Dodaj do ulubionych

STAZ W URZEDZIE MIASTA:)

IP: *.inds.pl / *.inds.pl 15.10.05, 16:58
Witam czy wie ktos jak sie pisze podanire o staz do urzedu miasta bo
potrzebuje a nie chce zrobic bledu dzieki za odp i pozdrawiam ixidixi
Obserwuj wątek
    • ja_corka Re: STAZ W URZEDZIE MIASTA:) 15.10.05, 17:03
      szkoda paieru

Nie dla psa kielbasa

mo chyba ze masz

"chody" lun znajomosci :-))

"DOBRZE CZASY CZESTOCHOWY - BIS"
      • Gość: marzena Re: STAZ W URZEDZIE MIASTA:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 17:19
        Boze jaka "ja_corka"jest madra to pozazdroscic zloz podanie dziewczyno co ci
        szkodzi panienka sie nie dostala i teraz wszystkim obrzydza ja chodow nie mam
        ani znajomosci w UM a prosto po studiach poszlam tam na staz i pracuje juz 5 rok
        pozdr
        • Gość: xuz Re: STAZ W URZEDZIE MIASTA:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 20:59
          Czy to Ty jestes ta opryskliwa Marzena z wydzialu komunikacji? Po co ustalacie
          procedury, ktorych potem sie nie trzymacie?
      • Gość: michał Re: STAZ W URZEDZIE MIASTA:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 00:25
        Dla takich "potencjałow umysłowych" jak córka to staz w urzedzie jest zakazany
        • Gość: Corka Re: STAZ W URZEDZIE MIASTA:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 01:35
          No jak staz az 5 lat po studiach w UM potrzebny to niewiadomo czy stazysta do
          kitu czy moze az takie wymagania w UM.

Mnie tam juz zaden staz niepotrzebny.
          • Gość: marzena Re: STAZ W URZEDZIE MIASTA:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 09:17
            Nie moj drogi nie jestem z wydz komunikacji :-) a staz 5 lat to bzdura jaksie ma
            troche oleju w glowie to sie zostanie pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka