Dodaj do ulubionych

Ludzie z materiału?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 15:52
Cześć!
Co jakiś czas po alejach chodzą ludzie (pojedyńczo)
z workiem, na butach jakiś pokrowiec, bluza i spodnie, czapka, wszystko ten
sam materiał. zasłonieta twarz- okulary chociaz raz widziałęm ze miał taką
maske na usta.... Ludzie co to za jedni, co to za dziwaki?
Obserwuj wątek
    • Gość: laska Re: Ludzie z materiału? IP: *.man.czest.pl 30.09.05, 18:51
      podpisuje zeby watek nie zginal;] ten ich widzialam i tez nie mam pojecia co to
      za ludzie?moze ktos wie?
    • Gość: dzigitum Re: Ludzie z materiału? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 20:37
      napisz coć wiecej bo teraz kompletnie nie wiem o co Ci chodzi??.........
      • Gość: Kum Re: Ludzie z materiału? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 22:54
        łażą takie ludzie co jakiś czas. Ubrani w jakiś pokrowiec włochaty. wszystko
        pod jeden kolor. uszyte i zakrywa całość. Maja na butach jakiś pokrowiec (ten
        sam kolor i materiał co cały stórj), spodnie takie same, jakas uszyta al'a
        bluza z kapturem (czasem załozony lub czapka) na to okulary i maska jakas albo
        same okulary. szuarają nogami albo stapają tak zeby było ich słychac. chodzą z
        workiem a w nim nie wiadomo co. cholera co to za dziwaki? nikt nie wie?:]
        • Gość: jaaaaaaa Re: Ludzie z materiału? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 08:38
          ???????????nikt nie wie?????????
          • Gość: kimber Re: Ludzie z materiału? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 09:34
            aaa...........taki jeden cały na żółto chodzi tak ubrany??/
            • Gość: HS Re: Ludzie z materiału? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 09:50
              Może to jakaś akcja proekologiczna ....... te maski na ustach :)))
              • Gość: Kum Re: Ludzie z materiału? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 14:24
                Ej no, ktoś musi coś wiedziec:)
      • Gość: jani Re: Ludzie z materiału? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 15:48
        Widuję takiego mężczyznę w wieku 20-35 lat ubranego jak niemowlak, nawet
        dzisiaj go widziałam i rzeczywiście miał buty owinięte materiałem w kolorze
        spodni. Zawsze myślałam, że ten mężczyzna jest opóźniony umysłowo lub chory
        psychicznie.
        • Gość: jami Re: Ludzie z materiału? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 17:13
          ale w jakim kolorze był ubrany?....może na żółto???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka