Dodaj do ulubionych

Pytanie o salę Rick

IP: *.prenet.pl 13.11.05, 15:27
Napiszcie mi stronę internetową restauracji Rick w Częstochowie
Obserwuj wątek
    • Gość: ktoś Re: Pytanie o salę Rick IP: *.darkstar.pl 13.11.05, 15:42
      Sala Rick mieści sie na ul.Rydza-Śmigłego (boczna od jagielońskiej),była
      jeszcze druga na ul.Poselskiej ale jej juz nie ma i nie ma również strony
      internetowej.Pozdrawiam
    • Gość: maarec@wp.pl Re: Pytanie o salę Rick IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 23:17
      strony internetowej nie znam ale sala na wesele bardzo fajna, elegancka, wesele
      z klasa a nie typu disco polo w remizie.

szczerze polecam
      • ma_lina2 Re: Pytanie o salę Rick 10.03.06, 19:43
        Polecam, polecam. Wejdziesz a oniemiejesz. Teraz na forum jestem często, jak
        tylko zdarzy się kolejna okazja aby te sale pochwalić zrobię to - bo nie znam
        osoby niezadowolnej z wesela na tej sali.
        • Gość: paula Re: Pytanie o salę Rick IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 20:24
          Niom..moja koleżanka zamawiała ostatnio sale na wesele właśnie tam(ja pierwszy
          raz słyszałam o niej)na październik 2007-więc raczej spore zainteresowaniem się
          ta sala cieszy-to o czymś już świadczy;))A strona internetowa-fakt-przydałaby się...
          • Gość: Misia Re: Pytanie o salę Rick IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 13:09
            Wiem tylko tyle że wcześniejsza sala Ricka na ul. Poselskiej była naprawdę
            odjechana. Właściciel naprawdę w porządku. Byłam bardzo zadowolona, jak również
            moi goście :) Naprawdę. Polecam szczerze ten lokal. Wszyscy goście byli
            zachwyceni :))
            • Gość: aniek Re: Pytanie o salę Rick IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 17:02
              Zgadzam sie. Sala fantastyczna. Wlascieciel super. Jedzonko mniam mniam. Same
              plusy. To najlepsza sala na wymarzone wesele w Czestochowie. Goraco polecam
              • Gość: czestochowianin Re: Pytanie o salę Rick IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 18:10
                Pan S. wlasciciel sali jest osoba niekonsekwenta. Pierwotnie podaje cen by ja
                potem zmieniac. Jednym slowem stawia przed faktem dokoannym Jedeznie ekstra,
                sala super ale jest jedno ale....DROGO jak cholera i wlasciciel straszny pazera !!!!
    • ela9611 Re: Pytanie o salę Rick 13.03.06, 18:04
      polecam, rewelacja, goście zachwyceni wystrojem sali, obsługa kelnerska super,
      jedzonko też
    • Gość: Rafał Re: Pytanie o salę Rick IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 10:02
      Bedę chyba monotematyczny, ale naprawdę, brak zastrzeżeń. Nawet wszystko nie
      tyle dobrze, co super. Byłem dwa razy tam jako gosc, we wrzesniu mam tam swoje
      wesele. Pozdrawiam.
      • ma_lina2 Re: Pytanie o salę Rick 16.03.06, 16:11
        Rafale skoro Twoje wesele we wrześniu (mniemam, że tego roku) to pewnie
        wybrałeś już zespół, fotografa i kamerzystę. Może jesteś w stanie nam wszystkim
        kogoś polecić, bo jak przeglądam fora, w których pisze się tylko o nich to mam
        wrażenie, że wszyscy robią sobie bezpłatną reklamę. Poradź coś, szczególnie w
        sprawie zespołu. Pozdrawiam.
        • Gość: owca Re: Pytanie o salę Rick IP: *.zab.zigzag.pl 16.03.06, 16:23
          ja polecam Studio Bez Nazwy z Katowic. Stronka www.beznazwy.com lub
          www.agnieszkamandal.com lub bartoszjastal.com. Mam ich zamówionych, dojeżdzają
          do cz-wy. niebanalne zdjęcia, ludzie młodzi i z pomysłem.
    • cudziewcze Re: Pytanie o salę Rick 16.03.06, 18:11
      Czegos tu nie rozumiem, czemu Pan Bartosz i Pani Agnieszka, maja na swojej
      stronei takie same niktore zdjecia slubne? Hm...?
    • pati_ka Re: Pytanie o salę Rick 25.03.06, 16:56
      Jeśli chodzi o salę ‘Rick’ na ul. Rydza-Śmigłego to naprawdę lokal wart
      polecenia jeśli chodzi o imprezę weselną. Wnętrze i jego wystrój wręcz
      powalają. Trzeba zobaczyć na żywo. Piękny duży parkiet, okrągłe stoły, barek,
      malutkie patio na zewnątrz. Tylko ciężko z terminami. W okresie letnim w 2007
      roku wiele terminów już w większości pozajmowane. Trzeba zamawiać dużo dużo
      przed. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka