Gość: ixidixi IP: *.inds.pl / *.inds.pl 15.10.05, 16:58 Witam czy wie ktos jak sie pisze podanire o staz do urzedu miasta bo potrzebuje a nie chce zrobic bledu dzieki za odp i pozdrawiam ixidixi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_corka Re: STAZ W URZEDZIE MIASTA:) 15.10.05, 17:03 szkoda paieru Nie dla psa kielbasa mo chyba ze masz "chody" lun znajomosci :-)) "DOBRZE CZASY CZESTOCHOWY - BIS" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: STAZ W URZEDZIE MIASTA:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 17:19 Boze jaka "ja_corka"jest madra to pozazdroscic zloz podanie dziewczyno co ci szkodzi panienka sie nie dostala i teraz wszystkim obrzydza ja chodow nie mam ani znajomosci w UM a prosto po studiach poszlam tam na staz i pracuje juz 5 rok pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xuz Re: STAZ W URZEDZIE MIASTA:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 20:59 Czy to Ty jestes ta opryskliwa Marzena z wydzialu komunikacji? Po co ustalacie procedury, ktorych potem sie nie trzymacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: STAZ W URZEDZIE MIASTA:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 00:25 Dla takich "potencjałow umysłowych" jak córka to staz w urzedzie jest zakazany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corka Re: STAZ W URZEDZIE MIASTA:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 01:35 No jak staz az 5 lat po studiach w UM potrzebny to niewiadomo czy stazysta do kitu czy moze az takie wymagania w UM. Mnie tam juz zaden staz niepotrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: STAZ W URZEDZIE MIASTA:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 09:17 Nie moj drogi nie jestem z wydz komunikacji :-) a staz 5 lat to bzdura jaksie ma troche oleju w glowie to sie zostanie pozdr Odpowiedz Link Zgłoś