Gość: Karol IP: *.prenet.pl 13.11.05, 15:27 Napiszcie mi stronę internetową restauracji Rick w Częstochowie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktoś Re: Pytanie o salę Rick IP: *.darkstar.pl 13.11.05, 15:42 Sala Rick mieści sie na ul.Rydza-Śmigłego (boczna od jagielońskiej),była jeszcze druga na ul.Poselskiej ale jej juz nie ma i nie ma również strony internetowej.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maarec@wp.pl Re: Pytanie o salę Rick IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 23:17 strony internetowej nie znam ale sala na wesele bardzo fajna, elegancka, wesele z klasa a nie typu disco polo w remizie. szczerze polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ma_lina2 Re: Pytanie o salę Rick 10.03.06, 19:43 Polecam, polecam. Wejdziesz a oniemiejesz. Teraz na forum jestem często, jak tylko zdarzy się kolejna okazja aby te sale pochwalić zrobię to - bo nie znam osoby niezadowolnej z wesela na tej sali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Pytanie o salę Rick IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 20:24 Niom..moja koleżanka zamawiała ostatnio sale na wesele właśnie tam(ja pierwszy raz słyszałam o niej)na październik 2007-więc raczej spore zainteresowaniem się ta sala cieszy-to o czymś już świadczy;))A strona internetowa-fakt-przydałaby się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Pytanie o salę Rick IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 13:09 Wiem tylko tyle że wcześniejsza sala Ricka na ul. Poselskiej była naprawdę odjechana. Właściciel naprawdę w porządku. Byłam bardzo zadowolona, jak również moi goście :) Naprawdę. Polecam szczerze ten lokal. Wszyscy goście byli zachwyceni :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniek Re: Pytanie o salę Rick IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 17:02 Zgadzam sie. Sala fantastyczna. Wlascieciel super. Jedzonko mniam mniam. Same plusy. To najlepsza sala na wymarzone wesele w Czestochowie. Goraco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czestochowianin Re: Pytanie o salę Rick IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 18:10 Pan S. wlasciciel sali jest osoba niekonsekwenta. Pierwotnie podaje cen by ja potem zmieniac. Jednym slowem stawia przed faktem dokoannym Jedeznie ekstra, sala super ale jest jedno ale....DROGO jak cholera i wlasciciel straszny pazera !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ela9611 Re: Pytanie o salę Rick 13.03.06, 18:04 polecam, rewelacja, goście zachwyceni wystrojem sali, obsługa kelnerska super, jedzonko też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Pytanie o salę Rick IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 10:02 Bedę chyba monotematyczny, ale naprawdę, brak zastrzeżeń. Nawet wszystko nie tyle dobrze, co super. Byłem dwa razy tam jako gosc, we wrzesniu mam tam swoje wesele. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_lina2 Re: Pytanie o salę Rick 16.03.06, 16:11 Rafale skoro Twoje wesele we wrześniu (mniemam, że tego roku) to pewnie wybrałeś już zespół, fotografa i kamerzystę. Może jesteś w stanie nam wszystkim kogoś polecić, bo jak przeglądam fora, w których pisze się tylko o nich to mam wrażenie, że wszyscy robią sobie bezpłatną reklamę. Poradź coś, szczególnie w sprawie zespołu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owca Re: Pytanie o salę Rick IP: *.zab.zigzag.pl 16.03.06, 16:23 ja polecam Studio Bez Nazwy z Katowic. Stronka www.beznazwy.com lub www.agnieszkamandal.com lub bartoszjastal.com. Mam ich zamówionych, dojeżdzają do cz-wy. niebanalne zdjęcia, ludzie młodzi i z pomysłem. Odpowiedz Link Zgłoś
cudziewcze Re: Pytanie o salę Rick 16.03.06, 18:11 Czegos tu nie rozumiem, czemu Pan Bartosz i Pani Agnieszka, maja na swojej stronei takie same niktore zdjecia slubne? Hm...? Odpowiedz Link Zgłoś
pati_ka Re: Pytanie o salę Rick 25.03.06, 16:56 Jeśli chodzi o salę ‘Rick’ na ul. Rydza-Śmigłego to naprawdę lokal wart polecenia jeśli chodzi o imprezę weselną. Wnętrze i jego wystrój wręcz powalają. Trzeba zobaczyć na żywo. Piękny duży parkiet, okrągłe stoły, barek, malutkie patio na zewnątrz. Tylko ciężko z terminami. W okresie letnim w 2007 roku wiele terminów już w większości pozajmowane. Trzeba zamawiać dużo dużo przed. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś