Dodaj do ulubionych

Piękna Ania z Częstochowy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 16:30
Obejrzyjcie! Dość ze piękna to jeszcze nasza..

uroda.onet.pl/24023,0,1,galeria_spec.html
Obserwuj wątek
    • Gość: aro Re: Piękna Ania z Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 16:53
      Są ładniejsze. Jest za chuda ,taka krajówka nic specjalnego
      • Gość: jarek Re: Piękna Ania z Częstochowy IP: *.trustnet.pl 16.11.05, 18:29
        czy ja wiem czy taka piękna...
        • Gość: PIM Re: Piękna Ania z Częstochowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 08:44
          Brzydka jak noc i chuda ....... ani czym oddychać ani na czym siedzieć .......
          wieszak
    • Gość: Menel Re: Piękna Ania z Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 18:30
      Z lozka bym jej nie wyrzucil:)
      • Gość: MW Re: Piękna Ania z Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 19:50
        Hahahaha jakbym byla facetem to nie kiwalabym nosem super babka moim zdaniem :-)
        ale fakt sa ladnijesze
        • Gość: katon2 Re: Piękna Ania z Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 21:53
          Fajna jest :) ale są gusty i guściki
    • lookas.prv.pl Re: Piękna Ania z Częstochowy 16.11.05, 22:22
      Wszystkie nasze częstochowskie dziewczyny są piękne ;-)

• Gość: katon2 Re: Piękna Ania z Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:26
        Masz rację, ale wyjątki się zdarzają
        • lookas.prv.pl Re: Piękna Ania z Częstochowy 16.11.05, 22:31
          Wyjątek stanowi regułę.

Niejedna nasza dziewczyna "z ulicy" (bez skojarzeń proszę) pokonałaby niejedną
          miss i wpędziła ją w kompleksy :-)

PS. BTW serdecznie pozdrawiam naszą forumową Miss... :-))

• Gość: Gall Anonim Re: Piękna Ania z Częstochowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 00:58
            No tak tylko ania to nie miss lecz modelka. czyli musi być interesująca na sto
            sposobów i z tego co widziałem na fotkach to ania to ma. powiem więcej myślę,
            że gdybyśmy mieli okazję zobaczyć "na żywo" wrażenie byłoby po stokroć bardziej
            piorunujące. dlatego nie wszystkie baardzo ładne dziewczyny zostają top-
            modelkami i bardzo dobrze bo co wtedy zostałoby dla nas ???? :)
          • yo_soy_rubia Re: Piękna Ania z Częstochowy 17.11.05, 01:35
            a którą miss? ....

bez wzgledu na to, o kogo chodziło w Twoim poscie- pozdrawiam Cie serdecznie i
            zapraszam na koncerty. Pierwszy juz w tę sobotę- Akademickie Spotkania Muzyczne
            czyli chór Collegium Cantorum po raz kolejny w towarzystwie Marka Bałaty.
            Drugi - podwójny, bo 17 i 18 grudnia (z tym samym programem- najpierw Dast a
            później Teatr from Poland) - taki własciwie...hmmm.. mój- co by nie owijać w
            bawełnę. Licze na to, że się pojawisz.
            Do zobaczenia i usłyszenia- bardzo muzycznie

rozśpiewana Rubia
            • Gość: A Re: Piękna Ania z Częstochowy IP: *.dyn.optonline.net 17.11.05, 02:54
              > a którą miss? ....

Te Rubia, ty se nie porabial z nas glupkow. My ta wiemy zes forumowom
              mysus zostyala, nu? Jo jakoz tak pamientom.
              Atyn cwany lookas nie w ciemie bity, zoroz se sprzyjajoncom sytuacjem
              towarzisko-eroticznom pozdrowieniamiemy kreuje.....
              Jednom zeczom com przegapil to ja sem Rubiowej fotki nie pooglondol...
              Any chance of posting it?
              • yo_soy_rubia Re: Piękna Ania z Częstochowy 17.11.05, 03:29
                Owszem , szanse były- należało pilnie sledzić Gazetę Wyborczą, a z pewnością w
                jednym z piątkowych wydań ujrzałbyś Rubię na dwóch zdjęciach - ponoć ładnych-
                ja nie chcę oceniać. Obok mnie jeszcze 3 fajne kobitki. Ale to było dla
                spostrzegawczych i zainteresowanych moda i urodą- ewentualnie kobietami... ;-)
                O towarzysko- erotycznej sytuacji nie moze być mowy w przypadku żadnego z
                forumowiczy...no chyba, że jeden taki interesujący mężczyzna zacznie tu też
                pisywać ...ale to już "only my (or our) business"

Pozdrawiam

Rubia fotografowana chyba nawet fotogeniczna ;-)
                • Gość: A Re: Piękna Ania z Częstochowy IP: *.dyn.optonline.net 17.11.05, 05:23
                  yo_soy_rubia napisała:

> Owszem , szanse były- należało pilnie sledzić Gazetę Wyborczą, a z pewnością w
                  > jednym z piątkowych wydań ujrzałbyś Rubię na dwóch zdjęciach - ponoć ładnych-
                  > ja nie chcę oceniać. Obok mnie jeszcze 3 fajne kobitki. Ale to było dla
                  > spostrzegawczych i zainteresowanych moda i urodą- ewentualnie kobietami... ;-)
                  > O towarzysko- erotycznej sytuacji nie moze być mowy w przypadku żadnego z
                  > forumowiczy...no chyba, że jeden taki interesujący mężczyzna zacznie tu też
                  > pisywać ...ale to już "only my (or our) business"
                  >
                  > Pozdrawiam
                  >
                  > Rubia fotografowana chyba nawet fotogeniczna ;-)

lo crap....
                  naczy nimo szansy na fotke?
                  tropienie gazetowego papirusa ze geograficznych wzgledow nie jest praktycine.
                  tom se myslol zese zutylizuje internet co bym na Rubie lubiezine popatrzol.
                  no ale jak Rubia se ceka na rycorza na bialym horsi, to ja wymienkom...
                  Good luck you tease.... ;)
                  • Gość: Inga Re: Piękna Ania z Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 07:16
                    Ania chodziła z moją córką do liceum do jednej klasy - zawsze robiła na mnie
                    piorujunące wrażenie. po prostu wyróżniała się zawsze! w grupie, mimo zwykłego,
                    codziennego stroju i braku makijażu. Na dodatek to bardzo zdolna i mądra
                    dziewczyna. Fajnie że z Częstochowy
            • lookas.prv.pl Re: Piękna Ania z Częstochowy 17.11.05, 07:26
              Forumowa Miss jest tylko jedna przecież, więc się tutaj proszę nie wykręcać :-)
              Wiadomo o kogo chodzi Rubia :-)

Dzięki za zaproszenie i tak jak obiecałem postaram się wpaść!

Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka