Dodaj do ulubionych

LIDER PRICE - płatny parking

07.10.05, 17:47
Nie wiem jak was , ale mnie wkurza sytuacja, że za postój przed Lider Price w Merkurym cieć parkingowy żąda opłaty. Nie parkuje na "jego" parkingu tylko na chodniku obok Lidka . O ile dobrze pamiętam wg. przepisów mogę zaparkować na chodniku jeśli dla pieszych pozostawię 1,5m szerokości chodnika.Pozostawiam ponad wiec nie ma problemu. O ile dobrze słyszałem przed Lidkiem na Rakowie nie płaci się nic.Czyżby właściel parkingu nabijał klientów Lider Price w przysłowiową butelkę? Chyba sie dzisiaj tam wybiorę i tak dla zasady zapytam kierownika sklepu.
A WY Czestochowianie - co o tym myślicie?

Obserwuj wątek
    • Gość: jmk Re: LIDER PRICE - płatny parking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 21:09
      Jest jeszcze tyle tych "salonów" z szjsem że można przebierać jak w ulęgałkach
      bez płacenia cieciowi za parkowanie.
      Zmień na innego "... szajsa" bez płacenia cwokom.

• Gość: luk Re: LIDER PRICE - płatny parking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 22:09
      widocznie ten codnik nie jest przeznaczony dla ciebie, tylko dla pierszych, a ty masz przecież parking; szczególnie, że prawdopodobnie cały teren jest prywatny
      myśle, że jest jest pewna różnica (i słuszna) między rakowem, a centrum miasta jeśli chodzi o miejsca parkingowe
    • Gość: olo Re bo robią z was polaczki dupków !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 22:28
      za wszystko musicie płacić i to jeszcze zagranicznemu h..........
    • lookas.prv.pl Re: LIDER PRICE - płatny parking 07.10.05, 23:29
      Trochę umiaru.. naprawdę :-/

Już chyba bliżej centrum miasta nie mogli postawić tego supermarketu.. a ludzie
      nadal mają jakieś "problemy z dojazdem" do niego. Rusz swoją... pupkę i przejdź
      te 200-300 metrów i zaparkuj gdzie indziej i problem z głowy. Ja nigdy nie
      miałem problemów z zaparkowaniem samochodu w centrum, i to bezpłatnie i zgodnie
      z prawem.

Gdyby wam pozwolili to byście parkowali we futrynie :-/

A jak już chcesz koniecznie wjechać na ten chodnik (sic!!!) to może spróbuj po
      schodach od strony Alei zjechać. Ja tam rowerem spokojnie zjedżam i wjeżdżam,
      więc autem też dasz radę.

.. to była oczywiście pewna uszczypliwość.. ale naprawdę, to jest centrum
      miasta, więc porusząc by się wypadało pieszo, a nie wjedżać w najmniejszy
      zakątek SWOIM samochodem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka