Dodaj do ulubionych

CO, GDZIE. KIEDY

IP: *.czestochowa.um.gov.pl / *.um.gov.pl 02.12.05, 12:27
Najnowszy, na ten miesiąc:

www.czestochowa.um.gov.pl/tablica/co_gdzie_kiedy/co_gdzie_kiedy_XII_05.pdf

IL
Obserwuj wątek
    • Gość: chochlik Re: CO, GDZIE. KIEDY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 12:56
      A ja się chcialem zapytac gdzie i kiedy zostaną wyplacone zalegle zaliczki
      alimentacyjne?jak dlugo maja czekac Ci co sie na swiat nie prosili?
      • Gość: admin Re: CO, GDZIE. KIEDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 13:02
        Rzecznik Ci nie odpowie. Boi się że ja córka go zjedzie. ale może ci coś
        załatwi w zaciszu swego pokoju
        • Gość: chochlik Re: CO, GDZIE. KIEDY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 13:37
          Mnie wcale nie jest do smiechu i nie chce niczego załatwiac,chce tylko dostac
          to co mi sie zgodnie z PRAWEM należy.To nie moja wina ,ze Komornik nie moze
          sciagnąc alimentow z "ojca" prywaciarza.To nie ja sie pchałem na ten
          świat.Pytam więc gdzie i kiedy moge odebrac nalezne mi pieniądze za
          wrzesuień,pażdziernik,listopad no i grudzień bo to już grudzien mamy!Panie
          Przeczniku?KIEDY??????
          • Gość: chochlik Re: CO, GDZIE. KIEDY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 17:55
            Paanie Rzeczniku moze jednak bedzie Pan łaskaw zrobić cos w sprawie MOPS.To
            przeciez jesli się nie mylę parcownicy tej Instytucji podlegają Urzędowi Maista?
            Jestem pełnoletni więc sam złozyłem dokumenty w terminie.Pracownica MOPS
            29.09.2005 napisała piosemko abym dostarczył zaswiadczenie,że sie ucze ale
            pisemko dotarło do mnie dopiero 29.10.20105.2.11 dostarczyłem zaswiadczenie i
            do tej pory znowu nic.Panie nieodmiennie odpowiadają -czekac!Ja ja już nie moge
            czekac!Potrzebuję na ksiązki!Chcę sie uczyć!Tyle sie mowi o polityce
            prorodzinnej.Ciagle sie slyszy o becikowym a co z dziecmi ,na ktorych ojcowie
            nie chca placic?Czy taka jet sprawiedliwośc?Czy tak pracuje nasz Urząd?
            • Gość: jasiu Re: CO, GDZIE. KIEDY IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 02.12.05, 18:23
              To już bezpłatne lodowisko za Puchatkiem ci nie wystarcza? Przecież masz się
              cieszyć, że jest a nie narzekać!
              • Gość: . Re: CO, GDZIE. KIEDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 18:55
            • Gość: Kobieta Re: CO, GDZIE. KIEDY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.05, 15:25
              Ten pan Ci nawet nie odpowie, bo pisze tylko na tematy mu wygodne. Mnie też
              zlewał m.in. w sprawie becikowego.
    • Gość: snajper Re: CO, GDZIE. KIEDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 18:00
      Cesarz w asyście stańczyka dokonał i obiecał - hhhhhhhhuuuuuuuuuuu ra
      • Gość: Mariolka Re: CO, GDZIE. KIEDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 20:30
        www.gaudemater.pl/opk/polski/index.html
        • Gość: Mariolka Re: CO, GDZIE. KIEDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 20:31
          www.gaudemater.pl/opk/polski/index.html
          kliknij Literatura
    • Gość: chochlik Panie Rzeczniku... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 10:53
      Ja bardzo proszę o zainteresowanie sie tym co sie dzieje w MOPS-ie.Takich jak
      ja sa setki.Czy mamy każdy z osobna isc na skargę do Prezydenta?Przeciez ja nie
      prosze o jałmużnę! Ile trzeba czekac??W telewizji Orion tak się wychwala prace
      MOPS za sprawnośc.Może ktoś naprawdę zainteresuje sie tym ,moze Gazeta???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka