Dodaj do ulubionych

Poszukujemy WOLONTARIUSZY ;-) WOŚP

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 23:03
Witam,
Drodzy forumowicze pisze do Was z prośbą o ruszenie "poczty pantoflowej" -
niestety tegoroczne zamieszanie w częstochochowie związane z sztabami.
Spowodowało spory ubytek chętnych do wzięcia udziału w akcji ;-(

Część osób złożyła deklaracje w sztabie który został zamknięty i być może
nadal wydaje im się że będą mogli być wolontariuszami WOŚP.

Dlatego jeszcze raz serdecznie zapraszam na naszą stronę www.wosp.czest.pl

poniedziałek - piątek
15:00 - 20:00
pl. Boh. Getta 1/3
wejscie od ul. Warszawskiej

wosp@wosp.czest.pl

tel. 0 34 324 22 39 //czynne w godzinach pracy sztabu
kom. 0 510 93 02 78 //czynne w godzinach pracy sztabu

Powiadomcie swoich znajomych że nadal mamy wolne ankiety i serdecznie
zapraszamy do zgłaszania się.

Obserwuj wątek
    • lookas.prv.pl Re: Poszukujemy WOLONTARIUSZY ;-) WOŚP 25.11.05, 23:17
      Mam pytanko: czy można przynieść fotografię sprzed kilku lat do wyrobienia
      plakietki?

Trochę mi szkoda nowej fotografii na dosłownie 1 dzień :-)

• Gość: www.wosp.czest.pl Re: Poszukujemy WOLONTARIUSZY ;-) WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 23:20
        Jeżeli tylko jesteś do siebie podobny to myśle że nie będzie problemu. Czasem
        wolontariusze przynoszą zdjęcie z przed 10 lat no gdzie jak każdy się domyśla
        trudno stwierdzić że to ta sama osoba.

PAMIĘTAJCIE POCZTA PANTOFLOWA ! ;-)

pozdrófka
        • lookas.prv.pl Re: Poszukujemy WOLONTARIUSZY ;-) WOŚP 25.11.05, 23:27
          Super!

Pora namawiać znajomych :-)

• Gość: Robert Re: Poszukujemy WOLONTARIUSZY ;-) WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 23:33
            Super dzięki coprawda lepiej aby przybyli do nas z własnej iniciatywy niż z
            namawiania ;-)

ale i tak serdecznie dziękuje

UŻYJCIE GG FORÓW, GRUP DYSKUSYJNYCH , [SPAMU NIE ;-)] itd. ;-)

POZDRAWIAM I DZIĘKI
            • Gość: ja Re: Poszukujemy WOLONTARIUSZY ;-) WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 09:03
              Słaba reklama coś bo nie ma wolontariuszy za dużo.Naawet programu nie ma ani sztabowiczóww na stronie.Już grudzień sie zbliża a nawet nie wiadomo co będzie.Chyba późno dostaliście pozwolenie.Powinniście w gazetach pisać ale widocznie nie chcą.Mam nadzieje,że to nie będzie najgorszy finał w Częstochowie.Programu nie ma bo nic na 100 procent nie wiecie.Niestety ale żeby coś było to sie załatwia dużo wcześniej.Oby wolontariuszy też było w miare co byście sie popśnili.Oby wam wogóle coś z programem wyszło.Będe śledził wasze poczynania.
              • Gość: Robert Re: Poszukujemy WOLONTARIUSZY ;-) WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 10:38
                Ty "Ja" podpisz się czasem bo dla mnie osobiście podpisy typu "ja" niewiele
                znaczą łatwo kogoś opitolić jak stoi się za adresem dns... i podpisem "ja".

W ramach wyjaśnienia co do programu finału jak będziemy mieć all dograne to
                napewno to ogłosimy, i nigdy nie było to wczesniej niz w grudniu a ty jako
                znawca corocznego działania naszego sam dobrze powinieneś to wiedzieć.

;-) jednak serdecznie dziękuje za uwagi. Pozdrawiam
                • Gość: perełka Re: Poszukujemy WOLONTARIUSZY ;-) WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 11:48
                  ROBERT napisał: "Ty "Ja" podpisz się czasem bo dla mnie osobiście podpisy
                  typu "ja" niewiele znaczą łatwo kogoś opitolić jak stoi się za adresem dns... i
                  podpisem "ja"."

Ty Robert ty chyba masz jakiś kompleks na temat tego podpisywania się. Czy
                  pisząc Robert wszystko wyjaśniasz a może byś tak naprawde się podpisał R. Majer
                  czyżbyś wstydził się swojego nazwiska!! W sumie to się nie dziwie bo tych co ja
                  znam i na słowo Majer bolą ich brzuchy ze śmiechu :) Robertów jest na świecie
                  tysiące albo i z milion a Robertów Majerów w Częstochowie niewielu więc nie
                  upominaj innych tylko jak się podpisujesz to pisz Robert Majer :) eh co za
                  ludzie! Czy w banku, na poczcie, nawet w sztabie podpisujesz się Robert.?? No
                  więc się zastanów bo Robert, Henio, Euzebiusz, Teodor dlamnie też nic nie
                  znaczą tylko ja od forumowiczów nie wymagam aby się podpisywali gdyż to forum
                  daje możliwość wypowiadania się bez podawania danych i bardzo dobrze bo nieraz
                  można naprawdę poczytać ciekawe rzeczy bo ludzie dzięki temu się nie krępują.
                  Pozdrawiam

• Gość: Robert Majer Re: Poszukujemy WOLONTARIUSZY ;-) WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 13:23
                    hEJ hej... ;-) coprawda nie jest to temat na dyskusje pt" Robert Majer" i czy
                    jestem śmieszny czy nie i czy to komuś odpowiada czy nie.

Ale zapewne w swoich milionach, i tysiącach masz słuszność ;-) więc ku twojemu
                    zadowloniu i mojemu czepialstwu będę się podpisywać pełnym imieniem i nazwiskiem ;-)

pozdrawiam www.wosp.czest.pl
    • Gość: spinka Re: Poszukujemy WOLONTARIUSZY ;-) WOŚP IP: *.brama.prenet.pl 26.11.05, 09:10
      Ja właśnie wczoraj wypełniłam Waszą ankietę. W zeszłym roku też zbierałam do
      puszki. Dobrze że nie było bardzo zimno ale pięty chciały mi wyjść przez
      uszy :P ale warto było. Potem już w domku oglądałam w telewizji pana Owsiaka i
      naprawdę super się czułam, że miałam w tym wydarzeniu malutki bo malutki ale
      zawsze jakiś wkład. Tamten finał WOŚP to było jedna z najważniejszych wydarzeń
      w moim życiu.
      3mam kciuki za tegoroczny finał
      • Gość: Robert Re: Poszukujemy WOLONTARIUSZY ;-) WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 10:42
        Super bardzo się cieszę że masz tak pozytywne wspomnienia z "Orkiestry". Ja jako
        członek sztabu powiem ci tak że dla Nas spełnieniem jest to kiedy na "Światełku
        do nieba" wychodzimy wszyscy na scene i widzimy te 1500 ludzi będących w jednym
        miejscu dla tak ważnego celu ;-)

Miałem też okazje stać na scenie woodstocku podczas zakończenia festiwalu to tam
        było DUZZZO WIĘCEJ pozytywnych dusz choć i popwierzchnia większa ;-)

Pozdrawiam serdecznie i zapodaj info o sztabie pocztą pantoflową ;-) heja

www.wosp.czest.pl
      • Gość: xx Re: Poszukujemy WOLONTARIUSZY ;-) WOŚP IP: *.icis.pcz.pl 26.11.05, 13:10
        Ja tez trzymam kciuki za WOSP - szczegolnie oczywiscie w Czestochowie:))

Pozdrawiam,
        • Gość: Robert Majer Re: Poszukujemy WOLONTARIUSZY ;-) WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 13:16
          ;-) Dzięki serdeczne no My też trzymamy ;-) nidługo rusza akcja reklamowa w
          sieci ;-)
    • Gość: bogdan Re: Poszukujemy WOLONTARIUSZY ;-) WOŚP IP: *.brama.prenet.pl 26.11.05, 13:18
      A ile lat musi mieć wolontariusz WOŚP ??
      • Gość: Robert Majer Re: Poszukujemy WOLONTARIUSZY ;-) WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 13:21
        Przyznam ci że ciekawe pytanie więc teoretycznie zgodnie z ustawą 18 lat ;-(

Praktycznie jednak za zgodą rodziców wiek dowolny [ZGODA DO POBRANIA NA
        WWW.WOSP.CZEST.PL], coprawda nie przesadzajmy niechcemy aby 5 letnie dzieci
        zbierały same myśle że od 13 do nieskończoności to dobry wiek aby brać udział w
        tego typu akcji. Zwłaszcza że wiekszą część często mroźnej niedzieli trzeba
        spędzić na dworze ;-)

• Gość: była wolontariuszk Re: Poszukujemy WOLONTARIUSZY ;-) WOŚP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 13:40
          Dzieciaki bierzcie w tym udział, ja miałam duuużo mniej niż 18 jak zbierałam a
          było to kawał czasu temu (drugi, może trzeci finał).
          Niedługo urodzę dzieciaczka, i oby tylko sprzęt z orkiestry nie przydał się
          mojej córci, choć wtedy zbieraliśmy na wcześniaczki i zanosi się, że i ja będę
          miała wcześniaczka. Niewiadomo co w życiu i Wam się przytrafi.
          Pozdrawiam wszystkich!
          • Gość: Robert Majer Re: Poszukujemy WOLONTARIUSZY ;-) WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 13:48
            ;-) znczy chcą czy niechcąc twoja córcia napewno będzie miała styczność z
            urządzeniami które zakupiła fundacuja mowa oczywiście o Programie Badań
            Przesiewowych Słuchu www.wosp.org.pl/sluch/ i napewno Twój grosik też
            jest w tych urządzeniach.

Wcześniaką także fundacja ratuje wzrok
            www.wosp.org.pl/medic/programy/retino.php
            Czy też pomaga oddychać
            www.wosp.org.pl/medic/programy/infant.php
            ;-) Pozdróweczka www.wosp.czest.pl
            • Gość: M Re: Poszukujemy WOLONTARIUSZY ;-) WOŚP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 15:25
              up
              • r.kruger Re: Poszukujemy WOLONTARIUSZY ;-) WOŚP 26.11.05, 16:48
                Ja czynny udział brałam tylko raz, ale nigdy nie zapomnę :>>>
                Teraz moje maluszki skorzystały ze sprzętu zakupionego przez WOŚP
                mam nadzieję że i oni kiedyś zostaną wolontariuszami
                • Gość: Robert Majer Re: Poszukujemy WOLONTARIUSZY ;-) WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 12:05
                  No wkońcu do końca świata i o jednen dzień ;-)

www.wosp.czest.pl
            • Gość: była wolontariuszk Re: Poszukujemy WOLONTARIUSZY ;-) WOŚP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 15:57
              Oby miała zbadany tylko słuch i wzrok i nie musiała korzystać z respiratorów i
              karetek Orkiestry.
              Pewnie nie pojawię się w mieście w dniu finału, ale mąż napewno.
              Damy jak co roku.
              Pozdrawiam :)
              • Gość: Robert Majer Re: Poszukujemy WOLONTARIUSZY ;-) WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 17:46
                Oby oby ;-)
                zapraszamy i pomachamy !

• Gość: Robert Majer Re: Poszukujemy WOLONTARIUSZY ;-) WOŚP IP: *.trustnet.pl 28.11.05, 13:47
      Zapraszamy ZAPRASZAMY

www.wosp.czest.pl
      • Gość: ja Re: Poszukujemy WOLONTARIUSZY ;-) WOŚP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 14:28
        up
        • Gość: podbijamy Re: Poszukujemy WOLONTARIUSZY ;-) WOŚP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 23:42
          www.wosp.czest.pl ;]
          • Gość: ODI Re: Poszukujemy WOLONTARIUSZY ;-) WOŚP IP: *.hcz.com.pl 02.12.05, 07:25
            Nie namawiajcie dzieciaków do tej pracy bo jest zbyt niebezpieczna dla zdrowia
            a czasem i życia.
            Takie mamy czasy niestety !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: taki jeden Re: Poszukujemy WOLONTARIUSZY ;-) WOŚP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 10:19
              Jasne że tak, lepiej do wszystkiego zniechęcać, weź pod uwagę, że te dzieciaki
              i tak bez celu spędzą cały dzień na mieście. Może chcesz zakazu wypuszczania
              nastolatków przez ten cały "niebezpiezny" dzień ?
              Niech lepiej biorą puszki i zbierają, a frajdę będą miały do końca życia,
              zapewniam. A jak ma się coś komuś stać, to i w domu może obraz na łepetynkę
              spaść i ją potłuc, prawda?
              • Gość: ja Re: Poszukujemy WOLONTARIUSZY ;-) WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 16:21
                Widać,że WOŚP nie może sobie poradzić nawet z wolontariuszami bo ich brakuje.Albo słaba reklama bo ani w zyciu częstochowskim ani w wyborczej nie ma artykułu, albo jednak ktoś robi antyreklame.Nawet na stronce nie ma wymienionych sztabowiczów ani nawet nie wiadomo kto będzie grał na placu.Coś cienko wam to idzie.
    • Gość: xxx Re: Poszukujemy WOLONTARIUSZY ;-) WOŚP IP: *.prenet.pl 02.12.05, 16:47
      Na pewno część ludzi zgłosi się w ostatniej chwili i nie będzie brakować
      wolontariuszy.
      A informacja powoli się rozchodzi. W mojej budzie dzisiaj było ogłoszenie o
      WOŚPie (podali strone www, co jest potrzebne do zapisania się i takie tam)przez
      radiowęzeł.
      • Gość: ja Re: Poszukujemy WOLONTARIUSZY ;-) WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 19:21
        Myślałem,że na stronce już wszystko będzie działac ale nie wiadomo kto jest sztabowiczem a co najgorsze miesiąc został do finału WOŚP a tu nawet programu nie ma.
    • lookas.prv.pl Re: Poszukujemy WOLONTARIUSZY ;-) WOŚP 15.12.05, 17:25
      No byłem dzisiaj, ale niestety brak ankiet :-/

czy możesz napisać jeszcze dzisiaj tutaj na forum czy jutro będą nowe ankiety?

• Gość: ja Re: Poszukujemy WOLONTARIUSZY ;-) WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 18:45
        Wiedziałem,że będą kłopoty.Nawet ankiet nie ma i nawet nie wiadomo co będzie na placu.Coś cienko widze ten finał.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka