Dodaj do ulubionych

Uczelnia AJD.

07.11.05, 22:26
Jedna z najbardziej skorumpowanych nadających tytuł mgr szkół w kraju. O
studiach zaocznych szkoda gadać, płacisz i wymagasz. A potem dostają taki sam
dyplom jak inni i śmieją ci się w twarz że głupiś bo męczyłeś się 5 lat na
dziennych studiach na wymagającej UCZELNI a to on ma pracę.
Obserwuj wątek
    • Gość: sceptyk Re: Uczelnia AJD. IP: *.prenet.pl 07.11.05, 22:53
      A co sadzisz o tych co nie zdali na zaocznych ??? ;)
    • Gość: zosiaa Re: Uczelnia AJD. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 23:17
      jjjjjjjjjjjjasne..
      chyba nie studiowales nigdy zaoczne.. wiec nie obrazaj tu ludzi.. jak nie masz o niektorych 'rzeczach' zielonego pojeciach..
      pozdrawiam
      • Gość: carew Re: Uczelnia AJD. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 00:02
        W jakim celu zalozyles ten temat?????????/
        Jestes wykladowca politechniki????????????????????/
        nie bedz smieszny, place 1760 za semestr i nikt mi nie chce podarowac zaliczenia
        ????
        Skad Ty masz takie wiadomosci????
        Moze sie podzielisz, to nie bede sie musial uczyc!!!!
        ZENADA!!!!!!!!!!!!!!!hahahaha
        • Gość: ????????????? do carew ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 12:17
          Gość portalu: carew napisał(a):

> W jakim celu zalozyles ten temat?????????/
          > Jestes wykladowca politechniki????????????????????/

a w jakim celu wykładowca Polietchniki miałby zakładać ten temat ?????????????
          wizja spisku ????
          • Gość: carew Re: do carew ?????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 23:03
            dokladnie, przeciez te uczelnie rywalizują na maxa !!!!!!!!!
      • Gość: bobek Re: Uczelnia AJD. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.05, 22:07
        Stypendium na AJD od 4.2 Boze tragedia to na U.J. maja od 4.0 i to 2 razy
        więcej,ciekawe co zrobią z tą kasą co im zostanie
        • Gość: student WP stypendium naukowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 13:08
          Stypendium motywacyjne zwane naukowym na wydziale pedagogicznym wynosi 100 zł
          "już" za średnią 4.39
          "Same orły tu", tylko kasy nie ma kto brać (poza kilkoma wyjątkami)...
      • Gość: Zaoczny do aureliano4 IP: *.matrix / *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 23:17
        jesteś durniem mega durniem pieprzonym leniem i darmozjadem
        • aureliano4 Re: do aureliano4 23.11.05, 20:55
          Jak widzę poziom studiów zaocznych stale się podnosi, gratuluję, wspaniałe
          świadectwo.
    • Gość: Monika Re: Uczelnia AJD. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 09:28
      To chyba nie jest powód do chwalnia się dla zaocznych - "zobacz, ja nie muszę
      się uczyć". To tylko źle świadczy o Nich. I wierz mi takim bym pracy nie dała.
      Nie potrzebuje ludzi bez wiedzy i umiejętności.
    • cosmo79 Re: Uczelnia AJD. 08.11.05, 10:13
      czy jesteś studentem zaocznym????nie??bo ja tak!!!i wyobraź sobie ,że wcale nie
      jest tak "kolorowo"jak piszesz!
      Zresztą jaki masz problem?czy ktoś Cię siłą zaciągnął na dzienne studia...chyba
      tak,skoro taka żałość i zazdrość bije z Twojej wypowiedzi:)
      Szczere wyrazy współczucia :):):)
    • Gość: nadya Re: Uczelnia AJD. IP: *.inds.pl / *.inds.pl 08.11.05, 10:40
      a ja wlasnie zaraz wychodze na zajecia,studiuje dziennie,bardzo mi sie tu podoba i mam wszystkie opinie autorow typu aureliano gdzies...papapa
      • Gość: studentka Re: Uczelnia AJD. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 12:22
        Aureliano,skoro na zaocznych jest tak latwo,to serdecznie zapraszam.Mylisz
        sie,jesli myslisz,ze dowod wplaty=zaliczony rok.Wlasciwie zaoczne sa o wiele
        trudniejsze,bo nie dosc,ze masz niesamowite napietrzenie marterialu,to jeszcze
        musisz o wiele intensywniej pracowac samodzielnie.Ja swoja wysoka srednia
        okupilam godzinami w czytelni i wieloma zarwanymi nocami,wiec nie wypowiadaj
        sie o rzeczach,o ktorych nie masz pojecia.

A korupcja jest wszedzie,zwroc uwage na to,co mowia chociazby studenci UJ. Tak
        naprawde czy ktos "bierze" czy nie, zalezy od jego charaktru ,a nie od
        instytucji w jakiej pracuje. Tak dla przykladu jedna z wykladajacych, na tej
        wg. Ciebie 'nsjbardziej skorumpowanej uczelni', nie chciala nawet przyjac
        kwiatow po skonczonym egzaminie,bo stwierdzila,ze wypelnia tylko swoje
        obowiazki i nie naleza jej sie za to jakies specjalne podziekowania.

Pozdrawiam wszystkich,ktorzy kieruja sie zdrowym rozsadkiem,a nie stereotypami.
    • Gość: bazylia Re: Uczelnia AJD. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 12:46
      Nie dajcie się nabrać. Ten temat, to prowokacja.
    • Gość: Magda Re: Uczelnia AJD. IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 08.11.05, 14:55
      Nie wiem jak można wypisywać takie bzgury, widocznie nie masz pojęcia jak jest
      na tej uczeln.Kończę polonistykę, a podczas tych pięciu lat było naprawdę
      ciężko.Wcześniej odpadło 60 osób.Studiuję drugi kierunek w Krakowie. Jestem na
      drugim roku, możesz w to nie wierzyć, ale jest tam o wiele łatwiej. Tutaj
      przeżyłam prawdziwy horror. Gdyby Ci przyszło zaliczyć poetykę za pierwszym
      razem? Zapytaj studentów z historii jak się studjuje na tym kierunku? Kto to
      jest krwawy Dariusz? Wówczas takich bzdur nie byłoby na forum. Jest to jakaś
      zwykła złośliwość.Pozdrawiam studentów nie tylko z AJD.
      Pozdrwiam wszystkich studentów, nie tylko z AJD.
      • Gość: beryl Re: Uczelnia AJD. IP: *.womczest.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 17:46
        Krwawy Dariusz? Może Złotkowski?
        Uczył mnie rok w podstawówce, przed laty:), i był świetny.
      • histeryk82 Re: Uczelnia AJD. 12.11.05, 19:00
        A "krwawy Dariusz" to tylko jedna z wielu przeszkód na drodze do dyplomu... Pozdrowienia dla osób zdających egzamin komisyjny u prof. Dubickiego.
      • Gość: mimi Re: Uczelnia AJD. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.05, 11:51
        HAHAHA! historia na AJD - że niby ciężko?! to jeden z najłatwiejszych
        kierunków, praktycznie zero wysiłku i masz średnią kwalifikującą cię do
        stypendium! Krwawego Dariusza wspominam bardzo miło- pierwszy termin z
        premedytacją olałem, a na poprwace był test, którego wystarczyło nauczyć się na
        pamięć. U prof. Dubickiego jest tak,że jeśli umiesz to zdajesz. nie
        demonizujcie historii na AJD- nigdzie nie jest tak lajtowo jak tu. Stąd się
        wylatuje tylko i wyłącznie na własne życzenie!
    • Gość: lukasprez Re: Uczelnia AJD. IP: *.bis.top.pl 08.11.05, 16:08
      Po twojej wypowiedzi widać, że jesteś bardzo sfrustrowany faktem, że
      prawdopodobnie do żadnej szkoły się nie dostałeś. Jak jesteś taki mądry to zdją
      sobie fizjologie u dr Zarzecznego, antropologie u dr Rodziewicz-Gruhn, biologie
      u dr Pyzik czy anatomię u dr Wojtyny. U mnie na studiach dziennych na
      pierwszym roku było ok 70 osób a skończyło ok 30, i każdy z nich ma prace w
      swoim zawodzie. Więc nie narzekaj, tylko do roboty Głąbie!
      • Gość: aga Re: Uczelnia AJD. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 21:43
        Hahaha! Niezle sie uśmiałam z waszych wypowiedzi :) I tak wam powiem- w tamtym
        roku(II) doszło do mojej grupy 5 dziewczyn z zaocznych i wyobraźcie sobie że
        marnie im szło w porownaniu z tym co miały na zaocznych. To było straszne
        patrzeć jak za wszelką cenę próbują utrzymać stypendium naukowe, które z palcem
        w d.... miały na zaocznych. Chyba o czymś to świadczy.
        A co do pani Pyzik to może i jest troche straszna ale mi jakoś bez większych
        problemów udało sie wszystko zaliczyć w pierwszym terminie i dostać 4,5 do
        indeksu i to bez zarywanych nocy.
        pozdrawiam i życze miłego studiowania!
        • Gość: studentka do Agi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 00:25
          Aga,nie generalizuj,bo to jest krzywdzace!Moze i dziewczyny, o ktorych
          wspominasz,przeniosly sie,ale tylko dletego,ze mialy bardzo mocne znajomosci,bo
          zgodnie z regulaminem AJD przeniesienie z zaocznych na dzienne jest
          NIEMOZLIWE.Ja na zaocznych mam srednia 4,8,ale zdobylam ja ciezka praca,wiec
          nie staraj sie wywyzszac.Poza tym,zwroc uwage na to,ze zaoczni maja trudniej
          chocby z tego wzgledu,iz musza pogodzic nauke z praca zawodowa i nikt
          (bynajmniej na moim kierunku)nie ocenia ich wedle "taryfy ulgowej".
          A jesli idzie o odwieczna wojne dzienni-zaoczni,daj sobie spokoj.
          Mialam "przejemnosc" zaliczac pewien przedmiot wraz z dziennymi i musze
          przyznac,ze poziom,jaki prezentowala wiekszosc osob,byl zenujacy,jednak w
          przeciwienstwie do Ciebie,nie wypisuje tu,ze dzienni sa beznadziejni,bo wiem,ze
          moglabym urazic wiele osob,ktore naprawde sie staraja.

Wiecej pokory,dziewczyno.Zwroc uwage na to,ze nie wszyscy (z roznorakich
          przyczyn),moga studiowac dziennie,mimo to chca cos siagnac.
          • Gość: zniesmaczony do studentki IP: *.inds.pl / *.inds.pl 10.11.05, 09:49
            droga studentko, albo nie studiujesz na AJD albo tylko Ci sie wydaje ze
            studiujesz skoro nei znasz regulaminu naszej uczelni. otoz przeniesienie na
            studia dzienne jest jak najbardziej mozliwe nalezy spelnic tylko 2 warunki-
            miec odpowiednia srednia - powyzej 4,45 oraz ponownie zdac egzamin na stuia. o
            szczegoly pytaj rektora, w dziekanacie lub pokoju 106
        • Gość: zniesmaczony Do Agi IP: *.inds.pl / *.inds.pl 10.11.05, 09:47
          Oj Aga troszeczke chyba przegielas!!!mam przyjemnosc znac wszystki 5 dziewczyn
          i Ciebie rowniez oraz pozostala czesc waszej grupy ( III) i nie przypuszczalem
          ze jestes az tak falszywa. wspolczuje im ze maja taka kolezanke w grupie. z
          tego co wiem Ty rewelacyjna na studiach nie jestes, wiec nei oceniaj innyh.
          poza tym nie masz pojecia dlaczego te dziewczyny I rok studiowaly zaocznie, a
          moze warto by sie zastanowic troszke nad tym zamiast pisac bzduey! tak sie
          sklada ze ja studiuje 2 kierunki jednoczesnie ( jeden dziennie drugi zaocznie)
          i powiem Ci ze od 3 lat zmienily sie wymagania: tzn studentow studiow dziennych
          obowiazuje ten sam material co studentow zaocznych a nie jak bylo wczesniej
          zaoczni mieli 80% programu dziennego. co za tym idzie zjazdy sa co 2 tyg wiec
          ponad polowe materialu student zaoczny musi sobie wytlumaczyc sam!! a nei jak
          na dziennych dyktuja wam notatki. jak bys jeszcze ie zauwazyla to jest to
          podwojna praca.nie mow wiec ze one mialy srednia z palcem w d...., bo tak nie
          bylo, a to ze po przejsciu na dzienne staraly sie miec dobra srednia to chyba
          normalne- bo Ty robisz to sam:)zwlaszzca ze nauka na dziennych to pryszcz w
          porownaniu z zaocznymi wiec nikt tu sie nie wysila bo wszystko jest podane i
          wystarczy sie nauczyc notatek ktore wam podadza. I odpowiem jeszcze
          kolezance ktora mysli ze przeniesienie z zaocznych an dzienne jest niemozliwe.
          otoz mylisz sie moja droga albo nie jestes zbyt przykladna studentka bo nawet
          nie znasz regulaminu naszej uczelni. od dawna studenci przenosili sie na
          dzienne wystarczylo miec tylko odpowiednia srednia( a nie znajomosci) i
          ponownie zdac egzamin na stuia. a jaka to srednia i o blizsze warunki zmiany
          trybu studiow pytaj w dziekanacie lub pokoju 106.
          • Gość: studentka do zniesmaczonego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.05, 10:34
            Drogi zniesmaczony-no wlasnie obowiazuje znajomosc regulaminu. Z chwila
            przeksztalcenia WSP w AJD regulamin zostal zmieniony i nie ma w nic o
            przeniesieniach na dzienne,lecz tylko z dziennych na zaoczne.
            Sama bylam zywo zainteresowana tym tematem i rozmawialam ze wszystkimi
            ludzmi,ktorzy mogliby mi pomoc-od pan w dziekanacie zaczynajac,a konczac na
            dziekanie,prodziekanie i rektorze-niestety bezskutecznie.
            Tak na marginesie dodam,ze spelnialam wszystkie warunki,ktore wymieniles:(
            • Gość: zniesmaczony do studentki IP: *.inds.pl / *.inds.pl 10.11.05, 12:05
              no to bardzo mi przykro bo w tym roku rozniez moja kuzynka przeniosla sie na
              dzienne z zaocznych, moze trzeba sie bardziej starac:)
          • Gość: mania do zniesmaczonego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.05, 11:51
            Słuchaj koleś, ja też znam te dziewczyny co sie przeniosły z zaocznych na
            dzienne i Aga wcale nie przesadziła z tym , co napisała. Tu nie chodzi o
            ocenianie tylko o to co sie faktycznie dzieje. Pewnie nie miała nic złego na
            myśli. TY lepiej sam sie zastanów co tu wypisujesz GENIUSZU!!!
            • Gość: zniesmaczony. do mani IP: *.inds.pl / *.inds.pl 10.11.05, 12:09
              w porzadku skoro je znasz to pewnie tez znasz ich powod dla ktorego byly na
              zaocznych:) powodzenia z taka kolezanika jak AGA:) i polecam sprobowac studiow
              zaocznych, nie mam nic do agai tylko do tego co pisze bo dziewczyny ktore sa z
              nia w grupie i przeczytaly to - poczuly sie urazone i zdumione postawa
              kolezanki, no ale wolnosc slowa- kazdy pisze co chce. nawet jak sie nie zna:) a
              dziewczyny siedza tu ze mna i naprawde jest im teraz przykro ze tak zostaly
              potraktowane przez koelzanke z grupy. one nikomu nie wytykaja ze sie za duzo
              badz za malo uczy. ale to kwestia dobrego wychowania. a zapewniam Cie ze one
              nie sa w niczym od ciebie ani twoich kolezanek gorsze- moze nawet lepsze bo im
              sie udalo:):):)
              • Gość: Gosc do zniesmaczonego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.05, 22:24
                A jakie ma znaczenie z jakiego powodu sie ktos przeniosł z dziennych na zaoczne
                (powod jest zawsze ten sam "kasa"). A tak w ogule to na zaocznych jest łatwo
                zwłaszcza jak sie nie pracuje!! Za to na dziennych jest trudno zwłaszcza jak
                sie pracuje!! A to ze ktos pisze co mysli to chyba nic zlego jesli mowi to
                otwarcie pod swoim imieniem i sie nie ukrywa!! A co, ile kolezanek powtorzylo
                srednia z zeszlego roku?? I czym tu sie poczuc urazonym??
                To skoro sie tak znasz to mysle, że udzielisz wyczerpujacych odpowiedzi osobie,
                ktora sie nie zna!!
                • Gość: studentka Re: do zniesmaczonego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.05, 23:52
                  Zniesmaczony,powiedz mi prosze,jakim cudem Jej sie to udalo.Wierz mi,ze
                  staralam sie na wszelkie sposoby,warowalam pod tymi cholernymi gabinetami az do
                  pazdziernika.I nawet nikt na podanie nie raczyl mi odpisac.Domyslasz sie
                  pewnie,co jak mam ochote to skwitowac,ale po prostu tylko takie wyjasnienie
                  przychodzi mi do glowy...
                • Gość: Anulka do kłótników IP: *.trustnet.pl 11.11.05, 00:12
                  Oj ludzie o co wy ten bój toczycie? Jestem na 3 roku dziennych pedagogiki.Nie
                  wiem jak na innych wydziałach,ale ja jakos problemow z zalkami nie mialam.No
                  moze jedynie z panią Beatką,której epitetować już nie będę.Nawet stypendium mam
                  bez jakiś szczególnych wysilań.Jestem tu bo tak wyszło i nie narzekam.Jest masa
                  przedmiotów,które mnie zaciekawiły,zainspirowały i nowe dróżki wskazały.Te co
                  są nudne zaliczam dla formalności.Studiująć mam okazje obserwować sobie
                  współbraci żaków.Znam idiotów z zaocznych,którzy mają problem z jakimi kolwiek
                  formami myślenia ale znam też wielu co na dziennych siedzą a mózgu chyba w
                  ogóle nie używają.Znam również ludzi inteligentnych co są na zaocznych i
                  myślące istoty na dziennych.Ode mnie z grupy kumpela się z dziennych przeniosła
                  na zaoczne bo prace dostala.No i na dziennych czwóry miała a teraz jest na
                  zaocznych i też czwóry ma i mówi że uczy sie podobną ilość czasu co
                  kiedys.Wymagania i poprzeczki zależa zwykle od prowadzących.Jak doktorek jest
                  tyfus to żyłuje czy na dziennych czy na zaocznych. A wracając do wątku głównego
                  to układy i układziki są wszędzie i nie ma co się podniecać i głupot pisać, że
                  na AJD to wybitnie skorumpowani wszyscy. A wy ludki zamiast się kłócić i
                  obrażać to lepiej pomyślcie może jak tu współdziałać.Możeby jaką stronkę zrobić
                  dla AJD-ków co by na niej wymiana informacji szła.Pozdrawiam
              • Gość: Dziewcionka Do zniesmaczonego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 23:09
                Zniesmaczony,albo nie znasz dokładnie sytuacji,albo jesteś bardzo stronniczy(z
                różnych powodów).Wszystkie te osoby również znam i trochę na ten temat wiem. Na
                zaocznych, jak na dziennych różnie bywa,czasem łatwiej czasem gorzej,co zależy
                od wykładowców. Z tymi notatkami też różnie bywa.Moja koleżanka,która
                studiowała i na dziennych i na zaocznych,zrezygnowała z dziennych,bo na
                zaocznych miała lepiej.Notatki wykładowcy jej od razu dawali,jedynie musiała
                sobie to wydrukować.Jak ktoś już tu napisał, zaoczni do tej pory mieli w
                programie 80% tego co dzienni i tych dziewczyn,to też dotyczyło.
                I nie ma tu zupełnie czego zazdrościć. Fajnie,że ktoś ma dobre oceny,bo jest
                zdolny! Dobrze dla niego. Ale niektóre z tych osób po prostu chcą mieć dobre
                oceny czasem kosztem innych,a czasem po prostu lepsze od innych bez znaczenia
                jaka by to była ocena.A to już jest chore.
                A jeśli uważasz, że powód dla którego osoby te studiowały zaocznie jest taki
                ważny,to może nas oświecisz. Było by miło.
                A jeśli chodzi o Agę, to jest to super koleżanka i żałuj, że nie znasz jej
                lepiej,bo tak widocznie jest! :)
          • Gość: aga do zniesmaczonego (i ewentualnie innych) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 13:47
            Nie wiem dlaczego ktos mial sie poczuc urazony tym, co napisalam. Jak sam
            zauwazyles, dziewczyny staraja sie miec jak najlepsze oceny, a mimo to ciężko
            bylo powtórzyc rezultat z zaocznych!! A to, dlaczego one studiowaly na
            zaocznych na pierwszym roku nie ma tu żadnego znaczenia!!
            Jedyne czego żaluję to to, że wrzucilam wszystkie dziewczyny do jednego worka,
            a przecież nie wszytskim aż tak zależy na ocenach!!
        • Gość: viktoria DO WSZYSTKICH TUTJ! IP: *.inds.pl / *.inds.pl 16.11.05, 21:33
          a ja wlasnei w tym roku przenioslam sie z zaocznych na dzienne i jestem an 2
          roku:) i jakos nie mam zadnych znajomosci po prostu wplacil=lam kwote
          manipulacyjna zlozylam jeszcze raz papiery, zdalam egzamin ( czyli wszystko jak
          bym szla na I rok) tylko ze pozniej przyjeli mnei i od razu dali na II
          • Gość: studentka DO VITKORII-PILNE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 10:50
            Vitkorio,mam do Ciebie ogromna prosbe-moglabym jakos skontaktowac sie z Toba
            poza forum? Chcialabym dowiedziec sie czegos wiecej o Twoim przeniesienie-ja
            tez probowalam,ale bezskutecznie, nikt nawet nie wspomnial o mozliwosci,kotrej
            piszesz:(
            Pogaje swoj nr gg:9446864
            Bede Ci bardzo wdzieczna,za jakikolwiek przejaw zainteresowania moja prosba.
            • Gość: viktoria Re: DO VITKORII-PILNE- do studentki IP: *.inds.pl / *.inds.pl 17.11.05, 15:08
              oczywiscie moge udzielic ci informacji na ten temat tylko ze juz wszystko
              napisalam, pytalam w dziekanacie, poniej ludzi do spraw studenckich ( pokoj 106
              p. Beata) i one mi pomogly zalatwic to, a pozatym w dziekanacie normalnie
              powinni ci udzielic informacji
              • Gość: studentka Re: DO VIKTORII-PILNE- do studentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 18:56
                Dzieki Viktorio,czekam na kontakt(jestem do dyspozycji na gg codzienie
                ok.20).Widzisz,powinni,ale nie udzielili.I nikt nie pisnal nawet slowem o takim
                rozwiazaniu,uslyszalam tylko,ze wiele osob probowalo sie przeniesc,lecz nikomu
                sie nie udalo.Kazano mi natomiast zlozyc w tej sprawie podanie,na ktore do dzis
                nie otrzymalam odpowiedzi.Zreszta nie bede tu wylewac swoich zalow,bo znow ktos
                mi cos zarzuci...Wszystkie uwagi i pytania,chcialabym skierowac do Ciebie "bez
                swiadkow",chocby przez gg.
                Pozdrawiam.
                • Gość: studentka Re: DO VIKTORII-PILNE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.05, 11:45
                  Viktoria,jeszcze raz bardzo prosze o kontakt.Oto moj mail
                  aliengirl@buziaczek.pl . Wyjasnie Ci wszystko na forum prywatnym...
                  • Gość: viktoria Re: DO VIKTORII-PILNE IP: *.inds.pl / *.inds.pl 24.11.05, 16:07
                    hej jak chcesz pogadac to moje gg 4585195
                  • Gość: viktoria Re: DO VIKTORII-PILNE- do studentki IP: *.inds.pl / *.inds.pl 24.11.05, 16:07
                    hej jak chcesz pogadac to moje gg 4585195
                    • Gość: studentka Re: DO VIKTORII-PILNE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 18:31
                      Dziekuje bardzo.Skontaktuje sie z Toba tak szybko,jak tylko bedzie to mozliwe.
    • Gość: Anulka faktów żądam IP: *.trustnet.pl 08.11.05, 18:22
      a podaj mi konkretne przykłady świadczące o skorumpowaniu, bo ja mimo że już 3
      lata tu siedzę nie zauważyłam.Natomiast w oczy się rzuca bajzel jaki jest na
      uczelni,o wszystkim człowiek dowiaduje sie w ostatniej chwili
      • Gość: val ss vs sz? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.11.05, 10:47
        Usmiech od razu pojawia mi sie na twarzy, gdy czytam wypowiedzi osob, ktore
        pisza jak to wiele pracy wlozyly na studiach zaoczynych. Byc moze po prostu
        potrzebuja piec razy wiecej czasu by nauczyc sie tego samego co inni, czyli sa
        "mniej zdolni"? Sam zaocznie studiuje, ale drugi kierunek rownolegle. Studiuje
        prawo dziennie i administracje zaocznie. Nie w Czestochowie, ale we Wroclawiu
        (bo kto slyszal o prawie w Cz-wie?;). Musze stwierdzic tyle, ze 3/4 zaocznych to
        poldebile, ktorzy maja problem z rozroznieniem normy sankcjonowanej od
        sankcjonujacej, a ich domena jest ladny i drogi samochod. Te 25% to albo ludzie
        ciagnacy drugi kierunek rownolegle dziennie albo trzydziestolatkowie, ktorzy
        czuja potrzebe doksztalcenia sie.
        Poza tym - nauka na zaocznych, a nauka na dziennych to dwa rozne swiaty. Zaoczni
        sa traktowani wszedzie z przymrozeniem oka, dzienni nie.
        • Gość: magda Re: ss vs sz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 16:01
          ten ostatni komentarz był troche złosliwy i raczej wydaje mi sie że to t jestes
          półdebilką. Pozwalam sobie na taka nazwę ponieważ to ty takiej użyłaś.
          Studiowałam najpierw matematyke dziennie u nas na AK i na prawde jeżeli ktoś
          chce mieć szkołę przetrwania to zapraszam! Równolegle studiowałam resocjalizacje
          zaocznie. Nastepnie podyplomowe socjoterapię z których jestem bardzo
          zadowolona!. Obecnie otwieram przewód doktorski na UŚ i nie uważam się za osobę
          mniej wykształconą niż jakbym studiowała dziennie na UJ. Być może nawet wiem
          więcej bo do wszystkiego musiałam dojść sama.
          • aureliano4 Re: ss vs sz? 10.11.05, 22:47
            Jak miło czytać jak wy MEDALE żrecie się między sobą, GRATULUJĘ, He He.
            P.S. To ja prowokator.
        • aureliano4 Re: ss vs sz? 20.11.05, 21:12
          A dyplomy te same.
      • Gość: marcin_r Re: faktów żądam IP: 213.199.204.* 11.11.05, 18:45
        Co do bajzlu... Miałem śmieszną sytuację z kumplem, z którym łaziłem z kartą
        obiegową po różnych instytutach. W dziekanacie w budynku WSP na przeciwko
        gastronomika (na ostatnim piętrze) weszli jacyś kolesie, spytali się o indeksy,
        po czym wzięli sobie sami z szafy, która notabene była ogólnodostępna :), coś
        tam pomruczeli i wzięli też kolegom :D Dodam jeszcze, że w pewnym momencie dwie
        panie sobie wyszły do sąsiedniego pokoiku. Śmiech na sali. Pomyślałem sobie z
        kumplem, że ktoś bardzo złośliwy mógłby zrobić kuku swojemu koledze/koleżance.
        Skończyłem już naszą Polibudę, ale coś takiego u nas jest nie do pomyślenia.
        Powiem szczerze, że wtedy oniemiałem. Burdel to wy macie.
    • aureliano4 Re: Uczelnia AJD. 10.11.05, 22:56
      Czy Częstochowski PiS dobrał się już do komucha Kuratora Grzybowskiego?
      • Gość: załamana Re: Uczelnia AJD. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 22:31
        Aureliano, po Twoich wypowiedziach wnioskuję, że nie masz zbyt wielu szarych
        komórek. Docenię fakt, jeśli zdołałeś ukończyć szkołe podstawową. Bo o
        studiowanie to Cię nawet nie posądzam. Życzę, aby otaczali Cię wyrozumiali
        ludzie! Powodzenia!
        • aureliano4 [...] 12.11.05, 17:20
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: zainteresowana do zniesmaczonego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 14:27
      Zniesmaczony, czemy tak nagle zamilkłeś?
    • Gość: gosc Re: Uczelnia AJD. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 20:00
      Jestem Toba zniesmaczony! Chyba wiem kim jestes... Ale pozostawie to bez
      komentarza...Szkoda mi na Ciebie słów...Zastanów się nad tym co robisz i
      piszesz...
      • Gość: zniesmaczony do Ciebie IP: *.inds.pl / *.inds.pl 16.11.05, 21:30
        chyab jednak nie wiesz kim jestem, i nie mozesz wiedziec:):)
    • Gość: gosc do zniesmaczonego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 20:09
      sorki ale zle wpisalem temat , to co nizej napisalem mialo byc do
      zniesmaczonego. Tak, jestem nim zniesmaczony. Podły typ...
    • aureliano4 Re: Uczelnia AJD. 15.11.05, 22:48
      Zaoczni mają takie same dyplomy, wiedzę niekoniecznie, nie każdy musi być mgr,
      to psuje rynek pracy.Uczelnie lecą tylko na kasę a nie na jakość nauczania
      dlatego tak jest.
    • Gość: AAAAAA Re: Uczelnia AJD. IP: *.man.czest.pl 17.11.05, 12:53
      czemu tak myslisz? kupiles/as sobie dyplom?
      • aureliano4 Re: Uczelnia AJD. 17.11.05, 16:35
        Skończyłem renomowany kierunek na studiach dziennych, na najlepszej uczelni w
        kraju, mam świetną pracę i godziwe wynagrodzenie.A o AJD wiem z wielu źródeł i
        to niewyobrażasz sobie z jak wysoko postawionych.
        • anakastyczny Re: Uczelnia AJD. 17.11.05, 22:46
          Nie wiele mam wspólnego z tą uczelnią, ale byłem przeświadczony, że nawet
          skrajny debilizm ma granice swoje a widać - jednak się myliłem, wnoszę to po
          lekturze niektórych wątków!!!
          "Pochwał głupoty" od co.
          • Gość: schizoidalny Re: Uczelnia AJD. IP: *.trustnet.pl 20.11.05, 16:37
            Anankastyczny - masz racę
        • Gość: . Re: Uczelnia AJD. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 23:10
          > Skończyłem renomowany kierunek na studiach dziennych, na najlepszej uczelni w
          > kraju...

Kopsnij nieco więcej informacji, żebyśmy mogli pospadać z wrażenia z naszych
          prowincjonalnych krzeseł/foleli i oddać Ci hołd, please...
        • Gość: ja Re: Uczelnia AJD. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 10:24
          Aureliano skonczyl najlepsza polska uczelnie,a "nie" z czasownikiem pisze
          lacznie-wstyd!!!Marna prowokacja, drogi kolego.
          • sfinks13 Re: Uczelnia AJD. 18.11.05, 11:24
            Pewnie konczyl WT na Polibudzie w Radomiu:))))
    • Gość: xx Re: Uczelnia AJD. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 21:04
      up
    • Gość: Poko Forum Uczelni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 21:09
      Nasza uczelnia nie ma własnego forum internetowego, ale chetni do rozmowy o
      uczelni mogą skorzystać z forum STUDENCKIEGO - free4web.pl/3/?122230
      • aureliano4 Re: Forum Uczelni 22.11.05, 22:11
        Co za forum skocz se z jasnej góry. Dawać mi tu waszego rektora.
    • aureliano4 Re: Uczelnia AJD. 30.11.05, 23:15
      mój ulubiony wątek
    • aureliano4 Re: Uczelnia AJD. 14.12.05, 23:15
      Jak widać PRAWDA WAS WYZWOLI.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka