Gość: NIE WAZNE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 23:58 TEN TEMA JEST BARDZO MALO PORUSZANY NA TYM FORUM JESTEM CIEKAWY CO MYSLICIE O TEJ SPRAWIE O ROZBICIU TEJ BANDY DILEROW Z OKLIC CZESTOCHOWY?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aureliano4 Re: NARKOTYKI 02.12.05, 23:59 Nic nie wiem, jakieś bliższe informacje proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wazne Re: NARKOTYKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.05, 00:04 wiec chodzi mi o to co zlapali tego chlopaka co wszystkich podkablowal a teraz siedzi i trzesie gaciami na chacie a tamci siedza lub sa przesluchiwani:/no i podobno sie jeszcze jakis koles powiesl przez to:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: NARKOTYKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 06:33 chyba wiedział,co robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wazne Re: NARKOTYKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.05, 13:43 narkotyki mu odwalily:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lee głupi post ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.05, 13:49 jak w temacie a dragi sa dla kazdego i je..a policja sie nie powinna wpierprzac tam gdzie ich nie chca Odpowiedz Link Zgłoś
jolusia22 Re: głupi post ... 03.12.05, 21:07 Gość portalu: Lee napisał(a): > > jak w temacie a dragi sa dla kazdego i je..a policja sie nie powinna wpierprzac > tam gdzie ich nie chca Właśnie śmieciu !! Widać, że piszesz jak jesteś właśnie bucu naćpany kretynie jeden !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raab Re: głupi post ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 00:50 Powiedz to rodzinom uzależnionych.Nawet przy maksimum tolerancji ,karalne muszą być:handel i czerpanie zysków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wazne kto Re: głupi post ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 12:41 no niestety narkotyki uzalezniaja:/ja raz sprobowalem ale to co po tym wyprawialem nie chce tego nawet pamietac:/kiedys w gazecie wyborczej byl temat o tym jak zlapali 17 kolesia pod porterem!czy ktos moze wie co dalej z ta sprawa?? Odpowiedz Link Zgłoś