IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 26.09.05, 20:02
czy ktos wie na jakiej zasadzie zmienia sie napis z "milego dnia pl idea" na "orange" bo ja mam jeszcze idee a kilku moich kolegow ma juz orange :(((
Obserwuj wątek
    • harry1983 Re: orange 26.09.05, 20:10

Wg mnie kazdy nadajnik nadaje taki tekst, widac czesc z nich jeszcze nie jest ustawiona na nowy.

Pewnosci nie mam - takie rozwiazenie mi sie nasuwa.
      • Gość: gość Re: orange IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 20:22
        zależy to od karty sim. własciciele kart sim intelligent mają zmieniony napis
        automatycznie, lecz jest to stosunkowo niewielka ilość osób (o ile wiem na
        ponad 8 milionów osob sim intellingent ma ok. 1,5 mln. - głównie tych którzy
        aktywacje nabyli w ostatnim czasie). pozostali poki co będą miec napis IDEA. na
        razie ptk centertel nie podjął decyzji czy będą wymienianie karty sim czy nie.
    • Gość: dn Re: orange IP: *.prenet.pl 26.09.05, 21:22
      wyjaśnienie tutaj:

wirtualnemedia.pl/document.php?id=342821
    • Gość: ZIELE Re: orange IP: 80.51.57.* 27.09.05, 07:35
      Musisz zrobić sok z trzech świeżych pomarańczy, przelać go do wysokiej szklanki
      i wrzucić do niej swoją komórkę - wtedy napewno wyświetli Ci sie Orange :)))))
      • Gość: m Re: orange IP: *.prenet.pl 27.09.05, 09:00
        kombinujecie jak konie pod gore, a wystarczy wyłączyć i wlączyc telefon z powrotem i nie potrzebne sa zadne inteligentne karty czy tym podobne gadzety ;)
        • lookas.prv.pl Re: orange 27.09.05, 10:07
          To nic nie daje.

• Gość: student Re: orange IP: *.trustnet.pl 27.09.05, 10:33
            .... no wlasnie - NIC NIE DAJE!!!!!!!!
            • Gość: m Re: orange IP: *.prenet.pl 27.09.05, 11:09
              u mnie zadzialalo, u 2 moich kolegow tez i jeszcze u jednaj znajomej ktora nam to wlansie powiedziala zadzialalo - mamy rozne modele telefonow, rozne abonamenty/ karty i dziala. Jezeli u was nie chce to ja nie wiem ...
              • Gość: student Re: orange IP: *.trustnet.pl 27.09.05, 11:26
                czy ktos z was ma pop i telefon nokia 6610i?????
    • Gość: Karolina Re: orange IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 20:58
      Witam. Słyszałam że ma pani problem ze zmianą idei na orange. Więc mam
      pocieszającą wiadomość. Mianowicie ja też mam jeszcze Idea Miłego Dnia a mój
      tata ma orange. Lecz wkrótce to się na pewno zmieni:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka