Gość: KLIENTKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 18:40 Zakupiłam we wtorek suszone figi marki PREMIUM UNO z Turcji + 25 % gratis w sklepie ELEA. Super!A te 25 % to małe sprytne robaszki (białe glizdki...) BLEEEE ... A wy co kupujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacek Re: ELEA - figi suszone z robakami IP: *.czestochowa.agora.pl 18.10.05, 18:46 A co na to sklep? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLIENTKA Re: ELEA - figi suszone z robakami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 18:49 Jeszcze o tym nie wie. TO próbowałam zjeść przed 20 minutami które spędziłam w toalecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: ELEA - figi suszone z robakami IP: *.czestochowa.agora.pl 18.10.05, 18:51 To zgłoś się do nich, bo inaczej trochę tracisz na wiarygodności. Nie żebym Ci nie wierzył, ale każdy może coś takiego wpisać na forum, np. konkurencja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beatka Re: ELEA - figi suszone z robakami IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 19:24 oo fuuuuuuuuu przeciez to obrzydliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: ELEA - figi suszone z robakami IP: 80.51.236.* 18.10.05, 20:54 Gość portalu: Beatka napisał(a): > oo fuuuuuuuuu przeciez to obrzydliwe Co ty smolisz !! Ja takie uwielbiam. Nie wiesz co to pychotka, paluszki lizać, zaraz tam zaiwaniam i tez je kupuje ! Odpowiedz Link Zgłoś
romekdebski Re: ELEA - figi suszone z robakami 18.10.05, 21:49 Gość portalu: jacek napisał(a): > A co na to sklep? No wiesz co !! Dałeś się nabrać, nigdy nie wierz w takie bzdury. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nd Re: ELEA - figi suszone z robakami IP: *.prenet.pl 18.10.05, 20:32 a robaki żywe, czy suszone? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: ELEA - figi suszone z robakami IP: 80.51.236.* 18.10.05, 20:57 Gość portalu: KLIENTKA napisał(a): > Zakupiłam we wtorek suszone figi marki PREMIUM UNO z Turcji + 25 % gratis w > sklepie ELEA. Super!A te 25 % to małe sprytne robaszki (białe glizdki...) > BLEEEE ... > A wy co kupujecie? A żabki, raczki, krabki i ślimaczki to się też ruszają !!! a jakie dobre jak sie je odpowiednio przygotuje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLIENTKA Re: ELEA - figi suszone z robakami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 17:36 Byłam w sklepie zwróciłam figi z niespodzianką. Okazało sie że więcej ludzi dało się na to naciągnąć. Dziś to były zwrócone już drugie. No cóż.Zdaża się . Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
sara2443 Re: ELEA - figi suszone z robakami 24.06.16, 12:57 Ja kupuje od kilku miesięcy tylko tu upieczchleb.pl i niebyło nigdy takiej sytuacji zęby coś tam w nich było. wszystko świeże i pyszne. i super cena Polecam Odpowiedz Link Zgłoś