Gość: tz4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.05, 09:22 Czy ktoś coś wie na temat zdrowia tego zawodnika?Ponieważ od dłuższego czasu nic nie słychać,a krążą różne plotki,że ma raka,białaczkę a nawet ostatnio słyszałem,że ma HIV-a? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SIWY Re: Ryan Sullivan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.05, 09:33 Z tym HIV-em to wierutna bzdura... Ludzie opamiętajcie się! Z dobrego źródła wiem że Ryan ma zakażenie krwi, a w dalszym ciągu trwają badania nad tym czy nie jest to spowodowane białaczką. Odpowiedz Link Zgłoś
chudy_edek Re: Ryan Sullivan 17.10.05, 10:26 mam nadzieje ze szybko wroci do zdrowia i na tory zuzlowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tz4 Re: Ryan Sullivan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.05, 12:37 Mnie też z tym hiv-em wydaje się mało wiarygodne,trzymajmy kciuki za Ryana,aby jak najszybciej powrócił do zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SIWY Re: Ryan Sullivan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.05, 14:33 To z tym Hiv-em to chyba jak z tymi... "pewnymi źródłami na Pomorzu" Odpowiedz Link Zgłoś