Dodaj do ulubionych

lekarz pediatra

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 21:55
Drogie mamy chodzę do przychodni na Dekabrystów Combi Med, który lekarz
pediatra jest waszym zdaniem najlepszy?
Obserwuj wątek
    • Gość: kama Re: lekarz pediatra IP: *.man.czest.pl 11.10.05, 22:03
      Moim zdaniem zdecydowanie dr Sojda. Jest miła, konkretna i zna się na
      rzeczy.Fajna jest też dr Pachura, ale ona przyjmuje tylko 2 razy w tygodniu.
      • Gość: ewcia Re: lekarz pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 17:16
        Wielkie dzięki za odpowiedz, mam nadzieję że inne mamy też zabiorą głos w tej
        sprawie, przecież na tysiącleciu jest duzo dzieci, a gdzieś z nimi do lekarza
        chodzicie.
        • Gość: mama Re: lekarz pediatra IP: *.trustnet.pl 13.10.05, 17:14
          moim zdaniem bardzo dobrym lekarzem i człowiekiem jest p. dr Pachura,w żadnym
          wypadku nie chodzic do dr Morawieckiego
    • Gość: mama Re: lekarz pediatra IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 12.10.05, 21:21
      Już 15 lat dr Sojda opiekuje się moim dzieckiem jes świetnym fachowcem, zawsze
      ma czas dla swoich pacjentów, każde dziecko bada dokładnie.Polecam!
    • Gość: m. Re: lekarz pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 08:31
      w tej przychodni TYLKO i WYŁĄCZNIE dr Monika Pachura - do innych - bez urazy -
      ale szkoda dziecka, czas i pieniędzy na WIECZNIE nietrafione leki, bądź
      diagnozy :( fakt dr Pachura przyjmuje tylko we wtorki i w piatki i zawsze ma
      baaaardzo dużo pacjentów
      • Gość: aga Re: lekarz pediatra IP: *.parkitka.prenet.pl 15.10.05, 21:39
        Tylko dr Pachura lub Sojda. Ja chodzę do dr Pachury bo odpowiadają mi godziny
        przyjęć. Chodzić do pozostalych to strata czasu i dziecka !!! Wiem bo byłam.
    • Gość: ja Re: lekarz pediatra IP: 82.160.8.* 16.10.05, 09:45
      Ja tez tam chodze z dzieckiem i zdecydowanie polecam dr.Sojde jest bardzo mila
      i uprzejma ,zeby bylo wiecej takich lekarzy jak dr Sojda
    • Gość: hahaha Re: lekarz pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 10:40
      jakaś samoreklama?? cóż nie słyszałam o tych Paniach dr, a tu tyle zadowolonych
      mam. A była wczesniej taka dyskusja i nikt o nich nie wspomniał. Coś mi tu
      śmierdzi...
      • Gość: aga Re: lekarz pediatra IP: *.parkitka.prenet.pl 17.10.05, 10:24
        Może przeczytaj dokładnie, mowa tu o lekarzach tylko z jednej przychodni, do
        wyboru jest chyba tylko 4 konkretnych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka