Dodaj do ulubionych

Work Serwice ???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 16:14
Czy wie ktoś ile pobierają prowizji itp?? chodzi mi o prace w Gommie, na
okresie próbnym..
Obserwuj wątek
    • Gość: kocur Re: Work Serwice ??? IP: *.trustnet.pl 30.10.05, 16:23
      jeśli możesz daj sobie spokój z firmą WS, opanowali już TRW, Gomme, płacą za
      taką samą pracę jaką wykonują pracownicy w/w firm grosze, muszą mieć układy z
      prezesami, muszą wiedzieć komu dać łapówe, w TRW ludzi mamią możliwością
      przejścia z WS do TRW na stałe, wiem że np. w TRW ludzie z WS zarabiają ok.600
      700 zł, złodziejska firma - ja osobiście dziwię sie że do nich nikt się nie
      dobierze, kiedyś był artykuł w Gazecie Wyborczej o początkach firmy i jej
      właścicielach, najbardziej rozbawiło mnie stawianie WS i jej szefostwa za wzór
      młodego polskiego kapitalizmu, tak to już jest że w tym chorym kraju za wzór
      stawia się złodzieji i oszustów.
      • Gość: m Re: Work Serwice ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 21:41
        Popieram WS zarabia na młodych ludzich. Dają pracę w telekomunikacji za grosze.
        TP daje około 9 zł na godziną, a studentowi zostaje z tego tylko 4,5
      • misiak32 Re: Work Serwice ??? 30.10.05, 21:54
        Gość portalu: kocur napisał(a):

> jeśli możesz daj sobie spokój z firmą WS, opanowali już TRW, Gomme, płacą za
        > taką samą pracę jaką wykonują pracownicy w/w firm grosze, muszą mieć układy z
        > prezesami, muszą wiedzieć komu dać łapówe, w TRW ludzi mamią możliwością
        > przejścia z WS do TRW na stałe, wiem że np. w TRW ludzie z WS zarabiają ok.600
        > 700 zł, złodziejska firma - ja osobiście dziwię sie że do nich nikt się nie
        > dobierze, kiedyś był artykuł w Gazecie Wyborczej o początkach firmy i jej
        > właścicielach, najbardziej rozbawiło mnie stawianie WS i jej szefostwa za wzór
        > młodego polskiego kapitalizmu, tak to już jest że w tym chorym kraju za wzór
        > stawia się złodzieji i oszustów.

sprostowanie.
        w TRW work service już nie zatrudnia pracowników.
        robi to inna firma ,żeby nie reklamować nie wymienię nazwy.
        masz info o minimum 2-miesiące przestarzałe wiec jak nie wiesz to nie wprowadzaj
        w błąd forumowiczów.
        • Gość: kocur Re: Work Serwice ??? IP: *.trustnet.pl 30.10.05, 22:36
          nie jest moim zamiarem wprowadzenie kogokolwiek w błąd, nawet jeżeli tak nie
          jest na tą chwilę to tak napewno było.
      • std20045 Re: Work Serwice ??? 31.10.05, 03:10
        Coś ci sie pomieszalo :Kocurku: trzeba duzego sprostowania, nie opieraj sie na
        plotkach i wypowiedziach ludzi ktorzy mysleli ze zatrudniajac sie przez
        posrednictwo zarobią fortune...owszem WS bierze prowizje ale i tak bardzo mała
        w przeciwienstwie do innych posrednictw, WS ma najwyzsza stawke godzinową ze
        wszystkich agencji posrednictwa < tymczasowych >pracy w czewie, ponadto jesli
        ktos chce pracowac na umowy zlecenia to nie zarobi kokosów < poza promocjami
        i ...> wiec jesli jeszcze raz sie dowiesz jakąs nieprawdziwa plote to ja
        najpierw sprawdz a potem dopiero zawieraj glos w sprawie!!!!!!!bo nie
        potrzebnie wprowadzasz ludzi w bład!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka