Gość: Krakoo IP: *.czest.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:49 Paskudna reklama. A fe... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SHaKe Re: W Tesco można kupić raki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 12:15 Te raki są lekko zdechłe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: W Tesco można kupić raki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 13:40 można kupić ryby,-zabite swinie,krowy,krewetki,cielątka,baranki ,owce ,i barany,.. i obwarzanki tez fe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: W Tesco można kupić raki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 13:41 w makro są jeszcze kangurki , i.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: W Tesco można kupić raki IP: *.trustnet.pl 01.10.05, 16:05 do wrzatku zywe raki?!biedne stworzonka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henryczek Re: W Tesco można kupić raki IP: *.com / *.strefa.com 01.10.05, 16:39 Gość: Krakoo <Paskudna reklama. A fe... paskudna by była np taka reklama:"Teraz w tesco dostaniesz raka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: W Tesco można kupić raki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 18:10 Uważam że pan Andrzej Suszkiewicz powinien spróbować zanurzyć tam swojego gonzalesa ciekawe czy wtedy mógłby powiedzieć że to jest takie super. Biedne zwierządka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIELE Mam lepszy przepis specjalnie dla p. Szuszkiewicza IP: 80.51.57.* 02.10.05, 09:31 Proszę włożyc sobie całego raka do buzi i zalewać go lekko osolonym wrzątkiem. Oprócz walorów smakowych będzie pan też wiedział co przeżywają wtedy raki !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIELE A Gazeta Wyborcza to już nie ma o czym pisać ??? IP: 80.51.57.* 02.10.05, 09:37 Chciałem zapytać jaką gratyfikacje dostała od firmy Tesco osoba która spłodziła ten artykuł ?? Bo nie wierze że to było bezinteresowne. Pewnie jakieś bony na zakupy ?? Cała redakcja je dostała ?? Weźcie sie lepiej za jakąś pożyteczną robote i piszcie normalne artykuły, bo jak tak dalej pójdzie to bedziecie sie nazywać "Gazeta Tescowa" !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: res Re: A Gazeta Wyborcza to już nie ma o czym pisać IP: *.dyn.optonline.net 02.10.05, 09:41 je sie odnooza ?????a nie odwlok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: A Gazeta Wyborcza to już nie ma o czym pisać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 10:25 Jezu, ludzie robicie aferę jakbyście nie wiedzieli jak się raki przyrządza. A smakują faktycznie nieźle, zwłaszcza świeżo złapane i przygotowane na ognisku kolo jeziorka. I fajnie skacząna tej wodzie :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaka Re: A Gazeta Wyborcza to już nie ma o czym pisać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.05, 10:45 Ty tez bedziesz tak fajnie skakal jak bedziesz zdychal,nic sie nie martw:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henryczek Re: A Gazeta Wyborcza to już nie ma o czym pisać IP: *.com / *.strefa.com 02.10.05, 11:31 no prosze ilu tu wegetarian a obcinanie kurze łba,ubijanie prosiaczków itd?te zwierzęta cierpią tak samo a większosc z was zajada sie potrawami z nich przyrządzonymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIELE Re: A Gazeta Wyborcza to już nie ma o czym pisać IP: 80.51.57.* 02.10.05, 12:00 Jeśli chodzi o sam moment zabijania to daje Ci gwarancje że świnia nie zbyt długo cierpi - to jest moment. Tak samo kura - to jest tylko moment odcięcia głowy, a nie zabijanie we wrzątku. Ja nie masz o czymś pojęcia i nie widzisz różnicy to najlepiej sie nie wymądrzaj !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert kto to jest p.Szuszkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 13:57 kto to jest p. Andrzej Szuszkiewicz wymieniony w postach? proszę o informację. ----------------------- a do tematu " fe" wiecie jak choduje się gęsi na duże watróbki? wiecie jak w jaki sposób uzyskuje się krew na "czernine" - raki piszczą w czasie gotowania, co robi kaczka,gęś w czasie spuszczania krwi na żywo(st.sposób)"fe" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: kto to jest p.Szuszkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 14:55 nie wiem ,ale może to syn byłego szefa Białorusi STanisława SZuszkiewicza/..czusa/? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakoo Re: kto to jest p.Szuszkiewicz IP: *.czest.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 12:28 Moj kolega pracowal w ubojni, wiec wiem jak 'przygotowuje' sie to co jem... Jesli chodzi o to, ze inne zwierzeta tez cierpia, jest to prawda. Tylko ze swinia czy krowa przed tym jak pojdzie 'na stoly' to biega sobie beztrosko, natomiast rakom lamie sie odnoza (w najlepszym przypadku zwiazuje je) zeby nie ucielky... Co jest gorsze? Ocencie sami... Swoim 'A fe' wyrazilem swoj stosunek do (krypto)reklamowania pewnej (w dodatku zagranicznej) firmy, a nie do tego, ze raki sa 'fe'. Przeciez mozna bylo napisac 'w jednym z hipermarketow'... Wg mnie narusza to ustawe o uczciwej konkurencji... Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_czestochowa Re: A Gazeta Wyborcza ma o czym pisać 03.10.05, 15:10 Prosimy nas nie obrażać. Nasi dziennikarze nie są do kupienia. Nie ma to też nic wspólnego z kryptoreklamą. Jest po prostu ciekawostką, że hipermarket sprzedaje żywe raki (bo to co je odróznia od oferowanego tam mięsa ryb, świń, krów itp. to właśnie fakt, że kupuje się je żywe). Nam wydało się to ciekawe, dlatego opublikowalismy tekst i chyba mieliśmy rację skoro tyle osób go czytało. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakoo Re: A Gazeta Wyborcza ma o czym pisać IP: *.czest.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 19:01 OK. Jak zaczne sprzedawac cos, co bedzie np. najlepsze czy najtansze w calej czewie czy napiszecie cos o tym? Wymienicie nazwe mojej firmy? Watpie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert do redakcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 11:37 czym ,jakimi słowami obraziłem redakcje? pytajac kto to jest p.Andrzej Szuszkiewicz ?/ 30 lat temu znałem osobę o takim nazwisku ,oraz p.Stanisława Szuszkiewicza z Cz-wy i p.Stanisława Szuszkiewicza z Białorusi(póżniej jako opozycjonistę do Łukaszenki przebywajacego w Polsce/ (teraz wiem,że p.A.Sz. kucharzy w rest.Mercury) to jest obrazanie? a może obraziłem redakcje słowami,że nie tylko w tesco są swieże raki, sa też ryby i inne .......i w innych marketach. Gdzie napisałem o kryptoreklamie? ustosunkowując się do pierwszego postu "fe" napisałem o innych zwierzatkach które po przyrządzeniu bardzo nam smakują. gdzie obrażanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redakcja Re: od redakcji IP: *.czestochowa.agora.pl 04.10.05, 12:36 Robercie, nasz post nie odnosił się bezpośrednio do Ciebie. Za obraźliwe dla nas uważamy sugestie jakoby autorka „dostała coś” od hipermarketu. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIELE DO REDAKCJI !!! IP: *.ar.wroc.pl 07.10.05, 01:19 A jak ja Was niby obrażam ?? Napisałem co myślałem i tyle. I napiszę jeszcze coś, a mianowicie uważam że takie artykuły to możecie publikować ale w gazetce handlowej TESCO a nie na łamach szanującego sie dziennika. Co w tym ciekawego że sprzedają na pół żywe raki w TESCO ?? A pomyśleliście jak one cierpią mimo że są to prymitywne organizmy ?? Ciekawe jakie warunki zapewnia im sieć sklepów Tesco ?? Bo z tego co mnie sie wydaje to jeśli są one żywe to muszą mieć odpowiednie warunki. Czy dziennikarze gazety zapytali sie o to pracowników tego hipermarketu ?? Z tego co wiem to one ledwo żyją więc warunki mają kiepskie, a nazywając to inaczej to Tesco sie znęca nad nimi. I jeszcze jeden komentarz do zdania w którym twierdzicie że tekst był ciekawy bo go dużo ludzi przeczytało - ja powiem tak, w częstochowskim dodatku poprostu nie ma co czytać, bo jak by było to ludzie by nawet na taką "publikacje" nie zwrócili uwagi.......... Pozdrawiam całą redakcje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: W Tesco można kupić raki IP: 212.160.108.* 04.10.05, 00:45 W Achanie też. Odpowiedz Link Zgłoś