Gość: Inga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 16:30 Obejrzyjcie! Dość ze piękna to jeszcze nasza.. uroda.onet.pl/24023,0,1,galeria_spec.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aro Re: Piękna Ania z Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 16:53 Są ładniejsze. Jest za chuda ,taka krajówka nic specjalnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Piękna Ania z Częstochowy IP: *.trustnet.pl 16.11.05, 18:29 czy ja wiem czy taka piękna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIM Re: Piękna Ania z Częstochowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 08:44 Brzydka jak noc i chuda ....... ani czym oddychać ani na czym siedzieć ....... wieszak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Piękna Ania z Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 18:30 Z lozka bym jej nie wyrzucil:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MW Re: Piękna Ania z Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 19:50 Hahahaha jakbym byla facetem to nie kiwalabym nosem super babka moim zdaniem :-) ale fakt sa ladnijesze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katon2 Re: Piękna Ania z Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 21:53 Fajna jest :) ale są gusty i guściki Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Piękna Ania z Częstochowy 16.11.05, 22:22 Wszystkie nasze częstochowskie dziewczyny są piękne ;-) ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katon2 Re: Piękna Ania z Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:26 Masz rację, ale wyjątki się zdarzają Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Piękna Ania z Częstochowy 16.11.05, 22:31 Wyjątek stanowi regułę. Niejedna nasza dziewczyna "z ulicy" (bez skojarzeń proszę) pokonałaby niejedną miss i wpędziła ją w kompleksy :-) PS. BTW serdecznie pozdrawiam naszą forumową Miss... :-)) ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Anonim Re: Piękna Ania z Częstochowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 00:58 No tak tylko ania to nie miss lecz modelka. czyli musi być interesująca na sto sposobów i z tego co widziałem na fotkach to ania to ma. powiem więcej myślę, że gdybyśmy mieli okazję zobaczyć "na żywo" wrażenie byłoby po stokroć bardziej piorunujące. dlatego nie wszystkie baardzo ładne dziewczyny zostają top- modelkami i bardzo dobrze bo co wtedy zostałoby dla nas ???? :) Odpowiedz Link Zgłoś
yo_soy_rubia Re: Piękna Ania z Częstochowy 17.11.05, 01:35 a którą miss? .... bez wzgledu na to, o kogo chodziło w Twoim poscie- pozdrawiam Cie serdecznie i zapraszam na koncerty. Pierwszy juz w tę sobotę- Akademickie Spotkania Muzyczne czyli chór Collegium Cantorum po raz kolejny w towarzystwie Marka Bałaty. Drugi - podwójny, bo 17 i 18 grudnia (z tym samym programem- najpierw Dast a później Teatr from Poland) - taki własciwie...hmmm.. mój- co by nie owijać w bawełnę. Licze na to, że się pojawisz. Do zobaczenia i usłyszenia- bardzo muzycznie rozśpiewana Rubia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Piękna Ania z Częstochowy IP: *.dyn.optonline.net 17.11.05, 02:54 > a którą miss? .... Te Rubia, ty se nie porabial z nas glupkow. My ta wiemy zes forumowom mysus zostyala, nu? Jo jakoz tak pamientom. Atyn cwany lookas nie w ciemie bity, zoroz se sprzyjajoncom sytuacjem towarzisko-eroticznom pozdrowieniamiemy kreuje..... Jednom zeczom com przegapil to ja sem Rubiowej fotki nie pooglondol... Any chance of posting it? Odpowiedz Link Zgłoś
yo_soy_rubia Re: Piękna Ania z Częstochowy 17.11.05, 03:29 Owszem , szanse były- należało pilnie sledzić Gazetę Wyborczą, a z pewnością w jednym z piątkowych wydań ujrzałbyś Rubię na dwóch zdjęciach - ponoć ładnych- ja nie chcę oceniać. Obok mnie jeszcze 3 fajne kobitki. Ale to było dla spostrzegawczych i zainteresowanych moda i urodą- ewentualnie kobietami... ;-) O towarzysko- erotycznej sytuacji nie moze być mowy w przypadku żadnego z forumowiczy...no chyba, że jeden taki interesujący mężczyzna zacznie tu też pisywać ...ale to już "only my (or our) business" Pozdrawiam Rubia fotografowana chyba nawet fotogeniczna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Piękna Ania z Częstochowy IP: *.dyn.optonline.net 17.11.05, 05:23 yo_soy_rubia napisała: > Owszem , szanse były- należało pilnie sledzić Gazetę Wyborczą, a z pewnością w > jednym z piątkowych wydań ujrzałbyś Rubię na dwóch zdjęciach - ponoć ładnych- > ja nie chcę oceniać. Obok mnie jeszcze 3 fajne kobitki. Ale to było dla > spostrzegawczych i zainteresowanych moda i urodą- ewentualnie kobietami... ;-) > O towarzysko- erotycznej sytuacji nie moze być mowy w przypadku żadnego z > forumowiczy...no chyba, że jeden taki interesujący mężczyzna zacznie tu też > pisywać ...ale to już "only my (or our) business" > > Pozdrawiam > > Rubia fotografowana chyba nawet fotogeniczna ;-) lo crap.... naczy nimo szansy na fotke? tropienie gazetowego papirusa ze geograficznych wzgledow nie jest praktycine. tom se myslol zese zutylizuje internet co bym na Rubie lubiezine popatrzol. no ale jak Rubia se ceka na rycorza na bialym horsi, to ja wymienkom... Good luck you tease.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inga Re: Piękna Ania z Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 07:16 Ania chodziła z moją córką do liceum do jednej klasy - zawsze robiła na mnie piorujunące wrażenie. po prostu wyróżniała się zawsze! w grupie, mimo zwykłego, codziennego stroju i braku makijażu. Na dodatek to bardzo zdolna i mądra dziewczyna. Fajnie że z Częstochowy Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Piękna Ania z Częstochowy 17.11.05, 07:26 Forumowa Miss jest tylko jedna przecież, więc się tutaj proszę nie wykręcać :-) Wiadomo o kogo chodzi Rubia :-) Dzięki za zaproszenie i tak jak obiecałem postaram się wpaść! Pozdrawiam. ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś