Dodaj do ulubionych

PRAWO JAZDY!!!

15.11.05, 13:04
Czy ktoś może mi pomóc i doradzić w jakim ośrodku szkolenia kierowców najlepiej zrobić prawo jazdy. Interesuje mnie przede wszystkim możliwość indywidualnego toku zajęć teoretycznych i płatnośći w ratach. Z góry dziękuję za pomoc i rady.

Martusia:)
Obserwuj wątek
    • Gość: marecky Re: PRAWO JAZDY!!! IP: 217.96.15.* 15.11.05, 13:16
      chyba nigdzie nie ma problemu z ratami, co do nauczania to jestem bardzo
      zadowolony ze juz dawno dawno temu zdawalem w Logos , placowka w szkole IV LO
      Sienkiewicza. Trzeba jednak zauwazyc ze bardzo wazne jest z ktorym instruktorem
      sie jezdzi bo jedna szkola a nauczanie moze byc rozne, ja trafilem na
      spokojnego ale super uczacego goscia. Wyklady z teorii byly prowadzone przez
      jajcarza, ktory podawal takie przyklady sytuacyjne ze latwo bylo zapamietac
      dany przepis. Co do indywidualnej nauki to nie ma sensu, po prostu chodz na
      wyklady z teorii a jakis czas przed egzamem po prostu sie uczysz testow (zawsze
      sa dostepne gdzies z dobrymi rozwiazaniami) i sie uczysz. Oczywiscie sytuacje
      zachowan i z pierwszenstwem powinnas rozumiec, ale niektore pytania sa
      ewidentnie do wykucia. Powodzenia
      • Gość: student Re: PRAWO JAZDY!!! IP: *.trustnet.pl 15.11.05, 14:52
        poleca osrodek SEBA warszawska 3/3 jakis czas temu skonczylem tam teorie i od niedawan mam jazdy naprwde warto, tez ktos mi polecal i sam sparwdzilem na wlsnej skorze, wszytsko jak najbardziej OK, teoria jest bardzo przyjemnie wykladana i w bardzo milej atmosferze i co najwazniejsze nie ma skaracania godzin itp. a teraz jazdy jeszcze bardziej mi sie podobaja bez stresowo i rowniez w milej atmosferze!!!
        • Gość: aga Re: PRAWO JAZDY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 19:41
          Ja robie w ośrodku "ADROM" na Jagiellońskiej i jestem zadowolona .
    • Gość: Aneta Re: PRAWO JAZDY!!! IP: *.bis / 212.244.80.* 17.11.05, 19:38
      Ja również polecam ośrodek szkoleniowy SEBA na warszawskiej 3/3. Miła
      atmosfera, nie ma czegoś takiego jak skracanie teorii, a jazdy z Sebastianem są
      poprostu bardzo fajne. Brak stresu. Pozdro dla wszystkich co byli, sa, beda u
      Sebastiana. i Pozdro dla samego Sebastiana:))
      • mshiri Re: PRAWO JAZDY!!! 20.11.05, 16:40
        Bardzo dziękuję za podpowiedzi:) Na pewno skorzystam i dam znać jak już zdam...hihi:)
        Buźka
        Martusia:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka