Gość: abc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 16:14 Czy wie ktoś ile pobierają prowizji itp?? chodzi mi o prace w Gommie, na okresie próbnym.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kocur Re: Work Serwice ??? IP: *.trustnet.pl 30.10.05, 16:23 jeśli możesz daj sobie spokój z firmą WS, opanowali już TRW, Gomme, płacą za taką samą pracę jaką wykonują pracownicy w/w firm grosze, muszą mieć układy z prezesami, muszą wiedzieć komu dać łapówe, w TRW ludzi mamią możliwością przejścia z WS do TRW na stałe, wiem że np. w TRW ludzie z WS zarabiają ok.600 700 zł, złodziejska firma - ja osobiście dziwię sie że do nich nikt się nie dobierze, kiedyś był artykuł w Gazecie Wyborczej o początkach firmy i jej właścicielach, najbardziej rozbawiło mnie stawianie WS i jej szefostwa za wzór młodego polskiego kapitalizmu, tak to już jest że w tym chorym kraju za wzór stawia się złodzieji i oszustów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Work Serwice ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 21:41 Popieram WS zarabia na młodych ludzich. Dają pracę w telekomunikacji za grosze. TP daje około 9 zł na godziną, a studentowi zostaje z tego tylko 4,5 Odpowiedz Link Zgłoś
misiak32 Re: Work Serwice ??? 30.10.05, 21:54 Gość portalu: kocur napisał(a): > jeśli możesz daj sobie spokój z firmą WS, opanowali już TRW, Gomme, płacą za > taką samą pracę jaką wykonują pracownicy w/w firm grosze, muszą mieć układy z > prezesami, muszą wiedzieć komu dać łapówe, w TRW ludzi mamią możliwością > przejścia z WS do TRW na stałe, wiem że np. w TRW ludzie z WS zarabiają ok.600 > 700 zł, złodziejska firma - ja osobiście dziwię sie że do nich nikt się nie > dobierze, kiedyś był artykuł w Gazecie Wyborczej o początkach firmy i jej > właścicielach, najbardziej rozbawiło mnie stawianie WS i jej szefostwa za wzór > młodego polskiego kapitalizmu, tak to już jest że w tym chorym kraju za wzór > stawia się złodzieji i oszustów. sprostowanie. w TRW work service już nie zatrudnia pracowników. robi to inna firma ,żeby nie reklamować nie wymienię nazwy. masz info o minimum 2-miesiące przestarzałe wiec jak nie wiesz to nie wprowadzaj w błąd forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocur Re: Work Serwice ??? IP: *.trustnet.pl 30.10.05, 22:36 nie jest moim zamiarem wprowadzenie kogokolwiek w błąd, nawet jeżeli tak nie jest na tą chwilę to tak napewno było. Odpowiedz Link Zgłoś
std20045 Re: Work Serwice ??? 31.10.05, 03:10 Coś ci sie pomieszalo :Kocurku: trzeba duzego sprostowania, nie opieraj sie na plotkach i wypowiedziach ludzi ktorzy mysleli ze zatrudniajac sie przez posrednictwo zarobią fortune...owszem WS bierze prowizje ale i tak bardzo mała w przeciwienstwie do innych posrednictw, WS ma najwyzsza stawke godzinową ze wszystkich agencji posrednictwa < tymczasowych >pracy w czewie, ponadto jesli ktos chce pracowac na umowy zlecenia to nie zarobi kokosów < poza promocjami i ...> wiec jesli jeszcze raz sie dowiesz jakąs nieprawdziwa plote to ja najpierw sprawdz a potem dopiero zawieraj glos w sprawie!!!!!!!bo nie potrzebnie wprowadzasz ludzi w bład!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś