Dodaj do ulubionych

W Tesco można kupić raki

IP: *.czest.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:49
Paskudna reklama. A fe...
Obserwuj wątek
    • Gość: SHaKe Re: W Tesco można kupić raki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 12:15
      Te raki są lekko zdechłe...
      • Gość: . Re: W Tesco można kupić raki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 13:40
        można kupić ryby,-zabite swinie,krowy,krewetki,cielątka,baranki ,owce ,i
        barany,.. i obwarzanki tez fe?
        • Gość: . Re: W Tesco można kupić raki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 13:41
          w makro są jeszcze kangurki , i....
          • Gość: JA Re: W Tesco można kupić raki IP: *.trustnet.pl 01.10.05, 16:05
            do wrzatku zywe raki?!biedne stworzonka!
            • Gość: henryczek Re: W Tesco można kupić raki IP: *.com / *.strefa.com 01.10.05, 16:39
              Gość: Krakoo

<Paskudna reklama. A fe...

paskudna by była np taka reklama:"Teraz w tesco dostaniesz raka"
    • Gość: smakosz Re: W Tesco można kupić raki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 18:10
      Uważam że pan Andrzej Suszkiewicz powinien spróbować zanurzyć tam swojego
      gonzalesa ciekawe czy wtedy mógłby powiedzieć że to jest takie super.
      Biedne zwierządka.
      • Gość: ZIELE Mam lepszy przepis specjalnie dla p. Szuszkiewicza IP: 80.51.57.* 02.10.05, 09:31
        Proszę włożyc sobie całego raka do buzi i zalewać go lekko osolonym wrzątkiem.
        Oprócz walorów smakowych będzie pan też wiedział co przeżywają wtedy raki !!!!
    • Gość: ZIELE A Gazeta Wyborcza to już nie ma o czym pisać ??? IP: 80.51.57.* 02.10.05, 09:37
      Chciałem zapytać jaką gratyfikacje dostała od firmy Tesco osoba która spłodziła
      ten artykuł ?? Bo nie wierze że to było bezinteresowne. Pewnie jakieś bony na
      zakupy ?? Cała redakcja je dostała ?? Weźcie sie lepiej za jakąś pożyteczną
      robote i piszcie normalne artykuły, bo jak tak dalej pójdzie to bedziecie sie
      nazywać "Gazeta Tescowa" !!!!!!!!!!
      • Gość: res Re: A Gazeta Wyborcza to już nie ma o czym pisać IP: *.dyn.optonline.net 02.10.05, 09:41
        je sie odnooza ?????a nie odwlok?
        • Gość: X Re: A Gazeta Wyborcza to już nie ma o czym pisać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 10:25
          Jezu, ludzie robicie aferę jakbyście nie wiedzieli jak się raki przyrządza. A
          smakują faktycznie nieźle, zwłaszcza świeżo złapane i przygotowane na ognisku
          kolo jeziorka. I fajnie skacząna tej wodzie :]
          • Gość: Kaka Re: A Gazeta Wyborcza to już nie ma o czym pisać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.05, 10:45
            Ty tez bedziesz tak fajnie skakal jak bedziesz zdychal,nic sie nie martw:]
            • Gość: henryczek Re: A Gazeta Wyborcza to już nie ma o czym pisać IP: *.com / *.strefa.com 02.10.05, 11:31
              no prosze ilu tu wegetarian
              a obcinanie kurze łba,ubijanie prosiaczków itd?te zwierzęta cierpią tak samo a większosc z was zajada sie potrawami z nich przyrządzonymi
              • Gość: ZIELE Re: A Gazeta Wyborcza to już nie ma o czym pisać IP: 80.51.57.* 02.10.05, 12:00
                Jeśli chodzi o sam moment zabijania to daje Ci gwarancje że świnia nie zbyt
                długo cierpi - to jest moment. Tak samo kura - to jest tylko moment odcięcia
                głowy, a nie zabijanie we wrzątku. Ja nie masz o czymś pojęcia i nie widzisz
                różnicy to najlepiej sie nie wymądrzaj !!!!
                • Gość: robert kto to jest p.Szuszkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 13:57
                  kto to jest p. Andrzej Szuszkiewicz wymieniony w postach? proszę o informację.

-----------------------

a do tematu " fe" wiecie jak choduje się gęsi na duże watróbki? wiecie jak w
                  jaki sposób uzyskuje się krew na "czernine" - raki piszczą w czasie gotowania,
                  co robi kaczka,gęś w czasie spuszczania krwi na żywo(st.sposób)"fe"
                  • Gość: . Re: kto to jest p.Szuszkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 14:55
                    nie wiem ,ale może to syn byłego szefa Białorusi
                    STanisława SZuszkiewicza/..czusa/?
                  • Gość: Krakoo Re: kto to jest p.Szuszkiewicz IP: *.czest.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 12:28
                    Moj kolega pracowal w ubojni, wiec wiem jak 'przygotowuje' sie to co jem...

Jesli chodzi o to, ze inne zwierzeta tez cierpia, jest to prawda. Tylko ze
                    swinia czy krowa przed tym jak pojdzie 'na stoly' to biega sobie beztrosko,
                    natomiast rakom lamie sie odnoza (w najlepszym przypadku zwiazuje je) zeby nie
                    ucielky... Co jest gorsze? Ocencie sami...

Swoim 'A fe' wyrazilem swoj stosunek do (krypto)reklamowania pewnej (w dodatku
                    zagranicznej) firmy, a nie do tego, ze raki sa 'fe'. Przeciez mozna bylo
                    napisac 'w jednym z hipermarketow'...
                    Wg mnie narusza to ustawe o uczciwej konkurencji...
      • redakcja_czestochowa Re: A Gazeta Wyborcza ma o czym pisać 03.10.05, 15:10
        Prosimy nas nie obrażać. Nasi dziennikarze nie są do kupienia. Nie ma to też
        nic wspólnego z kryptoreklamą. Jest po prostu ciekawostką, że hipermarket
        sprzedaje żywe raki (bo to co je odróznia od oferowanego tam mięsa ryb, świń,
        krów itp. to właśnie fakt, że kupuje się je żywe). Nam wydało się to ciekawe,
        dlatego opublikowalismy tekst i chyba mieliśmy rację skoro tyle osób go czytało.
        Pozdrawiamy
        • Gość: Krakoo Re: A Gazeta Wyborcza ma o czym pisać IP: *.czest.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 19:01
          OK. Jak zaczne sprzedawac cos, co bedzie np. najlepsze czy najtansze w calej
          czewie czy napiszecie cos o tym? Wymienicie nazwe mojej firmy? Watpie...
        • Gość: robert do redakcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 11:37
          czym ,jakimi słowami obraziłem redakcje? pytajac kto to jest p.Andrzej
          Szuszkiewicz ?/ 30 lat temu znałem osobę o takim nazwisku ,oraz p.Stanisława
          Szuszkiewicza z Cz-wy i p.Stanisława Szuszkiewicza z Białorusi(póżniej jako
          opozycjonistę do Łukaszenki przebywajacego w Polsce/
          (teraz wiem,że p.A.Sz. kucharzy w rest.Mercury) to jest obrazanie?

a może obraziłem redakcje słowami,że nie tylko w tesco są swieże raki, sa też
          ryby i inne .......i w innych marketach. Gdzie napisałem o kryptoreklamie?
          ustosunkowując się do pierwszego postu "fe" napisałem o innych zwierzatkach
          które po przyrządzeniu bardzo nam smakują.
          gdzie obrażanie?
          • Gość: Redakcja Re: od redakcji IP: *.czestochowa.agora.pl 04.10.05, 12:36
            Robercie, nasz post nie odnosił się bezpośrednio do Ciebie. Za obraźliwe dla
            nas uważamy sugestie jakoby autorka „dostała coś” od hipermarketu. Pozdrawiamy
        • Gość: ZIELE DO REDAKCJI !!! IP: *.ar.wroc.pl 07.10.05, 01:19
          A jak ja Was niby obrażam ?? Napisałem co myślałem i tyle. I napiszę jeszcze
          coś, a mianowicie uważam że takie artykuły to możecie publikować ale w gazetce
          handlowej TESCO a nie na łamach szanującego sie dziennika. Co w tym ciekawego
          że sprzedają na pół żywe raki w TESCO ?? A pomyśleliście jak one cierpią mimo
          że są to prymitywne organizmy ?? Ciekawe jakie warunki zapewnia im sieć sklepów
          Tesco ?? Bo z tego co mnie sie wydaje to jeśli są one żywe to muszą mieć
          odpowiednie warunki. Czy dziennikarze gazety zapytali sie o to pracowników tego
          hipermarketu ?? Z tego co wiem to one ledwo żyją więc warunki mają kiepskie, a
          nazywając to inaczej to Tesco sie znęca nad nimi. I jeszcze jeden komentarz do
          zdania w którym twierdzicie że tekst był ciekawy bo go dużo ludzi przeczytało -
          ja powiem tak, w częstochowskim dodatku poprostu nie ma co czytać, bo jak by
          było to ludzie by nawet na taką "publikacje" nie zwrócili uwagi..........
          Pozdrawiam całą redakcje :)
    • Gość: niki Re: W Tesco można kupić raki IP: 212.160.108.* 04.10.05, 00:45
      W Achanie też.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka