Gość: KTO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 04:29 Mam pytanie. Kto i na jakiej podstawie decyduje o obecności tekstu na forum? Pytanie poważne... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzej.sawa Re: KTO DECYDUJE 23.11.05, 04:46 O to jest pytanie!!!! Ja nie wiem,ale spytaj moderatora z Warszawy,tam działa krawiec z nożyczkami,ale chyba ma zeza,albo na lewe oko nie widzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyzź Re: KTO DECYDUJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 07:28 to jest forum wolne ,ale na stronie " GW" . zatem zgodnie regulaminem "GW" może twój tekst wyciąć ,modyfikować z zaznaczeniem ,iz został "poprawiony"/nie spotkałem takiego zaznaczenia ,ale poprawki tak (dobre-złe?).Moderator nie musi być w wawie ,/by zdurniał od durnot-co widać po durniach modaratorach- aminach sekundowych krawcach od wycinek pod wpływem` własnej zapaści intelektualnej i naciskom wpływowych osób trzymających władzę/ może być w grajdołku pod Jg lub c...cidotego wola pana "GW" Odpowiedz Link Zgłoś