Dodaj do ulubionych

Same dobre wiadomości .... :P

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 14:12
IAR: Giertych nie dostał się do Sejmu

TVN24
Jak nieoficjalnie dowiedziała się IAR, lider Ligi Polskich Rodzin Roman
Giertych nie dostał się do Sejmu. Giertych startował z pierwszego miejsca na
liście LPR w Warszawie.
Oznacza to, że w warszawskim okręgu wyborczym do Sejmu Liga nie zdobyła
żadnego mandatu.

Sam polityk nie chce rozmawiać z dziennikarzami, ale przyznawał wcześniej, że
jego mandat nie jest pewny
Obserwuj wątek
    • boki_czwa Re: Same dobre wiadomości .... :P 26.09.05, 14:22
      Mam nadzieje, ze wkrotce ta informacja sie potwierdzi.
      • Gość: gość Re: Same dobre wiadomości .... :P IP: *.grosz.prenet.pl 26.09.05, 16:02
        buahahahahaha
        • Gość: Lee romcio-pinokio zostaje w domu ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 17:57

tak .. hehe jednego oszołoma bedzie mniej ... ciekawe czym romcio-pinokio
          wytłumaczy ze sie nie ddostal bo ludzie go mają głęboko ...

-------------------------------------------

- kłam kłam pinokio ....

• harry1983 Re: Same dobre wiadomości .... :P 26.09.05, 17:54
      Poważnie ??? Bo już sobie nadziei narobiłem :)

Może ktoś potwierdzić ??
      • Gość: mateusz Re: Same dobre wiadomości .... :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 19:19
        no niestey... Roman Gej z Tych się jednak dostał...
        • Gość: Wlodek Re: Same dobre wiadomości .... :P IP: *.vf.shawcable.net 26.09.05, 19:36
          Gość portalu: mateusz napisał(a):

> no niestey... Roman Gej z Tych się jednak dostał...

Ladne nazwisko jak na LPR:)))
          A Wierzejewski go wpusci do biura???
          Geje mu sie ponoc przejadly- tak mowil.
          • Gość: lol Re: Same dobre wiadomości .... :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 19:44
            oj Panie profesorze ja tam żałuje ze nie bedzie Romana Giertycha w Sejmie... nie
            było by lepiej ale napewno byłoby weselej:)))))))
          • Gość: Filip Re: dane "OKREGU19".niedotarly z Toronto... IP: *.sympatico.ca 26.09.05, 19:45
            ...glosowalismy tutaj na okreg warszawski czyli 19-y i napewno zdecydowana
            wiekszosc Torontonczykow glosowala na R.Giertycha....ktos za to beknie !
            ...czyzby w Toronto w konsulacie sfalszowano wybory..?
            ...no tak jak zwykle !
            • Gość: Filip Re: dane "OKREGU19".niedotarly z Toronto... IP: *.sympatico.ca 26.09.05, 19:58
              Zobaczymy co na ten temat bedzie mial do powiedzenia upowazniony do
              uczestniczenia w komisji wyborczej reprezentant Ligi Polskich Rodzin..?

Znajac prace konsulatow RP moge sie jedynie domyslac ...co sie stalo, nie chce
              uprzedzac faktow, ale przy stole wyborczym nie bylo zadnego reprezentanta LPR.
              Bylem zdziwiony......poczekajmy na wyjasnienia.

• Gość: m wiedzialem .... IP: *.prenet.pl 27.09.05, 09:34
                ze oszolomy z polonii glosowaly tak aby w polsce bylo jeszcze gorzej niz jest, tak ci teskno za romkiem ? zapros go do toronto i zalatw mu fotel burmistrza ;) - nawet kanadyjska gospodarka nie wytrzymalaby takiego posuniecia.
                • Gość: gość Re: wiedzialem .... IP: *.grosz.prenet.pl 27.09.05, 10:03
                  ja wogóle nie rozumiem jakim prawem uciekinierzy z kraju mogą głosować w sprawie , którą mają głęboko w ... bo przecież uciekli i tu nie wrócą , to po co im głosować ?
                  • boki_czwa A jednak :( 27.09.05, 10:59
                    A jednak sie czubek dostał :(
                    • Gość: Wlodek Re: A jednak :( IP: *.vf.shawcable.net 28.09.05, 03:58
                      boki_czwa napisał:

> A jednak sie czubek dostał :(

Niestety!
                      Pocieszajace jest to, ze teraz ma Wrzodaka do obrobienia:)))
    • Gość: LPR Roman jest OK!!!! ...... szkoda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 08:00
      Tylko on dzielnie walczy z całą tą sitwą. Szkoda :((( Nudne czasy nastały :(((
      Kto zasiądzie w komisjach??? ... jeżeli w ogóle będą :((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka