Dodaj do ulubionych

Amatorska Liga Siatkówki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 20:07
Duet Domex Jedryka i Jessy 1 Liga
Obserwuj wątek
    • Gość: Tolek ;) Re: Amatorska Liga Siatkówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 21:39
      Kibol ktos Ty ??? Pewno jakis fanatyk druzyny Jessy i Domexu :D
      • Gość: aro Re: Amatorska Liga Siatkówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 20:06
        jessy to frajerzy .zawszebyli i zawsze bedą!!!!!!!!!!!
    • Gość: Jacek Re: Amatorska Liga Siatkówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 08:47
      Panie Redaktorze Kucharski, chyba ma Pan błąd w tabeli I ligi ponieważ Mykanów
      stracił seta o czym pisze strona www.siatkowka.iplus.com.pl
      Jacek
    • Gość: Kobol Re: Amatorska Liga Siatkówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 15:51
      Tolek a ty kim jesteś?? chodze ogladac mecze i uwazam ze duet ma mlodych
      chlopakow ktorzy moga bezproblemu wygrac wszystkie mecze w 2 lidze tak samo
      Jessy ma dosc dobry sklad sa to dwie najbardziej wyrownane druzyny nie tak jak
      redziny same dziadki i z 2 mlodych kolesi :))) pozdro
    • Gość: FRANCISZEK PIECZKA Re: BROMBA NA PREZYDENTA IP: *.walsall.gov.uk / 217.205.45.* 25.10.05, 16:59
      Nie wiem, piszcie co chcecie, ale dla mnie - doswiadczonego odkrywcy talentow -
      najlepszym libero aktualnie jest Jacek Kowalczyk z ligii miejskiem , o
      dzwiecznym pseudonimie Brombolek, lub dla przyjaciol Sir Bromba.osobiscie
      uwazam ze ten mlody, utalentowany chlopak z biednej dzielnicy ma ogromny
      potecjal i mocno wierze , ze juz w przyszlym sezonie bedzie sie przebijal do
      pierwszej szostki AZS-u. z siatkarskim 'czuj czuj czuwaj' z planu filmowego
      rocky 7, pozdrawia franciszek pieczka (ciagle na ziemskim padole)
      p.s bromba, przyjezdzam niedlugo, wiec o wzroscie formy mozesz zapomniec.
      • Gość: rafi Re: BROMBA NA PREZYDENTA IP: *.iplus.com.pl 25.10.05, 17:16
        wielkie pozdro, niezle sie usmialem :) Przekaze Brombasowi.
    • Gość: siatkarz Re: Amatorska Liga Siatkówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 17:56
      a co sadzicie o ULKS Kocin? Oni tez chyb amaj aszanse na I lige
      • Gość: Fan Re: Amatorska Liga Siatkówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 19:42
        Kocin nie ma szans bo dzisiaj Jessy ich zmiecie z parkietu !!!!!
        • Gość: siatkarz Re: Amatorska Liga Siatkówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 23:19
          Jakos im sie to nie udalo HEHE
    • Gość: danio Re: Amatorska Liga Siatkówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 00:07
      a tak poza tym to brel wygral z guardianem a nie z bud marem jak to jest w
      artykule.dla wiadomosci pana redaktora to mykanow gral z bud marem z ktorym
      wygral
    • Gość: Maciek Re: Amatorska Liga Siatkówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 13:59
      Jessy - Kocin 1-2 (jakos jessy niedala sobie rady szkoda) , Rad Pol - Duet 1-2
      (fajny meczyk) Pozdro dla Temidy
      • Gość: kibic Re: Amatorska Liga Siatkówki IP: 195.128.228.* 26.10.05, 14:30
        Mam wrażenie , że czasami sedzia główny ( Pan Ś.) jest Bardzo stronniczy.
        (chodzi mi o wczorajszy mecz RAD-POL - DUET) :((
    • Gość: Kibol Re: Amatorska Liga Siatkówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 14:41
      sedzia jest troche dziwny ale w pierwszym secie bardziej pomagal rad polowi niz
      duetowi chlopaki z rad polu beda miec w rundzie rewanzowej okazje do odegrania
      sie :)) Pozdro dla Jessy
    • Gość: mistrzu Re: Amatorska Liga Siatkówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 19:48
      Wg mnie ULKS Kocin ma duze szanse na I lige. kto z was widzial ich gre? co
      sądzicie o zawodnikach? ostatni mecz z Jessy byl najgorszy w ich wykonaniu...
      • Gość: siatkarz Re: Amatorska Liga Siatkówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 20:43
        Masz racje ten mecz nie nalezal do najlepszych. Gdybyśmy nie pociągneli zagrywka w 2 i 3 secie to by sie to inaczej skonczylo. Ale mam nadzieje ze teraz juz bedzie lepiej. Pozdrawiam wszystkich zawodników Amatorskiej Ligii Śiatkówki
    • Gość: Aga18 Re: Amatorska Liga Siatkówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 20:35
      Najfajniejszy sklad ma druzyna Duet Domex sa najmlodsi chyba w calej lidze i
      maja 2 fajnych chlopakow niewiem jak sie nazywaja :) i nawet fajnie graja :)
      narazie jak patrze sa bez porazki buziczki dla nich :*
      • Gość: ziomek Re: Amatorska Liga Siatkówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 21:13
        owszem...duet ma najmlodszy sklad srednia wieku 17-18 lat wzrostu 189 - 190 :) a
        czy Aga18 moglabys uscislic ktorych chlopakow...oczywscie nie watpie iz wszyscy
        sa fajni ;] pozdro dla chlopcow z Duetu, i A.Żeleźniaka!! NASZEGO BYŁEGO WODZA
        ;]<LOL>
    • Gość: mistrzu Re: Amatorska Liga Siatkówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 23:16
      SIATKARZ ty zapewne jestes naszym atakującym w Kocinie:) Zgadnij kim ja jestem:P
      W srode mecz z Elsen...
      • Gość: agatka Re: Amatorska Liga Siatkówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 23:18
        powiem wam wszystkim ze DUET to nowo powstala druzyna ... prezentuja sie dobrze
        i napewno kazdemu bedzie ciezko przejsc ten młodziutki zespol za ktory goraco
        trzymam kciuki ;)
      • Gość: siatkarz Re: Amatorska Liga Siatkówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 23:48
        chyba sie domyslam
        • t3d1 Re: Amatorska Liga Siatkówki 27.10.05, 10:35
          Sedzia n/c chyba pomylil lawke w parku albo krzeselko przy biorku i papierach z
          sedziowaniem !! przeciez ten koles nie nadaje sie na takie mecze !! za wolny
          jest jak widac poziom sie podnosi z roku na rok i on sie starzeje !! Czy tak
          trudno jest poprosil 2 mlodych ludzi ktorzy beda przychodzic na mecze i stac na
          liniach ?? Wiekszosc bledow popelnianych tam jest wlasnie atak w aut a sedzia
          pokazuje w pole !! masakra :) bylem na meczu pewnym i siedzialem akurat na
          wprost lini i tyle popelnionych bledow prze tego dziadzie to ja nie widzialem
          jeszcze !! poczatkujacy lepiej by sedziaowal niz on !! Jest prezesem oka podnosi
          poziom i chwala mu za to ale na sedziego juz sie nie nadaje !! nad decyzja
          zastanawai sie czasami dluzsza chwile !! Szkoda slow ! i tu sie potwierdza
          prawda ze jeden czlowiek moze wypaczyc wynik meczu :)
          • corlleone Re: Amatorska Liga Siatkówki 27.10.05, 21:00
            Zgadzam sie z tym.Sedzia nie do wydzi albo nie chce widziec a na dodatek wplywa
            na wyniki meczu np. wprowadza nerwowa atmosfere w jednej z drozyn nie bede
            mowil w ktorej jesli wie ktos o co mi chodzi te wie tez jaka to deuzyna nie
            wiem czy umyslnie ale to robi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka