Gość: Kibol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 20:07 Duet Domex Jedryka i Jessy 1 Liga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tolek ;) Re: Amatorska Liga Siatkówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 21:39 Kibol ktos Ty ??? Pewno jakis fanatyk druzyny Jessy i Domexu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aro Re: Amatorska Liga Siatkówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 20:06 jessy to frajerzy .zawszebyli i zawsze bedą!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Amatorska Liga Siatkówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 08:47 Panie Redaktorze Kucharski, chyba ma Pan błąd w tabeli I ligi ponieważ Mykanów stracił seta o czym pisze strona www.siatkowka.iplus.com.pl Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobol Re: Amatorska Liga Siatkówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 15:51 Tolek a ty kim jesteś?? chodze ogladac mecze i uwazam ze duet ma mlodych chlopakow ktorzy moga bezproblemu wygrac wszystkie mecze w 2 lidze tak samo Jessy ma dosc dobry sklad sa to dwie najbardziej wyrownane druzyny nie tak jak redziny same dziadki i z 2 mlodych kolesi :))) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRANCISZEK PIECZKA Re: BROMBA NA PREZYDENTA IP: *.walsall.gov.uk / 217.205.45.* 25.10.05, 16:59 Nie wiem, piszcie co chcecie, ale dla mnie - doswiadczonego odkrywcy talentow - najlepszym libero aktualnie jest Jacek Kowalczyk z ligii miejskiem , o dzwiecznym pseudonimie Brombolek, lub dla przyjaciol Sir Bromba.osobiscie uwazam ze ten mlody, utalentowany chlopak z biednej dzielnicy ma ogromny potecjal i mocno wierze , ze juz w przyszlym sezonie bedzie sie przebijal do pierwszej szostki AZS-u. z siatkarskim 'czuj czuj czuwaj' z planu filmowego rocky 7, pozdrawia franciszek pieczka (ciagle na ziemskim padole) p.s bromba, przyjezdzam niedlugo, wiec o wzroscie formy mozesz zapomniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi Re: BROMBA NA PREZYDENTA IP: *.iplus.com.pl 25.10.05, 17:16 wielkie pozdro, niezle sie usmialem :) Przekaze Brombasowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siatkarz Re: Amatorska Liga Siatkówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 17:56 a co sadzicie o ULKS Kocin? Oni tez chyb amaj aszanse na I lige Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Amatorska Liga Siatkówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 19:42 Kocin nie ma szans bo dzisiaj Jessy ich zmiecie z parkietu !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siatkarz Re: Amatorska Liga Siatkówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 23:19 Jakos im sie to nie udalo HEHE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danio Re: Amatorska Liga Siatkówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 00:07 a tak poza tym to brel wygral z guardianem a nie z bud marem jak to jest w artykule.dla wiadomosci pana redaktora to mykanow gral z bud marem z ktorym wygral Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Amatorska Liga Siatkówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 13:59 Jessy - Kocin 1-2 (jakos jessy niedala sobie rady szkoda) , Rad Pol - Duet 1-2 (fajny meczyk) Pozdro dla Temidy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Amatorska Liga Siatkówki IP: 195.128.228.* 26.10.05, 14:30 Mam wrażenie , że czasami sedzia główny ( Pan Ś.) jest Bardzo stronniczy. (chodzi mi o wczorajszy mecz RAD-POL - DUET) :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibol Re: Amatorska Liga Siatkówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 14:41 sedzia jest troche dziwny ale w pierwszym secie bardziej pomagal rad polowi niz duetowi chlopaki z rad polu beda miec w rundzie rewanzowej okazje do odegrania sie :)) Pozdro dla Jessy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrzu Re: Amatorska Liga Siatkówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 19:48 Wg mnie ULKS Kocin ma duze szanse na I lige. kto z was widzial ich gre? co sądzicie o zawodnikach? ostatni mecz z Jessy byl najgorszy w ich wykonaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siatkarz Re: Amatorska Liga Siatkówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 20:43 Masz racje ten mecz nie nalezal do najlepszych. Gdybyśmy nie pociągneli zagrywka w 2 i 3 secie to by sie to inaczej skonczylo. Ale mam nadzieje ze teraz juz bedzie lepiej. Pozdrawiam wszystkich zawodników Amatorskiej Ligii Śiatkówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga18 Re: Amatorska Liga Siatkówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 20:35 Najfajniejszy sklad ma druzyna Duet Domex sa najmlodsi chyba w calej lidze i maja 2 fajnych chlopakow niewiem jak sie nazywaja :) i nawet fajnie graja :) narazie jak patrze sa bez porazki buziczki dla nich :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: Amatorska Liga Siatkówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 21:13 owszem...duet ma najmlodszy sklad srednia wieku 17-18 lat wzrostu 189 - 190 :) a czy Aga18 moglabys uscislic ktorych chlopakow...oczywscie nie watpie iz wszyscy sa fajni ;] pozdro dla chlopcow z Duetu, i A.Żeleźniaka!! NASZEGO BYŁEGO WODZA ;]<LOL> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrzu Re: Amatorska Liga Siatkówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 23:16 SIATKARZ ty zapewne jestes naszym atakującym w Kocinie:) Zgadnij kim ja jestem:P W srode mecz z Elsen... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka Re: Amatorska Liga Siatkówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 23:18 powiem wam wszystkim ze DUET to nowo powstala druzyna ... prezentuja sie dobrze i napewno kazdemu bedzie ciezko przejsc ten młodziutki zespol za ktory goraco trzymam kciuki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siatkarz Re: Amatorska Liga Siatkówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 23:48 chyba sie domyslam Odpowiedz Link Zgłoś
t3d1 Re: Amatorska Liga Siatkówki 27.10.05, 10:35 Sedzia n/c chyba pomylil lawke w parku albo krzeselko przy biorku i papierach z sedziowaniem !! przeciez ten koles nie nadaje sie na takie mecze !! za wolny jest jak widac poziom sie podnosi z roku na rok i on sie starzeje !! Czy tak trudno jest poprosil 2 mlodych ludzi ktorzy beda przychodzic na mecze i stac na liniach ?? Wiekszosc bledow popelnianych tam jest wlasnie atak w aut a sedzia pokazuje w pole !! masakra :) bylem na meczu pewnym i siedzialem akurat na wprost lini i tyle popelnionych bledow prze tego dziadzie to ja nie widzialem jeszcze !! poczatkujacy lepiej by sedziaowal niz on !! Jest prezesem oka podnosi poziom i chwala mu za to ale na sedziego juz sie nie nadaje !! nad decyzja zastanawai sie czasami dluzsza chwile !! Szkoda slow ! i tu sie potwierdza prawda ze jeden czlowiek moze wypaczyc wynik meczu :) Odpowiedz Link Zgłoś
corlleone Re: Amatorska Liga Siatkówki 27.10.05, 21:00 Zgadzam sie z tym.Sedzia nie do wydzi albo nie chce widziec a na dodatek wplywa na wyniki meczu np. wprowadza nerwowa atmosfere w jednej z drozyn nie bede mowil w ktorej jesli wie ktos o co mi chodzi te wie tez jaka to deuzyna nie wiem czy umyslnie ale to robi. Odpowiedz Link Zgłoś