Dodaj do ulubionych

NOWA PIZZERIA "MAX PIZZA" na dekabrystow

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 14:31
polecammm ....wypasiona pizza ktora zmiescila mi sie jedynie do bagaznika ...
była taka duza ze hoo hoo
Obserwuj wątek
    • Gość: wer Re: NOWA PIZZERIA "MAX PIZZA" na dekabrystow IP: *.111.inds.pl 18.10.05, 16:22
      nie MAXX PIZZA tylko MEGA PIZZA..... najlepsza jaka jadlem...polecam
      • Gość: aga Re: NOWA PIZZERIA "MAX PIZZA" na dekabrystow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 16:33
        a jakie sa ceny?
        • Gość: mateo Re: NOWA PIZZERIA "MAX PIZZA" na dekabrystow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 16:35
          jakie ceny i dajcie na nich namiar... stronę internetową lub telefon...
        • blanc Re: NOWA PIZZERIA "MAX PIZZA" na dekabrystow 18.10.05, 18:28
          Ceny tak mniej więcej: ok. 16-18 zł za średnią pizzę (50 cm średn.) i od. ok. 32
          za dużą (70 cm średn.), mała ma chyba ok. 36 cm średn.
          Pizza niezła, ale zdecydowanie muszą dopracować sosy.
          Ogólnie lokal wart polecenia.
      • Gość: paula19 tak,ale-...dowoz na Michalowskiego(północ)trwał 2h IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 21:22
        pozatym co juz w temacie napisałam pizza faktycznie pycha,ale lepiej ją zjeść
        na miejscu-pewnie czas oczekiwania do 30minut;))
    • Gość: Czesław Re: NOWA PIZZERIA "MEGA PIZZA" na dekabrystow IP: *.man.czest.pl 18.10.05, 20:16
      Lokal bardzo fajny ale szkoda że nie ma piwka ( Dekabrystów ) .
      Pizza mi brak piwka wynagrodziła - b.dobra , no i cena spoko .
    • Gość: smakosz Re: NOWA PIZZERIA "MAX PIZZA" na dekabrystow IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 22:39
      gorąco polecam, super jedzonko - super cena, ni ctylko szamać
      • Gość: kocur Re: NOWA PIZZERIA "MAX PIZZA" na dekabrystow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 22:42
        podajcie dokładnie jej lokalizację, kurczę miau, miau GDZIE
        • Gość: prottyp Re: NOWA PIZZERIA "MAX PIZZA" na dekabrystow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 08:54
          pizzera znajduje sie w pawilonach na deka tuz kolo piramdy (nie da sie
          niezauwazyc, duzy szyld))...
    • martuniaaa2 Re: NOWA PIZZERIA "MAX PIZZA" na dekabrystow 19.10.05, 19:01
      mała pizza 12 srednia 18 a duza 38 czy jakos tak :P tak około bo ja jadam
      hawajską... to własnie ceny hawajskiej hehe
      • Gość: Adi Re: NOWA PIZZERIA "MAX PIZZA" na dekabrystow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 23:28
        A czy mozna zamowic na telefon z dowozem ?
        Jesli tak to prosze o namiar tel.
        • Gość: burf BEZNADZIEJNA OBSŁUGA IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 20.10.05, 15:39
          cały akademik o tym wie!!!
        • sqlanka Re: NOWA PIZZERIA "MAX PIZZA" na dekabrystow 20.10.05, 17:44
          ja też gorąco polecam, przystępne ceny i super smak;p uważajcie na sos pikantny,
          bez popitki się nei obędzie;d podoba mi sie wystruj wnętrza [super akwarium]
          • Gość: PawelG Re: NOWA PIZZERIA "MAX PIZZA" na dekabrystow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 21:14
            Pizza nawet dobra, za to bardzo duza! Sosy dobre, obsluga jest OK. Numer do nich
            to 3 724 600.

Pozdrawiam
            PawelG
            www.e-GSM.pl
            • sqlanka Re: NOWA PIZZERIA "MAX PIZZA" na dekabrystow 20.10.05, 21:33
              dowóz kosztuje 2 zeta
              • Gość: M&A Re: NOWA PIZZERIA "MAX PIZZA" na dekabrystow IP: *.111.inds.pl 26.10.05, 21:35
                dzisaj chcielismy zamowic tą "super"pizze i co - i pani kazała nam czekac 2
                godziny, tak 2 GODZINY !!! Jak mozna klientowi kazac czekać 2 GODZINY !!! WSTYD !!!
                • t3d1 Re: NOWA PIZZERIA "MAX PIZZA" na dekabrystow 26.10.05, 21:46
                  A czy to tak trudno zrozumiec ?! Qrde pizzeria jest otwarta dopiero jakis czas i
                  ceny sa niskie jak na takie pizze wiec co sie dziwisz ze Ci kaze czekac 2 h jak
                  w ciagu 15 minut maja 20 zlecen ? Moze Ty pojdziesz i bedziesz te pizze robil
                  zobaczymy jak Ci pojdzie cwaniaku. A dowoz zalezy od miejsca gdzie chcesz aby Ci
                  ja dowieziono. Sosabowskiego 3zl Polnoc petla 2zl :)
                  • Gość: Boki_czwa Re: NOWA PIZZERIA "MAX PIZZA" na dekabrystow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 22:55
                    Faktycnie, pizzeria w porzadku. Ostatnio na miejscu zamówiliśmy jedną MEGA na 6
                    osób. Wszyscy się najedli w tym dwóch postawnych facetów. Jeden minus - troche
                    mało podają sosu w sosjerkach :)

A wielki plus - PIĘKNA obsługa (chodzi mi o kelnerki :) )

pozdr.
                    • Gość: więcej sosu!!! Re: NOWA PIZZERIA "MAX PIZZA" na dekabrystow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 07:30
                      Jak dla mnie to pizza może być troszeczkę :) droższa, byleby sosu było więcej.
                      Ta ilość co jest to parodia, a za dodatkowy trzeba płacić.
                      • t3d1 Re: NOWA PIZZERIA "MAX PIZZA" na dekabrystow 27.10.05, 10:23
                        To ile Wy tego sosu lejecie na ta pizze ? Jak ja bylem to wystarczylo spokojnie
                        na srednia i jeszcze zostalo !! :D
                  • Gość: M&A Re: NOWA PIZZERIA "MAX PIZZA" na dekabrystow IP: *.107.inds.pl 27.10.05, 17:01
                    t3d1 napisał:

> A czy to tak trudno zrozumiec ?! Qrde pizzeria jest otwarta dopiero jakis czas
                    > i
                    > ceny sa niskie jak na takie pizze wiec co sie dziwisz ze Ci kaze czekac 2 h jak
                    > w ciagu 15 minut maja 20 zlecen ? Moze Ty pojdziesz i bedziesz te pizze robil
                    > zobaczymy jak Ci pojdzie cwaniaku. A dowoz zalezy od miejsca gdzie chcesz aby C
                    > i
                    > ja dowieziono. Sosabowskiego 3zl Polnoc petla 2zl :)

Człowieku, jest w cze-wie mase innych pizzeri (VIVA, Giovani, Da Grasso itd.) i
                    żadna z nich nie pozwoli sobie na to zeby ich klient czakał 2 GODZINY !!!
                    (bynajmniej mi sie cos takiego jeszcze nigdy nie zdazyło) jezeli tutaj mają
                    problemy z wyrobieniem się na czas, nich dokupią piec, zatrudnią dodatkowych
                    pracowników, co bądź, a nie odstawaiaja takie szopki.
                    A co do dowozu, hmmmm, wiekszosc pizzeri jakos bez problemu ma dowóz gratis, a
                    tutaj żyłują dodatkowe opłaty, kolejny WSTYD !!!
                    Jak dla mnie ta pizzeria jest juz spalona na starcie, no coż, zyczę im aby z
                    takim podejsciem utrzymali sie na rynku dłuzej niz poł roku. Tyle.
                    Pozdrawiam wszystkich pizzożerców ;)
              • Gość: babka Re: NOWA PIZZERIA "MAX PIZZA" na dekabrystow IP: *.107.inds.pl 27.10.05, 10:26
                ale czeka sie 2.5 godz.z głodu by umarł
                • Gość: Moniś Re: NOWA PIZZERIA "MAX PIZZA" na dekabrystow IP: *.prenet.pl 27.10.05, 14:09
                  Bylam tam dwa dni temu z moim narzeczonym, czekanie na pizze w lokalu - 40
                  minut, troche dlugo jak sie jest głodnym. Lepsze jednak to - zadzwonilismy z
                  domu, oczekiwanie - 2 godziny, nie byliśmy juz tak głodni wiec spoko, mozemy
                  poczekać ale lepsze było to ze za dowóz na wyczerpy ( trasa dla
                  niezorientowanych dekabrystów, wały dwernickiego, i warszawską kawałek) 8
                  złotych !!!!
                  Jak sie domyśliliście zrezygnowaliśmy z pizzy z takim dowozem :///
                  Do akademików jest dostarczana za darmo, wiec rozumiem ze jako rynek zbytu
                  pizzeria owa obrała sobie właśnie domy studenckie a nie zwykłych częstochowian.
                  • Gość: koalapizza Re: NOWA PIZZERIA "MAX PIZZA" na dekabrystow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 00:56
                    Mogłaś Moniś zaoferować swoją pomoc w robieniu pizzy a wtedy czas oczekiwania na
                    ten przysmak skróciłby się do 20 minut.Napisz petycje i zbierz podpisy a na
                    Wyczerpach powstanie dom studencki do którego to mega pizza będzie dostarczana
                    za friko i pewnie jeszcze ciepla.
                    • Gość: Moniś Re: NOWA PIZZERIA "MAX PIZZA" na dekabrystow IP: *.prenet.pl 28.10.05, 10:25
                      uhmmm tylko to nie przybliży wyczerp do Deka gdzie ten extra lokal się
                      znajduje... i wiesz koalapizza kilometry dalej pozostaną takie same i
                      oooooooo ta nooooo cena za dowóz tez :D
                      • Gość: koalapizza Re: NOWA PIZZERIA "MAX PIZZA" na dekabrystow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 10:43
                        Napisałaś że docelowym rynkiem zbytu są domy studenckie że w te miejsca jest
                        dostarczana za darmo.Może więc na Wyczerpach powstanie akademik z twojej
                        inicjatywy i będziesz mogła zamawiać sobie i narzeczonemu pizze za gratisa.
                        • Gość: Moniś Re: NOWA PIZZERIA "MAX PIZZA" na dekabrystow IP: *.prenet.pl 28.10.05, 11:35
                          Jeśli nie jesteś zorientowany to domy studenckie w Czwie są w okolicy Deka i o
                          ten właśnie rejon mi chodziło. Życzę wszytkim studentom, zamieszkałym w
                          akademikach super wrażeń smakowych przy konsumpcji "Mega Pizzy" i tobie
                          koalapizza też ;)
                  • Gość: jaszczur Re: NOWA PIZZERIA "MAX PIZZA" na dekabrystow IP: 195.116.125.* 17.11.05, 21:30
                    tak i pewnie chcialabys zeby na srebnej tacy wozili
                    jak jestes len i ci sie nie chce pupy ruszac to zaplac
                    chlopaki wlasnymi autami woza takim jak ty lenia a ty jeszcze problem masz
                    powiedz czy ty ruszylabys sie za dwa zlote na wyczerpy
                    pomysl zamin cos napiszesz nastepnym razem
                    • Gość: Moniś Re: NOWA PIZZERIA "MAX PIZZA" na dekabrystow IP: 82.160.21.* 17.11.05, 22:25
                      hehehe no tak Ty wielmożny Jaszczurze nigdy nie dzwoniłeś po pizze na telefon??
                      prawda??:> Wiesz mogliby mi przywieźć tą pizze na złotej tacy wysadzanej
                      brylantami a i tak bym jej już nie chciała bo.... jesli płace za pizze to za
                      pizze na której dodatki rozłozone mniej wiecej chociaż równo hahaha a nie swieci
                      ona pustymi miescami gdzie ktoś sypnąl tylko troche sera zeby lepiej wyglądała
                      hahaha
                      Czepiam się? Możliwe ze tak jest ale mam to w d... Z Allegro jakoś przywożą
                      pizze za gratis i wiesz odległość deka wyczerpy a kościuszki wyczepy jest UWAGA
                      - taka sama :D:D:D
    • Gość: Czesław Re: NOWA PIZZERIA "MAX PIZZA" na dekabrystow IP: *.man.czest.pl 28.10.05, 09:52
      W lokalu jest spoko - jedyny minus to brak piwa .
      Na telefon jak jest przekonałem się wczoraj - choć mieszkam na 1000-leciu
      czekałem 2 godz. i jeszcze pizza była zimna .
      Mogli by się bardziej starać !
      • Gość: NIKA:) Re: NOWA PIZZERIA"MEGA PIZZA" na dekabrystow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 10:45
        Owszem,owszem byłam,pizze jadłam,fakt nie mega ale tą średnią i we dwie osoby
        nie da sie zjesc,naprawde duża.Smaczna,dodatki w miarę,troche poskąpili
        sosów,niby dwa do wyboru,ale mało.Obsługa faktycznie mogłaby być odrobinę
        milsza!!!Muzyka koszmarna!!!!!!!!!!!!Jeszcze gorsza niż rąbanka w Da Grasso.W
        skali 1-10,jakies 6,5
        • Gość: mc Re: NOWA PIZZERIA"MEGA PIZZA" na dekabrystow IP: *.pl / 212.203.133.* 28.10.05, 12:08
          W sobotni wieczor czekalem na dwie pizze okolo godziny, czyli calkiem normalny
          czas. Ale warto czekac! Pizza jest swietna, sosy dobre (troszke zadkie). Ogolnie
          bardzo dobre jedzonko ;)
    • Gość: blake Allegro IP: *.21.pl 28.10.05, 18:56
      A ja wciąż jadam w Allegro na Kościuszki. Pizza 28cm kosztuje 10pln.Co prawda
      od bodajże 14 do godziny 18 ale jednak. Później za zakup powyżej 30pln butelka
      wina gratis. Zawsze ciepła, czekam góra 20min., obsługa miła, jest piwo, sporo
      dodatków(można dowolnie wymieniać: nawet cebulę na bekon :) Czego chcieć więcej?
    • Gość: smakosz pizzy Re: NOWA PIZZERIA "MAX PIZZA" na dekabrystow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 21:38
      dobra ta pizza tylko zeby mieli troche mniej klientów bo długo musze zawsze
      na nią czekać:(ale jak kocham to poczekam co tam:):):
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka