Dodaj do ulubionych

PRZESTAŃCIE SIĘ OBRAŻAĆ!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:20
Mój kandydat przegrał i jakoś wcale wieszać się nie będę. Fakt, był to
kandydat dopiero w drugiej turze, w pierwszej głosowałam ze świadomością, że
w moim pięknym kraju moja kandydatka ma niewielkie szanse - wszak stawiała na
konkrety. A teraz... przeżyłam Wałęsę to i to przeżyję. A mohairowego beretu
i tak nie założę! Nie muszę :) ! Żeby z powodu wybrania innego niż chciałam
prezydenta obrażać się na wszystko i wszystkich? Polak potrafi - przetrzymamy
i ptasią grypę! Róbmy swoje, byle uczciwie i mądrze.
Obserwuj wątek
    • Gość: robek Re: PRZESTAŃCIE SIĘ OBRAŻAĆ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:31
      jak do tej pory jedna normalna wypowiedz na tym forum!!! Erka cieszy mnie to
      moze choc ty jedna tu myslisz..
      • Gość: xxl-xl-l Re: PRZESTAŃCIE SIĘ OBRAŻAĆ! IP: *.man.czest.pl 23.10.05, 21:39
        Zgadzam się w pełni z przedmówczynią.
        Tyle epitetów i o co?
        Wiadomo było,że jeden musi wygrać.Nie ma co krzyczeć,obrażać się nawzajem.
        Szanujmy swoje przekonania.
        Głosowałam na Tuska i jest mi bardzo przykro,że nie wygrał,ale nie obliguje mnie
        to do tego by wszczynać jałowe dyskusje ze zwolennikami Kaczyńskiego.
        Mam tylko nadzieję,że będzie on dobrym i godnie reprezentujacym nas prezydentem.
        No,szkoda,ech..szkoda...trudno.
        • Gość: erka Re: PRZESTAŃCIE SIĘ OBRAŻAĆ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:04
          Alleluja, i do przodu ;) A pieniacze niech się z łby biorą!
          • Gość: henryczek Re: PRZESTAŃCIE SIĘ OBRAŻAĆ! IP: *.com / *.strefa.com 23.10.05, 22:11
            bardzo pozytywny wątek:)
            to nie atak,ale gdyby kaczynski przegrał to nie wydaje mi sie ze jego zwolennicy załóżyliby taki wątek

pzdr:)
            • Gość: erka Re: PRZESTAŃCIE SIĘ OBRAŻAĆ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:17
              No, czymś trzeba się różnić ;) A niech im będzie, po to mają antenki na
              berecikach, żeby słusznych słów słuchać - i wolno im. Szkoda tylko, że innych
              ludzi nie zauważają.
              • Gość: mm re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.13, 10:48
                e tam gadanie
    • v.ci Re: PRZESTAŃCIE SIĘ OBRAŻAĆ! 23.10.05, 22:38
      Pierwszy raz stykam się z osobą , ktora głosowała na panią Bochniarz ! Rarytas
      z Ciebie ;-)
      • Gość: erka Re: PRZESTAŃCIE SIĘ OBRAŻAĆ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:39
        Eeee, tam, na pewno jest nas więcej...
        • Gość: henryczek Re: PRZESTAŃCIE SIĘ OBRAŻAĆ! IP: *.com / *.strefa.com 23.10.05, 22:49
          jest nas wiecej :D
          ja tez
          • Gość: Krzychu Re: PRZESTAŃCIE SIĘ OBRAŻAĆ! IP: *.bis / 212.244.80.* 23.10.05, 22:53
            Erka! Nie pisz tu o bzdurach;)

Popadało:)))

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=25257271&v=2&s=1
            • Gość: storima Re: PRZESTAŃCIE SIĘ OBRAŻAĆ! IP: *.d4.club-internet.fr 23.10.05, 23:21
              Re: PRZESTAŃCIE SIĘ OBRAŻAĆ!

Szczesciem to jest prawda.
              Lepsze niz prezydent z Samoobrony, premier z LPR (badz odwrotnie).
              Panu Prezydentowi zycze przede wszystkim:
              aby potrafil wspolpracowac jako Prezydent Rzeczypospolitej
              bez przewracania do gory nogami naszej konstytucji.
              • Gość: zewe Re: PRZESTAŃCIE SIĘ OBRAŻAĆ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 21:54
                hehehehe pojabki
              • storima do gory nogami 25.09.13, 21:33
                Gość portalu: storima napisał(a):

> Re: PRZESTAŃCIE SIĘ OBRAŻAĆ!
                >
                > Szczesciem to jest prawda.
                > Lepsze niz prezydent z Samoobrony, premier z LPR (badz odwrotnie).
                > Panu Prezydentowi zycze przede wszystkim:
                > aby potrafil wspolpracowac jako Prezydent Rzeczypospolitej
                > bez przewracania do gory nogami naszej konstytucji.

>do góry nogami
                No i przewrócił.
                Tupolewa.
                • Gość: ಠ!!ಠ Re: pacholetz zawsze i wszędzie do gory nogami IP: *.german-proxy.de 26.09.13, 04:35
                  Gość portalu: storima z IP: *.d4.club-internet.fr, 23.10.05, 23:21 napisał(a):
                  > Re: PRZESTAŃCIE SIĘ OBRAŻAĆ!
                  > Szczesciem to jest prawda.
                  > Lepsze niz prezydent z Samoobrony, premier z LPR (badz odwrotnie).
                  > Panu Prezydentowi zycze przede wszystkim:
                  > aby potrafil wspolpracowac jako Prezydent Rzeczypospolitej
                  > bez przewracania do gory nogami naszej konstytucji.

> Gość portalu: storima 25.09.13, 21:33 napisał(a):
                  >
                  > >do góry nogami
                  > No i przewrócił.
                  > Tupolewa.

Ty pecholetz forumowy kapiszcze widać, że ci się nadmiar czosnkowego jadu ulewa. Będzie dużo bezpiecznej polonofobie, jak będziesz trzymał się z daleka od Konstytucji RP i zachowasz ciszę nad trumną Śp. Prezydenta RP.
            • Gość: erka Re: PRZESTAŃCIE SIĘ OBRAŻAĆ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 00:33
              A co, burza Ci się marzy? To chyba nie pora na burze...
    • Gość: JAN Re: PRZESTAŃCIE SIĘ OBRAŻAĆ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 12:05
      popieram pania
    • Gość: Landryn Re: PRZESTAŃCIE SIĘ OBRAŻAĆ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 12:33
      konstytucja i tak ulegnie zmianie zapewne...,chyba macie swiadomosc kto ja uchwalal wczesniej,byl to sam kwasniewski,ktory chcial ukrocic walesie rzady,bo sam lechu tak sobie wyjasnial iz co nie jest stwierdzone w konstytucji jest prawem prezydenta i sam walesa naduzywal tego,ale kwasniewski nie przewidzial tego faktu iz sam zostanie prezydentem i sam sobie stworzyl konstytucje...w ktorej prawa prezydenta byly jakze znikome ale tlumaczyl sie.."prezydent moze zdzialac niewiele,zgodnie z konstytucja,ale jak wiele moze zrobic dzieki swej haryzmie.."(moje wolne tlumaczenie)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka