Gość: BEA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 10:07 ponawiam swoje pytanie w jakiej przychodni przyjmuje dr Jakubiczka i czy warto udać sie z dzieckiem do tegoż lekarza Sprawa barsdzo pilna prosze o informacje i spostrzeżenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bea Re: dr Jakubiczka laryngolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 11:46 podciągam temat bardzo mi zalezy na informacji z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: dr Jakubiczka laryngolog IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 03.11.05, 12:35 Wiem,że dr Jakubiczka przyjmuje w domu na ul.Focha.Chodzę do niego za swoim dzieckiem polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: dr Jakubiczka laryngolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 13:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: dr Jakubiczka laryngolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 13:18 ile kosztuje prywatnie wizyta u dr Jakubiczki? i czy długi okres oczekiwania na wizytę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: dr Jakubiczka laryngolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 13:37 szczerzen odradzam! wydałam na wizyty u tego pana dużo pieniedzy bez zadnego skutku aż poszłam do lekarza w przychodni który zaczął leczenie od wymazu z gardła- czyli postawienia właściwej diagnozy. po zastosowaniu właściwych leków po tygodniu byłam zdrowa. dobry laryngolog przyjmuje na Berka Joselewicza przy zbiegu z Garibaldiego Odpowiedz Link Zgłoś
anakastyczny Re: dr Jakubiczka laryngolog 03.11.05, 13:51 Przyjmuje w przychodni na Orkana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: dr Jakubiczka laryngolog/ do gość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 13:52 prosze o blizsze dane tegoż lekarza , chodzi o zdrowie dziecka, nie chciąłbym iść do pierwszego lepszego lekarza tylko do naprawde dpobrego fachowca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dale Re: dr Jakubiczka laryngolog/ do gość IP: *.. / *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 17:18 ja Ci odradzam tego pana! byłam u niego w zeszłym roku i nic ciekawego nie powiedział, a jak juz coś burknął to w bardzo nieprzyjemny sposób! dla dziecka odradzam! P.S. ja bylam "na kase chorych" więc może to jakaś różnica.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joas14 Re: dr Jakubiczka laryngolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 19:08 przyjmuje na rakowie wzdłóż lini tramwajowej jakbyś szła lub szedł do kina dawnego relaks po lewej stronie bardzo go polecam i ma fajne podejscie do dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hejka Re: dr Jakubiczka laryngolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 19:40 dr Jakubiczka przyjmuje w przychodni na al. Pokoju, zaraz za estakadą...jadąc od centrum - po prawej stronie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: dr Jakubiczka laryngolog IP: *.com / *.com 03.11.05, 20:47 Po wizycie u pana "dr"..., a lepiej nie mówić - cudzysłów mówi wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ///// Re: dr Jakubiczka laryngolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 09:23 przyjmuje w przychodni p.Starszak i jest to własciwa nobilitacja tych "lek." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: dr Jakubiczka laryngolog IP: *.net / *.net 03.11.05, 21:28 ja tez u niego bylam... mily ale z uchem bez zmian i trafilam do dr KLIMALI na ul. Kutrzeby.... BOSKI od razu przestalo bolec i po trzech dniach przeszlo, a wczesniej bylam u Nossalskiej, Jakubiczki i Andre wszedzie prywatnie wydalam kupe kasy. a u niego bylam raz na wizycie a potem na kontroli za free!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .......$$$ Re: dr Jakubiczka laryngolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 11:32 tyle wpisów dla lek.Jakubiczki -dobra reklama ale ja traktowałabym to jako antyreklame $$$ i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowana Re: dr Jakubiczka laryngolog IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 05.11.05, 23:57 Dr Jakubiczka juz od bardzo dawna nie przyjmuje na Al. Pokoju u dr Starszak, tylko na ul. Orkana (NFZ). Odpowiedz Link Zgłoś