasjerka!! bleeeeeeee
    • Gość: SIWY Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.info / *.info 26.09.05, 23:55
      Fatalna zaiste...
    • Gość: kasia Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 11:25
      Oprócz tego że obsługa jest do bani to nadodatek już pare razy zostałam
      oszukana na kase!!!! Idąc ośmio osobową ekipą i pijąc piwko do tego jedzonko
      można się pogubić przy płaceniu rachunku. Pragnę zaznaczyć iż wprawe w
      oszukiwaniu ma sama właścicielka!!! To jest skandal!Nadodatek przynoszą to co
      się nie zamawiało
      • Gość: Kaka Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 11:32
        Jak czytam takie bzdury ze nie podaja tego co sie zamawialo albo ze na pizze na
        telefon sie czeka 2 godziny to ogarnia mnie smiech.Sam od czasu do czasu tam
        zamawiam pizze telefonicznie i nigdy nie czekalem dluzej niz godzine.Chyba nie
        oczekujecie ze bedziecie miec przywieziona pizze za 10 minut?Przeciez najpierw
        trzeba ja zrobic ,upiec a pozniej dojechac:)Dodam jeszcze ze jest to jak dla
        mnie najlepsza pizza w okolicy.
        • Gość: kasia Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 12:38
          Do każdego tematu trzeba podejść obiektywnie, biorąc pod uwagę swoje
          doświadczenia jak i osob trzecich. Jeżeli nie spotkało cię nic przykrego w
          Tevere to nie znaczy że tak rzeczywiście jest "super", bo może mało zwracasz
          uwagi, albo klientem byłeś raz i akurat tobie nie trafiło się jedzenie z
          drugiej ręki.
          • Gość: Michal Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 13:04
            RACJA !!!!
            Nie pojde juz tam wiecej . . . .
            • Gość: andi Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.parkitka.prenet.pl 27.09.05, 21:58
              Ja tez wiecej sie tam nie pokaze! Spotkalem sie z takim wypraszaniem z lokalu
              ale to nie wszystko.Znam bylych pracownikow Tevere i wiem ze tam kazdy kazdego
              za plecami obmawial takze illie nie ma raccji! Osoba o ktorej byla mowa (znam
              ja dobrze)jest spoko .Tez bym wyrazil swoja opinie dopiero po odejsciu z pracy
              bo w przeciwnym razie mogloby to grozic np. zwolnieniem.Ktos z szefostwa dorwal
              sie do neta i probuje sie bronic!haha Niech sie ludzie dowiedza jak tam
              jest.Nieraz slyszalem od chlopakow o roznych dziwnych rzeczach ale o tym innym
              razem.
        • Gość: masia Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 19:49
          ty nie czekałeś a ja tak... wiec nie pisz ze to bzdury tylko to twoje
          doświadczenie a to moje
    • Gość: molek Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 13:29
      A ja bardzo lubie ten lokal i nigdy nie spotkałam się z niemiłą obsługą. Jeśli
      lokal jest czynny do 24 to przeciez nikt nie będzie tam z Tobą siedział do 3 bo
      chcesz piwo wypić. Tak narzekacie na obsługe i każdy ma tyle do powiedzenia na
      forum, a może by tak poinformować najbardziej zainteresowanych czyli
      właścicieli napewnio Wasze uwagi byłyby cenne.Tylko, ze zawsze wszyscy wiedzą
      tylko nie najbardzie Ci których ta sprawa dotyczy. a pizza pychaaaaa i nigdy
      nie czekałam dłuzej niz godzine.pozdrawiam wszystkich miłosnikow pizzy:-)
    • ar11 Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" 27.09.05, 13:37
      Akurat wręcz przeciwnie. Byliśmy tam kilka razy w ostatnim czasie i zawsze
      normalna obsługa, sztućce przyniesione do stołu, regulowanie rachunku przy
      wyjściu. Nie rozumiem o co ci chodzi. A jedzenie bardzo dobre. Chociaż akurat
      pizzy nie jadłam.
    • Gość: illie Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 13:38
      ...drogi przemasie czy jak tam ci jest...jesc to sie przychodzi troszke
      wczesniej wiedzac ze zamniecie tevere jest o 24...i jak mi dobrze wiadomo i
      jest mi znane owszem ktos mogl przeprosic cie grzecznie i powiedziec ze juz
      niestety zamykamy ale napewno jak juz zjadles i poprostu popychales sobie
      pogaduszki...ale niestety to nie jest lokal calodobowy...i jakbys byl troszke
      kulturalny,myslacy i zwrocil uwage na to ze pracownicy tez nie sa robotami i po
      ciezkim dniu pracy chcieliby sie zobaczyc z rodzinami...a nie czekac az jasnie
      pan sobie pogada sobie o byle czym...ale ok...nie musi ci sie podobac wiec
      zmien lokal...bo ludzie ktorzy tam przychodza czesciej od ciebie nie narzekaja
      i troszke sa bardziej rozumni od ciebie i moze lepiej wychowani...nastepnym
      razem pisz prawde a nie wciskaj kitu...chyba ze konkurencja cie naslala...ale
      to dobrze widocznie pizzeria tevere jest mocna...idz pojedz do dagrasso...albo
      allegro...czy tam gdzie indziej i porownaj sobie..pozdrawiam...i zastanow sie
      nastepnym razem co piszesz...
      • Gość: . Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 21:49
        bylem tam raz 2 lata temu, czekalem kolo godziny, a potem zostalismy wyproszeni.
        I wiecej mnie tam nikt nie zobaczyl.
      • Gość: Nina Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 15:01
        Droga obronczyni tevere, skoro uwazasz ze ludzie przychodza za pozno na pizze
        to im jej nie sprzedawaj i powiedz ze zamykacie... Sama jak by mnie ktos
        wyprosil z lokalu w momencie kiedy jeszcze nie chce wyjsc to bym sie
        zdenerwowala. Bo skoro place wysoka cene za jedzenie czy nawet piwo ktore tam
        kupie to nie mozna powiedziec prosze wyjsc bo jest juz zamkniecie! darujcie
        sobie przyjmowanie poznych zamowien i nie bedzie problemu Skoro do 23 nikt nie
        przyjdzie to zamykacie i sprzatacie... innym razem przyjdzie ktos to
        siedzicie az gosc spokojnie zje, nio chyba wam za to placa prawda??? Jadlam u
        was juz kilka krotnie, smakuja mi pizze ale uwazam ze nie wszystkie kelnerki sa
        mile i naprawde patrzac na kogos takiego kto wyglada jakby mial kogos "zabić
        wzrokiem" przywoluje o niestrawnosc żołądka.... Pomyślcie o tym i wiecej
        usmiechu na twarzy a bedzie lepiej! pozdrawiam
        • Gość: ,,,, Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 18:15
          Nina np. o jakiej kelnerce mówisz ??
          • Gość: Nina Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 18:45
            Mowie o wszystkich jakie tam zawsze spotykam... ;/
        • Gość: Misio Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 08:28
          buhahahahahahahahahaha wielki LOL :))))

Bardzo wysoka cene ;))))))

10 zl za duza pizze ;))

hahahahahahahahahahahha
    • Gość: illie Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 14:00
      ...drogi przemasie czy jak tam ci jest...jesc to sie przychodzi troszke
      wczesniej wiedzac ze zamniecie tevere jest o 24...i jak mi dobrze wiadomo i
      jest mi znane owszem ktos mogl przeprosic cie grzecznie i powiedziec ze juz
      niestety zamykamy ale napewno jak juz zjadles i poprostu popychales sobie
      pogaduszki...ale niestety to nie jest lokal calodobowy...i jakbys byl troszke
      kulturalny,myslacy i zwrocil uwage na to ze pracownicy tez nie sa robotami i po
      ciezkim dniu pracy chcieliby sie zobaczyc z rodzinami...a nie czekac az jasnie
      pan sobie pogada sobie o byle czym...ale ok...nie musi ci sie podobac wiec
      zmien lokal...bo ludzie ktorzy tam przychodza czesciej od ciebie nie narzekaja
      i troszke sa bardziej rozumni od ciebie i moze lepiej wychowani...nastepnym
      razem pisz prawde a nie wciskaj kitu...chyba ze konkurencja cie naslala...ale
      to dobrze widocznie pizzeria tevere jest mocna...idz pojedz do dagrasso...albo
      allegro...czy tam gdzie indziej i porownaj sobie..pozdrawiam...i zastanow sie
      nastepnym razem co piszesz...a juz napewno musisz isc do pizzy w deche...tam
      cie obsluza dobrze...nie dosc ze dostaniesz przypalona pizze to
      jeszcze...zreszta wstap tam...
      • Gość: Do illie Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 15:33
        Chyba nie przeczytalas dokladnie co napisalem. Przeczytaj sobie jeszcze raz ale
        UWAŻNIE.
        Poza tym pytałem czy mozna jeszcze złożyć zamówienie. Oni odpowiedzieli ze nie
        ma sprawy. Podali pizze o 23.40., a 23.50 zaczeli ukladac krzeselka na stołach
        i mówić: "prosimy sie zbierac". Nie pozwolili spokojnie zjesc. Czy to byl dla
        nich problem, zeby powiedziec, ze na skladanie zamowien jest za pozno?
        Oprocz tego trzeba było samemu przyniesc sobie sztućce.
        Mówicie, że płaci sie przy wyjsciu???
        He,he . ....... śmieszne. Zawsze trzeba płacić przy zamówieniu.
        Wiesz co Ci powiem illie ?
        Jeżeli piszesz: "pracownicy tez nie sa robotami i po ciezkim dniu pracy
        chcieliby sie zobaczyc z rodzinami..." OK. Zgadza się. Niech sie spotykają, ale
        sprawę załatwia sie kulturalnie i nie bierze zamówienia skoro się z niego ni
        wywiąże.
        W Dagrasso czy Allegro jest dużo, dużo lepiej. POLECAM....
        Wole tam jechac 6 km niz nastepnym razem isc dwie minuty (bo mieszkam blisko)
        do Tevere.
        • Gość: do przemasa Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 16:03
          ...drogi kolego jak moge tak do ciebie mowic...owszem rachunek dostaje sie po
          zjedzonym posilku...ale zwroc uwage ze przyszedles troszke pozno...a o tym ze o
          24 jest koniec to wiedziales kilka minut po 23...bo nie sadze zeby nikt cie o
          tym nie poinformowal...i zwroc jeszcze uwage ze w tym lokalu jest kasa fiskalna
          i jest cos takiego jak raport dobowy fiskalny ktory nalezy wykonac w tym samym
          dniu przed 24...nie moze byc zrobiony pozniej gdyz pewnie w zezwoleniu jest
          napisane ze lokal pracuje do 24...jakbys przyszedl godzinke wczesniej to
          zaplacilbyc po zjedzeniu...pewnie ktos moglby za ciebie zalozyc zrobic raport i
          wszystko byloby ok...ale moze ktos pomyslal sobie ze wcale nie bedziesz chcial
          zaplacic...i co wtedy...nic za darmo sie nie daje...zreszta nie wolno juz
          teraz...problem jest taki ze troszke za pozno przyszedles a pewnie chciales
          sobie posiedziec dluzej...ale to nie jest lokal calodobowy niestety...zbierz
          podpisy w okolicy to moze wlasciciel na twoje zyczenie otworzy na
          24h..sztucce...kolego to nie jest restauracja w hotelu mariott...albo w
          patrii...czy w mcdonaldzie tez ci podaja sztucce...(a pozatym kto je pizze
          widelcem)...i jeszcze jedno...stoliki byly skladane po 24...i prosze cie nie
          wyzywaj sie na kelnerkach barmankach ze pizza byla za slona...jak ci sie dzien
          wieczor nie udal to poprostu powiedz...a nie sciemniaj..pozdrawiam...
          • Gość: Nina Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 15:16
            Sprawa wygląda tak jak przychodzi bogaty nadziany gosc i do tego przystojny
            to: kelnerki podchodza do stolika podaja karte i zbieraja zamowienie, podaja
            sztucce i placi przy wyjsciu, a kiedy przychodzi noramnly szary czlowiek mlody
            nie mowiac juz o dziewczynach to musi zaplacic przy zamowieniu i przyniesc
            sobie sztuce... poza tym dla mnie to normalne jesc pizze widelcem i nozem na
            talerzu bo jest goraca i nie przyjemnie jest pozniej wsiadac do samochodu z
            utluszczonymi palcami...
            • Gość: Do Niny Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 17:31
              Racja. Święta racja. Pozdrawiam Cie . . . .
          • Gość: Od Przemasa Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 17:30
            Ale juz kiedys o jakos bylem po 17.00 i tez trzeba bylo rachunek zaplacic przy
            skladaniu zamowienia. Wiec nie sciemniaj ze teraz tak zrobili zeby zdazyc przed
            24.00, nie gadaj mi o zadnych raportach. A wieczor i tak mi sie udal bo
            poszedlem gdzie indziej. Pa.
        • Gość: fanka Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 21:29
          COO?? Zawsze trzeba placić przy zamówieniu ?? Dziwne bo chodze tam mega często i płace jak mam ochote!!! A co do Da Grasso, jak pisałam wcześniej kumpel znalazł peta w sosie, więc jeśli lubisz jeść w takich super warunkach to spoko... A allegro ? pizza bez smaku, ketchupu czasem im braknie, porażka... To, że się raz sparzyłeś to nie powód żeby tak najeżdżać na lokal który jest bardzo dobry !
    • Gość: Gośka Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 14:00
      tak się składa,że też pracuje w jednej z pizzerii w Częstochowie..i doskonale
      wiem jak ta praca wygląda od kuchni...wszyscy jesteście tak super mądrzy..a nic
      nie wiecie...wszystko zganiacie na obsługę lokalu..a pomyślcie jak wy się
      zachowujecie w takich lokalach..przychodzicie coś zjeść a w kieszeni macie
      10...wszystko za drogie...i zgrywacie wielkie paniska...sami często jesteście
      chamscy i niemili a obsługa musi to znosić...a poza tym jeśli lokal jest czynny
      do jakiejś konkretnej godziny to wypadałoby się dostosować...a każdy
      cwaniakuje..przychodzi pięć minut przed zamknięciem i kłóci się bo obsługa
      mówi,że już nie podają..proponuję żeby każdy kto ma takie wielkie pretensje do
      obsługi w jakimkolwiek barze, pizzerii czy restauracji sam popracował w
      gastronomii...jak przekona się czym to pachnie to zmieni zdanie...
      • Gość: Nina Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 15:24
        czy to znaczy za 10 zloty dla Ciebie to jest nic i gosc z taka kasa nie
        powinnien przekraczac progu jakiej kolwiek pizzeri. Ciekawe ile zarabiasz za
        godzine?? Bo wydaje mi sie ze na to nic nie warte dla Ciebie 10 zl musisz
        ciezko pracowac jak sama wczesniej pisalas....
    • Gość: ela Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 15:57
      nie wiem czemu cie tak dziwi, ze zaplaciles z gory..w wielu knajpach tak
      jest..a sztucce..naprawde smieszny jestes..to takie z ciebie panisko,ze nawet
      ci sie podejsc po nie nie chcialo..moze jeszcze kelnerki mialy cie nakarmic...a
      jesli nie odpowiada ci ten lokal to tam nie chodz..przeciez nikt cie nie
      zmusza...widze, ze opinie sa podzielone..jednym sie podoba a innym nie...
      • Gość: kaia Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 17:24
        MOI DRODZY! nie przesadzajmy, może powinnam sama sobie jeszcze przygotować
        posiłek. Obsługa klienta to nie tylko podanie posiłku, rachunku i ewentualnie
        sosu do pizzy. Absurd!! po to zatrudnia się obsługe w lokalu aby stwarzała miłą
        atmosfere potrafiła zadbać o klienta aby pojawił się po raz drugi.Zała obsługa
        psuje atmosfere i pozostawia za sobą smrud. Niestety wypowiedzi negatywnych
        jest wiecej niż pozytywnych. Dla porównania zapraszam do Cleopatry, super
        jedzonko, pyszne a obsługa rewelacja, nie zdąży ci upaść widelec na ziemie a
        już masz następny komplet.polecam
    • Gość: olka Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 17:33
      zgadzam sie obsługa kijowa na już myslałam ze wydziwiam
    • Gość: majka Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 17:58
      Ja tam nie chodzę od dłuższego czasu, obsługa FATALNA i pizza też, moje
      pieniądze ,więc wybieram tam idę gdzie mnie akceptują i są mili dla
      klienta:::)))więc nie mam problemu "klient nasz Pan" i tam chodzćcie. Jest
      wiele doskonałych pizzerii w Częstochowie- klienci sznujcie swoje pieniądze.
    • Gość: zaskoczona Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 08:06
      siedze sobie ,czytam te wasze wypowiedzi i zastanawiam sie plakac czy smiac
      sie z waszej glupoty..ludzie zajmujecie sie jakimis pie..mi..a wkolo dzieje
      sie tyle wazniejszych rzeczy..czy wiecie ze skatowali 14-letnia
      dziewczynke..prawie zabili za telefon komorkowy...moze w tej sprawie macie cos
      do powiedzenia..pewnie nie..nie macie na tyle rozumu lepiej pisac o jakiejs
      knajpie...po ile wy macie lat...tragedia...ale jaka mlodziez taka polska...
      • Gość: jamroży stańczyk Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 15:54
        Szczerze mówiąc bardziej mnie interesuje to, że mogę wywalić w błoto 50 zł niż
        sprawa podejrzanej 14 latki i jej podejrzanych znajomych. Nie mam zamiaru
        zbawiać świata, a do znieczulicy się przyznaje... nademną też się nikt nie
        pochyla kiedy dzieje mi się nieszczęscie. Jaki kraj i władza - tacy obywatele.
        • Gość: fanka Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 21:15
          Oj w tevere nie wywalisz kasy w błoto bo jedzenie jest pyszne :D
      • Gość: Do zaskoczonej Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 17:37
        Sama jestes smieszna. Zaskoczona ?? hehe
        Interesujesz sie tymi wypowiedziami i sama je czytasz wiec widocznie są ważne
        dla ciebie. Nie opowiadaj pierduł .......
        Trzymaj sie.
      • Gość: Nina Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 22:43
        Do zaskoczonej... Teraz ja jestem zaskoczona moze wlasnie ty sie zajmujesz
        pie..mi, skoro zaglądasz na tą stronke. Czyzbys szukala jakiegoś ciekawego
        tematu. Trzymaj sie tych ktore Cie interesuja my nie komentujemy twoich
        wypowiedzi. Kazdy robi co mu sie podoba i mysle ze rozumu to ty nie masz!
        Narx
        • Gość: Do Nina Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 18:54
          Masz racje.
          "Zaskoczona" nie jest zaskoczona, ale chyba chora, i to poważnie.
          Jej rozum (jaki rozum?, ale niech bedzie) jest jakis wybrakowany.
          Ale niech sie cieszy ze cos mogla napisac.
          POZDRÓWMY ja wszyscy serdecznie . . . . !!!!
    • Gość: fanka Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 21:10
      Może faktycznie spotkały was takie rzeczy ze strony tego lokalu, ale ja mieszkam obok i chodze tam przynajmniej raz w tygodniu i NIGDY nie miałam problemów. Z dowozem tak samo. Może macie pecha :D Dla mnie to najsmaczniejsza pizza i nie przestane tam chodzić cokolwiek nie powiecie :D
      Pozdrawiam :]
      • Gość: dddd Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 15:11
        Tevere jest w porzo.nikt nikogo nie wygania-wrecz przeciwnie.Jedzenie
        spox.Obsluga tez.
        • Gość: Do dddd Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 17:39
          To idz tam i zobacz jak jest naprade, albo lepiej nie idz bo sie rozczarujesz.
          Myśl dalej tak jak napisales. Nie ryzykuj.
    • Gość: karolek Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.05, 19:41
      Chodzę tam z rodzinką na pizze i nigdy sie nie spotkałam z niemiłą obslugą
      wprost przeciwnie .A jak wam nie pasuje i nie smakuje pizza to sami sobie w domu
      zróbcie i nie róbcie afery .
      • Gość: Do Karolka Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 19:57
        To masz szczescie.
        Takich jak ty jest 1 na 500.
        Pozdrowka dla calej twojej rodzinki.
    • singielek1 Re: Fatalny Żywiec w "Tevere" 02.10.05, 21:22
      Dzisiaj zamówiłem pizze nr 20 i piwo Żywiec. Pizza ujdzie, ale piwo jakiś
      podejrzanie przechodzony napój. Właściciel musi coś z tym zrobić, żeby WSZYSTKO
      KOMPLEKSOWO (tzn. produkty, dania, napoje i usługi) opowiadało jakościowo
      cennikowym kwotom. Następnym razem nie zapłacę za wątpliwej jakości dania i
      napoje.
    • Gość: SkOcZeK nA bOcZeK [...] IP: 80.48.243.* 06.10.05, 22:52
      • Gość: pol Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 08:11
        super pojechałeś ale chyba tyle straciłeś siły ze skoczek na boczek to odpada
      • Gość: Do SkOcZeKnAbOcZeK [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 21:52
        • Gość: Mietko Re: Fatalna obsługa pizzerii "Tevere" IP: 80.48.204.* 08.10.05, 08:16
          Tevere??
          Bylem tam kiedys i juz nie pojde.
          NIGDY.
          Z ta obsluga to macie racje.
          Allegro jest COOL !
      • Gość: N_N [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 16:57
        • Gość: Kaka [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.05, 19:15
        • Gość: ? ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 16:10
          Dlaczego ????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka