marthina 20.11.05, 22:37 poszukuje najlepszego weterynarza w okolicach Rakowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olivka82 Re: weterynarz 20.11.05, 23:15 Ja chodzę z moim psem do lecznicy na ul.Bór. Przyjmuje tam naprawdę sympatyczny doktor Kunert, polecam.W dodatku jest niedrogo( w porównaniu do innych lecznic) i fachowo.Nie polecam natomiast weterynarza( nie wiem jak sie nazywa ) na Wojska Polskiego ( tuż przy Bibliotece muzycznej),bo drogi i jakiś taki niemiły. Odpowiedz Link Zgłoś
gniot3 Re: weterynarz 21.11.05, 00:53 Ja ze swoją suczką chodzę do gabinetu na ul.Nałkowską do dr. Zielińskiego i jestem bardzo zadowolona.Ważne jest dla mnie też to że moja nieufna do obcych suka wprost go uwielbia i często nie chce wyjść nawet z gabinetu .I nie jest to tylko moja opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .../// Re: weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 08:56 nie znam jakości lek.wet.- moja sasiadka tam ze swym amstafem bywała. W schronisku przy Gilowej Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: weterynarz 21.11.05, 13:46 marthina,rowniez polecam przychodnie wet.na ul.bor.od lat chodze tam z moimi zwierzakami a mlody pan doktor jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka Re: weterynarz IP: *.czestochowa.um.gov.pl / *.um.gov.pl 21.11.05, 13:58 Na ul. Irzykowskiego jest gabinet małżeństwa Moderskich :) polecam z czystym sumieniem Od wielu lat jeżdżę do nich ze swoimi pupilami. Odpowiedz Link Zgłoś