Dodaj do ulubionych

ELEA - figi suszone z robakami

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 18:40
Zakupiłam we wtorek suszone figi marki PREMIUM UNO z Turcji + 25 % gratis w
sklepie ELEA. Super!A te 25 % to małe sprytne robaszki (białe glizdki...)
BLEEEE ...
A wy co kupujecie?
Obserwuj wątek
    • Gość: jacek Re: ELEA - figi suszone z robakami IP: *.czestochowa.agora.pl 18.10.05, 18:46
      A co na to sklep?
      • Gość: KLIENTKA Re: ELEA - figi suszone z robakami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 18:49
        Jeszcze o tym nie wie. TO próbowałam zjeść przed 20 minutami które spędziłam w
        toalecie...
        • Gość: jacek Re: ELEA - figi suszone z robakami IP: *.czestochowa.agora.pl 18.10.05, 18:51
          To zgłoś się do nich, bo inaczej trochę tracisz na wiarygodności. Nie żebym Ci
          nie wierzył, ale każdy może coś takiego wpisać na forum, np. konkurencja.
          • Gość: Beatka Re: ELEA - figi suszone z robakami IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 19:24
            oo fuuuuuuuuu przeciez to obrzydliwe
            • Gość: Romek Re: ELEA - figi suszone z robakami IP: 80.51.236.* 18.10.05, 20:54
              Gość portalu: Beatka napisał(a):

> oo fuuuuuuuuu przeciez to obrzydliwe

Co ty smolisz !!
              Ja takie uwielbiam.
              Nie wiesz co to pychotka, paluszki lizać, zaraz tam zaiwaniam i tez je kupuje !
      • romekdebski Re: ELEA - figi suszone z robakami 18.10.05, 21:49
        Gość portalu: jacek napisał(a):

> A co na to sklep?

No wiesz co !!
        Dałeś się nabrać, nigdy nie wierz w takie bzdury.
        Pozdr.
    • Gość: nd Re: ELEA - figi suszone z robakami IP: *.prenet.pl 18.10.05, 20:32
      a robaki żywe, czy suszone?
    • Gość: Romek Re: ELEA - figi suszone z robakami IP: 80.51.236.* 18.10.05, 20:57
      Gość portalu: KLIENTKA napisał(a):

> Zakupiłam we wtorek suszone figi marki PREMIUM UNO z Turcji + 25 % gratis w
      > sklepie ELEA. Super!A te 25 % to małe sprytne robaszki (białe glizdki...)
      > BLEEEE ...
      > A wy co kupujecie?

A żabki, raczki, krabki i ślimaczki to się też ruszają !!! a jakie dobre jak sie
      je odpowiednio przygotuje !!!
    • Gość: KLIENTKA Re: ELEA - figi suszone z robakami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 17:36
      Byłam w sklepie zwróciłam figi z niespodzianką. Okazało sie że więcej ludzi
      dało się na to naciągnąć. Dziś to były zwrócone już drugie.
      No cóż.Zdaża się . Pozdro.
    • sara2443 Re: ELEA - figi suszone z robakami 24.06.16, 12:57
      Ja kupuje od kilku miesięcy tylko tu upieczchleb.pl
      i niebyło nigdy takiej sytuacji zęby coś tam w nich było. wszystko świeże i pyszne. i super cena Polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka