Dodaj do ulubionych

hhhaa wygralam weekend

13.10.05, 14:52
wlasnie odebralam telefon.
Jakas pani z przedkoscia ponaddzwiekowa wyecytowala, ze moj numer zostal
wylosowany jako uprawniony do darmowego weekendu.
Mam w ciagu godziny zadzwonic do Wawy.....nr.....
i podac jakies haslo i ustalic kiedy pojade.
Zanim do mnie dotarlo co i jak......zanim pomyslalam o kartce i olowku juz
bylo POOOOOOOOO

i teraz pojade hahahahaha

do Pcimia dolnego pod grusze
Obserwuj wątek
    • Gość: eda Re: hhhaa wygralam weekend IP: *.sdigroup / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 15:11
      Do mnie tez dzwonili, tylko, że chodziło o tygodniowe wczasy :-).A ten numer to 0-22 488 44 44.To dzwonią z Centralnego Biura Rezerwacji i to niby takie promocje dla ludzi są.Akurat.
    • agnieszka71 Re: hhhaa wygralam weekend 13.10.05, 15:13
      Też miałam kiedyś taki tel. ponaddźwiękowa szybkość mowy to nic , mnie pół dnia
      izastanawiało kto to losowanie robił ;))
      • Gość: ja_corka Re: hhhaa wygralam weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 15:49
        Tylko skad maja te numery?????????
        • Gość: eda Re: hhhaa wygralam weekend IP: *.sdigroup / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 15:58
          Ja tam zadzwoniłam, tak z ciekawości, i taka przemiła pani powiedziała, że mój numer telefonu został losowo wybrany przez komputer.Może mają multimedialną wersję książek telefonicznych.
    • babeczkaa Re: hhhaa wygralam weekend 13.10.05, 15:59
      jedno wielkie oszustwo i nie pisze tego z zazdrości :)))))
    • Gość: ela Re: hhhaa wygralam weekend IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 16:31
      Do mnie też wczoraj zadzwoniła z taką samą ofertą ,ale mamy szczęscie w tej
      Częstochowie.hihihihih
      • Gość: marzena Re: hhhaa wygralam weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 16:57
        i do mnie tez DZISIAJ :-) jedziemy co?:-) hahahahahahhaha
        • piotrusb_1 Re: hhhaa wygralam weekend 13.10.05, 17:08
          ale bym się śmiał, jakby się okazazło, że minuta połączenia z tymi numerami
          kosztuje np. 100 zł xD ;)
          • Gość: studentka Re: hhhaa wygralam weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 23:47
            Ja też miałam taki telefon, tylko już dość dawno. Ale ja miałam wybór: albo
            wycieczka, albo jej równowartość. :D
            Czy Oni myślą, że ludzie są aż takimi cymbałami, ze uwierzą w coś takiego.
            Pozdrawiam.
            • Gość: henryczek Re: hhhaa wygralam weekend IP: *.com / *.strefa.com 13.10.05, 23:57
              do mnie tez dzwonił chyba automat z pare miechów temu z weekend'em w zakopanem,ale nie zadzwoniłem bo miałem inne plany:P
          • Gość: xxl-xl-l naciąganie!!! IP: *.man.czest.pl 14.10.05, 08:29
            Do mnie też dzwonili.Nie oddzwaniam.
            I niestety muszę was zmartwic,że faktycznie jest to naciągactwo.
            A piotrusb_1 chyba się nie mylisz.Może nie 100/min,ale sumka niezła.
            • Gość: xx Re: naciąganie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 21:56
              Haaaaaahahahahahaha A ja sie z was smieje ;] Bo ja skorzystalem z tej oferty i
              bylem tydzien w Osrodku "Klub Mazury" ;] I bylo genialnnie ;p pffffffffffffffff
              hahahahahahahahhahaha
              • Gość: ja Re: naciąganie!!! IP: *.man.czest.pl 14.10.05, 22:15
                Dziwnie Ci nie wierzę.
                No cóż,może jesteś wybrany;)
                • ja_corka Re: naciąganie!!! 15.10.05, 00:21
                  Xx -owi sie pomylily wyjazdy...........On byl tydzien ale na koszt uczelni
                  chyba na jakims seminarium.....a tu zagral pod "pubkiczke"

XX-ie na drugi raz zapros ktoras z nas zeby potwierdzic swoja prawdomownosc
                  OK????

to weekend na 2 osoby wiec nic nie stracisz
                  • Gość: Krzychu Re: naciąganie!!! IP: *.bis / 212.244.80.* 15.10.05, 01:07
                    Właściwy xx nigdy nie pisał spod takiego IP.
                    • ja_corka XX nie?????? 15.10.05, 01:09
                      NO TO SORRYYY
                • Gość: lawinia Re: naciąganie!!! IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 15.10.05, 08:46
                  ja w zeszłym roku byłam tydzień w Darłówku w klubie plaza i też sobie chwalę
    • Gość: diwo Re: hhhaa wygralam weekend IP: 213.199.204.* 15.10.05, 01:55
      Cholera, to chyba jedziemy razem.

Ja miałem nawet dwa telefony: ddo domu i do pracy...
      • Gość: aka Re: hhhaa wygralam weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.05, 10:45
        może trochę z innej beczki bo oferta była przysłana pocztą - kiedyś moja 11
        letnia córka "wygrała" romantyczny weekend we dwojw w Paryżu - nie pojechała bo
        jeszcze nie miała chłopaka:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka