Dodaj do ulubionych

dr Jakubiczka laryngolog

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 10:07
ponawiam swoje pytanie w jakiej przychodni przyjmuje dr Jakubiczka i czy
warto udać sie z dzieckiem do tegoż lekarza Sprawa barsdzo pilna prosze o
informacje i spostrzeżenia
Obserwuj wątek
    • Gość: bea Re: dr Jakubiczka laryngolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 11:46
      podciągam temat bardzo mi zalezy na informacji z góry dziekuje
    • Gość: matka Re: dr Jakubiczka laryngolog IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 03.11.05, 12:35
      Wiem,że dr Jakubiczka przyjmuje w domu na ul.Focha.Chodzę do niego za swoim
      dzieckiem polecam.
      • Gość: bea Re: dr Jakubiczka laryngolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 13:17
      • Gość: b Re: dr Jakubiczka laryngolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 13:18
        ile kosztuje prywatnie wizyta u dr Jakubiczki? i czy długi okres oczekiwania na
        wizytę ?
    • Gość: gosć Re: dr Jakubiczka laryngolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 13:37
      szczerzen odradzam! wydałam na wizyty u tego pana dużo pieniedzy bez zadnego
      skutku aż poszłam do lekarza w przychodni który zaczął leczenie od wymazu z
      gardła- czyli postawienia właściwej diagnozy. po zastosowaniu właściwych leków
      po tygodniu byłam zdrowa. dobry laryngolog przyjmuje na Berka Joselewicza przy
      zbiegu z Garibaldiego
      • anakastyczny Re: dr Jakubiczka laryngolog 03.11.05, 13:51
        Przyjmuje w przychodni na Orkana
      • Gość: b Re: dr Jakubiczka laryngolog/ do gość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 13:52
        prosze o blizsze dane tegoż lekarza , chodzi o zdrowie dziecka, nie chciąłbym
        iść do pierwszego lepszego lekarza tylko do naprawde dpobrego fachowca
        • Gość: dale Re: dr Jakubiczka laryngolog/ do gość IP: *.. / *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 17:18
          ja Ci odradzam tego pana! byłam u niego w zeszłym roku i nic ciekawego nie
          powiedział, a jak juz coś burknął to w bardzo nieprzyjemny sposób! dla dziecka
          odradzam! P.S. ja bylam "na kase chorych" więc może to jakaś różnica....
    • Gość: joas14 Re: dr Jakubiczka laryngolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 19:08
      przyjmuje na rakowie wzdłóż lini tramwajowej jakbyś szła lub szedł do kina
      dawnego relaks po lewej stronie bardzo go polecam i ma fajne podejscie do dzieci
      • Gość: hejka Re: dr Jakubiczka laryngolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 19:40
        dr Jakubiczka przyjmuje w przychodni na al. Pokoju, zaraz za estakadą...jadąc
        od centrum - po prawej stronie !
        • Gość: marcin Re: dr Jakubiczka laryngolog IP: *.com / *.com 03.11.05, 20:47
          Po wizycie u pana "dr"..., a lepiej nie mówić - cudzysłów mówi wszystko.
        • Gość: ///// Re: dr Jakubiczka laryngolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 09:23
          przyjmuje w przychodni p.Starszak i jest to własciwa nobilitacja tych "lek."
    • Gość: ania Re: dr Jakubiczka laryngolog IP: *.net / *.net 03.11.05, 21:28
      ja tez u niego bylam... mily ale z uchem bez zmian i trafilam do dr KLIMALI na
      ul. Kutrzeby.... BOSKI od razu przestalo bolec i po trzech dniach przeszlo, a
      wczesniej bylam u Nossalskiej, Jakubiczki i Andre wszedzie prywatnie wydalam
      kupe kasy. a u niego bylam raz na wizycie a potem na kontroli za free!!
      • Gość: .......$$$ Re: dr Jakubiczka laryngolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 11:32
        tyle wpisów dla lek.Jakubiczki -dobra reklama ale ja traktowałabym to jako
        antyreklame $$$ i tyle
        • Gość: poinformowana Re: dr Jakubiczka laryngolog IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 05.11.05, 23:57
          Dr Jakubiczka juz od bardzo dawna nie przyjmuje na Al. Pokoju u dr Starszak,
          tylko na ul. Orkana (NFZ).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka